Alle innlegg Sukkerforum

Superkleine, sukkerrelaterte øyeblikk

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Hordaland) on. 13 feb. 2013 18:23 Privat melding

Ok. vi er vel alle mer eller mindre erfarne her inne. Noen har bare chatta,noen har bare smugtitta, noen dater, noen holder på å bli seriøse og det finnes sikkert noen som også er i et forhold.

Jeg tenkte jeg skulle starte en tråd hvor vi forteller om alle de kleine øyeblikkene (nett)dating medfører, er dere "game"?

Here goes:

Vi har alle sett kjenninger og kolleger her, right? Noen er åpne om det, men jeg mistenker at veldig mange gjør det i det skjulte.

Jeg gjorde det i det skjulte i starten, kosa meg gløgg ihjel! So many men, so little time.

Jeg ble fort erfaren med søkeverktøyet og det har hjulpet meg mye. Helt til jeg en dag i fjor satt meg ned og tastet inn gitte kriterier, klødde meg i fingra og humra for meg selv. Nettet går litt tregt av og til, det gjorde det altså denne kvelden. Aaaah, the anticipation!

Loading. 3-2-1...

Toppmatch:Min egen LILLEBROR! I died!

Hva faen gjør man? Han har jo ikke sagt noe om dette? Han nettdater? Og er min toppmatch?Ok, dette med god match er ikke så merkelig, vi har jo samme foreldre og derav mange av de samme verdiene og deler nok både interesser og syn på verden til en viss grad. Men herreguuuud, så kleint!

Det er jo litt vittig da, å se kjentfolk her. Jeg måtte selvfølgelig inn og lese profilen hans, og endte opp med å sende ham en privat meldinghvor jeg ba ham på date. "You and I. Perfect mach? Kosemosesussepå". JEg måtte ringe ham og få ham til å logge på sukker for å lese meldingen og se matchen mens jeg hadde ham på tråden. Needless to say så ble det en sukkerpause på oss begge etter det. Jeg har etter noen måneder kjempetmeg tilbake - min bror har fått varige mén og kommer nok aldri til å melde seg på noe slikt igjen. Ever.

Hva med dere?

Skjult ID med pseudonym Klementin on. 13 feb. 2013 18:38

Når jeg ser noen kjente ansikter her, så går jeg rett inn å blokkerer dem.

(kvinne 30 år fra Hordaland) on. 13 feb. 2013 18:45 Privat melding

Det gjør ikke jeg, har ingen problemer med at de ser hverken meg eller min profiltekst. Selv om profilen min er tilgjengelig, så det ennå privat hvordan det går med datinga og hvem jeg har kontakt med:) Synes faktisk det er ganske nyttig at de ser meg, det er fint å få tilbakemeldinger på hvordan jeg presenterer meg her kontra hvordan mitt virkelige jeg er. Dersom det kan hjelpe meg med å selge inn "varen meg" på en sannferdig og gjennomført måte så hurra :)

Skjult ID med pseudonym durrr on. 13 feb. 2013 19:19

Hahahaha, jeg fikk bestevennina mi opp som toppmatch. Jeg visste ikke at hun var på sukker engang, men NÅ skjønner jeg jo hvorfor hun alltid har en date :p

(mann 47 år fra Vestfold) on. 13 feb. 2013 20:12 Privat melding

Haha ubetalelig bra TS :D

(mann 40 år fra Oslo) on. 13 feb. 2013 20:53 Privat melding

Superkleine øyeblikk? Teknisk sett vet jeg ikke defineringen av ordet klein. Men jeg blir\føler meg klein av den lyden ordet skaper da jeg uttaler det :)

Klein? Uff så kleint!

Skjult ID med pseudonym fleshlight on. 13 feb. 2013 21:03

Jeg synes det er morsomt når jeg ser kjentfolk av det andre kjønn på sukker fordi jeg vet at de synes det er kleinere enn det jeg gjør. Derfor sender jeg alltid "næmmen erre kjentfolk?" for å gjøre det enda litt kleinere. Ja jeg er litt douche.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 13 feb. 2013 22:55

hahaha xD morsomt :)

hehe tenker litt som fleshlight syns ikke det er kleint jeg når jeg ser kjentfolk heller..."du er her du også ? ;) hehehe :P" hender det at jeg sender da. Sett kjenninger på andre steder og sånn og så..sånn er det norge er lite i grunn egentlig :)

Ikke noen spesielt kleine date opplevelser og sånn egentlig, ikke som jeg kommer på, så vil si jeg stort sett bare har gode erfaringer :)

Skjult ID med pseudonym Frøkna on. 13 feb. 2013 23:33

Jeg synes det er superkleint når kjentfolk går inn på profilen min og kikker. De sier ikke noe, men de ser. Et lite: "jaja er du her også, lykke til!" kunne gjort seg, men neida. De bare ser.

(mann 47 år fra Oslo) on. 13 feb. 2013 23:45 Privat melding

Hallo.
Det der var kjempemorsomt. Takk for den. Fikk latterkrampe akkurat nå. Og som du sier, det går da vel bra. Synd broren din fikk varige mén, haha. Har han óg blå-blå øyne? Blunk blunk.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 13 feb. 2013 23:48

Jeg matcher høyt med søsteren min. ....moro.

Skjult ID med pseudonym mon on. 13 feb. 2013 23:51

ha ha, veldig bra TS. Satt og lo godt her av historien din :-)

Har ingen historie som kan matche denne, men har en litt morsom sak. En singel venninne av meg var også datende så samme datingnettsted. Vi hadde mange dater en periode begge to, så ikke helt oversikt over hvem den andre datet. MEN den morsomme episoden var da hun en helg fortalt om en mann hun var veldig sjarmert av, som hadde masse positive kommentarer og smigrende ord i meldingene. Hun gledet seg skikkelig til date...... Viste meg bilde av han (hadde ikke profilbilde) og det datt ut av meg; åh nei, ikke han!!!
Litt for impulsivt kanskje, Men det var en mann jeg hadde vært på date med, den kleineste daten ever........
Vi ler litt av det idag da, for det ble da ingen date med denne fyren. Sikkert dårlig gjort overfor han, men hun visste jo om den forferdelige daten, så måtte jo bare fortelle at det var han.
Hun sto helt fritt til å date han altså, men valgte å avstå :-/

(mann 26 år fra Vest-Agder) ti. 19 feb. 2013 18:09 Privat melding

Det mest "kleine" øyeblikket mitt så langt er da jeg oppdaget at en barndomsvenninne har profil her. Ikke at det i seg selv er så kleint, men da jeg var med henne virket hun alltid bestemt på å løpe etter de andre gutta. Og nå virker det som hun prøver lykken her. Eller har prøvd. Har ikke sett etter profilen hennes i det siste, og ikke har jeg en trang til det heller :-)

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 19 feb. 2013 18:14

grimstad82 da, du fortalte aldri at du hadde ei søster!

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 19 feb. 2013 18:15 Privat melding

Å besøke flere ganger en profil mens man tenker "hmm... hun ser litt kjent ut" for så plutselig å oppdage at det er en kollega. Og selvsagt får hun sikkert varsel på at jeg har besøkt profil X antall ganger. Ikke kleint i det hele tatt :]
Å vise interesse for kolleger er vil jeg anta en høyrisikosport.

(kvinne 36 år fra Rogaland) ti. 19 feb. 2013 19:55 Privat melding

flirer godt her...

Jeg hadde også en relativt høy match med min bror, men han har aldri dukka opp i søk eller slikt hos meg. :)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 19 feb. 2013 20:46

Det som hadde vært morsomt var å finne sin ex her og hatt skikkelig dårlig match, men dessverre? har ikke jeg ikke opplevd noe kleint her enda.

Skjult ID med pseudonym Janis ti. 19 feb. 2013 21:06

Harry Klein!

Det blir ikke kleinere enn det..

Skjult ID med pseudonym Duplo ti. 19 feb. 2013 22:30

"kleineste" opplevelse her inne. Som egentlig ikke er så kleint..for meg.
Var når jeg støtte på en god match, som viser å være en tidligere 'fling' jeg hadde, som jeg (beklageligvis?) takket nei til etter en stund med å 'surre rundt'.

Men hilset hyggelig å konstanterte med: "Det er masse fisk i havet ;P"

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 19 feb. 2013 22:42

Siste jeg hørte var at det minker drastisk på den fiskem.. Men ikke noe kleint foreløpig:)

(mann 57 år fra Oslo) ti. 19 feb. 2013 22:53 Privat melding

Ja, det var litt av ei historie! Fenomenalt! For så vidt ikkje direkte uventa at du hadde høg score med "veslebror", men dog! :-)
Har opplevd utruleg mykje undarlege greier i mi tid (både her og på andre nettstader); ei artig historie oppstod for tre-fire år sidan; eg arbeidde som spesiallærar på ein Oslo-skule, hadde data med fire fjerdeklassingar, og blåøygde Petra ser opp på meg og seier "K...., du er på Møteplassen, du".
Ja, svarte eg - ærleg må ein vere - men er DU også det, Petra?
Nei - det synte seg at ho (og ei veninne) hadde snike seg inn på mora sin profil for å leite etter kjende :-)

Uansett -
treff ein andre "på cybernett" - så tyder det jo berre på at vi er i same båt.
And so?

For meg spelar det inga rolle.
Som svenskane seier: "Det bjuder jag på" :-)

Skjult ID med pseudonym Gjøkuret ma. 27 juli 2015 00:33

Mon:Nei, du må ingenting. Det der er ikke lov, du kan ikke fortelle om hva han gjør privat! Men det er jo DIN feil at hun avsto.

(mann 41 år fra Akershus) ma. 27 juli 2015 00:36 Privat melding

https://wimp.no/wweb/artist/3585838 <--- Spill spor nr 8. :-P

(mann 48 år fra Oslo) ma. 27 juli 2015 00:42 Privat melding

Hahahaha! Sorry, men den der klarer jeg bare ikke å toppe. Noensinne.
Den gangen jeg fikk en vennskapelig kompismelding fra ei jeg en gang hadde dirigert i et eller annet korps når lizzom ikke helt opp akkurat her.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 27 juli 2015 18:14 Privat melding

Eksen min er en av mine topp-match 😂
Derfor og også for andre grunner må man ta det med en klype salt, en klype pepper og litt ramsløk 😄

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 27 juli 2015 18:21 Privat melding

Første daten min, og jeg måtte opp i skogen å pisse etter 5 minutter - ikke kleint (hater det ordet) det er jo naturen som kaller.

Det mest pinlige er vel å nevne det her på åpent fora` - men, igjen jeg svarte bare på spørsmålet jeg ble stilt