Alle innlegg Sukkerforum

Mission impossible

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jaffal to. 14 feb. 2013 19:14

Ser ut til å treffe noen på min egen alder er steike umulig:( jeg er på flere nettsider, deriblant en utenlandsk en, og flertallet som tar kontakt med meg er 10-12 år yngre enn meg. Noen få eldre enn meg tar kontakt. Jeg er straks 40 år. Etter endeløse diskusjoner her om yngre gutter som tar kontakt med eldre kvinner så tenker jeg som de aller fleste at de er ute etter sex. Jeg opplever noe av det samme hvis jeg er ute på byen, de som tar kontakt er mye yngre enn meg. Selv om jeg vet at jeg ser litt yngre ut enn min alder, er det ikke særlig gøy når ingen rundt din egen alder ser ut til å vise deg noen form for interesse.

Jeg har nettopp avvist en kjekk ung herreman på 28 år. Han bedyrer at han ikke er ute etter kun sex. Han tok ikke opp tema, det var meg som bragte det på banen. Jeg har klarer ikke tro på det og ønsket han lykke til. Slik jeg gjør med alle sammen. Så blir jeg sittende å tenke, at okey, hvis dette er greia, kun yngre eller veldig mye eldre er de som tar kontakt ,ja da forblir jeg singel...Og kan like godt sjekke ut av Sukker og andre steder. Sjekket innboksen min, av de Siste 10 som har tatt kontakt med Meg er en over 60, en 47 og resten under 30!

Hva vil jeg med innlegget mitt.. en utblåsning, syns det er leit at jeg ikke finnes attraktiv for de på min egen alder...

Skjult ID med pseudonym NorskStål to. 14 feb. 2013 19:18

Straks 40 er en meget fin alder.
:-)

Skjult ID med pseudonym søker to. 14 feb. 2013 19:22

Hvis du hører hva unge menn snakker om så er det en "sannhet" at kvinner rundt 35-45 er lett på tråden og liker sex bedre enn unge kvinner. Unge menn regner derfor med å lett få sex. Dette er jo ikke noe problem i seg selv, begge er voksne og mange kan jo ha det fint med dette. Han får tilfeldig sex og hun får en ung mann i sengen.

Problemet du bør tenke på ligger heller i at når så mange både unge menn og veldig attraktive menn tar kontakt i håp om tilfeldig sex så er det lett å få et feil bilde av hvor fysisk attraktive menn skal være. Det kan derfor bli til at du avviser seriøse attraktive menn fordi du sammenligner med de useriøse slik at de useriøse setter standard for hva du forventer.

Skjult ID med pseudonym Sta to. 14 feb. 2013 19:23

Absolutt ikke noe i veien med alderen :) For egen del vil nok det i de fleste tilfeller utelukke evt barn, er i grunn eneste "problemet" med alderen. Så det er nok muligheter fortsatt. Hadde jeg hatt barn allerede hadde det ikke vært ett eneste problem. Så dette går nok bra til slutt skal du se :)

Lykke til ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym søker to. 14 feb. 2013 19:28

Jeg har samme problem med ønsket om barn, men at en nærmer seg 40 behøver jo ikke å være hindring hvis viljen og evnen er der.

Skjult ID med pseudonym MrGluteus fr. 15 feb. 2013 02:21

Hva med å prøve å ta kontakt med noen selv...?

Skjult ID fr. 15 feb. 2013 02:55

Går det an?
Hilsen Jaffabaffavaffel

Skjult ID med pseudonym Adapter fr. 15 feb. 2013 05:34

Veldig mye om hvem som tar kontakt med deg, ingenting om hvem du tar kontakt med. Prøv det.

Skjult ID med pseudonym gutt86 fr. 15 feb. 2013 07:45

Du har nok bare nådd den alderen der du faktisk må ta kontakt selv.

Skjult ID med pseudonym smurf1 fr. 15 feb. 2013 08:06

Eksen min var 14 år yngre enn meg, vi var sammen i 4 år og var i grunn villig til å gjøre alt for å få forholdet til å fungere, t.o.m gå i parterapi! Det viser modenhet, til tross for ung alder, så jeg synes du skal gi det en sjanse....hva har du å tape?

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym kine fr. 15 feb. 2013 16:45

Hvorfor kan du ikke bare ha det gøy med noen av de yngre herrene da;-)

Å lete desperat etter den RETTE er ganske så umulig...han dukker opp en vakker dag når du ikke stresser..

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 15 feb. 2013 16:55

Jeg slutter meg til herrene som lurer på hvordan det går når du selv tar kontakt?

Jeg vil gjerne høre at du har blitt ignorert etter å ha kontaktet en 10-15 menn i passende alder før du får noe sympati eller tips herfra.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 15 feb. 2013 16:58

Slapp av Ts plutselig dukker rette alderen opp, ikke bare en men 4...Ikke gøy det heller..Så må man prøve velge den rette først, holde de andre på gress i tilfellet ikke..Så nå har jeg vært på date med en men usikker på veien videre, en ønsker date snarest, en neste uke og han siste er to år yngre og er satt på seriøs vent..Pluss at en jeg dumpet selv om jeg likte ham nå er begynt på meldinger...Og to østlendinger..mmmm men de er for langt borte :/

Jeg merker jeg blir småsur av ketchup, egentlig aldri likt det noe særlig..

Hvor populært er det for menn å få det ærlig: "jeg har tre til jeg vil finne ut av, så jeg gir en lyd når jeg er klar for å vurdere deg:)" Mine erfaring er at de blir snurt...

Det værste er at jeg ender opp med ingen av dem..og VET det egentlig allerede, so why bother..