Alle innlegg Sukkerforum

Følelser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tear fr. 15 feb. 2013 00:39

Jeg sliter med å takle at jeg er ensom, singel og barnløs. Det var ikke slik jeg trodde livet mitt skulle bli. Mange av vennene mine har begynt å starte egne familier. Jeg sitter igjen alene slik som jeg nesten alltid har gjort. Det er nesten for vondt å treffe venner for så å gå hjem helt alene, mens de går hjem til sine familier. Jeg blir trist når folk spørr hvordan det går med kjærligheten og de sier du som er en sånn flott jente. Og jeg vet jeg er en god person og ser til og med litt bra ut. Kunne ønske jeg hadde betydd mye for noen, det er leit og vondt å ikke føle seg elsket av noen.

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 15 feb. 2013 00:42

ÅÅÅ :(

Vet du hva, post dette uten å være anonym, så kommer du til å få hauger av meldinger fra snille gutter som vil bli kjent med deg. :)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 15 feb. 2013 00:45

Det var leit å høre!

Det er også gutter som sitter igjen ensom og går hjem alene. Finn en god gutt, la ham få vite at han betyr noe for deg og elsk ham. Da ordner det seg.

Skjult ID med pseudonym spicysweet fr. 15 feb. 2013 00:53

tear

Tro meg, jeg føler meg ensom jeg også. Selv om jeg er blitt mamma og har en flott sønn på 4 år. ALLE rundt meg sier at jeg finner den rett igjen. Tiden har gått 3 år,siden jeg ble alene med et barn. Men til slutt så sitter du ofte ensom på kvelden,og tenker på hvor godt det hadde vært....om det er en som hold rundt deg til du sovne.

Jeg vil råde deg å se positiv, at du er singel og barnløs. Du har ingen som binne deg,du kan gjør akkurat de tingene som du vil gjøre,reiser verden rundt når du enn måtte ønsker det. Nyte det, mens du enda er alene. for når du gjør noe for deg selv,så forsvinner også ensomheten. Og paff! ut fra det blå så er det kanskje en,som vil være din prins :)

Hadde jeg vært deg,så hadde jeg tatt meg ferie til Italia (jeg er litt svak for de kjekke mennene der hehe)....eller andre land som du vil lære mer om. Og lære språket,kulturen og historien. Om det ikke er mulig å reise,så ta deg språk kurs eller jobbe deltid som reiseguide....så får du ser litt av verden også :)

Ønsker deg, og opp med haka girl :D

Har en god natt

Skjult ID med pseudonym Blokkert fr. 15 feb. 2013 00:59

Du høres ut som en flott jente tear.

Eneste årsaken jeg kan se (som kan påvirkes, det kan rett og slett være uflaks) til at du ikke har funnet noen enda er at du kanskje har vært litt tilbakeholden med å faktisk møte noen på date, eller ta kontakt, for jeg vet det er massevis av gutter (blant annet meg selv) som ser etter en jente akkurat som du beskriver.

Ikke gi opp håpet, du finner noen!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 15 feb. 2013 01:14

Trist å høre at du har det sånn. :(
Dessverre er det nok mange andre enn bare deg som har det akkurat sånn, selv om du der og da føler at du er den eneste.

Bare du ikke blir som meg, så er det håp skal du se. :)

Skjult ID med pseudonym tear fr. 15 feb. 2013 02:13

@hmm
eg kan ikke engang laste opp et profilbilde.

@søker
så mange snille menn som vil ha meg, men eg er tiltrukket til den andre type. problem!!!

@spicysweet
takk chikita men men..hehe
jeg har lyst å reise jorden rundt med ham, elske med ham i alle hjørner av verden.

@blokkert
jeg har deaktivert profil mer enn 20 ggr, ikke tatt kontakt med noen, rett og slett redd.

@powpow
jeg har mistet alt håp

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 15 feb. 2013 08:39

@tear

hvorfor kan du ikke laste opp bilde?
Alle føler nok det du føler av og til, er vel bare normalt vil jeg tro. Men det er ingen grunn til å gi opp, gå ut å ha det moro med noen venninner. Flørt litt på byen, det er kanskje lettere enn å flørte her inne.

Skjult ID med pseudonym sådetså fr. 15 feb. 2013 08:53

viss der er mange mannfolk som vil ha deg, men ikke din "type" så tror jeg du må heller se litt på dine krav til mannfolk... Husk att her er mye folk som ikke har noen å "plukke" i :-)

Lykke til :-)

(kvinne 42 år fra Rogaland) fr. 15 feb. 2013 10:22 Privat melding

Hei Tear!

Det er trist å høre hvordan du føler deg, men jeg vet hvordan det føles,(utenom det å ikke ha barn, jeg har en sønn, men jeg kan ikke sette meg inn i smerten det er å ikke ha fått ett barn når det er ett stort ønske i livet)

Har vært i ett forhold som ikke var bra, men jeg vil heller være alene enn å være i ett forhold som ikke er bra for meg.

Jeg har flere venninner som er smellvakre og har en utstråling som ikke likner grisen, de blir omringet når vi en sjelden gang går ut på byen, mens jeg blir stående på sidelinjen. Selvsagt komme det noen bort til meg og, men da er det stort sett drittas mannfolk som bare vil grafse og ikke fått noen respons fra andre.
Selv om dette er vondt å takle av og til så skjønner jeg det på en måte og. Jeg er nok ikke like "tilgjengelig" og åpen som venninnene mine så folk tiltrekkes ikke min person på samme måte. Selvfølgelig så har jo utseende og noe å si, men utstrålingen vi gir ut er viktigst, tror jeg...

Å finne noen på byen er ikke det beste valget en kan ta det er ikke det jeg prøver å formidle, men å flørte litt å kjenne på at en er attraktiv er veldig sundt og føles godt, bare ikke bli en lokkemus ;) hehe

Grunnen til at jeg forteller dette er fordi folk merker energien vår og hvis vi går rundt å synes synd på oss selv eller at vi føler oss utilstrekkelige og ikke er glade i oss selv hvorfor skal andre kunne være glad i oss?

Du sier selv at du er god person og synes du ser bra ut, men jeg tror kanskje at du tviler litt allikevel eller at du er sjenert, kanskje har litt dårlig selvtillit?
Vet ikke om jeg e i nærheten eller om dette er til noe hjelp i det hele tatt, men det er viktig å akseptere deg selv før noen andre kan.

Skjult ID med pseudonym tt fr. 15 feb. 2013 10:25

@tear, hvilken aldersgruppe søker du?

Skjult ID med pseudonym isbj fr. 15 feb. 2013 10:29

Dette med barn..hvorfor sier du det er for sent ?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 15 feb. 2013 15:20 Privat melding

@tear: Hei, føler virlig med deg,vet hvor vodt det er og opplever nettopp det samme som deg... :( :'(

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 15 feb. 2013 15:32

uffa *god klem til ts*

Selv er jeg så heldig å ha et barn, men jeg føler og livet ikke ble som jeg ønsket. Tror man heller må prøve å tenke på det bra man har. Jeg tenker på at jeg har han og at jeg på en måte er så heldig å være ferdig med den biten. Alikevell så er jo heller ikke mitt liv som jeg ønsket, man er jo ensom om kveldene. Ser og den at det er sårt med venner som har familie og sånn. Selv syns jeg det er ren egenpining å være sammen med vennepar, men nå er det jo dems tur. Jeg var svært tidlig ute med å ha en familie og mange lykkelige år. Velger å heller sette pris på dem, og tenke på hva jeg kan gjøre nå for å ha det bra i hverdagen. Enda ikke funnet noe nytt mål eller hensikt med det livet jeg lever nå, siden alle de tankene ble revet i stykker da det ble slutt med han som var pappaen til barnet. Men jeg finner dem nok til slutt tenker jeg. Har vært singel i 3 år snart nå, med noen småsprell innimellom men ikke noe jeg ser på som seriøst. Vet ikke helt om jeg vil gå gjennom det der engang til heller.
ønsker deg lykke til med å finne en mening med den tilværelsen du har nå :)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 15 feb. 2013 15:41 Privat melding

@-m-: Du uttrykker deg så fornuftig og verdig. :)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 16 feb. 2013 13:02 Privat melding

Har begynt å føle på det så smått sjæl, gitt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 feb. 2013 16:21

@tear

Klart du ikke kan ha mistet alt håp. Når en som meg holder ut, så klarer nok du det også. :)

Og mister du fullstendig håpet, så er det fortsatt muligheter. Du kan jo alltids kontakte meg.
Men da skal du være rimelig desperat, så det er egentlig ikke å anbefale. :P

Skjult ID med pseudonym belling lø. 16 feb. 2013 16:35

@Powpowgutt
Og hvordan skal vedkommende kontakte deg? :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 feb. 2013 16:43

@belling

Bare å søke meg opp og sende en melding det. Er ikke verre enn det. :P

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 16 feb. 2013 17:07

@powpow du har jo en ekstremt intetsigende profil, null bilde, bare fleip, og på forum så synes du veeeeeldig synd på deg, men det er jo også bare fleip.

Finnes det noe seriøst bein i den kroppen? ;)

Skjult ID med pseudonym rattatoill lø. 16 feb. 2013 17:43

Powpowgutt er garantert rake motsetningen av hva han framstiller seg som:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 feb. 2013 17:50

@Flux

Jeg ser det går deg hus forbi som så mange andre. Profilen er ikke Vip+ eller Superbruker, så hvordan får jeg postet på forum da tro? Hmm.... :P

Uansett, vi diskuterte hvordan vedkommende kunne kontakte meg, ikke om det er den ekte profilen min eller ikke. :P

Skal love deg at jeg har både bilde, beskrivende og litt artig profiltekst. Bare sånn at vi får det ut av verden.

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 16 feb. 2013 17:56

@powpow: Jeg var ikke klar over at du må være Vip eller super for å poste på forum. Jeg betalte fra dag en. Gjør aldri noe halvveis ;

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 16 feb. 2013 17:56

Hehe...., @Powpowgutt- luring du ;-)

Er igrunnen litt enig med @rattatoill over her ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 feb. 2013 18:05

At jeg er en liten luring er det vel liten tvil om. ;)

Gjør aldri noe halvveis jeg heller, derfor har jeg en egen trolleprofil hvor folk kan kontakte meg. :P