Alle innlegg Sukkerforum

UTENLANDSKE MENN BEDRE ENN NORSKE?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tommy lø. 16 feb. 2013 10:53

Endel norske kvinner sees sammen med menn med ulike farger, kultur og religioner

Hva er det som gjør disse velegnet ?
Hvor kommer de fra?
Hva lever de av?
Hvilke jobber kan de få?
Hva gjør disse til en bedre ektemann?

Noen betraktninger rund dette der ute?

Skjult ID lø. 16 feb. 2013 10:59

Velegnet? Til hva?

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 16 feb. 2013 11:00

Jeg har også observert endel norske kvinner sammen med menn med norsk bakgrunn? O.o

Hva er det som gjør disse velegnet ?
Hvor kommer de fra?
Hva lever de av?
Hvilke jobber kan de få?
Hva gjør disse til en bedre ektemann?

Jäklar.. Det er jo helt sjukt. *måp*

Skjult ID med pseudonym lø. 16 feb. 2013 11:04

1 Si det..?
2 Mars
3 Gress?
4 Mø
5 Trofast

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 16 feb. 2013 11:06

*Flirer* :D

Skjult ID med pseudonym Flora lø. 16 feb. 2013 11:11

Og jeg har observert endel menn med kvinner (og kvinner med menn)....

Hva er det som gjør disse velegnet ?
Hvor kommer de fra?
Hva lever de av?
Hvilke jobber kan de få?
Hva gjør disse bedre?

Og ikke minst: Hvor finner de hverandre?

Et av livets mysterier ; )

Skjult ID med pseudonym lø. 16 feb. 2013 11:13

_[¨¨]_
O | O
'''\--/'''

Skjult ID med pseudonym lø. 16 feb. 2013 11:15

_[V]_
O | O
'''\U/'''

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 11:20

Kjærlighet er ikke begrenset av rase, religion eller annet og det har ingenting med "mer egnet" eller ikke faktisk, det handler om at man faller for mennesket som person.

PS: Jeg digger alle de andre responsene på denne tråden, fordi TS er særdeles generaliserende og på kanten til snik-rasistisk i sine spørsmål nummer tre og fire.

Det er nesten så jeg ikke gadd å respondere, men som norsk kvinne som har vært sammen med afrikansk mann (altså afrikansk er forferdelig generaliserende da Afrika er like mangfolig, eller mer mangfoldig enn Europa, men skitt la gå ;-)) så var det så enkelt som dèt, jeg falt for mennesket, ikke opprinnelsen! :-D

Skjult ID med pseudonym lø. 16 feb. 2013 11:32

@crio
Dette tommyinnlegget er så corny at det er ikke noe å irritere seg over!
Se humoren i det. Hilsen Hæ. (tresnitt)

Skjult ID med pseudonym tidlig lø. 16 feb. 2013 11:38

>det handler om at man faller for mennesket som person.

det kan det selvsagt gjøre, eller det kan komme av at man har satt seg fore at en vil ha en f.eks sort mann eller sør-øst asiatisk kone og så finner en "et menneske å falle for" innenfor den opprinnelsen...

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 11:40

@Hæ: det er det jeg gjør! :-D

Det var kanskje ikke så tydelig i kommentaren min ser jeg nå, men jeg lo godt for meg selv da jeg leste responsene altså.. ;-)

Jeg er så glad for at jeg ikke er vokst opp i et dømmende, fordomsfullt hjem, og jeg håper at sønnen min blir "fargeblind" når han blir stor.. han er godt på vei i det minste.. :-D

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 11:45

@tidlig:
vel for meg var det en komplett overraskelse å falle for han jeg falt for, jeg hadde rett og slett ikke "sett på" utenlandske menn, ikke fordi jeg er spesielt rasistisk, men de hadde bare ikke vært på preferanselista mi.

Jeg er veldig glad jeg var sammen med ham jeg var sammen med, han har utvidet horisonten min betraktelig, og jeg ser nå flere kjekke menn når jeg trasker rundt enn jeg gjorde for bare fire år siden.. strålende spør du meg! :-D

Jeg blir rett og slett glad når jeg ser "pene", sjarmerende mennesker av begge kjønn, og nå ser jeg så ufattelig mange fler = mere glede på meg! :-D

Skjult ID med pseudonym Tommy lø. 16 feb. 2013 12:02

Det er da ikke noe som er fordømmende i min trådstart!
Lenken blir slik dere vil ha den på godt og vondt

@Jonas
Damen er veldig ok og vi har endel kontakt men er alltid busy med sine prosjekter :)

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 16 feb. 2013 12:26 Privat melding

Såklart er vi bedre ;P
Neida, men det kommer selvsagt an på hva kvinnen ønsker seg. Det er klart at en forskjellig bakgrunn har noen konsekvenser.

Skjult ID med pseudonym Tommy lø. 16 feb. 2013 12:39

@ Jonas
Hun er en grei dame og vi gikk bra sammen i hele den helgen.
Sender meg hyggelige sms innimellom men vi er ikke kjærester

Skjult ID med pseudonym tidlig lø. 16 feb. 2013 13:04

>vel for meg var det en komplett overraskelse

Om jeg tillater meg å stryke "for meg" fra innlegget ditt (det er jo ganskemeningsløst for andre å mene noe om hva du mener og føler):

Ok, en kan helt sikkert ha det slik.

Vel så vanlig er det nok at vi alle har våre preferanser mht hva vi tenner på. Noen liker damer med store pupper, andre liker sorte menn med store muskler, rett og slett fordi det er noe de tenner på.

>spesielt rasistisk

En er ikke sexist fordi en liker damer med store pupper, det er rett og slett bare hva en er sexuelt tiltrukket av. Ditto for sorte menn med store muskler - om en er tiltrukket av det, så er det fordi en synes det er sexy ikke fordi en er så forbannet fordomsfri. Jeg fatter og begriper rett og slett ikke hva fordomsfrihet har med hva en tenner på;).

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 13:12

@tidlig: jeg tenkte ikke på tenning isolert sett, er vel relativt selvantennende tror jeg.. hehe :-D

små menn med store muskler, høye menn med slanke muskler, hvite menn med muskler, sorte menn uten muskler you name it.. er visst altetende.. bokstavelig talt *fniis*

Det jeg mente var at jeg ikke hadde, eller har noen preferanser for hudfarge eller type når jeg har falt for en mann, men at utenlandske menn (leses "svarte"/coloured, hater norsk innimellom, engelsk er så mye lettere.. grr :-P) rett og slett ikke hadde vært inne på "lista mi" før jeg da møtte denne mannen, men at det ikke var noen spesiell grunn til å utelukke "dem", nå derimot er vareutvalget "på butikken" så uendelig mye større.. tralala ;-)

Skjult ID med pseudonym tidlig lø. 16 feb. 2013 13:19

> jeg tenkte ikke på tenning isolert sett

det går vel ikke an å ha noen annen preferanse for sorte menn med store muskler eller vi er blondiner med store pupper enn ren og skjær, overfladisk tenning?

> er visst altetende

det lyder ikke veldig troverdig. Ikke ta det ille opp, men du lyder litt som en hittil ukjent scene i dyra i hakkebakkeskogen:). Alle mennesker har da preferanser mht hva de tenner på. Når det er sagt så har du selvsagt helt rett i at livet kan gi en noen overraskelser mht hvem en faller for. En kan selvsagt også falle for noen på tross av at de er annerledes en det en normalt tenner på...

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 13:30

hehe, du generaliserer skjønner du.. denne mannen hadde ikke store muskler.. ;-)

Ooog jeg har faktisk ikke noen spesiell type, fysisk sett, jeg har selvfølgelig ting som ikke gir tenning, men jeg har virkelig ingen spesiell "type" mann jeg faller for/blir sammen med til stor underholdning for mine venninner når man ser på gamle bilder etc.. hehe :-)

Humor derimot er alfa og omega, men fysisk sett.. nope, eller:

Pokker, nå tvang du meg til å måtte tenke skikkelig gjennom hva jeg faller for og eneste fysiske fellestrekk er tydelige blodårer på underarmer (sært jeg vet), og blå/lyse øyne.. med untak av tidligere nevnte eks, han hadde brune øyne, MEN de berømmelige blodårene, så da er vel det min "tenningsgreie da antagelig"? ;-)

Snakk om hobbyanalyse av seg selv på en lørdag :-P

Skjult ID med pseudonym BadBoy lø. 16 feb. 2013 13:43

@crio
I denne tråden er du jo veldig positivt innstilt til utenlandske menn generellt mens i annen tråd er du sååå nedlatende,spydig og kvalm over at menn velger utenlandske kvinner
Du er nok en bitter og forlatt egoist ja

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 14:00

@badoy: jeg er da hverken nedlatende, spydig eller kvalm mot menn som eventuelt velger utenlandske kvinner?

Det jeg reagerer på er TS i den trådens sin innstilling om at norske kvinner har "mistet grepet" og at kun mannens behov og ønsker skal imøtegås i et forhold.

En av mine beste venner er gift med en filippinsk dame og det har jeg null niks problemer med, det er generaliseringen jeg reagerer på, ikke at man som norsk mann faller for en dame som ikke er norsk.

"Hvis det i begrepet bedre menes at utenlandske kvinner har en rolle som damene i Norge hadde på 50-tallet, mat på bordet nå Mannen kommer hjem fra jobb, tar vare på hus og hjem, og sjelden har egne meninger, så JA da kan det godt hende, men er det et slikt forhold norske menn vil ha?

Hva med damenes behov og ønsker? Skal ikke de tilfredstilles på lik linje med mannens?"

Jeg tar faktisk forbehold om at jeg misforstår TS i den tråden, men siden jeg ikke fikk et skikkelig svar så må jeg anta, og de antagelsene er basert å innlegg lenger opp i den tråden.. er det mulig?

Jeg er heller ikke udelt positiv til norske kvinner - utenlandske menn problematikken heller, jeg vet at mange har utfordringer i hverdagen fordi man ikke alltid har samme bakgrunn eller kommuniserer godt sammen.

Tro meg: Norske menn kan være vanskelige/utfordrende å få til å snakke om vanskelig ting, "min" afrikanske mann var stum som en stein, helt til han fikk valget om å begynne å kommunisere med meg eller miste meg.

PS: NEI jeg er ikke positiv til utenlandske menn generelt i denne tråden, hvor leser du det? vis meg det så skal jeg reformulere i tilfelle.. Jeg er POSITIV (jepp, roper) til alle forhold hvor begge er i forholdet frivillig, har det bra i forholdet og respekterer hverandres behov og ønsker..

Note to self: ikke rote seg inn i tråder som går på etnisitet, religiøsitet eller politikk - alt for mange i sånne tråder som skal vri og vrende og ta alt i verste mening uansett..

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 14:08

@badboy, jeg skjønner ikke hvorfor du blir personlig og går til personangrep? Ikke kjenner du meg, og jeg synes man skal holde seg for god til å komme med karakteristikker/generaliseringer av mennesker man ikke kjenner...

Ikke er jeg bitter, hvorfor skal jeg være det?
Ikke er jeg forlatt, hvorfor den antagelsen?
Ikke er jeg egoitisk heller så vidt jeg vet.. men det kan vel venner og familie si mer om enn tilfeldig debatant i en tuletråd ;-)

Jeg sitter faktisk og ler for meg selv av at mennesker så lett blir provosert av ufarlige innlegg i en debatt.. hehe :-D

Skjult ID lø. 16 feb. 2013 14:25

Ts, blant yngre består jobben av dank og trening, Naving og mest mulig sort arbeid.

I tillegg til tilgjengelighet for slossing og yre småpiker døgnet rundt

Jodda, brukenes til noe ?

(Skandinaviske og norden-look-alake innvandrere er selvølgelig unntatt )

Skjult ID med pseudonym crio) - lø. 16 feb. 11:20

Som Badby nevner, om du kaller tråden rassistisk virker du nok en tanke sår.

Gni deg i øyekroken og tenk etter holdningen til 50%+ av minoritetsgruppene vi ønsker velkommen.
Flertallet går ikke en hel dag uten å nevne rasistiske begrep om nordmen, vet du like godt som meg.

Selv dater jeg en musimsk frøken i smug og jeg skulle vært steinet i beste haram-stil om familien fikk nyss om det

Hva kaller du det ?? Medbrakt sharia-religion men ikke rassisme ??

Og til tvilerne på hvordan dette ender legges ballen død, sjekk heller etter om 10 år..

Forøvrig, god helg alle sammen.

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 14:35

@: (Skjult ID ) - lø. 16 feb. 14:15

Jeg tar den, null problem - ser at det kan virke som om jeg er sår, jeg er ikke det faktisk, men det er forferdelig "vanskelig" å få frem hva man mener, og rasismeordet var nok litt dumt brukt i denne sammenhengen :-D

Rasisme/intoleranse/generalisering går alle veier dessverre :-(
Ja, jeg vet at holdningene er slik, jeg velger imidlertid å tro/håpe at det dreier seg om kunnskapsnivå/opplysning/kultur ++ og at man på et eller annet tidspunkt vil komme lengre enn der man er i dag.

Jeg har innimellom blitt litt paff av enkelte holdninger til noen kolleger fra ikke-vestlige land når det kommer til homofili ++, andre utfall er for eksempel antagelsen at når norske par gifter seg på vinteren så er det fordi de "må" underforstått: hun er gravid og de må gifte seg for å unngå "skam". Stor er forbauselsen når det informeres om at nei, slik er det ikke i Norge.

Jeg skulle ønske at alle mennesker i hele verden respekterte hverandre og andres valg på tvers av religion, kultur +++. Så lenge man ikke er slem med andre så mener jeg at mennesker skal få lov til å leve det livet de ønsker!

Jeg "mistet" mannnen min pga familie/kultur/forventnings- og religionspress (PS: religionen er protestant så den er jo i utgangspunktet identisk med "vår" ;-) ) og slet lenge med å forstå at uansett hvor glad man er i noen så veier familie ++ tyngre for mange.. dessverre :-(

Jeg ønsker deg lykke til med smugdamen din, og man får bare håpe at det går veien for dere! :-) :-)

Skjult ID lø. 16 feb. 2013 14:57

crio, Der fikk du meg litt ydmyk og jeg legger antakelsen til side.. du virker mye mer på høye enn jeg trodde. da vet du og jeg en god del ser jeg. jeg unner alle alt godt jeg men stiller alltid spørsmål til litt urimelig holdninger..ikke verre.

Ønsker deg en fin helt uten urimelig stress og urimelig behandling (her inne iallefall)

Alle andre og for den saks skyld ;-))

Skjult ID med pseudonym crio lø. 16 feb. 2013 14:59

@(Skjult ID ) - lø. 16 feb. 14:46:

Yey, så kjekt at jeg endelig fikk frem hva jeg mente uten at du misforsto meg! :-D

Innimellom så er det ufattelig vanskelig å få frem poenget sitt slik at det ikke misforstås..

Hehe, det er bra at man stiller spørsmål ved urimelige holdninger, ihvertfall hvis de viste seg å ikke være så urimelige som man trodde ;-)

God helg til deg (og alle andre) også, jeg sitter egentlig og jobber så noe jobbe"press" blir det nok.. men ikke så mye annet.. :-D

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne lø. 16 feb. 2013 15:20

Fy flate, @iKommode1, det har jeg også opplevd og fortsatt lurer på : Gjelder det religion, kultur, språk, eller hva gjelder det egentlig ? Kvinnesyn kommer på en gang i forskjellige vinkler i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym K lø. 16 feb. 2013 15:29

iKommode1

Du sier rett ut rasisme mellom Pakistanere og Indere, kan jo starte med at alle Pakistanere var Indere før i tiden og pga en krig så har ikke dette noe med rasisme å gjøre. Rasisme har med raser å gjøre, og det du snakker om er jo samme raser ;)

Skjult ID med pseudonym K lø. 16 feb. 2013 15:33

Definisjon av rasisme,

«...enhver distinksjon, ekskludering, restriksjon eller preferanse basert på rase, farge, avstamning eller nasjonalt eller etnisk opphav som har til formål eller effekt å nullifisere eller svekke anerkjennelse, nytelse eller utøvelse på like vilkår av menneskerettigheter og fundamentale friheter i det politiske, økonomiske, sosiale, kulturelle eller noe annet område i det offentlige liv.»