Alle innlegg Sukkerforum

På dater'n

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Saraklok ti. 8 juli 2008 23:30

Jeg er en traver på nettet om en kan si det på den måten. Har hatt noen forhold i mellom, pause og nå tilbake til nettsjekking. Første gang på nett i -04, kjæreste i -05, tilbake i -06, type i 4 måneder. Pause til 2008...

Så prata med en fyr noen måneder...møtt han...funnet ut at det ble litt krasj med tanke på at han er barnløs og jeg har barn.
Poenget mitt er...Det er en fyr jeg har dølyst å møte. Han er knallfin med god utrståling, har barn, virker jordnær.
MEN det går hurra-meg-rundt i hodet mitt snart. Er så mange å snakke med, møte!

Er det ingen andre som lider av forvirringssyndromet her inne? Jeg vil bare ha EN ENKEL MANN! Han er snill, god, handy (;)), har gjerne barn, ser etter det indre fremfor det ytre (orker ikke mer "du er så sexy fraser"). Hvor er du MANNEN I MITT LIV??

Skjult ID med pseudonym s ti. 8 juli 2008 23:33

"Er det ingen andre som lider av forvirringssyndromet her inne? Jeg vil bare ha EN ENKEL MANN!"

Hvor er motsetningen her?

Skjult ID med pseudonym Saraklok ti. 8 juli 2008 23:35

OK, ser den. En enkelt mann kanskje bedre? Hehe

Men hvor mange skal man ut å date, eller starte forfra å sende meldinger med... Blir dere ikke slitne?

Skjult ID med pseudonym s ti. 8 juli 2008 23:45

Har ikke du funnet en ok en, da?

Jeg skjønner fortsatt ikke bruken av ordet "sliten". For det første ser jeg ikke for meg hvordan det overhodet er mulig å bli _sliten_ i ordets rette forstand av dette - og for det andre, hvis en nå nærmer seg en slik tilstand, hvorfor ikke ta det med ro, så slipper en å få dette problemet?

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 8 juli 2008 23:50

Saraklok, jeg forstår deg. Det er nesten "litt på overmåten" dette her, som min bestemor ville sagt. Min simultankapasitet når det gjelder flørt og sjekking er veldig begrenset, så da blir det å velge ut den ene som jeg TROR kan være J_e_n_t_a for meg blant noen hundre dyktige selgere :-)

Og alle som har vært sammen med barn i en godtebutikk vet at det ikke alltid er lett å plukke ut kun en av godsakene...

(Dog skal det innrømmes at: "Du er sexy", er en frase jeg gjerne kunne hørt oftere, blir ikke lei av det :-) :-) )

Skjult ID med pseudonym Saraklok on. 9 juli 2008 00:10

Takk Organ!

Mente egentlig ikke at fristelsene er i overflod. Jeg går etter mine egne kriterier og har endt opp med to aktuelle her inne. En som utgikk nå pga barneproblematikk. Han andre stoppet jeg å snakke med pga han første... men så er han fremdeles singel og aktuell igjen. Kanskje det blir kaffe en dag...bare jeg får summet meg...

Din bestemor var en svært klok kvinne skal sies! For det er litt i overmåten dette her. Så mange mennesker tilgjengelige ved noen tastetrykk.
"Du er sexy frasen" hehe. Den kan med fordel byttes ut med "Du er så klok". Jeg som kvinne har mer sansen for den måten å bli tilsnakket ;).

S:
Kanskje jeg har funnet han... Kanskje ikke. Har bare funnet han her inne. Saken er å starte på dating og kaffebesøk nok engang. Trenger å summe seg litt mellom.... Og jo det går an å bli sliten her inne. Mange inn- og tastetrykk.
Du har helt rett i å ta det med ro! Er det jeg har tenkt til nettopp pga overload/høytrykk (kjært barn har mange navn).
Jeg skrev ikke inn her for rehab tendenser men for å spørre om dere også ble forvirret til tider!

Skjult ID med pseudonym Mammamia on. 9 juli 2008 12:38

å, jeg tror jeg forstår den forvirringen du snakker om Saraklok. Har vært på nett ett år og hatt to kortvarige forhold og mange dater. Da jeg begynte her inne hadde jeg et bilde i hodet av en enkel, morsom, snill, klok og handy mann hvor utseendet var underordnet. Etter å ha vært gjennom nettmølla opplever jeg nå at jeg er mer nyansert i beskrivelsen av drømmemannen og også mye mye mer kresen. Det er blitt så mange faktorer som jeg tror jeg må ta hensyn til og vurdere menn opp mot at ingen sannsynligvis vil nå opp eller at det blir så mye å ta hensyn til at det blir vanskelig å gjøre valg........ Å være i en godtebutikk er igrunnen et godt bilde på det vi holder på med. Det er ikke lett å bestemme seg for hva en skal ha dersom en ikke har holdt fast ved det en hadde lyst på før en kom inn i butikken - en kan bli overveldet av alle mulighetene (fristelsene). Lurer på om man blir litt "ødelagt " av å holde på for lenge her inne.....mister kanskje litt gangsyn.....Eller er det kanskje slik at vi bare har godt av å bli utfordret på våre ønsker og drømmer? Kanskje det til og med er sånn at når vi til slutt velger noen så er gjør vi gode valg nettopp fordi vi har vært gjennom en prosess hvor vi blir nødt til å tenke grundig gjennom (og noen ganger teste ut) ønsker og behov......kanskje forvirrings og slitenhetsperioder som noen av oss ser ut til å oppleve kan bringe med seg noe godt til slutt.......

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 14:36

Jeg er også blitt sliten av kontakten jeg har hatt via profilen. Derfor har jeg pause på profilen nå og vet ikke helt når jeg kommer til å sette igang igjen... ser ut som vi er en liten gjeng av utbrente datere her ;-)
Det var gøy i starten å treffe mange nye mennesker, det var nytt og spennende og jeg var passe laydback, og jeg møtte dem gjerne etter bare få meldinger fram og tilbake mellom han og meg. Men de aller fleste fant jeg jo ikke tonen med, så etterhvert ble det en litt "jobbaktig" følelse å gå ut på en ny date med nok en mann. Og det ble slitsomt å starte med nok en tastekontakt for å finne ut av om han eller jeg kanskje kunne passe sammen. Tror nesten jeg ble litt bitchy til slutt til og med...
Av og til har det endt opp med en liten flørt, men ikke forhold.

Så nå surrer jeg heller rundt her på forumet, tar fotbad, lakker tånegler, tar ansiktsmasker, drikker grønn te og spiser salat og gode fiskemiddager (saltvannsfisk er definitivt best), tar tran hverdag og går turer i skog og mark og bader når det er vær til det for å komme til hektene igjen etter min lille utbrenthet... for kanskje å komme sterkere tilbake ved en senere anledning :-D

Skjult ID med pseudonym Mammamia on. 9 juli 2008 16:00

Wow, høres ut som om vi trenger en gruppe for utbrente og forvirrede nettdatere....nå vi har jo dette forumet her inne riktignok....
Skulle gjerne hørt om noen som har kommet seg gjennom slike down perioder og kommet ttilbake til nettdaitiingen optimistisk og full av energi og pågangsmot slik det en gang var for oss, eller om det rett og slett er et tilbakelagt stadium?

Skjult ID med pseudonym Lars on. 9 juli 2008 16:14

Luksus problem!!!!
Sett mer krav, desto mer krav desto mindre utvalg desto enklere å finne den rette...
Jeg har ingen, ingen som vil ha meg, ingen som svarer meg på mail, ingen som svarer meg på chatt, vennene mine vil bare være med meg når vi skal drikke, ikke en enseste jente vil merr enn å ha min oppmerksomhet så lenge den er rettet mot dem, gjelder både her og irl.
Hva er det med dem som skal skikkelig fresje seg opp, som juni beskriver (er ikke rettet mot deg juni), men poenget er det at mange gjør det i starten (det er unaturlig for dem) men det kan gjøre at de får en god fisk på kroken, når tiden går å en blir bedre kjent blir en seg selv og praktiserer det ikke lenger.. Ei bekjent var "lubben", slanket seg, trente og var skikkelig i toppform, fikk seg type, etter litt tid, stoppet treningen, typen så det som en fordel å ha ei dame som likte å trene med ham, så kom kiloene, heldigvis var det ikke det ytre som gjorde det slutt for dem, men etter kjærlighetsorgen var over, var det på ny slanking og trening, har gjort dette nå med tja tre typer så langt..

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 16:18

Vel... egentlig så synes jeg at Sukker og "fornøyelig" burde ta et så pass stort ansvar at de ganske enkelt bare plasserer drømmemannen min på dørmatta mi og ringer på... da kan jeg be han inn og bytte bort grønn te og salat med en flaske vin og biffmiddag. Det er da måte på hvor mye av jobben jeg må gjøre selv!! hmpf...
;-)

Skjult ID med pseudonym Saraklok on. 9 juli 2008 16:20

Så mange fine svar :)
Takk for inspirerende løsninger og tanker! Kanskje Sukker kan opprette en sånn PAUSE modus en kan benytte seg av? For jeg skal ta meg pause nå. Blir så halvhjertet i mine svar til de som sender inn meldinger. Luksusproblem, kanskje...Internett gjør informasjonsflyten så enorm. Jeg er jo bare et menneske :o).

Skjult ID med pseudonym Slappfisk on. 9 juli 2008 16:20

Jeg tilhører nok dem som virrer mellom å fremdeles ha noe energi og lyst til å prøve igjen, men som rammes av oppgitthet og trøtthet når tiden er moden for en date. Har derfor ikke orket å date noen på opptil flere måneder. Syns dette forumet er mer interessant enn å lese frierbrev og salgsprofiler. Det må vel være klare tegn på utbrenthet eller at energien er i ferd med å ebbe ut. Har hørt at det lønner seg å snakke om det med andre i samme situasjon, men at faren er stor for at man bare fokuserer på det negative ved nettdatingen, at det kan bli for mye elendighetsfokusering og at alt da vil oppleves som mye mye verre. På den annen side hvis man bare fokuserer på det positive kan man fort begynne å tro at alt er bedre enn det er - og det er vel heller ikke så bra, tror jeg?

(mann 40 år fra Oslo) on. 9 juli 2008 16:21 Privat melding

@forvirret

Har også vært her i snart 3 uker og har ennå ikke fått til en kafé-date, så jeg håper du og de andre jentene holder ut litt til. Hvis ikke så ser det mørkt ut for nett-dating karrieren til denne gutten ;-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 16:27

Lars: jeg kan godt skjønne at for dem som får liten respons her inne, vil det føles som et luksusproblem når du hører om dem som blir sliten av masse respons. Men jeg klarer ikke å sette bastante krav for hvem jeg leiter etter... for det kan være hvem som helst :-)

Å prøve å freshe seg opp i form av trening og slanking for å bli mer attraktiv tror jeg kanskje mange prøver på? Vet ikke om det er bra eller dårlig eller helt greit, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 16:31

Sandaker: hehe :-D Nå storler jeg virkelig her... med dine tre uker så er du absolutt bare på nybegynnerstadiet hehe...

(mann 40 år fra Oslo) on. 9 juli 2008 16:32 Privat melding

@forvirret

Annerledes for gutter? No kidding! hehe. Men sånn er verden skrudd sammen. Godt å høre at dere biter dere fast :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 16:49

Mitt dilemma er som følger: Jeg ønsker å treffe mannen i mitt liv, og at vi skal være perfekte for hverandre. Men jeg orker ikke treffe noen som ser på meg med et mulig kone-emneblikk før vi har bestilt kaffen... DET er stressende og kvelende for meg!

Jeg ønsker å treffe noen helt uformelt, bare tøyse og le litt av serveringsdamen som misforsto bestillingen vår. Og om vi ler godt av det samme - ja så kanskje vi etterhvert skal kikke litt mer på hverandre. Eller bare flørte litt og gå hjem. Jeg har satt 10 på variget på forhold. Jeg ønsker jo noe som skal vare... Men det blir så fordømt forpliktende å treffe noen... Kan da godt bare gå ut og ta en pils og prate litt også? Men for noen er det tydeligvis bortkastet tid hvis det ikke blir noe mer. Hvis jeg har hatt det hyggelig, klarer jeg ikke se det problemet...

Skjult ID med pseudonym Saraklok on. 9 juli 2008 17:08

@Lilleulv

Så klart er ingen møter forgjeves. Å se for seg hus og hjem og giftemål på første date er turn-off... Samtidig etter flere dater og morsom tidsbruk så kommer det et trinn hvor man velger go-for-it eller gi slipp. Og blir det sistnevnte så er det godt med en pause som mellom alt annet i livet.
For mange kopper kaffe blir en sur i magen av rett og slett.

Så opplading er tingen! :-)

Skjult ID med pseudonym Slappfisk on. 9 juli 2008 17:16

Ja, Lilleulv bra du minnet meg på at: jeg møtte svært mange hyggelig og morsomme menn og mange av datene var så hyggelige at vi ble sittende og bare prate og le i flere timer. Det var i seg selv veldig allrigt. Dessuten lærte jeg jo mye, blant annet fikk jeg gode tips fra en om hvordan legge gulvfliser, faktisk et par av dem introduserte meg for jævla bra musikk jeg hadde glemt eller ikke hørt om og en annen gjorde meg oppmerkosm på en god bok jeg virkelig burd lese og en konsertannonse som hadde gått meg hus forbi og som viste seg å være dritbra. Noe positivt har det jo kommet ut av dette, det er sant. Et par av dem var jeg på konsert med og flere har jeg hatt mange morsomme mailutvekslinger med, også i ettertid, ikke så verst likevel når jeg nå gjør en liten oppsummering, men spørs om det får meg på hugget igjen?

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 17:18

Lilleulv: det er en av punktene som inngår i hvorfor jeg har gått lei dating... alt for ofte har jeg opplevd å bli kjæresteemne allerede på første kvelden (eller kanskje de bare er ute etter sex og jeg ikke skjønner motivet deres) men siden noen er så usannsynlig ivirige på første møte, så blir det helt umulig for meg å treffe dem til møte nummer to...
Det dumme er at de som er usannsynlig ivrige er mennesker jeg gjerne skulle truffet igen... men klarer bare ikke å matche iveren deres... jeg er for treg ganske enkelt og tror ikke på dem ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 17:22

Hehe, Saraklok. Det blir som da jeg fikk et gavekort til bursdagen min på kaffebrenneriet på 200 kroner. I kortet sto det:

"Noen har ønsket at du skal starte dagen på en god måte" Mannen bak disken mente derimot jeg måtte bruke hele beløpet på en gang. Da kan man jo snakke om å starte dagen på en god måte! :-) Synd jeg ikke hadde 10 dater linet up bak meg... he he...

Oppladning og pauser er nok tingen. Men også å finne balansen mellom uhøytidelighet og seriøsitet. Jeg har nok hellet veldig lenge mot uhøytidelighet, og det er vel kanskje litt av grunnen til at jeg har vært her en stund :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 17:36

Juni,
Jeg skjønner hva du mener. Men det er jo synd at man skal unngå de man liker bare fordi de liker deg for godt....
Du trenger ikke alltid å matche iveren deres, gjør du det da? For hvilken iver snakker vi om? Du sier selv at det kan være vanskelig å vite om de ser på deg som kjæreste-emnet eller om de bare er ute etter sex. Men uansett: dette kan du da styre litt som du vil? Si med et smil: Hallo! Ro deg ned. Ikke noe klåing før på 4. date. Hvis vi kommer så langt, da... Eller noe sånt, Er de smarte og har litt humor, så tar de vel et hint. Hvis ikke, er de ikke noe for deg uansett... :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 17:46

Vel... trives i min pausemodus (lyver litt diffust nå men...) , tar nettkontakt for det det er og tenker at jeg selv har ansvaret for at det skal bli en fin opplevelse. De fleste menn og gutter er flotte, de fleste kvinner og jenter er flotte, vi får bare håpe at de fleste av oss finner en eller annen til slutt :-) Og med det melder jeg meg ut av denne tråden :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 17:59

og melder meg inn igen... ;-)

Lilleulv: joda... og det er noe jeg kommer til å jobbe med når, eller eventuelt hvis jeg kommer til å nettdate igjen :-) Jeg bare fatter ikke hvordan noen kan like meg så innmari fort uten å i det hele tatt vite hvem jeg er.... det trigger meg og jeg blir irritert og føler meg dårlig sett... Liker det bedre når jeg opplever at noen blir nysgerrig på meg og vil vite mer...

Skjult ID med pseudonym s on. 9 juli 2008 18:57

@juni

Er uansett bedre å først bli trigget da, enn slik jeg fungerer, som får halvnoia backer ut bare noen viser litt mer interesse enn hva normalt er. Det er passe teit, det :)

Skjult ID med pseudonym Lars on. 9 juli 2008 19:51

@Juni
Hvor mye gir du i retur?
Er det han som skal finne deg eller skal du finne ham?
Er det konstant analysering under datene?

(mann 37 år fra Rogaland) on. 9 juli 2008 19:53 Privat melding

Hva er den rette, jeg har noen ideer.
Noen ganger kan faktsik de rette være de rette å en kan være på date med dem, men ting kan gjøre at det ikke blir noe, pga elementer som en ikke helt kan ta å føle på.
Mange vil nok si da at da var det ikke den rette.
Stemmer det, det var ikke den rette akkurat på den daten, ja.

Den rette er den som passer inn mer enn normalen og som har det lille ekstra, samt følger deg i livet når du endrer deg.
Og det samme gjør du med ham, når han endrer seg følger du med. Dermed utfyller dere hverandre til en hver tid. Forskjeller vil det alltid være, men kunsten ligger i å akseptere dem å møtes på midten og at hovedtyngden skal være bra. Dersom en ser på folk som har vært gifte i 15-20år er det mer gode venner som tilbringer nesten alltiden sammen, det er dessverre slutt på den daglige dansen på roser. Men en gang iblandt må en frem med rosene å danse på dem, for å praktisere at det er mer enn venner en er.

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 20:07

Lars: konstruktive spørsmål :-) siden jeg er i pause nå så lar jeg disse spørsmålene ligge fram til jeg kanskje dater igjen... men tar med meg spørsmålene dine videre, de er nyttige :-)

Skjult ID med pseudonym Lars on. 9 juli 2008 22:13

Juni om du klarer å ha de i bakhode å er på pause ifra datingen, skal jeg nesten garantere deg at du havner på en uventet date og møter skikkelig bra menn, fordi når en ikke vil ha det får en det, en stråler ut ting en ikke vet bevist ;-)