Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ser blokkeringen ut

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Per lø. 16 feb. 2013 19:44

Jeg lurer på hvordan det ser ut når man blir blokkert?

Jeg har hatt lengre korrespondanse med noen jenter. Så står det av og til nederst på siden: "du kan ikke sende melding til x fordi hun/han ikke lengre er aktiv." Betyr dette at personen har meldt seg ut av sukker, eller kan det også bety at personen har blokkert meg, men at sukker vil spare følelsene min så dei seier at personen har meldt seg ut av sukker istaden?

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 16 feb. 2013 19:47

"Du er blokkert av ....... og kan derfor ikke sende meldinger til vedkommende."

:'(

Skjult ID med pseudonym Per lø. 16 feb. 2013 20:02

Takk for svarene.

Skjult ID med pseudonym KK sø. 17 feb. 2013 05:19

Det betyr at profilen er deaktivert. De er ikke lengre medlem. Men hvis de/du vil bli medlem igjen etter så og så mange mnd, kan de/du aktivere den igjen, og fortsatt ha den samme profilen som før. Dette har jeg gjort selv, og noen jeg har skrevet med i lengre tid ha også deaktivert, men gitt meg beskjed på fohånd.

Med andre ord er du ikke blitt blokkert :-)

Skjult ID med pseudonym littutpå sø. 17 feb. 2013 09:50

>Jeg lurer på hvordan det ser ut når man blir blokkert?

bildet ditt blir byttet ut av et bildet med en lettere lubben person med dobbelthake og bollekinn. Om en allikevel skulle finne på å klikke på en slik profil, så fungerer det ikke.

Skjult ID med pseudonym tidlig sø. 17 feb. 2013 13:07

den som blokkerer får på sin side et skjema levert i posten som de skal fylle ut og levere på sitt lokale postkontor før blokkeringen trer i kraft.