Alle innlegg Sukkerforum

Friluftslivfunderinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 08:48

Denne er vel mest til alle "naturmenn" her inne

Jeg lurer på en ting, det virker på meg som om det er en uforholdsmessig stor andel av dere menn som står på ski, driver med båtliv eller trasker rundt på fjellet med teltet på ryggen.

Jeg antar at halvparten av dere overdriver med hensyn på "salgsverdi", og graver frem det ene bildet dere har av dere selv ute i naturen fordi dere tror at det er en "slager".. hehe

Den andre halvparten av dere er nok genuint friluftsmenn, og spørsmålet til dere friluftsgutta er som følger:

Hvordan stiller dere dere til en dame

- hvis nyeste par ski stammer fra ungdomsskolen, mao de er over 15 år gamle, er egentig ganske god på ski, kan både klassisk og skøyting, men foretrekker å løpe i skogen når lysløypekunstsnøen er borte fremfor å spenne på seg skiene på vinteren?

- aldri har stått på nedoverski, med unntak av et lettere katastrofalt forsøk på Oppdal som tiåring? Snowboard og annet "fancy" er aldri prøvd ;-)

- fikk overdose hytte-til-hytte-turer med familien på barne- og ungdomsskolen, kan lese kart og har både fjellrävenbukse og ok fjellsko, men synes ikke at tre dager i fjellet med vått telt er toppen av lykke?

- blir sjøsyk i robåt, seilbåt, danskebåt you name it, liker egentlig å være på sjøen, men sjøsyke i dagevis etterpå uavhengig av bruk av sjøsyketabletter eller ikke, gjør det mindre fristende med lengre båtturer..

Jeg bare lurer, fordi hvis det er et kriterie for deg at jeg må bli med på en eller flere av disse aktivitetene så er jeg redd jeg ikke kommer til å finne meg en mann, ever... *sukk* ;-)

PS: er ikke fullstendig anti noe av det ovennevnte, men hvis hver eneste helg fortsettes brukt på noe av det kjenner jeg at det kan bli litt.. vel.. øh.. utfordrende :-P

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 09:07

Jeg tror ikke det er sånn at alle her er friluftsrntusiaster, jeg tror det bare virker sånn fordi vi kun klikker oss inn på de kjekke, veltrente, solbrune gutta. Man klikker seg jo ikke inn på de feite, bleike og late.

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 09:09

@Klementin: hahaha, beste latter på en søndagsmorgen på lenge! Takker og bukker for den.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Høg Mann sø. 17 feb. 2013 09:16

Eg er nok ein av dei mennene som liker friluftsliv, men som i løpet av semesteret bruker altfor lite tid i naturen. For meg er det dermed ikkje så nøye om kor mykje tid du bruker i naturen, men at du har lyst å bruke tid i naturen. Dette har to grunner 1) eg synes det hadde vore trist aldri å kunne ta med meg ei dame på tur i naturen 2) og dette er kanskje det viktigaste. Det seier meg noko om deg som person. Damer som slapper av ved å drive med shopping, sjå på grey´s anatomy, Dr House etc etc har sannsynlegvis ein mindre kompatibel personlegdom generelt sett, enn damer som enten drømmer om eller faktisk bruker mykje tid i naturen.

Damer som liker å gå i naturen = kvalitetsstempel.

Skjult ID med pseudonym hmm sø. 17 feb. 2013 09:29

@TS

Som en mann som absolutt ikke er noe stort naturmenneske har jeg tenkt nøyaktig det samme når det gjelder damer. Virker som de aller fleste damer her inne har planer om å bruke de fleste helger i skog og mark, eller på ski eller lignende. Og 3-4 ganger i uken er det visst Elixia eller Sats eller lignende på programmet

Greit nok innimellom det, men jeg har lyst på en kjæreste som synes det er minst like koselig med en kveld i sofaen med hyggelig prating og en film på tv som en tur på treningsstudio.
Og som synes en tur ut på byen, på konsert eller standup f.eks er minst like gøy som en tur i skogen eller opp på en fjelltopp.

Virker ikke som det er mange som er ute etter menn som faktisk synes at inne ofte er bedre enn ute.

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 09:56

@høg mann: der ga du jo ett svar som jeg "fryktet".

Med andre ord, for men som er opptatt av friluftsliv så blir man "utelukket" ved gjennomlesing av profil fordi man ikke fremhever at man trives der...?

1) når det gjelder meg personlig, så er det null problem å ta meg med ut i naturen. Jeg har som nevnt trasket i diverse fjellheimer, og løper/går riktig så frivillig på min hjemøys lokale fjelltopp opptil flere ganger i sommerhalvåret når jeg er hjemme på ferie :-) Det kan sikkert også være koselig å traske fra hytte til hytte med noen du er glad i.. men kanskje ikke hver eneste frihelg og ferie ;-)

2) Nå synes jeg du var forferdelig generaliserende altså.. hehe, jeg slapper av på shopping, men jeg bor rett ved skogen og når det er bart føre er jeg ute på treningsturer i marka flere ganger i uken, det er noe med å komme ut i skogen som gir "fred i sjelen" :-) Det er mulig å være litt mer sammensatt enn å bare like det ene eller det andre, jeg kan godt gjøre begge deler.. hehe

@hmm: jeg liker alt du nevner jeg, det ene utelukker jo ikke det andre? men alt med måte :-P

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 09:56

*menn skulle det være.. dumme tastatur ;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 10:46

@crio

Artig fremstilling :)

For min del, så får jeg nokså bra utløp for mine telt/sove under åpen himmel-behov når jeg er på øvelsene. Tror ingen har noe av det du skriver som absolutte krav, eller jeg håper ikke det.

Likte det at dine "nye" ski er 15år gamle, det er nemlig mine og :) og nedoverski kan ta seg en bolle! Bortoverski er mye mer koselig, kan jo gjøre noe sammen når en står nedover en bakke i hundre og helvete :)

Båtliv er jo kun koselig om alle koser seg, det å tvinge noen med seg i båt når de blir dårlige, er for teit. Og en trenger ikke å ta lange turer heller. Nærmeste øy/holme jolder i de fleste tilfeller :)

Uansett så merker jeg at du ikke blånekter på noe sånn egentlig, og det er vel egentlig det viktigste. Du høres ut som en veldig down to earth jente, som liker det meste, men alt med moderasjon.
Jeg tror at de fleste gutter, inkludert meg selv leter etter nettopp ei som deg :)

Skjult ID med pseudonym . sø. 17 feb. 2013 10:57

Jeg ble også 'flasket opp' med skiturer hver helg, hytteturer uten strøm og vann hver vinterferie, påskeferie, sommerferie. Nå har jeg ikke gått på ski på snart 20 år, fantastisk å vite at når vinteren kommer er jeg ikke nødt til å gå på ski! Eller dra på hytta! Får dårlige fornemmelser i kroppen mtp skiutstyr, snø, og termos. Men, men, alle er forskjellige;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 11:01

@.

Alt med måte er det noe som heter :)
Tror nok de fleste "liker" det, i den forstand at man gjøre noe uvanlig og at man gjør det sammen. Men, det er viktig å lytte til hva den andre mener, når det blir for mye.
Også er det viktig å "veie" opp sånne turer med turer som har litt mer luksus :)

Skjult ID med pseudonym Høg Mann sø. 17 feb. 2013 11:23

Det kjem jo an på heilskapen:

Oppfører du fjernsyn, internett og sladder som hobbyer, men ikkje nemner friluftsliv så er dette eit litt negativt teikn. Eg synes generelt sett det er eit litt negativt teikn å i det heile tatt oppføre fjernsyn som hobby.

Generelt sett så liker eg litt eksentriske jenter som ikkje går på den breie veg. Av eigen erfaring veit eg at eg liker litt nerdete jenter som har litt sære interesser. Jenter som gjer det som alle gjer blir det vanskeleg for meg å connecte med.

Men for all del. Alle menn er forskjellege.

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 11:28

@Grimstad82: nawww.. søten! ;-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 11:40

@crio

Du som er søten, eller mer søta! ;)

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 11:53

@hmm: Det samme gjelder for dere menn. Dere klikker dere inn på profilene til de slanke, veltrente og solbrune jentene. Går inn på profilene til de feite, slappe og bleike jentene, så finner du nok at de trives best i sofaen med sjokolade, cola og en pose chips.

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 12:00

@Grimstad82: kjenner at jeg liker meg bedre og bedre på forum :-D

@Klementin: hahaha ;-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 12:02

@Klementin

Det er jo flere, hva skal jeg si uten å fornærme noen. Normalt bygde jenter, for å bruke det uttrykket. Som liker å være ute, trene, gjøre fysiske ting. Jeg tar gjerne ei med noen kilo ekstra som liker dette, fremfor ei som er slank som ligger i sofaen. Vi er tilbake til: Alt med måte, igjen.
For de fleste så tror jeg ikke kropp er så viktig som det gjenspeiles her på sukker. Nå vet jeg ikke åssen du ser ut Klementin, men jeg vil tro du er nokså normal, og normal er bra.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 12:03

Crio: Det er jo en viss sannhet i det da. Er kanskje bare 20 prosent av profilene her jeg synes er vært å ta en titt på og det er jo de som ser friske, opplagte og veltrente ut :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 12:03

@crio

Må prøve å like deg utenfor forumet og ;=)

Skjult ID med pseudonym crio sø. 17 feb. 2013 12:04

@Grimstad: liker meg overalt jeg! :-P

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 12:08

Grimstad: Jeg er så klart slank og alle gutter tror automatisk at jeg dermed er veldig veltrent. Det er jeg ikke, men jeg trener 1-3 ganger i uka og er opptatt av kosthold. Jeg trener først og fremst for psykisk og fysisk helse, utseendemessig er jeg fornøyd med kroppen. Jeg vil uansett ha en mann som ser viktigheten av trening, og prioriterer friluft fremfor film og musikk.

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 17 feb. 2013 12:10

@crio
Med meg i hus ville du slippe å engste deg over å måtte ut i all slags vær og føre ufrivillig

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 12:13

@Klementin

Da er jo du også med på å "dra opp" viktigheten av å være ute/trening.
Man kan like å trene, men ikke noe mer enn det. Samt begge trenger ikke å trene like mye av forskjellige årsaker, men for noen så er ikke det godt nok.

Uansett så er det mest naturlig at man bruker mer tid inne enn ute når man er hjemme. Å gå en tur tar kanskje 1 - 2 timer, avhengig av distanse og tempo. Da har man masse tid igjen til å sitte inne. Men det som er viktig er, når partneren spør om en vil være med ut en tur, så blir ikke svaret nei hver gang. Det kan fort bli tungt :)

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 12:19

Grimstad: Ja, jeg er med på å dra opp viktigheten av det fordi jeg synes det er viktig. Å være mye ute i friluft betyr ikke at man aldri sitter inne og slapper av. Jeg er nok mer inne enn ute, men det er fordi jeg trenger tid til å slappe av og ikke fordi jeg liker inneaktiviteter. Vil heller ha en som maser på meg om å dra ut, enn en som påvirker meg til å sitte meg hjemme. Aldri opplevd dette som noe problem, for de fleste jeg har møtt er fine aktive friluftsgutter :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 feb. 2013 12:34

@Klementin

Men da lurer jeg på, hvor viktig er friluft for deg?
Er det snakk om å gå turer, overnatte ute, skog, fjell, fjæra?

Jeg kan gjerne være den som tar med ut ei på en 2 ukers skogstur, med telt, primus, fiskeutstyr og noe tørr mat. Men visst det står i en profil tekst at dette er et must, så gidder jeg ikke en gang lese lengre.
Så er det også det, at gåturer er vel så greit for meg. Nå får jeg nok utløp for min trang til å ligge i telt når jeg er i militæret, men tar gjerne en telttur med ei jente om det skulle bli aktuelt. Det viktigste er ikke å fremheve hva man har gjort eller kanskje vil gjøre, men ta de småtingene som gjør at en liker å være ute. Man kan alltids bygge på dette sammen med noen.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 13:09

Grimstad: Telttur er ingen aktivitet jeg er spesielt begeistret for, men har heller ikke inntrykk av det er det majoriteten her bruker mest tid på. Kan egentlig ikke komme på en eneste profil her inne hvor jeg har sett teltturer er nevnt. De fleste er mest opptatte av ski, sykling og hytteturer. Teltturer kan være hyggelig av og til, men har inntrykk av at når gutter er på telttur er det fisketur og lignende med gutta.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 13:22

@Klementin
Du har et poeng. Jeg er en av de som ikke har TV og tenker mer på 3 uker i telt enn 3 dager.
Men jeg klarer meg helt fint med guttetur og vil heller ha en bedagelig dame enn en som maser om å være aktiv hele dagen.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 13:38

Søker: Det var overhodet ikke poenget mitt. Poenget mitt var at man fint kan være aktiv uten å sove under åpen himmel, og at mange menn liker telttur med gujeg synes er helt greit.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 13:42

Poenget mitt var jo at man fint kan være aktivt friluftsmenneske, og svært aktiv uten å måtte sove i telt. Jeg vil gjerne ha en fyr som maser om å være aktiv hele dagen. Vil heller bære den som holder igjen litt enn omvendt.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 13:45

Poenget jeg siktet til var "når gutter er på telttur er det fisketur og lignende med gutta".

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 13:57

Søker: Ja, sånn sett ja. Tror det er normen ja.

Skjult ID med pseudonym hmm sø. 17 feb. 2013 14:35

@ Klementin

Neida, jeg klikker meg absolutt ikke bare inn på slanke, solbrune profiler.
Og har mye mer lyst til å møte en "blek" jente med et par kilo ekstra som digger kosekvelder med brettspill og tv-serier enn en "sprek" som på død og liv skal ut på tur hele tiden. Men det virker ikke som det er så mange her inne av den typen.

Men alt med måte selvsagt, går fint an å ta seg en tur ut innimellom. Er bare ikke interessert i noen som synes det er det livet skal dreie seg om.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 17 feb. 2013 14:53

Rimelig selvmotsigende greier. Folk ønsker en person som er tynn, sprek og gjerne litt friluftsmenneske, men ønsker ikke å være det selv.

Hadde bare alle gjort som meg, styrt klar av profiler som har eller leter etter egenskaper/interesser du selv ikke har eller interesserer deg for.
Ikke rart en dater masse og det aldri fungerer. :P

Skjult ID med pseudonym emo sø. 17 feb. 2013 18:42

Jeg har kommet fram til at dette her (ekstrem skog-/fjell-flying) er en flukt fra ensomhet.

De aller fleste (meg inkludert) liker "turer i skog og mark" - når det passer.

Problemet for enslige som ikke har intellektuelle interesser er at de lett kan bli veldig ensomme. Da tar de en laaaaaaang tur i skogen. Neste gang ensomheten kommer blir turen enda lenger osv.
Det blir etterhvert en besettelse, eller mani, som det er vanskelig å komme ut av, spesielt fordi disse menneskene ikke er klar over det selv.
For oss "normale" blir det problemer når vi støter på slike mennesker i sjekkesammenheng, da blir vi bare forstyrrelser i treningsprogrammet.

Mitt råd er: Styr unna alle sånne som frivillig ligger i telt i skauen året rundt.
De har ikke sosiale egenskaper til å opprette relasjoner til noe annet enn ei bikkje.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 19:04

Haha, asosiale mennesker finner jeg ofte på byen, men jeg har enda tilgode å møte de på fjellet.
Fjellet er nok heller en flukt fra en masete hverdag. Det er således en flukt TIL ensomhet fordi det er for lite ensomhet ellers.

Skjult ID med pseudonym emo sø. 17 feb. 2013 19:20

@søker
Jada, det kan du si, og det stemmer nok for noen.

For å presisere, så mener jeg intime relasjoner - til en annen person.

Uforpliktende, hyggelige sosiale relasjoner til mer eller mindre tilfeldige forbipasserende er noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Klementin sø. 17 feb. 2013 19:25

Haha, emo, du er helt på viddene!

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 17 feb. 2013 19:27

Bokstavlig talt ;)

(mann 51 år fra Hordaland) sø. 4 mai 2014 12:22 Privat melding

Hva er galt med båt og fjell ?
Jeg liker meg veldig godt på fjellet og i båten. Jeg er ikke en typisk pub til pub fyr. Jeg har sans for damer som går i fjellet og liker seg på sjøen.
Går heller ikke av veien for hjemmekos.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 4 mai 2014 12:57

Jeg klikker ikke gjerne inn på de solbrune jentene, i min alder har allerede solmisbrukeres hud startet konverteringen til tjærepapp, rynket sådan. Gi meg heller ei bleikfeit ei enn en scene fra "mumien kommer.

Sånn generelt finner en flere av kvinnfolka i en spiral rundt bykjernen med årlige avstikkere med fly. Mens en større del av mannfolka er bønder, jakter eller tinderangler uti periferien.

(mann 40 år fra Telemark) sø. 4 mai 2014 14:00 Privat melding

Jeg er vel laaangt ifra Monsen, men setter pris på de fleste sider av friluftslivet. Eneste unntak er vel reine toppturer som jeg syns er ganske kjedelig. Tar også noen turer alene med telt og sekk. I hvilken kategori av friluftsfantast skal ikke jeg svare på.

En kjæreste behøver ikke delta like mye som meg i dette, men bør si seg villig til å være med på noen netter i telt. Selvfølgelig kan jeg legge tilrette med litt luksus, god mat og litt enkel reiseveg :)
Men er du ei som blir med for min skyld, og sitter og klager over hard madrass, bållukt osv, så funker det ikke for min del.
Men som sagt så kan mye gjøres for at den ikke så turvante kan kose seg på tur også ;)

(mann 51 år fra Hordaland) sø. 4 mai 2014 16:23 Privat melding

Enig med ikke Luring
Vist ikke begge har lyst og koser seg så er det bortkastet.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 4 mai 2014 16:48 Privat melding

Jeg har ikke en gang ski, snowboard eller noe spesielt godt skotøy for fjellvandring. Jeg har fiskestang og bruker gammelt med varmt tøy om det er kaldt når jeg skal en tur ut å fiske. Jeg har ikke telt heller, så det blir med noen få timer. Jeg ønsker meg båt, men jeg blir nok ikke å bruke den hele tiden, bare nok til at det er verdt investeringen.

99% av jentene her inne er tydeligvis veldig opptatt av trening, reise eller fritidsliv. En bedagelig rocker med mer sans for hyggelige hjemmekvelder med kjæresten enn fjellklatring i Kiliminjaro virker ikke veldig ettertraktet ;).

(kvinne 45 år fra Hedmark) sø. 4 mai 2014 17:02 Privat melding

Godt å høre at det ikke bare er meg som ikke liker å stå på ski, da tar jeg heller en tur på akebrett eller bygger snøhule. :-) nå har jeg gått til innkjøp av skisko, så nå mangler jeg bare langrennsski og staver, får prøve meg igjen til vinteren, sist var jeg fjortis. Slalom blir helt uaktuelt! Men eventuell kjæreste skal få dra på alle turer han vil, jeg skal ikke stoppe han :-) Jeg liker meg best om sommeren :-D Men det virker som 90 % av de mannlige profilene er daglig opptatt med opptil flere idrettsgrener :-0 Jeg blir nesten litt skremt :-)

(mann 51 år fra Hordaland) sø. 4 mai 2014 17:04 Privat melding

Gammelt tøy er da vel helt ok @ progrock77
Det er alt for mye utstyrshysteri fra dem som vil selge.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 4 mai 2014 19:01 Privat melding

Hehe, mange som skulle kommentere min post da :P. Hyggelig det :).

Men det jeg skrev var jo helst for å demonstrere at inntrykket til TS er likt for begge kjønn, det virker som det er mange som kanskje "overselger" seg litt, i forsøk på å virke attraktiv. Veldig mange profiler er rene reklameplakatene

(mann 40 år fra Telemark) sø. 4 mai 2014 23:05 Privat melding

Det ene utelukker ikke det andre!! Selv om jeg liker teltlivet, setter jeg også pris på sofakos og filmkvelder. Kanskje mer ;)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 5 mai 2014 10:00 Privat melding

@hmm
Jeg skulle likt å vite hvem du er ;)

Jeg åpner med å si at jeg nok desverre er typen som blir plassert i kategorien "feit og bleik", men da det er sagt så...:
Jeg har, som det fremkommer av profilen min, ingen fancy sko og treningsklær. Jeg har ikke ski og har ikke gått på ski siden ungdomsskolen.
Jeg ser ikke for meg noen telttur (iallefall ikke uten tykt liggeunderlag/madrass), men jeg jeg blir veldig gjerne med på fisketur (fisker ikke selv), en dag i skogen og bare lytte til sildrende bekker og fuglene som kvitrer, jeg kan gå turer, jeg elsker svaberg og kan godt tilbringe en hel dag der ute, jeg blir gjerne med i båt som er stor nok til at jeg slipper og "kle den på meg" ....
Kommer du og sier at nuh skal vi ut å gå så ja... da kommer jeg gledelig med deg...
Jeg kan gjerne sitte inne i armkroken din, men det kan jeg gjøre under åpen himmel også...
Jeg blir veldig gjerne med på en konsert utendørs som innendørs...
Bli med meg på dansgulvet, for der er jeg ikke den som først går av og setter meg og det er også en aktivitet som kan utføres både innendørs og utendørs ;)
Det er flere typiske inneaktiviteter som også funker like godt ute..
Som sagt..jeg liker meg ute,men jeg synes det er koseligere da man er to og også at det kan være koselig og ikke et evig jag og slit ;)

Men jeg må også få sagt at om jeg skulle møte en som er "ute og løper" hele tiden...ja, så får han gjøre det, men ikke kreve at jeg skal være med ;)
Og jeg mener man skal ha noen ting man kan gjøre alene også så hvorfor ikke bruke denne aktiviteten til litt egentid? :)

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 5 mai 2014 10:23 Privat melding

Putt sjokolade i sekken, så er jeg med. Men jeg går hjem igjen når jeg skal sove.

(kvinne 45 år fra Hedmark) ma. 5 mai 2014 19:17 Privat melding

Telter gjerne i hagen :-D

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 5 mai 2014 20:53 Privat melding

Ingenting feil med fisketur eller telttur. Alt er avhengig av hvilket selskap man er i. Og er man heldig, så trenger man ikke en madrass for å ligge godt heller :)

(mann 41 år fra Østfold) ma. 5 mai 2014 23:41 Privat melding

Tja, spørs vel hvem som ligger øverst det. Den andre halvdelen ligger vel kanskje ikke like behagelig ;).

(mann 33 år fra Østfold) ti. 6 mai 2014 08:28 Privat melding

Artig greie!. :)

Skjult ID med pseudonym klodrik ti. 6 mai 2014 13:37

En slik dame som TS er nok helt uaktuell for meg. Hva skulle vi finne på sammen?

Skjult ID med pseudonym Lars. ti. 6 mai 2014 15:18

Men jeg håper du er klar over at det ikke nødvendigvis er sant.

Nå kan jeg bare snakke for min erfaring fra Akershus/Oslo skogen, men året rundt...er de eneste jeg møter mennesker med hund, og som oftest møter jeg ingen.
Til tross for at en får så ørene omtrent faller av i tyting om at mennesker går så mye i skogen her inne.

De fleste jogger nok på asfalt i byen, og asfalt ironisk nok ødelegger knær og ankler som ingenting annet...selv om de sier de er ut på tur i skogen som faktisk er et godt underlag for beina.

(kvinne 36 år fra Oslo) to. 8 mai 2014 23:45 Privat melding

Som tidligere speider så kan jeg alltids vende tilbake til å gå turer og ligge i telt. Gikk masse turer med familien min i oppveksten og trives fortsatt med det-:). Padle i kano var også artig. Hytteturer er også kjekt.

Skjult ID med pseudonym s-81 fr. 9 mai 2014 00:17

Tror at jeg skal ta en tur i skogen eller en topptur. Mer sannsynlig å treffe en singel mann der, enn på byen når en leser alle profilene her inne.

(kvinne 36 år fra Oslo) fr. 9 mai 2014 19:21 Privat melding

Jogging på asfalt er ikke bra. I mine yngre år gjorde jeg også det og i en periode gjorde jeg det hver dag. Tilslutt så måtte jeg slutte med det da jeg fikk vondt i hofter og knær. Men, jogging i terrenget har jeg hørt er bra da man jogger på et mykere underlag. Valg av sko har sikkert også noe å si og man kan få tak i løpesko i alle mulige fasonger.

Skjult ID med pseudonym larsern fr. 9 mai 2014 19:40

@ crio

For min egen del, så elsker jeg naturen, og alt det flotte man kan høste der. Om det er et MUST for partneren din å spinne opp et nytt fjell hver eneste helg, så sier det mer om partneren en deg i mine øyne. Tror man heller burde prøve å finne en grei balanse på det punket der, man gir og man tar.

Såklart så er jo en "sofagris" kanskje mindre potensiell som partner for mr/ms Everest, men man må kunne komme til en ordning der om det er absolutt ikke noe du er interessert i. Man kan alltids finne andre ting man kan gjøre sammen?

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 9 mai 2014 22:10 Privat melding

Jeg har prøvd den nye appen og sett alle profilene som kom forbi. Konklusjonen ut fra profilbildene er at hvis man skal finne ei dame i Rogaland, er Kjeragbolten plassen. Glem Stavanger eller Haugesund - de single damene er ute på tur.

Personlig syns jeg at en uendelig rekke skog&mark-bilder er turnoff...

(mann 40 år fra Telemark) lø. 10 mai 2014 10:09 Privat melding

Noe av grunnen til at man ofte har mange slike bilder i profilen, kan være så enkelt at det er da man pleier å ta bilder. Og ikke det er helt naturlig å gå hjemme å ta selfies og andre bilder av seg selv!! Jeg har iallefall ikke mange bilder som er tatt av meg uten med en fisk eller på tur. Men det vil ikke si at jeg bor i telt ;)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 10 mai 2014 10:14 Privat melding

Nei ikke alle er friluftsmennesker

(mann 51 år fra Hordaland) lø. 10 mai 2014 12:16 Privat melding

Nei en er ikke på fjellet eller på utlandstur bestandig.
Vi legger vel ut bilder fra ting man liker og gjøre .
Tror neppe jeg legger ut bilder når jeg klipper plenen eller tar helgevasken. . Jeg bor i ett hus men det hender jeg sover i telt for og si det slik.. Jeg liker også og lese bøker/blar ,men jeg tror ikke att ett bilde av meg lese en bok eller et blad er noe og legge inn på Sukker. Folk ( det gjelder også jeg) kunne vert flinkere til og ta med bilder hvor vi slapper av.

Skjult ID med pseudonym Crio ti. 19 aug. 2014 17:58

Wohoo, TS har vært "borte" en stund (nei, jeg har ikke datet, jeg har jobbet) og digger at tråden fortsatte uten meg i flere måneder! :-) Så nå sparker jeg den i gang igjen ;-)

Jeg tror kanskje "alt med måte", inkludert godt humør er en god leveregel for friluftsliv sånn generelt?

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 18:15

Konkurransen - og billeddelingssyken tror jeg fort legger en demper på naturopplevelsen. Nå er oftest de sterkeste naturopplevelsene noe en erfarer mutters alene. Men.. det er som å være alene i paradiset, det er en bittersøt greie å ikke ha noen å dele dette med.

Skjult ID med pseudonym Crio ti. 19 aug. 2014 18:24

@kafko: joda, DNT er bra alternativ, så lenge man ikke må gå 11 timer i pissregn og sludd for å komme til neste hytte ;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 18:26

Eller går seg helt vill mellom hyttene :-b

Skjult ID med pseudonym Crio ti. 19 aug. 2014 18:27

Lol @jaudå

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 19:17

Når du har på deg den grønne mygghatten har mygga gjerne gjort deg desperat.

Så kommer du inn døra på DNT-hytta, og jammen er det ikke noen som suger seg på deg der og!

(mann 42 år fra Buskerud) ti. 19 aug. 2014 19:28 Privat melding

"Hvordan stiller dere dere til en dame...".

Hun er uaktuell.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 20:53

@Valhalla
Interessant spørsmål. Hvorfor later noen som de er interessert i å ferdes i naturen hvis de aldri er der? Er det kult å skrive det? Er det noe man skriver hvis man ikke har noe å skrive? Er det en drøm man innbiller seg at man praktiserer? Andre grunner? (Knis.)

Skjult ID med pseudonym Shini ti. 19 aug. 2014 21:06

Jeg elsker å drive med friluftsliv, jeg bare mister lysta når man må gjøre det alene.. Så for mitt vedkommende så liker jeg det, men driver ikke med det nå. (Kansje lettere når man får noen å dele tida med)

Skjult ID med pseudonym Gamla ti. 19 aug. 2014 21:08

Det virker som om man ikke går i skog og fjell så er man verken sprek eller sporty...At man da kun liker shopping og tv serier.
Håper menn kan tenke litt lengre enn det.
Damer som liker å gå i naturen = kvalitetsstempel.
Jeg er aktiv rundt 15 timer i uken med noe helt annet og går ut i fra at jeg er mer sporty enn de som flyr på fjellet av og til :)

Men hvor er alle aktive menn i alderen 45-55?? De tilbyr jo bare armkroker :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 21:10

@Shini
Da har du en veldig god grunn til å skrive det. :-)

Skjult ID med pseudonym Shini ti. 19 aug. 2014 21:11

Vi sitter på rommet og gamer og håper skauen og jentene kommer til oss tydligvis ;)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 19 aug. 2014 21:13

@Gamla
Armkrok er vel ikke så verst det heller da ;-)

Skjult ID med pseudonym Gamla ti. 19 aug. 2014 21:19

@Valhalla
Hehehe.
Jeg har tydeligvis gjort noen gale avkryssninger

Skjult ID med pseudonym Gamla ti. 19 aug. 2014 21:35

@Cllou
Armkrok er grei den,bare ikke hver dag:)
@Valhalla
Må visst det ..

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 21:43 Privat melding

@Valhalla
Du som er fra Hordaland vet vel hvor Hordnesskogen er? Tar du deg en tur der inne så vrimler det av menn. Det eneste minus er at alle jogger og løper rett og slett forbi. Vurderer på om jeg skal sette fot på de.. hehe

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 19 aug. 2014 21:53

Gjør det, Spirit, du skal se de tenner da :-)

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 22:07 Privat melding

@jaudå
Tenker det blir full tenning :))

@Valhalla
Jeg så en ok type i Hordnesskogen forrige søndag men jeg så har det seg slik at jeg ikke liker å jogge :)) Vips så var han gone

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 22:19 Privat melding

@Valhalla
Vi nærmer oss mørketiden og forenkler det hele. Jeg legger en hyssing over stien og setter meg på lur inne i skogen. Når det kommer et bytte så trekker jeg i hyssingen og med ett så ligger han der langflat. Da kommer jeg som den reddende engel og spør såååå uskyldig - falt du? hehe

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 22:47 Privat melding

@Valhalla
Skal følge med i nyhetene... Desperat dame på jakt etter menn observert ved foten av Løvstakken med hyssing som våpen.. For de som vil unngå å gå i fellen bes om å ta seg en joggetur i Hordnesskogen.. Så kan jeg hanke inn såpass at det er nok til begge to :))

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 23:12 Privat melding

@Valhalla
Håper da virkelig at mannfolka blir glade? Så slipper de å jakte på disse kvinnfolka :)) Vinn Vinn slik jeg ser det

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 19 aug. 2014 23:21 Privat melding

@Valhalla
Hehe
Enig.. Vi er jo kvinner og vet best ))

(kvinne 44 år fra Nord-Trøndelag) on. 20 aug. 2014 02:06 Privat melding

Synd @ ikkeLuring har deaktivert seg. Kunne vært no det. ..

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 20 aug. 2014 10:22 Privat melding

OP: de jeg har møtt som beskriver seg som friluftsmennesker her inne har, med ett hederlig unntak, ikke vært hva jeg forventer meg dersom de velger å bruke den beskrivelsen på seg selv.

Nå kan det riktignok være at jeg har høye forventninger, ettersom min far er hillmarkens sønn og jeg har vokst opp med å bli drattut i all slags vær. På fjelltur, på fisketur, på bærtur, på skytebaner, på isfiske og listen fortsetter.

Det forandrer ikke det faktum at jeg oppfatter det som uærlighet dersom man bruker termen så løst at den ene turen til et fiskevann og de to skiturene om vinteren, samt en kompistur på hytta i påsken som grunnlag for si at friluftsliv er en interesse. De jeg kjenner utenfor sukker som jeg anser som friluftsmennesker oppsøker det mer aktivt enn som så.

De færreste ville vel veklagt fotball, eller prøvd å fremstå som ivrige fotballspillere, dersom de bare var på trening fem ganger i året? Hvorfor er det da greit når det kommer friluftsliv?

Nå er det ikke noe krav for meg at noen er friluftsmenneske, jeg klarer fint å komme meg(og evt få med meg noen andre) på egenhånd. Men jeg synes det er finurlig at det er en sånn aktivitet som det kan virke som blir sett på som obligatorisk for å tiltrekke seg oppmerksomhet her inne. Hadde jeg vært ei "ordentlig" friluftsdame tror jega t jeg hadde blitt skuffa titt og ofte.

(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 20 aug. 2014 11:01 Privat melding

For min del så tror jeg ikke at de tiltrekker seg så mye mer med alt dette. Heller tvert i mot. Som folk flest er jeg bevegelig - liker å gå på tur hver dag men anser meg ikke som en fjellgeit. Noen profiler er så spekket at de nesten tar pusten av meg og da tenker jeg... vet ikke om jeg orker å løpe etter han der :)) Jeg trykker ikke noe hjerte på disse :))

(mann 38 år fra Vestfold) on. 20 aug. 2014 11:57 Privat melding

Forøvrig så kan jeg informere om at det virker som det gjelder veldig mange damer også. Er mange fjelltopp bilder og ski gåing. Det er helt greit at dama liker sånne ting så lenge de kan akseptere at jeg ikke kan bli med på alt! Se den positive siden, jeg har stor nok bil til å kjøre med opptil flere par ski og snowboard til fjellet!

(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 20 aug. 2014 12:47 Privat melding

Jeg tenker at like barn leker best :)) Litt felles interesse er jo ikke feil så har man noe å gjøre på sammen.

Skjult ID med pseudonym tealc on. 20 aug. 2014 13:36

Man kan vel ha mange felles interesser utenom å gå timevis i fjellheimen.

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 20 aug. 2014 19:03

Hvis toppturer er den eneste interessen, så blir det vanskelig, det er riktig det. Siste date jeg var på, så var det bare det som var drømmen; flest mulig topper. Jizez, så boring.

Det er lett for at man skriver at man liker friluftsliv, men dette tolkes også lett, av den som leser, dithen at man er et friluftslivsmenneske. Men det er jo ikke riktig. Tre fjellturer i året er bra det, og man kan like det, uten at dette bør tolkes som at man er friluftlivsmenneske.

Ut fra alle dameprofilene jeg leser, så burde jeg finne haugevis med damer på alle fjelltoppene, og innlosjert på turisthyttene rundt om i fjellheimen året rundt. Men stort sett ser jeg dem pålogget her. ;)

Skjult ID med pseudonym tealc on. 20 aug. 2014 19:39

Skryter ikke teleopratørene av mobil dekkningen i fjellheimen også da :)

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 20 aug. 2014 20:59

De siste turene jeg har vært på, har det vært plent umulig å være pålogget sukker ihvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym tealc on. 20 aug. 2014 21:12

jaja, ikke vet jeg. Når det gjelder topper har jeg mest erfaring med å trykke på Gå til toppen i bunnen av denne siden her...

Skjult ID med pseudonym Mann38 on. 20 aug. 2014 21:51

Jepp, jeg oppholder meg stort sett ved fiskevann, mulig det er bedre signal på toppene?

*ser for seg en haug damer sittende i klynger og trykke ivrig på sukkerprofilene sine på fjelltopper*

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) to. 21 aug. 2014 11:19 Privat melding

Eg liker meg godt på fjelltur både sommar og vinter, men det treng ikkje vere nødvendig med ei dame som liker det samme, berre ho ikkje stopper meg dei gangane eg vil på tur ilag med kompiser.
Foreldra mine er eit godt eksempel på at dette her fungerer meeeeget bra.
Far min har alltid vore ein friluftsmann, mykje verre enn eg er og mor mi har knapt ein fjelltur på samvittigheita. Dei har no vore gift i 46 år, så eg ser ikkje problemet heilt

Skjult ID med pseudonym Mann38 to. 21 aug. 2014 22:11

Jeg er sikker på at de finnes, men gidder ikke gå og lete etter dem. Stoler mer på at jeg treffer rett vedkommende dame på konsert i helga. :)