Alle innlegg Sukkerforum

Myke menn?

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Oslo) sø. 17 feb. 2013 12:17 Privat melding

Jeg har sett og lest her en stund, og har bitt meg merke i at en majoritet av kvinnene her inne søker hovedsaklig etter de myke verdiene og sidene i en partner.
Samtidig ser jeg også hva som skjer i verden rundt meg, at de mye mennene blir plukket sist, og at det er maskiline egenskaper som fører andre fremst i køen.

Mitt spørsmål går på om dere kvinner er ærlige i besvarelsen av en "drømmekjæreste" eller om dere rabler ned en haug med svada basert på drømmemannen fra en romantisk komedie?

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 12:24

Svada teorien høres riktig ut.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 17 feb. 2013 12:29 Privat melding

Min erfaring er at myke menn kan være maskuline som bare det de. Å være bøllete eller hard trenger ikke være synonymt med maskulin.
Om jeg var ærlig i besvarelsen av drømmemannen? Ja, men lister nok bare opp en mengde begreper. Hva jeg legger i disse begrepene er alt for langt å skrive om. Andre kan legge noe helt annet i begrepene enn meg. Den eneste romantiske komedien jeg forholder meg til, er den jeg skal være en av hovedrolleinnehaverne.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 17 feb. 2013 12:37 Privat melding

Problemet er vel også at de kvinnene som faktisk ønsker seg en myk mann, og som faktisk velger seg en myk mann, ikke blir lagt merke til ;)

For de myke mennene har en tendens noen ganger til å legge bedre merke til de kvinnene som velger menn med mer "maskuline" sider.

Så hvordan skal man få fordommer til å rakne når menn selv er med på å opprettholde dem? :P

Satt litt på kanten, og delvis ment som en spøk (men med litt alvor også, for det er noe i det).
Men jeg må ha en mann med myke verdier, for hvis ikke så er det dømt til å mislykkes uansett :P
Samtidig som det ikke betyr at han ikke kan være maskulin på enkelte områder likevel :)

Men en fyr må ha det "snille glimtet" i øya for at jeg skal falle for han. "Bad-boy-glimtet" gir meg frysninger på ryggen, så da styrer jeg unna :P

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 17 feb. 2013 12:41

Jajøss. Jeg tar en med glossy hår og mykt skjerf som går på kokkekurs i helgene. Eller... nei. Jo.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 17 feb. 2013 12:47 Privat melding

til bokfink-1: Jeg tenker ikke på bøller og pøbler, men trygge staute menn, som i all hovedsak har maskuline fremtoninger og verdier. Som har guts til å vise myke sider når det er naturlig og trengs, men som i hovedsak lar kvinnen ta seg den rollen.

Minney: Jeg spør av nysgjerrighet og ikke for å anklage noen eller si at det er feil. Jeg ser hvordan ting foregår, og har i bunn og grunn ikke så mye mot det. Det jeg trøbler med å forstå er samsvaret mellom hva som ønskes og hva som tas. Jeg er bare nysgjerrig på om det er uvitenhet og følelsene som styrer "drømmen" når en er alene, og begjæret som styrer når en merker tiltrekkningen.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 17 feb. 2013 12:55 Privat melding

@ MariusEss

Hvor mange kvinner og menn kjenner du godt nok til å vite at "den dama ønsket seg en myk mann, men valgte en maskulin fyr likevel"?
For da må du jo vite ganske mye om både dama og om mannen hun valgte :)

Dersom du begynner å se etter kvinner som søker myke menn og som faktisk velger det, så vil du nok se at fokuset har mye å si for hva du ser :)

Men det er helt klart enkelte som ender opp med noe annet enn hva de trodde at de ønsket seg :)
Det gjelder jo både kvinner og menn. For mange menn ender jo også opp med noe "annet" enn hva de sa at de egentlig ville ha.

Det er nok sikkert både uvitenhet, følelser, samt det at folk også endrer seg underveis :)
Og i mange tilfeller så kan det være myke og maskuline ting som veier opp for andre myke og maskuline ting hos fyren, og at summen derfor likevel blir "riktig" for kvinnen når alt kommer til alt :)

Begjær kan nok styre ganske mye det også. Men har man med seg hodet samtidig og kjenner seg selv godt nok, så klarer ikke begjær å overstyre mine valg med tanke på noe langvarig hvertfall :P

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 17 feb. 2013 13:03

iKommode1) - sø. 17 feb. 12:52
Bare en halv del irritasjon? Det er jo akkurat litt mindre enn hvordan jeg liker det. Men ja, det er nesten sånn at jeg inviterer meg selv på middag hos deg - men det ville vel bare ført til ytterligere fedd med mektig oppgitt :P

(Jeg roer ned på avsporingene fra NÅ)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 13:15

@Minney
Det som er en gjenganger er jo at en dame som viser interesse sier hun leter etter en høy, mørk, sterk mann på maks 35 år og ramser opp 10 myke egenskaper han skal ha.
Når jeg da gjør oppmerksom på at jeg er en liten, blond spjæling som er godt over 35 og ikke har en eneste av de egenskapene hun søker, så er det plutselig ikke så nøye likevel.

Jeg forstår meg hverken på damer eller lus.

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 17 feb. 2013 13:27

@søker

Jeg har vært innom en del dameprofiler her inne jeg også selv om det nok ikke er på langt nær så mange som deg :)
Men jeg har enda til gode å ramle over en eneste en som søker spesifikt etter en høy, mørk og sterk mann :P
Ikke har jeg noen venninner heller som ville ha funnet på skrive noe slikt dersom de skulle ha funnet seg en mann.

Jeg har vel opplevd et par ganger at menn som ønsker seg barn i profilen plutselig ikke har vært så nøye på det likevel når jeg har opplyst om at jeg ikke ønsker meg flere barn.
Og når folk snur på såpass viktige ting, så tenker jeg at de burde gå igjennom sine dealbreakers en gang for alle og finne ut hva de egentlig vil ha før de i det hele tatt vurderer å finne seg noen :P

Man vil jo uansett ikke ha en mann eller dame som virrer fra ytterpunkt til motsatt ytterpunkt dersom de ikke i utgangspunktet har sagt at begge deler er like greit :P

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 17 feb. 2013 13:30

(Skjult ID med pseudonym Minney) - sø. 17 feb. 13:27

det er faktisk en del som har det i profilen sin det. Høy og mørk ...
hilsen ikke så høy og ikke så mørk ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 17 feb. 2013 13:33 Privat melding

Platåsko og hårfarge gjør susen John Doe;-)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 13:55

I dag fikk jeg en melding som sa at jeg ser snill ut. Det er ikke noe sjekketriks når det siste exen sa til meg er at jeg er alt for snill og jeg har brukt tiden siden til å prøve å få første bokstaven i "mann" til å vokse.

I'm a mean motherfucker!

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 17 feb. 2013 13:58

@ søker

Men da har du i alle fall en enkel måte å avvise henne på, hvis du ikke er intressert. Jeg er en smule drittlei av å lese om "høye og mørke" drømmemenn jeg også, for bare akkurat som deg å oppleve at damer som skriver akkurat dette tar kontakt med meg (som er middels høy og veldig lys), så hvis jeg ikke er interessert - noe jeg som regel ikke er - så bruker jeg bare deres egen drømmemannbeskrivelse mot dem som en grunn til å si "takk, men nei takk". Ikke på en spydig måte, men bare ved at jeg påpeker at jeg nok ikke passer beskrivelsen hun gir av drømmemannen og jeg derfor ikke tror vi er en god match. Det pleier å holde, skjønt noen prøver å følge opp med å si noe slikt som at "drømmemannen kommer i mange former" eller "det er jo ikke slik at hun virkelig mener han å være akkurat sånn da". De gidder jeg bare ikke svare på, hun har jo allerede fått et avslag.

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 17 feb. 2013 14:02

@ Minney

Det er mange jenter som skriver det der. Men mulig profiene du har vært innom tilhørte damer i en litt eldre aldersgruppe, som kanskje har lagt fra seg den klisjeen. Hos jenter i 20-åra og starten av 30-åra er den imidlertid fortsatt vanlig. Det er selvsagt ikke slik at alle skriver det, langt i fra, men en god del gjør det.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 17 feb. 2013 15:02

Barske egenskaper får henne interessert, myke får henne til å bli.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 17 feb. 2013 15:11

Men hva om en har ingen av delene da? :(

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 17 feb. 2013 15:12

kan noen forklare meg hva som er myke verdier?

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 17 feb. 2013 15:26

Women select long-term mates according to a long list of traits. Those include alpha traits like social dominance, physical prowess, and symmetry. They also include what might be called beta traits, including ability to provide, kindness, honesty, demonstration of love and affection, intelligence, compatibility, dependability and industriousness.

Skjult ID med pseudonym bat sø. 17 feb. 2013 16:56

Jeg vil ha kontrollen over damen ofte, og da ser det langt ifra ut som myke verdier og sider (:

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 17 feb. 2013 17:45 Privat melding

Jeg kjenner egentlig veldig få menn som ikke har noen myke verdier.
Uten at det betyr at de kun har myke verdier.
Men jeg kommer ikke på en eneste fyr jeg kjenner og som jeg fortsatt er venn med som kun har "maskuline" verdier.
For de få jeg en gang har kjent som ikke har hatt noen myke verdier har oppført seg som så store drittsekker at det var umulig å bygge noen relasjon til dem på noe som helst vis. Jeg kan ikke ha ordentlige drittsekker som venner, det fungerer jo bare ikke.

Men hva legger andre her i myke verdier?
Og jeg føler meg litt slem når jeg bruker ordet "maskuline verdier" på en sånn nedsettende måte, for jeg mener jo egentlig "drittsekkverdier".
Så bør vel kanskje omformulere litt og si at mange menn har både maskuline og myke verdier :)
Og at de få jeg har møtt på som jeg aldri har sett et snev av myke verdier i, har jeg vel heller egentlig ikke sett noe særlig til maskuline verdier i heller. Kun drittsekkverdier dessverre.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 17:50

Det er stor forskjell på å ha myke verdier og å være myk mann.
Selv den mest maskuline mann kan handle ut fra myke verdier og selv den mykeste mann kan være drittsekk. Selv om de bare er venner så kan myke drittsekker være de verste man kommer borti.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 17 feb. 2013 20:06

Foretrekker psykothriller og horror fremfor romantiske komedier ala Hollywood

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 17 feb. 2013 20:09

Da er du ikke myk sushibabe ;)

Tror nok linjen går mellom myk og "tøffel" for de fleste. Myk vil ikke nødvendigvis si at man gjør absolutt alt for henne uten tanke på seg selv. Synes nok det er noe i den gaten mange kvinner nevner når man spør litt mer inngående hva det vil si. Er mitt inntrykk ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 17 feb. 2013 20:15

Det ligger i kvinnens natur å søke det eventyrlige og maskuline for formering og senere ønske den myke mannen for trygghet. I Norge finnes tryggheten uten at kvinnen behøver å søke den. Derfor forsvinner behovet for myke menn. Det eneste myke menn er brukende til er som skulder å gråte på.

Skjult ID med pseudonym bos sø. 17 feb. 2013 22:05

Jeg ville trodd at alle menn/kvinner har mer eller mindre kontakt med den feminine/maskuline siden av seg selv og dette påvirker i mindre eller større grad adferden .

Søker

Sant at kvinner søker den maskuline mann og forsøker siden og endre han til litt mer "myk" og i mer kontakt med hans femi siden for siden bli lei av han , selvsagt ikke alle men har selv hørt en del slike erfaringer fra andre :)