Alle innlegg Sukkerforum

Sukker - kun for de "voksne"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kasiba ma. 18 feb. 2013 16:59

Har vært bruker på Sukker - og dette forumet i snart en måned, og har fått gode innblikk i hvordan det er å være medlem i (et av) Norges største datingsamfunn, forumet inkludert. Har opplevd at det for det meste er greie folk å finne her, samt at det er mange gode ord å finne på forumet.

Det som imidlertid er litt problematisk for min del, er at de GODE og fornuftige menneskene her starter ved begynnelsen av 30-årene. Det finnes likesinnede for meg her, men da må en nokså høyere opp i alderen. For min del har ikke alderen mye å si, da det er modenheten ved personen og personligheten som til syvende og sist avgjør utfallet - men det er for andre sin del at det da blir problematisk. Mange kvinnelige profiler ønsker menn som er eldre enn seg selv, og når det som regel er de gode profilene som jeg er interessert i, blir valgmulighetene små.

Som student (studerer statsvitenskap) føler jeg meg meget moden for alderen, kanskje til og med mer moden enn gjennomsnittet tilsier. Mens kvinnene på min alder ofte er usikre, og de fleste profiler jeg har sett på rundt min alder har enten ikke utfylt informasjon i profilen eller har andre vaner enn meg (jfr. matchtreet) som gjør det vanskelig. Gjerne megavanskelig. Det vil kanskje ende opp med et endeløst søk.

De fleste vil kanskje si at jeg heller skal gå ut på byen for å treffe mennesker, men det har jeg dårlige erfaringer med. Pluss at en ved å ha en profil gjør det lettere å finne ut om det kanskje kan bli noe ut av det hele. Om det er noen yngre kvinner her med seriøse ambisjoner som er interessert i en 20-åring, som enda ikke har vist seg fram på forumet, hadde det vært fint om dere kunne gitt lyd fra dere. For så langt er det kun de eldre, modne kvinnene som har vist seg å være min type materiell.

-kasiba

Skjult ID ma. 18 feb. 2013 17:11

@kasiba
Det er en tilsvarende tråd her inne, skrevet av ei jente. Hun har samme problem og mener hun må opp i alder for å finne seg likesinnede. Kanskje noe for deg? Altså tråden, mener ikke å fremstå som giftekniv, jeg.

(mann 25 år fra Vest-Agder) ma. 18 feb. 2013 17:16 Privat melding

Takk for tips! Skal se om jeg kan finne den senere. Må først komme meg hjem :-)

Skjult ID ma. 18 feb. 2013 17:33

Tråden heter "Tanker, råd, ideer?"
Ha en fin kveld :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 feb. 2013 18:43

Klart sukker er kun for de voksne. Alle vet jo at unger blir så jævlig hypere av for mye sukker. :P

(mann 25 år fra Vest-Agder) ma. 18 feb. 2013 19:31 Privat melding

@Powpowgutt
Du har et sannelig godt poeng! Kanskje de burde lage en egen ungdomsside kalt Red Bull ;-)

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 18 feb. 2013 19:51

Selv er jeg 4 år eldre, uten at det egentlig er noe bedre ;p