Alle innlegg Sukkerforum

God til å flørte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 19:19

Jeg tok akkurat en test på en nettside hvor man kunne se hvor god man er til å førte... Sånn passe useriøst tidsfordriv, men likevel... Det slo meg at jeg flørter ufattelig lite med nye mennesker i hverdagen. Spørsmålene var av typen: Du er på en bar og kjekk mann spør deg om du vet hvor toalettene er. Hva gjør du; Du smiler og peker i riktig retning.. eller: Du tar ham i hånden og sier: Følg meg, jeg var akkurat på vei dit jeg også....

Lite jeg ville gjort det første, da... Jeg hadde ikke engang kommet på tanken om å følge noen til toalettene hvis jeg ikke måtte veldig selv... hehe... Måtte tenke litt på George i Seinfeld den gangen han ikke ble med opp på kaffe etter daten fordi han ikke drakk kaffe... Haha. Er vel en elendig flørter, da... Får skjerpe meg! Er dere andre gode flørtere?

(mann 40 år fra Oslo) on. 9 juli 2008 19:23 Privat melding

george kom vel fram til i en episode at han skulle gjøre eksakt det motsatte av hva instinktet hans sa han BURDE gjøre; det funka som bare det for han;) tenk mindre, handle mer! ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 9 juli 2008 19:28 Privat melding

Stemmer det, Chandler...
Kanskje det rett og slett er det som er trikset? Handle mot instinktet sitt... Gjelder bare huske på det, da....
Å skulle ha George som forbilde på datingfronten er jo litt trist. Men OK. Han ble jo nesten gift i det minste... :-)

Skjult ID med pseudonym chandler77 on. 9 juli 2008 19:31

jeg tror vel det er mye av utfordringen jo eldre man blir; all erfaring gir mer sammenligningsgrunnlag, og dermed blir det mer å tenke på ift hva man vil ha og ikke ha, not that there's anything wrong with that;D

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 19:32

jeg er elendig til å flørte... begynner bare å fnise og rødme og stamme og si dumme ting og snubler over alt som kan snubles på og får helst lyst til å gjemme meg under sofaen til mannen forsvinner...

Skjult ID med pseudonym Mango on. 9 juli 2008 19:34

Hei, folkens!

Er en elendig flørter! Er god på å snakke med folk dersom jeg føler at jeg har påskudd til d. Derimot suger jeg på å ta kontakt med jenter når det blir ÅPENBART at det er for å sjekke dem opp....og hvis jeg først kommer i prat med dem tør jeg aldri pense samtalen i retning av noe mer flørtete. Istedet fortsetter jeg å bable om alt mulig annet selv om jentene kanskje forventer seg at jeg skal legge an på dem for alt jeg vet... :-P

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 19:38

Mango: akkurat slik som jeg vil at mennene skal være mot meg, det :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 19:41

*ler* Ja, men Juni... Ber du om nummeret hans om du møter en slik mann, da? Eller forsvinner han for alltid?
Lite uttalt interesse fører vel ofte til lite kontakt videre også?

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 19:48

Lilleulv: mener du om dersom jeg møter en som mango beskriver at han er? Det er alltid veldig godt å treffe noen som man får god tone med og som ikke prøver å sjekke deg over evne... jeg går for god kommunikasjon og det er veldig godt å finne tonen med en mann som ikke pusher dette med sex og forhold med en gang...
Lite uttalt interesse? tror ikke det er det mango snakker om? :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 9 juli 2008 20:04

@Mango

99,9 % ditto :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 21:01

Juni, jeg er helt enig med deg.... Men mango sier, såvidt jeg forstår, at det gjerne blir med hyggepraten og takk for nå.
Poenget mitt var at hvis alle liker at flørt starter med med denne type uanstrengt komminkasjon, så hvordan kommer man til flørten? -hvis ingen tør si seg litt interessert eller be om å treffes igjen? :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 21:17

Jeg har en litt sånn dum rutine at jeg er litt for direkte og spør om å treffes igjen de jeg liker og som er litt sånn herlige.... Og da får jeg jo et svar som jeg kan tolke som jeg vil...
men det er veldig sjeldent at jeg synes de som er veldig på sjekkeren er flotte... :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 21:27

Det er jo et eneste fornuftige å gjøre når man ser noen man liker! Hvordan får du et tvedydig svar på det? Et telefonnummer er JA!. Et: Hvorfor ikke? er JA. Et: Har veldig mye å gjøre framover, men kanskje ved juletider? er Nei.... :-)

Synes du er flink jeg. Jeg får meg aldri til å spørre om nummeret. Glemmer å tenke på muligheten også... :-)

Skjult ID med pseudonym Nils on. 9 juli 2008 21:49

Opptatte jenter er de enkleste å flørte med.
Jeg liker å flørte og det faller naturlig.
Men det stopper som Mango sier når det er ei singel (det er da det gjelder,tåpelig men sant)
Ender opp med at menn får litt rart inntrykk av meg, tror jeg skal ta damene deres, egentlig ville jeg ikke hatt dem om dem ble single å flere har også vært single, men beholder bare den samme gamle flørt, god stemning å ha det kjekt tonen.

Skjult ID med pseudonym Mango on. 9 juli 2008 22:36

Fine sysnpunkter her!

Godt å høre at jeg ikke er alene om min "sjekkefobi", men samtidig har jo Lilleulv og Nils helt rett: Det blir ikke noe business før man tør å flørte! Det verste er ikke redselen for å bli avvist (selv om det svir litt det også) men hvor vemmelig jeg vil føle meg dersom jeg ble oppfattet som "kåt og innpåsliten". Da feiger jeg heller ut. Kunsten er å få til den hyggelige flørten som gir litt kiling i magen. Sånt blir man på godt humør av :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 on. 9 juli 2008 22:49

jeg er akkurat like dårlig, og det ergrer meg tidvis noe enormt... hihi.

det er ikke noe problem å komme i kontakt med menn, og jeg både smiler og prater om jeg har en eller annen grunn jeg kan gripe, men per dags dato har jeg ikke turt å be ut en jeg bare møter sånn på kaffe, eller gi telefonnummeret mitt eller be om hans.... farsken!

skjedde senest idag faktisk, var å leverte en sofa på fretex. Mannen som tok imot oss var både hyggelig og kjekk, og jeg følte i stor grad at dette var en mann jeg kunne tenkt meg å pratet mer med. Det eneste jeg klarte var å spør om enkleste vei inn i butikken... hihi..
og gjett om jeg gikk å tittet om jeg så ham en gang til, og forbannet meg over at jeg ikke turte ta en sjanse.

For tanken slo meg jo, skal jeg gå tilbake, presentere meg og si at jeg veldig gjerne kunne tenke meg å treffes til en kopp kaffe en dag. Så enkelt, og så utrolig lite jeg ville risikert. Det værste som kunne skjedd var jo at han hadde svart nei, av hvilken som helst grunn, og hvor ille hadde det egentlig vært?

Jeg mener, nå kommer jeg jo aldri til å se ham igjen uansett, hadde jeg spurt, hadde jeg hatt en sjans. Ved ett nei, hadde jeg heller aldri sett ham igjen, og ingen skade var skjedd.

pokker pokker pokker, jeg skal jammen meg jobbe med akkurat det der!
en vakker dag skal jeg tørre be en kjekk, fremmed på kaffe.

(og dersom denne kjekke og blide mannen er her inne, og vet han jobber på mottaket på Fretex i oslo, og mottok en sofa og en kul lampe av ei glisende jente idag, så; hei, vil du gå på kafe med meg?)

Skjult ID med pseudonym Mango on. 9 juli 2008 22:49

@juni: Glemte å hilse til deg!

.....hadde vært fint hvis jeg traff folk som deg på byen :-)
Spørs hva man skal mene er "uttalt interesse", det jeg håper på i min passive måte å sjekke opp jenter på er jo at de i det minste skal tolke interessen min som en invitasjon og kanskje hinte tilbake at de vil gå videre. Det er jo disse signalene man må fange opp for å eventuellt våge å gå videre, for jenter er sjelden veldig "rett på sak" når det gjelder å vise interesse. Når signalene uteblir kan det tolkes på 2 måter: enten venter ho på at jeg skal ta initiativet eller så er ho ikke interessert! Våger man å gamble på at nr.1 er riktig?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 23:14

Historien din er søt, Kvinne 34. Og veldig gjenkjennbar... Jeg tror vi alle har hatt akkurat den følelsen minst en gang i livet... Og du har helt rett. Et nei betyr aldri mer, men det gjør også vår egen sjenanse... Kanskje det er det man skal tenke neste gang: Ved å ikke spørre, sier jeg NEI til ham? Oppsøk Fretex i morgen davel! :-)

Det er så fantastisk når noen faktisk våger å ta sjanser. Jeg skal derfor dele en erfaring med dere. Jeg var ute med en fyr for første gang og praten gikk løst og ledig, og vi diskuterte ulike temaer. Ingen sjekkestemning i luften så vidt jeg kunne observere. Midt i en diskusjonen sier han plutselig: Kan jeg kysse deg? Jeg ble så paff at jeg sa ja. Det kom helt uventet. Men det var det som var så befriende... Han tok en sjanse, og fikk uttelling og poeng for den!

Men hva er det verste som kunne skjedd? At jeg sa nei! Om han da hadde sagt med et smil: greit nok, hvor var vi? Så tror jeg ikke det hadde ødelagt den gode tonen eller hatt noen betydning for resten av kvelden. Tvert i mot så hadde vel jeg vel bare blitt smigret og i bedre humør - så lenge han ikke virket snurt eller hadde begynt å mase... Det er da problemet oppstår - om man ikke takler et avslag...

Man kan ikke vinne hver gang - men man vinner aldri om man ikke gambler litt i blant!

Skjult ID med pseudonym Mango on. 9 juli 2008 23:22

@lilleulv

Fin historie! Problemet er at det desverre er noe å tape; nemlig troen på seg selv. Ellers hadde vi ikke nølt med å ta sjanser. Har ofte tenkt på hvorfor jeg ikke tør. Det er nok fordi egoet får seg et sår hvis man tør å satse men mislykkes. Dersom fallet ikke er for stort vil det såret leges, men du går derfra som en mindre selvsikker person, og akkurat dette prøver instinktene våre å få oss til å unngå.

Skjult ID med pseudonym kvinne34 on. 9 juli 2008 23:29

Mango:
Har du tatt mange slike sjanser? er det av dårlige erfaringer du ikke tar en sjanse?

jeg for min del har nemlig ikke gjort det, så jeg har ingen dårlige erfaringer med å ta slike sjanser, egoet mitt på den fronten har aldri opplevd å prøve noe utenom det vanlige, og blitt avvist. Kan ikke skylde på det.

@Lilleulv: jeg skulle ønske jeg turte, men jeg tror dessverre jeg har for mange dårlige grunner til å ikke dra dit i morgen. Vanskelig å komme seg dit uten bil, har ganske mye jeg må gjøre i morgen allerede.e tc etc, alt bare dårlige unnskyldninger.

det er nok litt som mango sier, jeg er redd for avslag, fordi jeg er redd for å føle at egoet mitt får seg en knekk? bare tull vettu, kommer seg jo på beina igjen etter sånt uansett.

Skjult ID med pseudonym Mango on. 9 juli 2008 23:40

Hei, kvinne34!

Nja, har hatt en og annen god erfaring men er så dårlig på å sjekke opp folk at jeg ikke har noe særlig grunnlag for å uttale meg. Kjenner meg veldig godt igjen i historien din! Tror kanskje litt av nøkkelen ligger i at det kreves 10 suksesser for å veie opp for ett nederlag. Klarer ikke å formulere meg bedre :-)
...når det gjelder "mr. good-lookin' Fretex man" så trenger du jo ikke noe påskudd til å dra dit dersom du likevel skal sjekke ham opp da! Men det gjør unektelig dørstokk-mila litt kortere, hehe

Skjult ID med pseudonym kvinne34 on. 9 juli 2008 23:45

den dørsokkmila er enorm til tider, det var den jeg skulle jobbe med ja.. *ser strengt på seg selv*

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 9 juli 2008 23:51

@Mango

Jeg ser den,
Jeg sa vel ikke at man ikke har noe å tape... :-) Jeg sa: hva er det verste som kunne skjedd i den settingen? Men du har rett - Hvis han hadde vært synlig skuffet og mistet selvtillitten ville det påvirket stemingen. Så det er klart - å ta sjanser krever litt selvtillitt samtidig som man må være villig til å gjøre seg sårbar. Men hvis alle våre innstinkter sier at det bør vi unngå, for det kan gå galt, da kommer vi jo aldri videre...

I kvinne34 sitt tilfelle, var det hun som kunne påvirket utfallet. (så langt :-) Hvis hun hadde spurt ham og han hadde sagt nei, så lå utfallet utenfor hennes kontroll, da er det ikke mer hun kan gjøre. Er ikke det på en måte bedre da? Å slippe å være irritert på seg selv? Å vite framfor å ikke vite?

Dette har nok litt med kultur å gjøre også. Men skal ikke så veldig langt sørover i Europa, før man merker at guttene ikke tar et avslag særlig tungt - de får dem hver dag - for de prøver seg hver dag. Jeg mener ikke at det bør bli malen her. Men det å tørre å takle skuffelser uten å gå i bakken, har litt med trening å gjøre, Er det ikke litt som å søke jobb, da? Når man ringer og spør hvrdan man ligger an, så MÅ man jo late som det er helt OK å ikke få jobben, selv om man er skuffet inni seg. Skuffelser er en del av livet som vi kanskje skal være litt mindre redde for. Er vi for redde for å oppleve skuffleser, fører det til at også gledene og mulighetene blir færre. Og for all del, jeg kjenner meg igjen...

Men så får man spørre seg selv, da hva man ønsker i livet; kjøre karusell eller berg- og dalbane?

Skjult ID med pseudonym juni on. 9 juli 2008 23:53

mango: :-)

Skjult ID med pseudonym Mango to. 10 juli 2008 00:02

@Lilleulv

Joda, du har helt rett; den som intet våger intet vinner, osv. Noen flyter oppå alt og lar seg knapt affektere; selv tar jeg nok avslag altfor hardt og har ikke blitt mer tykkhudet med åra, det er mitt lodd. Er utvilsomt derfor jeg er singel :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 10 juli 2008 00:13

Kjære Mango.
Jeg er antakelig ikke det dugg tøffere enn deg, likevel tillater jeg meg å gi råd.

Det er ikke noe mål ¨flyte oppå alt og ikke føle. Målet er at også "negative" følelser som skuffelser er greit, for de viser at du har gjort en innsats - uansett resultat. Konkurrer med deg selv. Smil etterpå og si: Kult jeg turte å spørre om nummeret hennes! At jeg ikke fikk det spiller ingen rolle, for jeg klarte å bryte mitt eget mønster. Yess!!! Neste gang du prøver, ser du kanskje enda blidere og tryggere på deg selv ut, og til slutt løsner det sikkert.

Lett å si. Kanskje verdt et forsøk...? (Jeg snakker minst like mye til meg selv som til deg...:-)
God natt!

PS!
Bytt navn fra mango til appelsin, da vel... så har du et litt tykkere skall. Men husk: Kokosnøtt er ikke målet :-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 10 juli 2008 00:13

Lilleulv: men siden vi i norge ikke ikke befinner oss sør i Europa og ikke har samme kultur, så blir det litt voldsomt å be alle gutter/menn om å takle en avvisning og være like glad fortsatt. uansett hvor mange avvisninger de får. Er ikke morsomt for meg som kvinne å ikke få svar fra fine profiler jeg har lyst til å bli kjent med heller... Det er flott at menn stadig prøver til tross for null respons... jeg blir fort lei meg og tar det personlig, føler meg pjuskete og har behov for litt trøst av venninner..., varm kakao, stryk på kinnet og pledd...
Flørting er en ekstremsport...

Skjult ID med pseudonym Mango to. 10 juli 2008 00:17

hehe, takk for fine innlegg, juni og lilleulv, det varmer ;.-). Flørting er helt klart ekstremsport. God natt og sov godt!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 10 juli 2008 00:22

Kjære Juni:

Jeg tror det var Zitelle og Brødmannen som sa at man ikke skal slike ting personlig. Og jeg undret meg: Hvordan kan man unngå å ta avslag eller manglende respons personlig - når det er egen person det handler om ?

Og Brødmannen sa noe sånt som: Det er ikke din person det handler om - den kjenner han jo ikke.. Det han tar stilling til er et steriotypt bilde på hva han TROR han vil ha bl.a. basert på tidligere erfaringer. Det er noe i det. Og det hjelper i alle fall å tenke slik.
Men kakao, stryk på kinnet og pledd er vel vi alle har godt av fra tid til annen...

En riktig god godnatt klem fra meg...

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 10 juli 2008 00:23

jeg tror vi hadde fått det enda mer morsomt jeg, ihvertfall om jeg skal snakke for meg selv, om vi (les: jeg) klarte akkurat det Lilleulv sier, å spørre, bryte egne mønstre, og fokusere på DET uansett.
Og jeg ville jo ikke prøvd meg på ett sjekketriks på en mann jeg ikke følte jeg hadde noen som helst form for kontakt med. Ta f.eks fretex-mannen min, vi hadde en eller annen form for kontakt, tl og med min stemor bemerket det. Hadde jeg spurt, kunne jeg ha fått avslag, han kan være gift for alt jeg vet, men jeg tror ikke jeg ville fått ett surt og negativt avslag uansett.

De gangene jeg har hatt lyst til å gjøre noe ekstra, så har det stort sett vært i tilfeller der jeg har følt en eller annen kontakt med vedkommende, på en positiv måte, og jeg betviler faktisk at det hadde blitt en negativ opplevelse om jeg hadde prøvd på noe morsomt. Kanskje fått avslag ja, men ikke på grunn av at jeg ikke var "bra nok".

jeg jobber meg mot appelsin jeg og, og tror kanskje jeg er mer klementin en jeg er jordbær ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 10 juli 2008 00:29

Godt poeng, Kvinne 34...
En riktig god natt til deg og!
Om dette har ført til at noen av oss er hakket modigere neste gang, så har det jo kommet noe ut av kvelden? Sov godt alle sammen!

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 10 juli 2008 00:31

riktig god natt ja.
La oss forsøke å være hakket modigere, og kun fokusere på at vi var akkurat det, ihvertfall om det ikke går veien.

sov godt. :)

Skjult ID med pseudonym juni to. 10 juli 2008 00:38

natta mango! Sov godt fine du!

Skjult ID med pseudonym juni to. 10 juli 2008 00:45

lilleulv: hehe... savner brødmannen litt, men noen av hans levereglerer er litt for vanskelig å følge for oss vanlige mennesker, i hvertfall meg. Men så lenge jeg har mine venninner som gir meg kakao og stryk på kinnet og brer meg over med et ullpledd når jeg trenger det... ja, da kan jeg ha det riktig så fint... og har samtidig råd til å ta det meste personlig... gjør livet mer spennende, det...

Ønsker deg en god natt, Lilleulv :-)