Alle innlegg Sukkerforum

En mann........

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 19 feb. 2013 15:23 Privat melding

Hva er en perfekt mann? Jeg vet at man kan stille seg det sammen spørsmålet om kvinnen, men jeg søker en mann, så da konsentrerer jeg meg om hans egenskaper.

Utseende, vel det er enkelt. Jeg er ikke så nøye på utseende, men mer om hvordan han bærer seg. Jeg liker menn som er trygge på seg selv, og som bryr seg om hvordan han ser ut med det naturen har gitt ham. En slags verdighet er vel kanskje det jeg ser etter. Topptrent kan du gjerne være, men det gir ikke fullt skår hos meg. Jeg liker at mannen er naturlig, ikke for mye kosmetikk. Er håret grått, vel så er det det. Alderen er jo pluss minus 50, så da er det meste lov......:-)

Når det gjelder kvaliteter, så vil jeg si en ting. Jeg liker en mann som er en naturlig leder. En som ikke er kontrollerende, men heller deltagende. En som liker at andre også lykkes. En mann som rommer ander mennesker også seg selv. Det handler om at alle skal vinne. Så vil jeg si at konfliktløsning er alfa omega. Å være sta og egen, vel det er rett og slett usympatisk.......

I tillegg til dette bør mannen like seg selv og trives i eget og andres selskap. En eremitt er ikke noe for meg, men det behøver ikke å være fest hver eneste dag.

Så kommer det siste, og egentlig det eneste som teller (sagt litt på spøk), mannen må få meg til å le. Latter er det viktigste for meg, om jeg ikke ler, vel så skjer liksom ikke noe av det andre heller. Jeg trives nemlig ikke i sørgelige omgivelser.

Det er mange flere ting jeg kan si om hva en mann bør ha av egenskaper, men jeg skal bare nevne en ting til, det er evnen til å lytte og forstå. Han behøver ikke å gjøre det hele tiden, men må evne å gjøre det ved behov.

Har han også fantasi, så er vi i mål.......:-)

Bare litt om hva jeg ser etter i en mann......og du stemmer kjemiene, så er det det som er viktigst....:-)

Skjult ID ti. 19 feb. 2013 16:20

Forferdelig kravstor er det første som slår meg.

Skjult ID ti. 19 feb. 2013 16:30

Hmm. Er selv mann i midten av 40-årene. Får en del brev fra kvinner i samme alder og eldre. Alle har store kravlister, og enkelte har i tillegg spesifisert at det er fint dersom mannen har hytte eller båt...
Alle blir avvist og blokkert over en lav sko.

Jeg er kun ute etter en dame som jeg kan trives sammen med og som jeg finner tiltrekkende. Det er de eneste kravene jeg har.
Synd at de aller fleste har så inn i hel... mange krav. Men hva de selv skal gi, bidra med, det nevnes ikke med et ord.

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 19 feb. 2013 16:33 Privat melding

ikommode1

Helt enig i at god venn er viktig. Tok det vel som en selvfølge.....:-)

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 19 feb. 2013 16:40 Privat melding

Den perfekte mannen er en skikkelig drittsekk som gjennom en eller annen form for trolldom er utrolig snill mot sin egen dame og aldri utro. Eller noe sånn.

:D

(mann 42 år fra Telemark) ti. 19 feb. 2013 16:45 Privat melding

Det vet en ikke før en har møtt en, og har man ikke møtt en ja sålurer man fortsatt!

(kvinne 35 år fra Rogaland) ti. 19 feb. 2013 16:50 Privat melding

Jeg vil bare finne han som jeg klaffer så godt med, at de "feilene" både jeg og han måtte ha, ikke blir overskyggende, bare små utfordringer som vi fint kan leve med :)

Skjult ID med pseudonym bos ti. 19 feb. 2013 17:26

@ts

Jeg må flire litt desverre , dette er det samme som går igjen i mange dame profiler på nettdate ,hmmm for meg så høres det ut som om det er en "veninne " du søker .....

Har for vane å spørre meeneske bak slike krav om ....hva gir du hvis du får alt dette du krever ,

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 19 feb. 2013 18:53 Privat melding

Hei Bos......:-)

jeg gir hele meg, noe mer har jeg ikke....

Skjult ID med pseudonym Thompet ti. 19 feb. 2013 22:14

@TS - Jeg synes det står respekt av ditt ærlige forsøk på å tenke gjennom hva du egentlig ønsker deg. Jeg har prøvd på det samme, og må si at det er fryktelig vanskelig. Men jeg tror det er veldig viktig, overfor seg selv, å reflektere litt over de tingene. En slik liste kan sikkert aldri bli komplett, men det er vel heller ikke meningen. Det er tankeprosessen som er viktigst.

Skjult ID med pseudonym bos on. 20 feb. 2013 00:20

@she 46

Bra .... kansje lurt å få DET fram også !