Alle innlegg Sukkerforum

Gutter og motorkjøretøy....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sol to. 10 juli 2008 08:29

Registrert at mange gutter har bilder av bilen og motorsykkelen sin. Hvorfor?? Naturbilder er det også mange som har og når man blar igjennom så ser man kun naturbilder og ingen bilder av fyren. Et tips gutter! Vi er mer intereessert i å se bilde av dere enn hvor dere ferierte i fjor, og bilder av en blankpolert motorsykkel er vel heller ikke så veldig interessant for jenter generelt ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 10 juli 2008 09:37

det sier jo definitivt noe om mannens interesser, så jeg synes det er greit jeg, så lenge det ikke BARE er bilder av naturen, bilen, båten eller mcen.

bilde av en blankpolert motorsykkel kan være interessant nok for min del, selv om jeg ikke hadde plagdes dersom mannen selv også var med på bildet. :)

(mann 39 år fra Telemark) to. 10 juli 2008 09:40 Privat melding

Jeg har IKKE bilde av bilen min,.... men så er den ikke stort å skryte av heller. Hehehe. Og den gamle DBS-sykkelen min imponerer sikkert heller ikke så mye :-)

MEN, seriøst; godt poeng, sol! Jeg for min del har heller ikke så stor interesse av å beskue MENGDER med bilder hvor motivet utelukkende inneholder elementer som Strand og Solnedgang. Og dem er det nok av i jentenes album her også. Én ting er når vedkommende befinner seg på bildet, men hvis ikke.....ja, da er det tilnærmet "bortkastet", i denne sammenheng.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 10 juli 2008 09:49

Men biler og solnedganger kan aldri bli noe mer enn tilleggsopplysninger. Det er OK som supplement til bilder av seg selv, ikke som erstatning for det. Jeg føler jeg meg litt lurt nå jeg trykker på albumet og bare finner solnedganger, og ingen bilder av vedkommende. Og synes da det er det bedre med ingen bilder. For det er jo det det i praksis er. Postkort kan jeg nemlig kjøpe på Narvesen. :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 10 juli 2008 09:55

sier meg enig i at det må være som ett supplement ja, ikke bare bilder av ikke-seg-selv.
Blir som Lilleulv skuffet om jeg går inn i almumet og det bare er bilder av natur og bil, det gir ikke noe om det kun er det.
Har vedkommende lagt ut gode bilder av seg selv derimot, og i tillegg skrytebilde av motorsykkelen sin, så blir det helt greit for meg, og viser både mannen og hans interesse.

Skjult ID med pseudonym nimbex to. 10 juli 2008 12:16

Og en del jenter har bilder fra mange verdensdeler, eller masse bilder av kjæledyr -eller små barn, eller "med sprit i hånda i fylla bilder"

Jeg tror -og velger å tro at typen bilder gjenspeiler interesser, så gutta som har bil og mc på sine sider har vel bil og mc interesse da, overdreven bruk av eksotiske reisemål eller store dyre kjøretøy kan jo også avsløre et mindreverdighetskompleks. Jeg vet ikke.

(mann 38 år fra Oslo) to. 10 juli 2008 17:25 Privat melding

Det kalles penisforlengere.

Skjult ID med pseudonym s to. 10 juli 2008 17:31

@sol

La nå folk ha bilde av hva de vil - det kan være at dette er en viktig interesse eller at personen på andre måter er nært knyttet til bilen, lastebilen eller motorsykkelen sin. Ja, jeg synes det muligens er litt sært, men ofrer det ikke en kalori.

DU er mer interessert i hvor de ferierte i fjor, men det betyr ikke at alle andre er det. Hva om damen som ser på profilen er bilinteressert? Kanskje det nettopp er en slik vedkommende som har lagt ut bilde av bilen sin vil vekke interesse hos?

Om det betyr at du mister interessen fordi dette åpenbart ser ut til å irritere deg, tror jeg ikke de bryr seg nevneverdig om (all den tid du da sannsynligvis ikke er noe for de likevel).

Skjult ID med pseudonym juni to. 10 juli 2008 17:40

Siden jeg er litt opptatt av fotografering og slikt... så synes jeg at bilder uten mannen på bildet sier noe... om de er flinke og lager en god vinkling av motivet, ja da blir jeg litt nysgjerrig... men det blir jo et annet tema og en annen fukus :-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 10 juli 2008 18:34 Privat melding

@sol, det er feil å tro at du er representativ for alle hunkjønn. Selv om ikke du liker bilder av biler og båter, er det andre jenter som gjør det.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 10 juli 2008 18:54

Altså...det er hyggelig med bilde av en bil eller en fjelltopp...eller hva det nå måtte være. :-) Dette gir jo en pekepinn om hva personen bak profilnicket interesserer seg for, eller trives med. *s*
Men jeg må til jentenes forsvar si her...hehe: Det er utrolig kjekt med et bilde av fyren også, da. ;-))

;ø))

Skjult ID med pseudonym s to. 10 juli 2008 19:01

Mulig jeg misforstod.

Hvis det kun gjelder de som IKKE har bilde av seg selv, kun bilen, blir det noe annet.

Men da trenger en ikke kun ta bilen, er mye annet ræl folk har bilde av i stedet for å vise sitt sanne jeg også )

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 10 juli 2008 19:04

@ s
Men...bare for å sette det bittelitt på spissen. ;-) Viser man sitt sanne jeg gjennom bilder i en nettprofil?
Og hvordan gjør man det?

Hehe...til ræl. Ja, det er det endel av...gitt.
;ø)

Skjult ID med pseudonym s to. 10 juli 2008 19:08

@Amourine

Greier man å viser sitt sanne jeg overhodet i en profil?

Og hva er et "sanne jeg"?

Nei, trekker det tilbake - det får de her på forumet som lurer på så mye annet rart diskutere videre, i så fall.

:)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 10 juli 2008 19:11

@ s
Men det var et godt spm, ikke sant? ;-)
(passer kanskje best i en annen tråd, men det hadde vært interessant å vite _hvordan_ de her inne mener de presenterer sitt "sanne jeg".)

:o)

Skjult ID med pseudonym s to. 10 juli 2008 19:24

@A

Ytterst få spm. er for dårlige :)

En kan nok få presentert enkelte aspekter ved en selv (de allerede nevnte rene faktaopplysninger, samt å skrive noe eller fortelle direkte om tydelige enkeltegenskaper / -holdninger / osv.), men helheten? Aldri i verden - det får ingen til, og det tror jeg heller ingen har noen intensjon om å lykkes med.

Men lag i så fall en tråd om det langt utenfor min synsvinkel, hehe.