Alle innlegg Sukkerforum

Jenter / Damer og bilinteresse

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) fr. 22 feb. 2013 01:10 Privat melding

Er jo så mange forskjellige og mer eller mindre saklige, rare tråder her inne at jeg skaper like godt en egen, "ny"? selv.. ;P

De fleste (vet jo at) menn er interessert ibil og motor, mens med kvinner vet man aldri.. Er det noen jenter med genuin interesse for bil og motor her inne, og som liker å aktivt deltasånne sportsarrangeenter? Eventuelt noen med mekaniker / tekniker som yrke?

Fortell gjerne, hvilken bransje og hvilke(t) merke som er favoritten! ;)

Sitter med et sterkt inntrykk av at det kan være mange mørketall.. :P

(kvinne 35 år fra Rogaland) fr. 22 feb. 2013 01:15 Privat melding

Jeg har vel omtrent alltid vært bilinteressert, men var vel en del mer hekta før.
Da jeg var rundt 15 år kunne jeg omtrent alt som var av spesifikasjoner på det meste av sportsbiler og litt mer skjeldne biler, men har avtatt litt siden den gang, selv om jeg fremdeles liker bil og motor da.
Jeg har mekanikerfagbrev, men jobber ikke med det nå.

Har mange favoritter egentlig. Kommer litt an på kategori :P

Skjult ID med pseudonym iop fr. 22 feb. 2013 09:28

Dritt Harry

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 22 feb. 2013 09:52

Bil som praktisk bruksgreie: ja, bil som fiklegreie: neh!
Jeg ønsker jo å bidra til nasjonaløkonomiens beste - altså vil jeg ikke ta jobben fra verkstedfolka.
Jeg har forresten en teori om at jo lengre inn mot en bykjerne du kommer, dess færre bilinteresserte er bosatt der. Jeg har utrolig få bilinteresserte menn rundt meg til daglig, men de som er det bor i perifere strøk, og de som gir helt filla bor midt i bysausen;)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 22 feb. 2013 10:36 Privat melding

Bildilla?...nei, ikke nå lengre, men i ungdommen tilbragte jeg utrolig mange timer i bil og verksted. I dag kalles det vel Råner:-) På bygda der jeg vokste opp, var fritidsalternativene sport eller bil. Jeg var med på det meste av sport og ble kjørt rundt av kjekkaser i styla Ascona eller Granada:-)

I studietiden var jeg så heldig å ha bil. Carina Corvette kalte jeg den. Dessverre måtte den skrus på innimellom, og i Oslo var jo ikke mekkevennene mine. Da var det bare å brette opp armene og skru selv. Så utenfor studentblokkene på Ullevål, ble det noen timer mekking. Med telefonsupport fra min bestefar. Hadde ikke mobil, så jeg måtte inn i blokka og ringe fra telfonkiosken. At ei jente sto og mekka bil var ikke et hverdagssyn, og jeg fikk både mange skråblikk og kommentarer.

Bilen jeg har i dag gir meg nesten angstanfall bare jeg åpner panseret. Peiler kun olje, evnt fylle litt. Fylle på vindusspylervæske og diesel. Resten får tusenlappene til å fly fort.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 22 feb. 2013 10:43 Privat melding

@Nilaya; Bra, sånn synes jeg det skal være! ;)

@iop: Spørs helt hva du definerer sm harry, ikke alt som er det, biler en kultur og livsstil. ;-) Avhenig av hvilke kretser og miljø man vanker i.

@Linn: Ja, det er helt klart, det!

@lusa: Hver sin lyst og smak, ser poenget ditt, selvom ikke alltid geografien bestemmer størrelsen på interesser. Går også på kunnskap, lyst og motivasjon. Bor selv rimelig sentralt, og det gjør også de fleste av mine venner. Selv er min bil så ny at jeg setter bort de mekaniske tingene som service, også på grunn av garantien, hehe.

For min egen del, så synes jeg at det trolig ligger mer genetisk hos menn med interesse for bil, nesten på linje med øl, musikk og idrett! ;P

Skjult ID med pseudonym TrineTryne fr. 22 feb. 2013 11:11

Det eneste jeg har sett på i maaange biler er taktrekket over baksete og der er Ford Granada med horelys og sjalusi en klar vinner.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 22 feb. 2013 11:21 Privat melding

Og btw, var kjempetrett og så ikke de taste- / skrivefeilene som jeg synes oppstår veldig mye, da "sukker"-tastaturet hopper over noen trykk, føles det som.. :P Alle skjønte vel likevel betydningen, tenker jeg. :)

@TrineTryne: Hvordan skal man tolke det? ;)

Skjult ID med pseudonym Hærri fr. 22 feb. 2013 22:43

Andre med meninger eller liknende interesser her?

Skjult ID med pseudonym Pelle fr. 22 feb. 2013 23:41

Det er feil å si at "menn er interessert i bil og motor". Jeg har aldri vært interessert i biler.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 22 feb. 2013 23:47 Privat melding

Pelle: Generaliserer aldri alle over èn kam, her! ;)

Skjult ID med pseudonym Tommy lø. 23 feb. 2013 01:23

Er faglært bilmekaniker men for meg er bil nå "4hjul og ratt" og har 02-Volvo V70
Har hatt masse biler oppi gjennom, særlig amerikanske fra 50-60-70 talls Ford og GM men lite WPC om noen skjønner hva det er :)