Alle innlegg Sukkerforum

Sukess med å gi hjerter til folk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 28 lø. 23 feb. 2013 19:33

Er det noen gutter her som har hatt suksess med å gi gule og røde hjerter til jenter dere er interessert i?

Hva synes dere jenter om gutter som gir dere gule og røde hjerter?

Er det litt passivt?

Skjult ID med pseudonym ny her lø. 23 feb. 2013 19:35

Hvordan kan du si at det å gi er passivt. Det må være noe av det koseligste å gi og motta hjerter.

(mann 25 år fra Vest-Agder) lø. 23 feb. 2013 19:39 Privat melding

Enig med den over meg. Det er minst like koselig å få hjerter enn å få ei melding, da den andre viser at de er interessert i deg i en eller annen grad. Likeså er det småirriterende når folk besøker deg og ikke legger igjen noe som helst spor av noe slag.

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 23 feb. 2013 19:42

Én gang, for lenge siden. Eller, det kommer an på hva du mener med suksess, jeg kom meg jo ikke bort herfra ;p
Jeg hadde tenkt å sende melding uansett, men var på vei ut og satte gult hjerte. Når jeg kom hjem hadde jeg fått rødt hjerte, og brevet jeg sendte førte til god kommunikasjon en stund, men så stoppet det brått.

Nå har jeg sluttet å gi hjerter, og stort slett sluttet å svare på dem. Det er veldig passivt.

Mann 24

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 feb. 2013 19:45

Jeg synes ingenting, om jeg skal være ærlig. Jeg ser ikke på hjerter.
Tok en opptelling her, og ser at jeg har fått mange. Jeg har ikke vært i kontakt med noen av disse profilene såvidt jeg vet, og jeg kommer ikke til å ta kontakt. Utover det...ja, hjerter er sikkert veldig koselig. Selvtillitsboost?
Men det passer kanskje for de som har en mer "forsiktig" fremgangsmåte enn jeg selv har når det gjelder å ta kontakt/bli kontaktet. Så kjør på med hjerter om du er komfortabel med det, og syns det funker for deg.
:-)

Skjult ID med pseudonym ny her lø. 23 feb. 2013 19:48

Ååå____________ Mann 24 _______________ så trist å høre. Men det kunne også stoppet brått uten hjerter.
Så ikke gi skylda de små uskyldige hjertene.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2013 00:05 Privat melding

Jeg går ikke inn på profiler som legger igjen hjerter.

Hva er meningen? At de skal trykke "hjerte", så er det opp til mottakeren å sende en melding? SUPERFEIG og passiv måte å vise oppmerksomhet på/ få igang en samtale på! Om man liker profilen eller personen bak den bør man heller sende en mail og fortelle nettopp dette!

syns jeg.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 24 feb. 2013 00:12

Skriver heller en hyggelig melding, mye mer effektivt. :)

Skjult ID med pseudonym K sø. 24 feb. 2013 00:28

Jeg ga et gult hjerte til en jente på mandag, hun svarte med en melding og i dag hadde vi en fantastisk date.

Jeg skjønner ikke hvorfor folk klager over hjertene, det er en funksjon som kan brukes, har ikke noe med feighet eller noe å gjøre, men mere om det er gjensidig interesse.

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 24 feb. 2013 00:37

men man har ikke kasta en ball engang- bare dulta borti en så den trilla inn på hennes område.. jeg syns det er temmelig passivt. Men jeg liker den frempå typen, da- som er tydelig på sine intensjoner, så da er det vel bare det at forskjellige ting fungerer på forskjellige folk. Og hjerter fungerer ikke på meg :)

Skjult ID med pseudonym K sø. 24 feb. 2013 00:40

@Ijukulele, nei nei snakk om å være a4 pga noen hjerter liksom. Er som å si hva er vitsen med gullt lys i et lyskryss når du skal kjøre på grønt og stå stille på rødt. Jeg er hvertfal av den typen som ikke liker helt a4 jenter, det fungerer ikke for meg!

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 24 feb. 2013 00:43

haha- første gang jeg har blitt kalt A4! Det gule lyset går automatisk over til enten rødt eller grønt, og sier da tydelig fra om hva den står for- det venter ikke på at bilen skal ta bestemmelsen for den.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 24 feb. 2013 00:45 Privat melding

Jeg vil ha en mann som stjeler hjertet mitt. Han kan få beholde det om han behandler det bra.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2013 00:52 Privat melding

Godt sagt, Lillah! :-) Forøvrig, som Cicero skrev over her, og andre; En funksjon som kan brukes, selvom ejg heller preferer melding, men klart, selvtillitsboost blir det jo på et vis, liker dem, jeg! :)

Skjult ID med pseudonym dama sø. 24 feb. 2013 01:20

Skjønner ikke hva problemet med å bruke hjerter er. Hvis du synes det er passivt så ikke bruk det eller svar på det. Men er en grei måte å se i etterkant hvilke profiler som var interessante. Jeg liker at menn gir meg hjerte og bruker det aktivt selv. Forventer ikke at de skal ta kontakt etterpå, men gir meg oversikt over hvem jeg likte profilen på.

Hvis folk misliker at folk bruker hjerter synes jeg de har for mye aggresjon innabords!

Skjult ID med pseudonym sent sø. 24 feb. 2013 04:00

>Hva er meningen? At de skal trykke "hjerte", så er det opp til mottakeren å sende en melding?

nei, meningen er omtrent det samme som bokmerker i nettleseren din. En kan merke en profil en liker slik at en kan komme tilbake til den senere. På samme måte som at de andre brukerne på Sukker kan se at du har besøkt profilen deres, så kan de også se at du har merket dem med rødt eller gult hjerte.

Skjult ID med pseudonym Håp sø. 24 feb. 2013 08:07

Jeg som jente synes det er veldig hyggelig å få både gule og røde hjerter og jeg synes ikke det er passivt. Hvis jeg liker personen gir jeg et hjerte tilbake, og føler absolutt ikke at nå er det jeg som må skrive en melding. Stort sett når jeg gir et hjerte tilbake får jeg jo en melding og kommunikasjonen er i gang:-)

Jeg setter selv av og til gule hjerter på menn, men opplever vel sjelden noen respons tilbake. Jeg har da trodd de ikke liker meg, og har ikke tenkt på at det å sette hjerter på noen kan virke passivt eller feigt. Hvis jeg gir et hjerte til noen og får et hjerte tilbake følger jeg jo alltid det opp med en melding.

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 24 feb. 2013 08:42

Hjertene er en slags "huskelapp" for meg for de jeg syns er bra og får jeg et hjerte tilbake sender jeg melding

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 24 feb. 2013 09:15

Jeg gir ikke hjerter..

Ikke sender jeg meldinger heller ser jeg. To sendte førstemeldinger de siste tre månedene. Ingen på den siste måneden.

Skjult ID med pseudonym gullfisk sø. 24 feb. 2013 09:30

fyr 84 fortjener litt ros.
Det var den fineste beskrivelsen av drømmepartneren jeg har lest på lenge.

Well done!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 24 feb. 2013 09:31

Syns hjerter er bra jeg:) Hvis jeg får et hjerte, vet jeg at avsender likte profilen min, så kan jeg gå inn på hans å se om jeg likte hans.. Gjør jeg det får han et hjerte... og ofte en melding...

Kan og gi hjerte først.. får jeg ikke hjerte eller melding tilbake vet jeg at jeg ikke var det han søkte ... så for meg er <3 en flott funksjon:))

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 24 feb. 2013 11:38 Privat melding

Misforstått, faktisk. Spørsmålet er "hva syns dere jenter om gutter som bruker hjerter". Og jeg forteller hva jeg synes/mener. I likhet med tråden om "har du en favorittsang" er det totalt meningsløst å diskutere/"henge ut" eller skjelle ut noen for sin mening på dette- iSÆR når sukker ikke har noen retningslinjer for bruk av denne funksjonen, så da er det opp til oss selv å legge hva vi vil i det- jeg sier ikke at det DERE legger i det er feil, men jeg forteller hva JEG legger i det- for det er det TS spør om. Ikke gjør det meg aggresiv heller ;)

Jeg skjønner det dere sier om å bruke det som "huskelapp"- men det er vel strengt tatt "notater"-funksjonen til? Når dere setter på et hjerte får mottakeren beskjed "**** er nysgjerrig på deg/synes profilen din er interessant" (husker ikke helt, jeg går som sagt ikke inn på profiler som gir meg hjerter), og det "tvinger" da mottakeren til å ta stilling til nettopp dette- hvorfor ikke heller sende en melding?

Jeg står for det jeg mener; at å gi hjerter (alla poke på facebook) er en slapp "hei". Jeg ser etter noen med litt mer tiltak enn som så :) Men det er fint at hjerter kan funke for andre!

Skjult ID med pseudonym Lodd sø. 24 feb. 2013 11:48

Hjerter er da finfint.. For egen del dater jeg kun en av gangen, er ute etter en kjæreste, og da er det greit å kunne merke av for senere. Også er det greit å lodde stemningen. Som mann, og ute etter en dame med litt initiativ er å sende et hjerte en fin måte å få avklart om det er interesse for en date eller ikke. Så følger jeg opp med melding om hun er innom eller merker tilbake. Vet at mange menn slenger ut samme meldinga til et dusin interessante jenter av gangen, så følger de opp de som gir et svar tilbake. Det er da langt fra mindre feigt enn hjertene. Om en kvinne får et hjerte av meg, tror jeg hun i de fleste tilfeller vil respondere på den ene eller andre måten om hun finner meg interessant nok, og det vil jeg og. Tviler på at noen avviser drømmedama/mannen fordi de har sendt et hjerte. Isåfall fortjener man kanskje sin alderdom i ensomhet...

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne sø. 24 feb. 2013 11:48

Å bruke hjerter som det første skritt i kontakt med andre er kanskje feil for mange. Men jeg synes det er koselig funksjon.

Hvis man bruker den riktig, altså.

Selv har jeg fått masse flørter og hjerter og ikke alle var ment som jeg forventet det selv. Men uansett synes jeg at det er en måte å vise interesse på en avslappet måte. Ikke alle er så skriveflinke til å sende en melding. Noen er beskjeden og forsiktig. Så hvorfor ikke leke litt og være morsomme.

Skjult ID med pseudonym K sø. 24 feb. 2013 11:50

@Ijukulele, Siden du ikke besøker en profil som gir deg hjerte av en prinsippsak for deg, en funksjon som av sukker har blitt laget for akkurat dette at en person har en interesse for profilen din og du ikke besøker han eller hun pga din mening om hjerter så er eneste stilling han eller hun som gir et hjerte gjør da er å tenke, nei nei, da er ikke hun eller han noe.

Retningslinjer fra sukker:
Ved å merke noen som interessant gir du et lite vink samtidig som du oppfordrer vedkommende til å ta kontakt eller gjøre en tilsvarende markering. For å sette en person som interessant velger du interessant i rullegardinsmenyen når du har åpnet profilen. Ønsker du å fjerne markeringer velger du ubesvart i samme meny. Brukere som ikke vil være synlig eller som deaktiverer seg vil forsvinne fra denne listen

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 24 feb. 2013 11:56

"Ved å merke noen som interessant gir du et lite vink samtidig som du oppfordrer vedkommende til å ta kontakt eller gjøre en tilsvarende markering."
-nettopp; et lite vink, liten stein på en glassrute, passiv hei, som gjør at det blir mottakerens ansvar å følge opp/ta ordentlig kontakt. Det tiltrekker meg ikke. Er man virkelig nysgjerrig/interessert er det såå mye bedre å skrive en melding. Syns jeg. Men fint vi er forskjellige :)

Skjult ID med pseudonym K sø. 24 feb. 2013 11:57

@Ijukulele... ehhhh OK!

Skjult ID med pseudonym sent sø. 24 feb. 2013 12:34

>totalt meningsløst å diskutere/"henge ut" eller skjelle ut noen for sin mening på dette

dette lyder litt ureflektert.

Om du går på Vålerenga vertshus, så kan du enten velge å holde kjeft om at favorittlaget ditt er Lyn (eller at fotball er en idiotsport for den del:) eller så må du bare takle at alle diskuterer med deg, henger deg ut eller skjeller deg ut. At du ønsker å hindre de andre i å henge deg ut er rimelig autoritært. Å bli krenket av at noen lar deg høre det når du ikke klarer å holde kjeft i løvens hule, er en lite sjarmerende herskerteknikk.

Skjult ID med pseudonym Thompet sø. 24 feb. 2013 12:41

Jeg sender et hjerte etter første meldingsutveksling for å fortelle henne at jeg satte pris på praten og at jeg er interessert i å holde kontakten. Damer synes å bare ville sende hjerter uten å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym ms sø. 24 feb. 2013 13:05

Personlig føler jeg at å sende et hjerte er omtrent som å smile til noen/øyenflørte ute på byen, som er måten jeg (og mange andre jenter) liker å ta initiativ på. Jeg viser litt interesse, og så kan det være han kommer bort og slår av en prat. Tilsvarende, når jeg har sendt et hjerte, så forventer jeg en melding tilbake dersom han likte profilen min.

Omvendt kan ikke en mann forvente på byen at jeg skal komme bort og prate med ham hvis han smiler til meg, og han kan dermed heller ikke forvente en melding tilbake om han sender meg et hjerte. Noen jenter er mer direkte/frempå, og ville kanskje velge å komme bort og slå av en prat. Men jenter flest ville vel kanskje velge bare å smile tilbake (eller sette hjerte tilbake).

Jeg mener at disse måtene å bruke hjerter vs meldinger på gjør at man kan etterligne litt hvordan man ville flørtet med hverandre i en annen type setting. Og noen er mer reserverte, og noen mer frempå. Det avhenger av person, og folk må dermed bruke det som de vil.

Skjult ID med pseudonym sukk sø. 24 feb. 2013 13:31

Et <3 eller ;-), spiller ingen rolle. Vitsen er vel å begynne på det viset som passer deg, akkurat deg.

Så sleng et <3, skriv bare hei eller sendt en laaaang melding. Alt opp til deg. Det er vel på denne måten viser du hvem du er fra selve begynnelsen.

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 24 feb. 2013 14:07

Ser liksom ikke helt den store forskjellen med å sende hei eller ett hjerte? da har man vist interesse.

Trodde kanskje det var begges ansvar å vise interesse, men veldig mange krever en ting av den andre men gir fint lite selv. Da skjer det ofte ingenting. Ser ikke helt at det er så farlig å gjøre en liten innsats selv også. Men men :)

Skjult ID med pseudonym Tommy sø. 24 feb. 2013 15:22

@ ljukulele Der tok du grundig feil fordi denne lenka heter :

"Sukess med å gi hjerter til folk" Æda Bæda

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 24 feb. 2013 15:45

hehe, Tommy- der tok du meg ;)

Skjult ID med pseudonym Katapult sø. 24 feb. 2013 16:27

Hva med å sette et hjerte på noen en allerede har pratet med i en uke?

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne sø. 24 feb. 2013 16:32

Katapult, flott! Et steg videre for å vise at du liker den du taster med.:-)

Skjult ID med pseudonym ijukulele sø. 24 feb. 2013 17:19

Ok, uavhengig av om man digger hjerter eller ei- så må vel dere være enige i at man ville foretrukket en ordentlig melding/tekst fremfor et hjerte som folk tydeligvis legger forskjellige ting i?

Også veldig komisk at de som kjemper hardest her om at det IKKE er feigt å sende hjerter OGSÅ er for feige til å skrive under åpent nick her på forumet. Oooops.. tråkket jeg på noen tær her..?

ha fin søndag folkens! ;)

Skjult ID med pseudonym K sø. 24 feb. 2013 18:04

@Ijukululele, sånne kommentarer som det med feighet også syns jeg bare er unødvendig, det gjør at jeg automatisk ikke klarer å ta en person seriøst, det er liksom en forsvarsmekanisme som slår inn med folk. Uansett om folk skriver under nick eller anonymt så spiller vel ikke det noen rolle? En mening er en mening, når man stemmer til noe er det ofte anonymt, men stemmen teller forsatt like mye.

Når du sier de som kjemper hardest for at det ikke er feigt å sende hjerter.....vi kjemper ikke, vi bruker den funksjonen til det den er laget til. Jeg har positiv erfaring med det og når til og med daten sier, så utrolig bra du trykket på det hjerte, jeg sendte henne et gult hjerte og fikk en mld tilbake som videre endte i en kjempe koselig date i går kveld!

Hva man foretrekker er en ting, men når du sier at du ikke besøker en profil fordi han setter et hjerte på deg, så klarer jeg bare ikke å ta deg seriøst.

Skjult ID med pseudonym motdag sø. 24 feb. 2013 21:52

> Ok, uavhengig av om man digger...eller ei- så må vel dere være enige i at man ville foretrukket ... fremfor ... ?

Hadde sukker vært en barnehage (det er jo ikke såååå langt unna akkurat) så ville de ha sagt på foreldremøtet at ijukulele er ei grei jente, men hun er litt glad i å strukturere de andre barnas lek;)

Skjult ID med pseudonym ijukulele ma. 25 feb. 2013 00:49

Motdag; haha, det er sant!! Alltid vært fan av struktur og tydelighet :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 25 feb. 2013 00:54 Privat melding

Flipper85; god plan, men ender kanskje opp med at ingen finner ut at den andre er nysgjerrige- om ingen våger seg utpå med et hei!

Jeg tar kontakt med de som interesserer meg, og håper de som finner meg interessant gjør det samme. Enkelt og greit ;-)

Skjult ID med pseudonym Logikk ma. 25 feb. 2013 14:10

Du gir hjerter til profiler du finner interessante : Ofte vil du få noen hjerter tilbake, og da er sjansen for positiv repons i første melding ganske stor. Derifra blir det selvfølgelig tilbake til kjemi, interesser, livssituasjon +++

Du sender aldri ut et hjerte, men du sender ofte meldinger: Du har ingen peiling på hva motparten tenker om din profil og profilbilde, men du håper at dette kan vise at du er en person som er frampå +++. Dessverre er det slik den dag i dag at enkle ord om seg selv og profilbilde har ekstremt mye å si for å komme i gang med "praten".

Konklusjon: Om man sender ut et hjerte vil man kjapt få vite om man har inngangsbilletten til å starte med meldinger :) Ved å ikke benytte seg av denne metoden setter "folk flest som bruker datingsider", seg i en vanskelig situasjon som kan føre til mye unødvendig negativ respons.

Når det er sagt så skader det selvfølgelig ikke å sende en melding i ny og ne :)

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 25 feb. 2013 14:54

Det skal stå et bryllup i Oslo i sommer, og det hele startet med et hjerte her inne!

Synd for de som skal tolke alt mulig ut av alle funksjonene her inne, de risikerer å gå glipp av noe:)

Skjult ID med pseudonym L ma. 25 feb. 2013 22:45

@ljUkulele
Ditt første innlegg er i mine øyne med på å bekrefte "myten" her inne om at jenter vasser i melding og forventer at gutta skal gjøre all jobben....

Dessuten, når du lar vær å engang besøke profilen, hvilke inntrykk sender det til han som kanskje hadde tenkt å sende en melding dersom du besøkte profilen hans (passerte profilbildetesten).

Kanskje han prøvde å få din oppmerksomhet, se om du, i det minste, var villig til å se på han før han sendte melding?

menmen.... som jeg skrev i en annen tråd:
Jeg er gutt.
Personlig syns jeg hjerter er 110% ubrukelig å sette.
Jeg gidder ikke å sette hjerter fordi sjansen for at en jente faktisk sender meg en førstemelding ligger rundt 0.
Så sjansen for at det skal komme noe ut av hjertet jeg gir eksisterer ikke. Da må jeg heller være flink gutt og gjøre jobben selv. Sende melding.

På den annen side har jeg opplevd å få hjerter, å for meg blir det en veldig god invitasjon for å sende en melding.

Så, en slags konklusjon: (basert på min erfaring)

Gutter: Ikke gidd å sette hjerter. Vi må ta ansvar å sende meldinger selv uansett, da initiativet fra jenter er tilnærmer lik 0. (ljUkulele har bekreftet dette!)

Jenter: Sett gjerne hjerter på gutter som dere syns er interessante og som dere kanskje ønsker å gi "et lite dytt".

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 25 feb. 2013 22:51

Altså, de jentene som har satt hjerte på meg, har fått ballen spilt tilbake til dem. Jeg sendte bare en melding "jeg biter ikke, du KAN sende melding om du vil ;)"

Skjult ID med pseudonym \o/ ti. 26 feb. 2013 09:32

Det er ofte jeg legger igjen et hjerte, men grunnen er som regel at jeg ikke har tid til å sette meg ned å skrive inn en hilsen.

Korte "hei, står til?" osv fungerer sjeldent, så da er det bedre å "bokmerke" jentene man har lyst til å besøke igjen senere når man har bedre tid for å opprette kontakt.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 26 feb. 2013 09:38

Det finnes i alle fall de som har hatt sukseess med hjerter til meg.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 26 feb. 2013 16:42

Vel - det finnes jo jenter her som ikke er enig med ljukulele.

Hjerter er fint. Jeg liker dem. Jeg ser alltid på profilen til de som setter hjerte på meg! Som regel setter jeg hjerte tilbake for så å se om det er noe tak i han og om melding da kommer. Ofte har det gjort det, og praten er i gang. Andre ganger har det ikke gjort det, og da tenker jeg at hjertet er brukt som huskelapp, eller at han mener jeg må gi mer enn han selv er villig til.

Men som en førstestart synes jeg hjerter fungerer fint. Har for tiden deaktivert profil som begynte med hjerte - hjerte, melding - melding. ;-)

Skjult ID med pseudonym phø ti. 26 feb. 2013 19:20

Syns de jentene som synes hjerte er passivt må tenke seg litt om. Først og fremst så er det deres tolkning. Det som er tellende er jo tolkningen til den som sender hjerte. Det er hans/hennes mening som er viktig. Hva ønsker vedkommende med å sende et hjerte? Hvorfor sender den personen hjerte? Det er helt feil å si at den personen er passiv, feig og/eller sjenert.

For the record, ser jeg en profil med en pen jente som knapt har skrevet noe på profilen eller teksten er dårlig så sender jeg kanskje et gult hjerte. Har jenten en interessant profil med god tekst så har jeg mer å skrive om. Da får den jenten en melding og muligens til og med et hjerte.

Men skal være sagt, kanskje jeg er utrolig lite attraktiv eller profilen min er skikkelig dårlig, men jeg får ingen respons på hjerter. Funker bedre med meldinger. :P

Skjult ID med pseudonym ijukulele on. 27 feb. 2013 17:20

L: jeg synes det er ganske godt gjort at noe jeg har skrevet bekrefter noe jeg hverken har skrevet eller mener :) For det første; jenter vasser ikke i meldinger. Mulig at NOEN gjør det, men ikke denne jenta. Og jeg mener IKKE at alt er guttas jobb. Det er ikke alt for lenge siden jeg hadde et prosjekt her på forumet for å få jentene til å skrive flere førstemeldinger, og av de samtalene jeg har hatt her inne som har vedvart noe, så har det vært 50/50 med hvem som har tatt kontakt først. Jeg har haugevis av initiativ i meg, og tar gjerne kontakt med folk som interesserer meg her inne. Kom gjerne på besøk og ta en titt på samtaleloggen min om du trenger bevis ;)

Durr: Veldig fin melding du sendte tilbake der! Absolutt noe jeg kunne ha brukt selv :)

Phø; For å få til en god kommunikasjon kan jeg ikke skjønne at det kun er senderens hensikter som er viktige, når mottakere forhåpentligvis utgjør halve kommunikasjonen..

Poenget jeg prøver å få frem er; Ønsker man kontakt, ja, så ta kontakt. Og tar man kontakt synes JEG det er naturlig at man faktisk sier noe. Dette fungerer begge veier!

Jeg står ved mitt; at de fleste her hadde foretrukket en melding fremfor et hjerte, især når det blir lagt forskjellige ting i det. Bare i denne tråden nevnes det at de brukes som bokmerker for evnt besøk siden/ inviterer til besøk til profilen/ inviterer til at mottakeren skal sende en melding/ at de liker profilen/ et "hei"/vink..
Jeg liker tydelighet- en melding er vanskeligere å misforstå, mener jeg.

Selvsagt supert at hjerter kan fungere, men utifra det folk skriver her, virker det som meldinger har mer effekt.

Skjult ID med pseudonym foxy on. 27 feb. 2013 18:11

Hverken hjerter eller ferdiglagede meldinger er spesielt interessant.
I de fleste tilfeller ender disse med delete!

(mann 37 år fra Hordaland) to. 28 feb. 2013 00:20 Privat melding

jeg ser jo også at meldinger fungerer best, men argumentet som ble brukt for de som bruker hjerter, som at de er feig osv... det er ikke holdbart. Det er dårlige tolkninger og da er det faktisk ganske viktig med hva senderen av hjertet egentlig mente. Så når du sier at mottaker utgjør halve kommunikasjonen... joda, enig, men det er ikke relevant i forhold til hva mottaker tolker når en sender hjerte. :D

(mann 39 år fra Oslo) to. 28 feb. 2013 01:28 Privat melding

Hjerter funker ikke for menn, det er bortkastet tid.

Ironisk nok funker det for kvinner, for akkurat som på byen, så er *litt* oppmerksomhet alt som skal til for å tiltrekke menn...

Skjult ID med pseudonym durrr to. 28 feb. 2013 01:34

@ijukulele

Takk ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 28 feb. 2013 02:58

Har dårlig suksess med alt her inne egentlig. Med unntak av å trolle forumet. :P

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 28 feb. 2013 06:49 Privat melding

Jeg blir sjenert i enkelte situasjoner- men beskrives sjeldent som en sjenert person. På lik linje har jeg ikke beskrevet personen, men handlingen som feig/tiltaksløs- ja, jeg mener faktisk det er en forskjell. Og selv om jeg ikke er enig i at det kun er senderens hensikter som er av betydning i en kommunikasjon, kan j gjerne bruke akkurat den til min fordel her :-)

Skjult ID med pseudonym nomnom to. 28 feb. 2013 16:21

Hvis man beskriver damen med fagre ord, så hender ihvertfall jeg at jeg får en rar smak i munnen; da tenker jeg er dette meg som føler dette, eller bruker man en metode for å vekke hennes oppmerksomhet..
Og skriver hun takk med smiletegn, så bidrar det sjeldent til en god dialog i starten, dessverre.
Muligens noe å tenke på, ellers så kan det tenkes han tolker det kun at hun er her for oppmerksomhet,
og da er han borte før dere aner det.

Skjult ID med pseudonym søker to. 28 feb. 2013 16:35

Poenget er jo å finne noen vi trives med. Hvis det er problemer allerede med et hjerte eller en melding så er det jo ikke håp da. Det blir like dumt som å reagere på blokkering. Hvis du er typen som kan finne på å sette hjerte for å vise interesse så gjør det, for da er det jo greit å finne en som liker å få hjerte

Skjult ID med pseudonym skrue to. 28 feb. 2013 18:42

Jeg bruker hjertene som en markør, for å finne igjen de jeg liker, så pryder personene med hjerter fra meg hele skjermen på lagrede søk. Da har man laget en meny over kjæreste kandidater uten å ha blokkert noen :)

(mann 37 år fra Hordaland) fr. 1 mars 2013 22:12 Privat melding

IjUkulele: Det du mener kan sammenlignes med at hvis du sier til en kar at du er en snill person, så er det greit at han tolker det som at du er kjedelig. :P (Og grunnen kan være... fordi han kan gjøre det)

Bare for å forklare litt nærmere... ingen har nevnt at det bare er ene parten i -kommunikasjonen- som teller.

Menmen, egentlig ikke mening i å diskutere dette, jeg legger meg flat, det er jo bortkastet tid å sende disse forb¤#%¤#& hjertene uansett :P

(mann 33 år fra Oslo) fr. 1 mars 2013 22:18 Privat melding

Jeg fikk meg dame ved å bruke hjertene, så suksess for min del!