Alle innlegg Sukkerforum

Ang. det å sende meldinger...

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Rogaland) lø. 23 feb. 2013 21:07 Privat melding

Bare lurer litt på en ting jeg.
Jeg syns det er gøy å snoke og kikke på profiler og slikt. Noen ganger ramler jeg innom en profil hvor bildene er veldig pene, eller teksten er morsom etc, men av en eller annen grunn ikke en person jeg er interessert i noe med.
MEN, det jeg lurer på... er det feil å sende et kompliment for et bilde, eller tekst eller sånt? Sånn uten baktanker eller noe, men kun for å si hei, og gi en positiv tilbakemelding?

Eller er det bare irriterende og bortkasta å få slike meldinger, uten at personen er interessert i noe mer?

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 23 feb. 2013 21:11

jeg har gjort det, ble blokkert på flekken.
og det var en hyggelig melding om en morsom profil tekst.

jeg hadde likt det, men folk er forskjellige ;)

Skjult ID med pseudonym søker lø. 23 feb. 2013 21:14

Det er da bare hyggelig med positive tilbakemeldinger. Selv om vi leter etter en partner så setter vi jo også pris på kontakt med andre mennesker. Jeg har selv skrevet slike meldinger. Jeg har også fått veldig hyggelige og positive avslag. Selv om jeg er uaktuell som kjæresten din så kan det gjøre godt å få noen positive ord fra deg.

Skjult ID med pseudonym may lø. 23 feb. 2013 21:14

Slikt er bare koselig=) ...sikkert greit å si fra at det er ingen baktanker - vi gutter blir fort litt "åh, hun er keen på meg" - gutter er rare og teite vettu ;)

(mann 56 år fra Oslo) lø. 23 feb. 2013 21:15 Privat melding

...trur ingen verken vert fornærma, forvirra eller føler seg forplikta av ei slik tilbakemelding; eg gjer det sjølv heile tida. Det kostar ingen ting å sende eit kompliment - tvert imot; hugs imidlertid å fortelje at du ikkje har andre intensjonar enn akkurat det!

(kvinne 35 år fra Rogaland) lø. 23 feb. 2013 21:16 Privat melding

Jeg sender rett som det er et kompliment for pene øyne, vakkert smil, morsom/bra skrevet profiltekst etc.
Ofte får jeg svar, noen ganger ikke, og noen ganger blir vi sittende å prate, selv om det ikke er noe mer bak det.

Men liker å gi komplimenter, så kanskje bare fortsette med det da :) Selv syns jeg det jo er hyggelig å få brev uansett liksom...

Skjult ID med pseudonym Klementin lø. 23 feb. 2013 21:21

Er hyggelig det, så lenge du husker å informere om at dere ikke passer sammen. Er jo veldig synd hvis du gir noen falske forhåpning.

Skjult ID med pseudonym pm lø. 23 feb. 2013 21:35

Jeg har sendt et kompliment og mottaker ble veldig glad !! Fotsett å spre litt positivitet syns jeg

Skjult ID med pseudonym Artigkar lø. 23 feb. 2013 21:37

Komplimenter og positive tilbakemeldinger uten baktanker er det alt for få av her i verden. Jeg kommenterer ofte på profiler som har noe unikt ved seg. Selv om jeg ikke nødvendigvis er fanget så gir jeg positive tilbakemeldinger. Men det holder ikke å skrive: "Du er vakker" eller "Oi så finne pupper" - det får de mange nok av. Du må legge merke til det spesielle ved personen og så må du mene det. Jeg får tett på nesten svar fra alle sammen som jeg sender kompliment til uansett alder og målgruppe - om jeg er for gammel eller for ung. Eller om hun leter etter noen opplagt andre enn meg. Så er det da greit at du gir kompliment og ikke kommer inn på profilen flere ganger om dagen etterpå - for da skinner det litt igjennom at du kanskje vil ha noe mer.
(Da snakker jeg har om komplimenter hvor man ikke vil ha mer kontakt nødvendigvis) Vi har så lett for å være negative i denne verden, skulle ønske alle var flinke til å strø rundt seg med komplimenter. Jeg bruker komplimenter daglig IRL - hverdagen blir så mye bedre med det.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 23 feb. 2013 21:38

Nær alle meldingene jeg sender er skryt eller sarkasme rundt noe som står i vedkommendes profil, helt uten baktanke om noe mer.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 23 feb. 2013 21:41

Det hender jeg skriver komplimenter om jeg synes profilen skiller seg positivt ut. Er dem utenfor målgruppa mi eller jeg deres så sier jeg noen fine ord og ønsker dem lykke til videre. Får som regel noen fine ord tilbake. Setter pris på å høre det selv, og tror bare de som virkelig lesses ned av meldinger ville sett på det som slitsomt.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 23 feb. 2013 21:42 Privat melding

Har selv sendt noen komplimenter uten at det har betydd noe eller at jeg har vært interessert. Er jo bare for å være hyggelig :-) Ikke har jeg forventet svar tilbake og heller har jeg ikke fått det. Ser jeg en dame som har en flott skrevet profil, nydelige øyne eller et nydelig smil, så sender jeg komplimenter.

Syntes folk fortjener litt komplimenter av og til :-)

(kvinne 35 år fra Rogaland) lø. 23 feb. 2013 21:44 Privat melding

helt enig i det du sier, Artigkar :)
Folk har en tendens til å være negative, så hvorfor ikke spre litt glede i hverdagen :) Både på nett og irl :)