Alle innlegg Sukkerforum

Guds fred i stua til beboerne av Sukker.no

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 13:24

Jeg har vært innom noen sånne kontaktforum som dette her, og har lagt merke til at slike forum har endel beboere, folk som nærmest flytter inn, og åpenbart fører sine liv tett sammenkoblet med kontaktforumet som de bor i... ?

Det gir enslags følelse av sosialt liv, og muligens nye musebiler/brødbiler som ruller inn på tunet hver annen uke, men forumet er vel egentlig i utgangspunktet et surrogat for virkelig liv. Allikevel finnes det knapt bedre sjekkesteder enn slike onlineforum, så det kan dog være en svært fin begynnelse.

Men får jeg ferten av kvinner som nærmest BOR her inne, så tenker jeg mitt ,og har lagt bena på nakken før dette onlineblekket har rukket å bli tørt. Jeg tenker at hun må være litt som meg der, inn for å fikse en partner, og så ut. For meg er det te et sjekkested, ikke en heim, selv om mange har flyttet inn i korridorene her.

Men for all del, til dem som bor her, og som antakelig kommer til å gå igjen her..."- Guds fred i stua!"

Ha en fin dag og god helg!

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 11 juli 2008 14:01 Privat melding

Så det du anytder er at..........................
.....vi som er aktive i forumet mest sannsynlig ikke har noe verdifullt liv utenom Sukker?
...eller at vi generelt har ett liv som du tror du ikke kan tiltrekkes av, fordi vi inkludert i det finner det givende å diskutere både det ene og det andre i et forum i perioder?

En annen ting jeg er litt nyskjerrig på:

På hvilke grunnlag kan du konkludere med at noen så godt som BOR her?
Siden du er "inn for å fikse en partner, og så ut"?

Er det slik at du svipper innom forumet, ser kjapt igjennom, ser igjen noen nick/pseudonymer (= få ferten av), og deretter kommer med din konklusjon "BOR her"?

Eller er det faktisk slik at du leser trådene gjennomgående, og med sikker hånd kan føre pennen inn i konkluderende påstander?

Just wondering! :-))

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 11 juli 2008 14:10

Der sa du det, Bloomie. ;-) Akkurat det samme satt jeg og tenkte på også.

Jeg oppfattet innlegget på to måter...en enten/eller-greie.

Altså
*vi som "bor" her inne, er ute etter å fange nye brukere/profiler. (antagelig de garva, gode gamle...hehe)
eller
*vi som "bor" her har ikke noe liv...

Opplever det som en patetisk, nedlatende hilsen til oss "beboere" fra Herr Frøgiver på tampen...som er her for å "fikse seg en partner, og stikke". ;-)) Nice!

Men du...Mr.X. ;-)) Kan ikke du sende oppskrifta på denne "hurtigsjekkinga", da? Siden du er så effektiv, mener jeg. :o))
Vi beboere har nok masse å lære av deg, når det gjelder å holde oss for oss selv på nettstedene - og huske hvorfor vi er her, ikke minst. ;-)) Bra det er noen som minner oss på det, da. Djesezz...vi er tross alt på et sjekkested, mine damer og herrer!!! *ler*

En finfin sommer til deg også.
:o))

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 11 juli 2008 14:20 Privat melding

Om du oppfatter det som om jeg, og andre, bor her inne, er ikke jeg flau over det!

Jeg har nemlig fred i stua, og et flott liv utenom nettet!:) Det kan være mange årsaker til at man i perioder er inne på forumet og lirer av seg noe mer eller mindre interessant, som andre ikke kan vite, eller burde legge seg borti.

Om brødbilen ruller inn på tunet mitt, er det ikke takket være sukker eller mine online kunnskaper.

Forøvrig har vi nok mye å lære av den "tøm og røm" taktikken din. Noe du vil dele?

Hensikten med å være litt aktiv her, er nok som amourine sier, fange nye eller gamle brukere:)

Og det funker fint!

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 14:25

@Bloomie; "- På hvilke grunnlag kan du konkludere med at noen så godt som BOR her?"

He he...Dette forumet skiller seg på ingen måte nevneverdig fra andre forum, og den demografiske sammensetningen er omtrent den samme. Det er som følge noe av de samme sosiale mønstrene som går igjen.

Det "bor" folk på alle disse kontaktforumene, folk som lever sine sosiale liv på forum, ingen grunn til at dette skulle være noe unntak?

@Bloomie; "- Eller er det faktisk slik at du leser trådene gjennomgående, og med sikker hånd kan føre pennen inn i konkluderende påstander?"

Nei, å lese trådene gjennomgående har jeg verken tid eller lyst til . Det er det vel bare beboerne som har? ( ;) ha ha...) Jeg plukker ut det som synes interessant for meg, og skipper resten.

@Bloomie; "- Så det du anytder er at..........................
.....vi som er aktive i forumet mest sannsynlig ikke har noe verdifullt liv utenom Sukker?
...eller at vi generelt har ett liv som du tror du ikke kan tiltrekkes av, fordi vi inkludert i det finner det givende å diskutere både det ene og det andre i et forum i perioder?"

Å joda, man kan svært godt ha et verdifullt liv selv om man er kontaktsøkende, selv om man føler seg ensom noen ganger, og savner noen, som jeg også gjør, og selv om man flytter inn på et forum for å lete. Men smak og verdier bør harmonere noenlunde hos nære partnere, så jeg er stø på det at den som matcher med meg ( om noen;) LOL...) har noe av den samme intensjon med å være her som meg. Inn på kontaktforum for å finne en partner, ikke for å bli der eller flytte livet sitt dit.

Og det er vel ikke noe galt i å være flyttet inn på et kontaktforum? Det er da en begynnelse, som kan føre til noe virkelig og uvurderlig.

Tusen takk for saklige tilbakemeldinger Bloomie! Ha en fortsatt fin dag, og god helg!

Skjult ID med pseudonym s fr. 11 juli 2008 14:26

TS: Jeg beundrer deg for at du tok deg tid til å skrive en slik mengde wannabe-belærende svada.

Takk for god underholdning! Eller la meg se, det varte bare i ett sekund.

(Regner med at innlegget er skrevet av en av forumets mer eller mindre faste brukere, som muligens kjeder seg litt for mye.)

Skjult ID med pseudonym Jippi fr. 11 juli 2008 14:35

Frøgiver, snakk om å sitte i glasshus. Du har til og med lagd en egen tråd på et slikt forum ;-)

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 14:39

@S; "-(Regner med at innlegget er skrevet av en av forumets mer eller mindre faste brukere, som muligens kjeder seg litt for mye." ( Jøss, du kan visst Engelsk! Imponerende!!!) Og du er gutt ,ikke sant? Fatter ikke hvorfor du svarer meg, jeg søker kun damer og dette er et sjekkested?

Joda, jeg er på daglig for tida ja, og kjeder meg, ja, og har her på egne premisser fått istand en substant diskusjon med et lite kobbel av søte damer...kunne vært værre?

En annen ting er at ei god kobling behøver jo ikke begynne med å være enige...

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 11 juli 2008 14:49

Bare vent, Frøgiver...;-)) En tråd til - og du er hekta. *ler*

Tjobing!
;o)))

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 11 juli 2008 14:57 Privat melding

TS: det er veldig spennende at du sammenligner med andre forum. Det viser jo til at du har MYE erfaring på dette området. Siden ting liksom går igjen alle steder.

Nei kjære deg, du er avslørt. Vedder på at du er en av de som har pleid å skrive her, og bare vil lage litt spenning med en ny diskusjon anonymt.

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 15:05

@Amourine; - Du kan trygt regne med at jeg allerede er småhekta, lol, er jo innom her mange ganger daglig...For ofte til at det egentlig fornemmes som veldig ...sunt.

@Jippi; - Ja, glasshus bør knuses innenfra, det er noe som skiller en fra resten av verden, det er i veien... Om man er redd for å knuse egne glasshus, blir man ofte handlingslammet, i noen tilfeller direkte korrupt.

Ved å sitte i eget glasshus og være redd for å kaste stein, nærmer man seg det psykotiske, a la "Gutten i glassbobla" ...

Riv heller ned disse gjennomsiktige murene. Knus glasshuset, og kom ut!

Johoooooooooooooooooooo!

Skjult ID med pseudonym Jippi fr. 11 juli 2008 15:23

Hehe, se der kom du ut av skapet jo. Eller var det glasshuset, ble plutselig litt usikker

(mann 48 år fra Buskerud) fr. 11 juli 2008 15:27 Privat melding

Syns dette var litt morsomt jeg!:))...sitter her med bursdagskaka min og ler...:))...nesten ufrivillig morsomt dette!:))...ehh, dette går vel inn under den tråden eller?
Tror nok TS er en god og ivrig traver på disse stedene og bare trenger å få ut litt frustrasjon over manglende napp...:P
juuhuu!
:))

Skjult ID med pseudonym s fr. 11 juli 2008 15:34

@Frøgiver

Jeg skjønner at du febrilsk prøver å være bajas her, men ta nå litt hardere i når du først er i gang.

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 15:34

Neida, dette er verken "ufrivillig morsom" tråden, hvor du kan fryde seg på andres bekostning, eller "ufrivillig vannlatingstråden" hvor du kan fryde deg på egen...

Skjult ID med pseudonym Kurert fr. 11 juli 2008 15:42

.....kortere og kortere svar....hører vi ballongen smelle snart?
:))

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 16:02

@Kurert

Du må gjerne smelle ballonger om du har glede av det, gutten min...Er du forresten homo siden du er så interessert i meg? Jeg er ikke, sorry, ..men ønsker deg mot til å komme ut av skapet og lykke til med å finne en mann som passer for deg Kurert.

Mengden av ord av tar av den enkle og logiske grunn fordi jeg har sagt det jeg skulle si. Men du er kanskje mere som noen av kvinnene, blir aldri ferdig med preik?

Denne trådens progresjon kan sammenlignes med tropisk dypvannsfiske. Kroken med åtet må synke fort, eller så biter det alskes uspiselig ufisk fra overflatesegmentet på og tar åtet. Snøret må man dra opp, og fisken er ikke hva man fisket etter.

På samme vis blir innleggene i denne tråden mer og mer intetsigende og insubstante. Som om man manglet egen kraft til å skape noe substant, men kun evner å hekte seg på andres?

Det neste fra den kanten, er vel et håpløst krav om å ansees som "likeverdig"? Beklager...;)

Skjult ID med pseudonym Kurert fr. 11 juli 2008 16:13

...ler her så tårene triller!:))...du ER jo faktisk ufrivillig morsom!:))

Siden du nevnte Gud i overskriften, så har jeg hentet noen ord fra boken hans (Ordsprk19, 1-2):
"Bedre å være fattig
og hel i sin ferd
enn å være en dåre
som farer med løgn.
Selv iver er nytteløs
når vettet mangler
og den som har hastverk
trår feil"

Måtte du finne fred med deg selv, finne deg selv og finne det du leter etter.....gutten min!;)...thihi;))

Skjult ID med pseudonym Chica fr. 11 juli 2008 16:17

...

Hovedinnlegget her er da ingenting annet enn sannheten, er det vel? Alle som har vært inne på dette forumet mer enn èn gang, kan ikke ha unngått å legge merke til at det er gjengangere - folk som har såpass mange innlegg, at det er naturlig å kunne spørre om de gjør annet enn å engasjere seg i forumet. Jeg tilbringer periodevis mye tid på nett selv, men dere som "bor" her inne - hvorfor blir dere så fornærmet når noen påpeker det? Det er jo sant, det er helt tydelig.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 16:23

Jeg synes det er litt fint å prøve å være så lite fordomsfull som mulig (har finpusset glorien min i dag)
Noen synes det er morsomt å fryde seg på andres bekostinger... og andre finner en grunn til å se ned på og være fordomsfull mot folk som bruker forumet ofte :p (ok... tar av meg glorien igjen)

Men selv skal jeg ærlig inrømme at jeg er her mye fordi jeg har et litt stille liv for tiden. Livet kan jo gå litt i faser av og til uten at det trenger å være et fy-fy...
Det er både smarte, rare og morsomme nick her inne og det er en viss dynamikk her som gjør at i hvertfall jeg får brynt meg litt av og til... så om jeg er her inne og surrer, eller tar fram en bok å lese som jeg må bryne meg litt på... vel, det er litt avhengig av hvilket humør jeg er i. (om dere forstår hva jeg mener?)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 16:39

Tillegg: og for dem som slettes ikke har et stille liv, men har dagen fylt opp med opplevelser omtrent fra morgen til kveld, så er det virkelig ikke vanskelig for dem å slenge inn en eller to eller tilogmed tre meldinger her inne om dagen allikevel...

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 11 juli 2008 17:01 Privat melding

Tror ikke noen har blitt fornærmet ? Det har blitt påpenkt flere sider av saken. Og ja, det er gjengangere her, so what?? De har det vell fint da!

Og de som er her mye, er jo søte, pene mennesker, og det har aldri falt meg inn at de ikke har noe liv? KAnskje de har det stille på jobben? Eller kanskje alle de kjenenr er på ferie? Det er ferie tid, alle par gjør ting sammen , eller med andre par (har jeg inntrykk av), og vi single blir sittende igjen, forlatt og forgrått, og so what??

Jeg PERSONLIG synes det er gøy å skrive her, folk blir glade, sinte og ler, og jeg ler godt selv. Så denne perioden som jeg har igjen som superbruker, skal jeg sannelig bruke aktivt på dette forumet! Hurra

Skjult ID med pseudonym grete fr. 11 juli 2008 17:55

Æ sei no bære ein ting te dæ frøgiver, halvparten ta mædlemman her inne har no ævna te å hold fokus på meir enn ei ting ta gangen. Den andre halvparta har det kanskje som dæ...?

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 11 juli 2008 18:11

*frøkna har tenkt*

TS er absolutt inne på noe, da...når det gjelder å bruke tid på forum, på nettet og å knytte "kontakter" NRL. :-) Det er nok forskjellige årsaker til at vi velger å "flytte inn" på et forum, så jeg kan bare snakke for meg selv. Hehe...

Det virker svimlende enkelt å "logge på, fikse dame og stikke av" som TS beskriver det (for min del vil det omfatte en mann, da...*ler*) Kan med hånda på hjertet si at det funker faktisk ikke for meg. ;-)) Tror ikke problemet ligger i at jeg har så vanskelig for å etablere kontakt med nye mennesker, men heller at jeg er litt tilbakeholden til maratondating...og at jeg føler det skal ligge en viss interesse til grunn for å fly ut på all denne kaffen, da. *ler*

Og mens jeg venter/titter/melder litt...bruker jeg tid i forum. Som jeg synes er en velsignet (Ja, Gud var nevnt her...hehe) befrielse iblant. Jeg har ingen illusjoner når det gjelder nettet - jeg tar det for det det er. Og det innebærer også selvfølgelig at det er mennesker akkurat som meg selv her...med jobb, familie, venner, interesser og et mer eller mindre spennende liv. I tillegg har de erfaringer, synspunkter, betraktinger og meninger...som jeg synes det er utrolig flott å få ta del i. :-)
Nå har jo jeg i tillegg valgt å skrive under mitt lett gjenkjennbare nick...på godt og vondt. Jeg viser kanskje flere nyanser av meg selv...og om det skaper en større eller mindre interesse rundt min person, er uvisst. Men jeg føler egentlig ikke jeg har så mye å skjule heller...derfor er det mitt valg - å engasjere meg...å være personlig...å vise at jeg bryr meg...uttrykke uenighet...uttrykke irritasjon (forhåpentligvis sjelden..*ler*)...osv.

Jeg er nok kanskje den dama du skygge banen for, Frøgiver...og det er jo helt i orden for meg. ;ø) Jeg forteller ingen hvordan de bør være eller ikke...og hva andre mennesker velger for sitt liv - er ikke min sak. :-) Jeg er ikke fornærmet, og føler heller ikke at jeg må forsvare mine valg. :-) Jeg stooortrives i forum, jeg...og innrømmer det glatt. Hehe...
Men kan nevne at de menneskene JEG skygger banen for...er de som er fordømmende og nedlatende. Og det er noe jeg velger...i mitt liv. *s*

*og jeg lover å ta med meg den diiiigre sofaen når jeg flytter ut*
;ø)))

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 11 juli 2008 18:14

Frøgiver, det er bra at du har begynt å delta på de forumene du hittil kun passivt har observert. Som du ser, så er det mulig å få i gang en diskusjon med en bråte attraktive jenter! Stå på, det ordner seg nok for deg også!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 18:33

kit: men så kommer jo spørsmålet om vi virkelig ønsker en mann som er såpass usympatisk og fordomsfull som trådstarter? For det første er han fordomsfull, og for det andre så klarer han ikke å følge opp en diskusjon uten å måtte komme med sånne rare kommentarer som at dersom en mann melder seg inn i diskusjonen (Kurert) så må han jo bare være homofil...

Han har i hvertfall bommet tvert på meg om han ønsker å bruke forumet til å finne seg en kjæreste... men kan jo være at jeg ikke er særlig interessant for han heller.

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 11 juli 2008 18:41 Privat melding

TS driver bare å irriterer de som vil la seg irritere:)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 18:48

Margarita: jupp... men rart hvor lett jeg lar meg bli irritert :-D

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 19:07

@juni
Nei, jeg har ikke bommet på deg, jeg styrer unna med hensikt. Ureflekterte og vulgære dusinvarer under middels intelligente er ikke min greie. Men godt nytt, for det har det seg sånn, lille Juni, at temmelig nøyaktig havlparten av landet befolkning er under middels intelligente, så du er ikke alene om.. .. å ha stått langt bak i køen, stakkars, for å si det sånn...Men det er jo fint at du kan både skrive og lese selv.

Det er noe som heter krake søker make, og jeg tenker man bør plassere investere tid, krefter og gener i noen som er kompatible, så sorry Juni....Prøv lengre nedi gata...;)

Og når du hyler opp om hvor ubehøvlet jeg er mot deg nå, så minner jeg deg om dine egne ord;

" men så kommer jo spørsmålet om vi virkelig ønsker en mann som er såpass usympatisk og fordomsfull som trådstarter?".

Det får meg til å tenke på at onskapsfullhet og fravær av intelligens er en særs ufiks kombinasjon, og ikke sjelden et resultat av dårlige gener. Og du er sikkert like udelikat fysisk som du framstår her. Men dont worry, det er sikkert noen som er full nok til å ville ha deg uansett. Mræ-hæ-hæ

Og hvem er de "vi" du henviser til. Er din selvfølelse så svak at du ikke engang som anonym skittkaster våger eller evner å stå oppreist som et individ, men søker feigt tilfukt i et illusorisk "vi"...

Hilsen "usympatisk og fordomsfull" :D

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 19:19

ups...
Hvem i all verden er du Frøgiver, hvilken utdannelse har du? Hvilke interesser har du og hvilke mennesker omgås du med?

Så vidt jeg klarer å se så er både du og jeg anonyme her...

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 19:32

Frøgiver

....fint du synes mine spørsmål var saklige ---- er vel ikke like fornøyd med svarene dine.
Du forsøker å pakke det inn, men det er mindre vellykket ----- faktisk oppfatter jeg både de og hovedinnlegget ditt svært nedlatende ----- så nedlatende at det blir "ufrivillig morsomt" som flere bemerker...

Slår følge med andre forumianere her, og jeg må bare le her jeg sitter, hahahaha :-))) ---- det morsomste av alt er jo at du faktisk har lagt litt jobb i en egen tråd på et forum som går innunder kategorien din "tilsvarende andre forum", og som du ynder å degradere no' så innmari! Du schnakkkker! ;-)))

*ler enda mer!!

Ps: Til informasjon forøvrig:
1) ....ble ikke fornærmet over innlegget ditt by the way.
2)....kjeder meg vel igrunnen aldri, og har et utrolig flott liv utenom Sukker ----- det herligste er at jeg har et flott nettverk her inne også, som enda til har ført til utrolig mange gode vennskap IRL!
3)Og du som ikker kjenner meg så vel, kan godt få vite det andre så godt vet her: jeg er riiiiiiiiimelig laid back hva angår å finne "den store kjærligheten" ---------- jeg er her inne faktisk av flere grunner enn det.

Skjult ID med pseudonym Kurert fr. 11 juli 2008 19:41

Det er med stor forundring, skuffelse og sorg at jeg leser det som TS skrev her over. Det vitner om en så total mangel på respekt, ydmykhet og forståelse av alt det som forumet har å by på! Det oser en sånn eim av ondskap av innlegget at selv djevelen blir blek! Du burde virkelig søke hjelp! Det finnes de som kan hjelpe slike som deg også:)).
Selv om det i beste mening skulle vært skrevet ironisk, så er det et så kraftig overtramp mot et annet menneske at jeg blir kvalm!

Hvis dette er personen deg frøgiver, så kan jeg ikke annet enn å synes synd på deg...men som alle andre single, så ønsker jeg det beste for deg og håper du kan finne en som deler ditt syn på menneskene rundt deg.

Jeg for min del er ferdig med denne tråden!

Ha et rikt og givende liv!

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 19:57

Nå uttrykker du deg i lys av alminnelig høflighet, da snakker vi som folk.

Hvorfor stiller du de 3 spørsmålene der Juni?

Jeg har høyskoleutdannelse, masse uformalisert kompetanse, selvstendig næringsdrivende, skaper kunst og kulturprosjekter, og omgåes med alt ifra filleproletariatet til kultureliten. Av kvinner , foretrekker jeg at de er endel yngre enn meg selv.

Og hvis du sletter det stygge du skriver om meg her ovenfor, skal jeg slette de stygge ordene som jeg hugger deg med. Selv om de ikke rammer en, er det bedre om de ikke står der...

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 20:11

@bloomie

Spiller ingen rolle, for meg ser du ut som ei gammel dame, og er HELT uinteressant,. så hva du måtte mene spiller ingen rolle.

Og hvorfor så desperat defensiv? Det er da ingen som har spurt deg om livet ditt, og du kommer drassende med 4 lett gjennomskuelige påstander som forsøker å innbilde oss at du er et lykkelig menneske?

@kurert

Du var tøff i trynet, men så viser det seg at det bare er et krypende bløtdyr bak den kjekke overflata. En dott.
I tillegg evner du ikke klarer å følge en årsakssammenheng, men griper ting utav sin sammenheng, og presenterer det som hysteriske følerier... Du er som ei lita jente, få deg kjole og la håret gro! En kjønnsskifteoperasjon kan vel heller ikke koste all verden?

" Det er med stor forundring, skuffelse og sorg at jeg leser det som TS skrev her over. Det vitner om en så total mangel på respekt, ydmykhet og forståelse av alt det som forumet har å by på! Det oser en sånn eim av ondskap av innlegget at selv djevelen blir blek! "

Ja, ta sorgen din, skuffelsen og de ande defunkte emusjonene dine og kryp videre gutt!. Kanskje det er en Jesustråd her som kan frelse en krypende stakkar som deg?

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 20:23

I tillegg til det jeg uttrykker ellers, så vil jeg komme med noen tilleggskommentarer, Frøgiver.

I sted tenkte jeg at jeg ville la det være ---- i håp om at du kanskje ville snu, og rett og slett be om unnskyldning.

I stedet forlanger du at andre skal trekke inn årene før du selv gjør det.

Høyst uakseptabel måte å håndtere ting på, du bedriver en hersketeknikk som er helt utopi.

Ditt personangrep ovenfor (innlegg kl. 19:32) er å slå særdeles kraftig under beltestedet ---- faktisk er det du skriver så ille, og så fyllt av ondskap (enig med Kurert), at jeg håper virkelig VIRKELIG at Sukker sletter hele denne tråden ---- og jeg håper dertil at du får en advarsel også. Selv om du skriver under pseudonym, så har redaksjonen full oversikt over hvem du er mht. nick og profil.

Alle vi som kjenner Juni gjennom forumet, vet at hun er en svært oppegående dame, sterk og flott. Og sannsynlig kan hun selvfølgelig og om ønskelig, med glans si ifra selv om hun finner innlegget og dine synspunkter like frastøtende som et par av oss andre gjør. Imidlertid har jeg ingen betenkeligheter allikevel med å si det jeg mener om en slik oppførsel som du viser.

Og med fare for å få slengt litt av hvert tilbake i ansiktet fra deg, Frøgiver ---- så må jeg si at jeg HÅPER du virkelig tenker over din egen væremåte, for gud hjelpe meg om den er like ille IRL som under pseudonym i et offentlig forum.

Jeg slår forøvrig følge på Kurert's avsluttende ord til deg:

"...men som alle andre single, så ønsker jeg det beste for deg og håper du kan finne en som deler ditt syn på menneskene rundt deg."

Fortsatt god sommer!

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 20:25

På nytt er du igang med nye personangrep, så ille at jeg omgående rapporterer hele din tråd inn til redaksjonen.

Til info.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 20:36

... og jeg er nok veldig enig med Bloomie og Kurert :-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 20:40

hehe... og plutselig så jeg at jeg var enig i at Bloomie syntes jeg var oppegående :-D hehe... jeg leste innlegget ditt for fort og så ikke at du nevnte meg, Bloomie, men tusen takk. Det varmet :-)

Skjult ID med pseudonym kakespade fr. 11 juli 2008 20:42

nok nok en gang så beviser vel dette at det hadde vært fornuftig å ta vekk muligheten for å være anonym.
Er jo en grunn til denne muligheten har blitt fjernet på de fleste andre seriøse nettsteder :)

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 11 juli 2008 20:53 Privat melding

Kakespade: men har lyst til å være anonym, jeg... og folk som frøgiver er jo bare et lite ekstra krydder i hverdagen? eller...?

(mann 43 år fra Oslo) fr. 11 juli 2008 20:53 Privat melding

Har jeg forstått dette riktig?
TS legger inn et innlegg hvor han forteller sin mening om de som "lever" her inne. Noen blir litt snurte og føler de skal ta igjen litt, og flere henger seg på. Deretter svarer ts osv... Underveis eskaleres kritikk og ordbruk. Lurer på om jeg har har vært med på dette tidligere? i 2. klasse eller noe rundt der. Og nå skal i tillegg Bloomie fortelle frøken at Frøgiver har vært slem :)

Greit nok at ts er flink til å ordlegge seg, men flere bør vel få gult kort om det skal deles ut.

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 21:01

Patton: dersom du synes Frøgiver var flink til å diskutere og argumentere så skjønner jeg fokuset ditt. Men synes du han var det? venter på svar...

(mann 43 år fra Oslo) fr. 11 juli 2008 21:16 Privat melding

Juni: Synes åpningsinnlegget var helt greit og at det burde være rom for denslags.
Mulig du ikke har forstått fokuset mitt :)

Skjult ID med pseudonym villmark fr. 11 juli 2008 21:23

helt enig med patton. Åpningsinnlegget var helt greit.

Det morsomme er forøvrig at nesten hver gang en eller annen av kommenterer en av "de faste" her på forumet så får den personen massevis av kjeft av de øvrige "faste" tilbake. Gjerne med trussel om å si ifra til sukker. Det skal de ha ihvertfall at de står sammen i tykt og tynt, selv om også jeg ikke er enig i måten de gjør det på. Men vi blir vel alle voksne en gang :)

Men for oss som ikke liker dette, så får vi jo bare finne noen andre tråder å lese i istedet :)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 21:30

Patton: synes egentlig også at åpningsinnlegget var forsåvidt greit... det trigget meg litt og jeg ble provosert, kan være fint det. Jeg føler litt at tråden har blitt lagt død så selv om jeg kanskje ikke har forstått fokuset ditt, så er jeg ikke helt på leit etter å finne ut av hvilket fokus du har :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 21:44

Juni

...bare hyggelig! :-) Oppriktig ment!!

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 21:46

Vel ----- dere får synes hva dere vil dere som detter innom og skal kritisere både forumet og dets deltagere med innlegg nedenom og hjem.

Faktum er, at det stort sett ene og alene er "bedrevitere" som "detter innom" en og annen gang som skaper en bølge av negativitet i forumet. De er i samme følge som sutrekopper og grinebitere.

Ingen av oss som er her fast lar oss hverken "skremme" eller tar ting så altfor personlig. Det er i aller høyeste grad lov å si sin mening, og med alle medlemmene her inne, så må det nødvendigvis bli mange meninger, og det er sjelden man er like enig i alt. Og det er jo nettopp DET som skaper et diskusjonsforum!

Fellesnevneren her inne (kall det gjerne en "gylden, uskreven regel") er imidlertid at meningsytringer bør være konstruktive.

Frøgiver's åpningstema ligger ikke overveiende i den kategorien synes jeg, selv om det ikke er det "værste" jeg har sett ---- mitt påfølgende konstruktive svar med spørsmål bør vel vitne tilstrekkelig om det ------ men det er Frøgivers svar utover i tråden som virkelig er under enhver kritikk, og som det reageres kraftig på. Det er regelrette personangrep.

Skjult ID med pseudonym villmark fr. 11 juli 2008 21:48

"Fellesnevneren her inne (kall det gjerne en "gylden, uskreven regel") er imidlertid at meningsytringer bør være konstruktive."

Og det er du den rette til å si? Tror du skal se litt igjennom hva du selv har lagt igjennom av kommentarer på ulike tråder før du kaster noe mer i det berømte glasshuset :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 21:52

Villmark

Du har oversikten skjønner jeg? Flott! :-))
Da regner jeg med at du har fått med deg alle historier i forkant, alt som skjer til enhver tid i de ulike tråder, og ser mine innlegg i riktig sammenheng der jeg har deltatt?

Sier ikke at jeg er perfekt, Villmark ----- INGEN er vel det......men jeg tror jeg faktisk tør å påstå at jeg ikke er en "værsting" her inne i så måte......

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 11 juli 2008 21:59

Det er veldig deilig å ha et "netthjem!" Rai rai! Skikkelig koselig og interessant kan det være. Man møter mange typer folk og kan ha det max kun via noen tastetrykk.

Skjult ID med pseudonym villmark fr. 11 juli 2008 22:06

klart jeg har oversikten :)
HAr selvsagt ikke fått med meg alt, men fått med meg nok over lengre tid til å se at det er ikke bare 1,2 eller 3, eller 50 ganger for den saks skyld at du eller andre i gjengen ikke kommer med konstruktive yttringer i ulike tråder.

Jeg er heller ikke dummere at jeg skjønner at det er lett å komme med noen kommentarer. Jeg også gjør det innimellom. :)
Men synes uansett at det ikke er særlig lurt å fremheve en "uskreven gylden regel" ovenfor andre, når ihvertfall de personene som bruker forumet mest, ikke selv praktiserer den så veldig nøye. :)

Fred på jord og en strålende kveld forresten :)

Skjult ID med pseudonym huff fr. 11 juli 2008 22:14

peace and love!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 22:28

... og for de som ønsker å krangle så anbefaler jeg dem å lage seg en ny tråd med et nytt tema... denne tråden er nok død fram til eventuelt frøgiver finner det for godt å dukke fram igjen...

Skjult ID fr. 11 juli 2008 22:35

Bla-bla-ukeblad-resten-står-i-aaaavisaaaa-z-z-z-z-z-z-zz-z---zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 22:40

Enig, Juni!

:-)

Skjult ID med pseudonym Frøgiver fr. 11 juli 2008 22:45

Hønsegryte

ca. 2 kg høns/kylling delt i porsjonsbiter,
( tilsvarer ca 2 høns, 2 ganske alminnelige burhøner går fint, men frittgående høns er dog noen hakk bedre på smak )
1 kålrot,
2 gulrøtter,
1 bit knollselleri,
1 stor purre,v 1 squash,
timian,
salt,
pepper,
2 laubærblad,
1 løk (gjerne rød),
1 bunt gressløk

Skrell løk, kålrot, gulrøtter og knollselleri. Vask og rens purre og skjær toppene bort fra squashen. Skjær alle grønnsakene i reale biter.
Ha ca. 2 liter vann i gryta. Tilsett salt, timian og laubærblad. La grønnsakene koke seg nesten møre. Ta dem opp med en hullsleiv. Legg hønsestykkene i buljongen, og la dem putre over svak varme ca. 1 1/2 time (kylling trenger 1 times tid). legg grønnsakene tilbake i gryta og la alt få putre til grønnsakene er skikkelig møre.

Smak til med salt og pepper. Ta opp laubærbladene før servering og dryss gjerne klippet gressløk over. Godt med rundstykker eller baguette og smør til.

Eller ganske enkelt gi f., og ring Peppes Pizza...

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 22:50

Unnskyld Frøgiver, du har selvfølgelig helt rett i alt du sier. Kan du være så snill å tilgi meg?
Uansett, ha en god kveld.
Klem.

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 22:54

Jeg antar Frøgiver anbefaler sin hønsegryte til likesinnede :-)

.....god kveld!

:-)

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 22:55

hehe... hvem søren er så frekk å benytte nicket mitt???

dust!!

nå får jeg igjen for å prøve å være anonym, ja...

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 22:56

.....*ler, Juni!

Jeg lurte virkelig på hva som gikk av "deg"............puhhh.....hehehehe :-))

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 22:58

Bloomie: hehe... har litt krampelatter her nå :-D

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 23:05

... men når jeg tenker meg om så er det ikke veldig snilt å bruke andres nick da... FY!

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 23:06

Det tror jeg på, Juni.....hehehehe :-)

...og du har rett......ikke pent å bruke andres nick..... :-(

Skjult ID med pseudonym baremeg fr. 11 juli 2008 23:10

Fellesnevneren her inne (kall det gjerne en "gylden, uskreven regel") er imidlertid at meningsytringer bør være konstruktive......

Trenger jeg å si mer? :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 11 juli 2008 23:12

Og du mener at du er konstruktiv nå, Bare meg?

*ler! ----- jeg gir meg ende over.....

God natt!

PS: HUMOR er også en god ting..... :-)))

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 23:15

Det der var ikke meg, det er noen som misbruker MITT nick! Tenk noe så frekkt, jeg skal virkelig melde fra om dette til Sukker!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 23:18

og med det lar jeg min tvillingjuni styre tråden videre. Ikke gjør noe jeg ikke ville gjort, da, juni... og ikke la meg bli alt for flau av hva det måtte være du taster via mitt nick...
natta...

Skjult ID med pseudonym juni fr. 11 juli 2008 23:20

... og natta til Bloomie i samme slengen :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 11 juli 2008 23:49

Hva i huuuuleste skjedde her inne mens jeg var ute ikveld????
Djesezz...

(mann 51 år fra Oslo) lø. 12 juli 2008 00:02 Privat melding

Enig, Amourine. Pussig at noen som hevder deltakere på forumet mangler ett sosialt liv bruker lørdagskvelden her inne.

Skjult ID med pseudonym FantaFree lø. 12 juli 2008 00:03

Jeezezz! Det er lørdag alt ja. Hehe!

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 12 juli 2008 00:05

Det var nok fredagskvelden jeg tenkte på. My bad.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 12 juli 2008 00:19

@ Kit
Mhm...med det var egentlig det meste sagt ...(korrigert til fredag, seff...*ler*)
:-))

Skjult ID med pseudonym juni lø. 12 juli 2008 00:29

Prøv å holde henda over dyna etpar dager, så klarer du kanskje å holde rede på dagene og.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 12 juli 2008 00:30

@ juni
Tough one. ;-)

Skjult ID med pseudonym mp lø. 12 juli 2008 14:06

he..he..Denne karen her har jeg sett andre steder...like aktiv og sterke meninger der også...Men tydlig at det engasjerer da!

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 12 juli 2008 23:29

Jeg har ikke lest tråden, men skummet lett nedover siden.....
Gjett om jeg lo da jeg kom til oppskriften på hønsegryten! Det bekreftet mine antakelser om at jeg ikke trengte å lese alt. Men siden jeg er en av de som bor her, fikk jeg lyst til å skrive noen få ord til trådstarter:

Jada, du overdriver selvsagt, men det må ofte til for å skape temperatur. I forhold til meg har du likevel mye rett i det du sier:

Ja, dette gir tidvis en følelse av sosialt liv, dog på en noe merkelig måte.
Ja, forumet er tidvis et surrogat for et liv som man er 100% fornøyd med. Hadde alt vært perfekt, hadde jeg ikke vært på sukker.
Mitt liv er dog ikke tett sammenkoblet med kontaktforumet her :-)

Men det som er det fine skjønner du, er at jeg er en digg jente som det er synd at du går glipp av. Når det er sagt; Din arrogante form morer meg storligen. Kanskje fordi jeg synes arroganse har noe sunt i seg om det er den rette formen for arroganse! :-)

God sommer til deg også!

Skjult ID med pseudonym Gjøgleren sø. 13 juli 2008 00:09

Holder på å le meg skakk her! Hvorfor i det hele tatt la seg provosere av TS innlegg? Han sier det jo bare som det er og lurer på om enkelte har flyttet inn på forumet her og glemt hva det egentlig handler om, nemlig sjekking! Skjønner TS godt når "klikken" begynne å hakke, er så utrolig gjennomsiktig dette her! Folk sitter her inne og gaper og gjør dette til en slags sosial greie! Vel dere må gjerne gjøre det folkens! Jeg for min del er vel hakke værre enn dere alle andre ettersom jeg nikoser meg og ler så drøvvelen flagrer her av deres patetiske forsøk på å fornekte dere selv her... Nei nå logger jeg av, dette blir for dumt!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 13 juli 2008 00:12

La drøvelen skrangle! Om du har det morsomt på bekostning av meg, er det meg en oppriktig glede. Hurra for en god latter! ;-)

Skjult ID med pseudonym s sø. 13 juli 2008 00:12

@Gjøgleren

Litt morsomt at det sannsynligvis er deg vi ender opp med å le av tilslutt i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:13

Vel -- det er ikke så mange som voldsomt lot seg provosere av TS' åpningsinnlegg alene.

Derimot er det de kraftige personangrepene med dertilhørende kraftig ordbruk som det reageres på.....og kall det gjerne at "klikken reagerer" ---- helt i orden!!

Natta!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 13 juli 2008 00:27

Har tenkt meg om:

Ler av egen patetisme! Fy fader.......jeg ER patetisk som er her på forumet så utrolig mye, rett og slett! Utrolig moro! :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:27

Zitelle

Hyggelig å se deg også! Tenkte faktisk på deg i går!

Til casen i denne tråden: Akkurat de personangrepene klarte jeg ikke å smile av Zitelle............og det var det flere som ikke klarte. Flere mails vitner om det.........

....og jeg aner nok at det du presenterer i ord for meg nå er godt ment, selv med en smule skråblikk ----- men slik du ønsker å bli respektert for dine følelser, synspunkter og øvrige ytringer, så må jeg nok innrømme at jeg forventer det samme... Vi ER alle og enhver forskjellige Zitelle...

Nå skal jeg hvert øyeblikk finne senga.....sov godt når du finner din! :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:29

.....og en tilleggskommentar......

....jeg trives på forumet til vanlig jeg, er mere aktiv i noen perioder enn andre, men jeg trives i det store og det hele! Og det lar seg faktisk kombinere med livet utenom Sukker!

Tenk det da!!

*ler!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 13 juli 2008 00:31

Jeg slettet innlegget mitt Bloomie, fordi det var egentlig rettet til meg selv. Jeg synes TS sine ord til meg er helt på sin plass, faktisk.
Jeg ser humoren i det, og ser at verdenen min her inne kan bli vel i minste laget, særlig for de som ikke kjenner meg. Derfor ler jeg!

Jeg mente selvsagt ikke å ikke respektere deg, Bloomie :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:37

Takk, Zitelle ---- det varmer å høre! :-))

Det jeg synes vi skal tenke mere på, det er respekten for hverandre i all sin alminnelighet, samt å forsøke å være konstruktive så godt det lar seg gjøre.

Innimellom har vi alle "glipper" -- helt klart!! Vi er da ikke mere enn mennesker....

Men vi er tilsynelatende VOKSNE mennesker, og direkte, voldsomme personangrep bør vi alle holde oss for gode til (og her forstår vel de fleste hvem det siktes til i DENNE tråden....)

...og joda; jeg har fortsatt lassevis med humor, det gir mengder med påfyll -------
...men det er rom for mange andre følelser også ----- slike som oppsto for meg og mange andre i denne tråden.

:-))

(mann 45 år fra Akershus) sø. 13 juli 2008 00:40 Privat melding

Jøssenammen. Akkurat som resten av verden dette jo!

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:43

Er det "i krig og kjærlighet er alt tillatt" du trekker en paralell til, augusta72?

*ler!

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 13 juli 2008 00:44

Åpningsinnlegget = helt saklig og greit, og litt sant (selv om jeg er en forumianer, har jeg selvfølgelig selvinnsikt til å se at det han sier har veldig mye for seg).

Debatten sporer ikke av og blir "ufin" før en av forumdeltakerne velger å gå rett i strupen på TS ved følgende setning "men så kommer jo spørsmålet om vi virkelig ønsker en mann som er såpass usympatisk og fordomsfull som trådstarter?".

Jeg kan være enig i at TS er litt i overkant sår (akkurat som dere andre er før det utarter) og aggressiv når han tar igjen, men på nettforum som dette kan man ikke forvente at man ikke får en kilevink når man går til personangrep.

Man kan ikke slå og vente at det ikke slås tilbake.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 13 juli 2008 00:47

En ting er å respektere andres følelser eller meninger. Det burde vel være en selvfølge?

Det jeg ofte synes mindre om, er at det på forumet ofte ilegges et menneske egenskaper som aldri har blitt skrevet, men at det svares ut fra hvordan man selv velger å oppfatte ordene som er skrevet. Det må nødvendigvis være sånn, men det kan ta litt av.....

I hodet mitt surrer det noen gamle ord om at tale er sølv, men lytte er gull eller noe sånt. Verdt å tenke over til tider? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:51

Vi har alle noe å lære av "tale og sølv og tie er gull", Zitelle ---- helt enig ----- og jeg inkluderer selvfølgelig meg selv i den saken...

*smiler*

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 13 juli 2008 00:52

Hansomspør:

...vet egentlig ikke hvor nøye du har lest tråden, men.....jeg har bare lyst til å si at inntil innlegg kl. 16:02, så var det ingen som var særlig "såre" over TS's hovedinnlegg....

Det innlegget du sikter til kom ikke før rundt kl. 18:30......etter hva jeg kan finne her...

:-)

Skjult ID med pseudonym hansomspør sø. 13 juli 2008 00:57

Vel, homo-spørsmålet er det eneste jeg kan finne som kan ha fått opp temperaturen, men en barnslig slengkommentar/-spørsmål gir ikke akkurat grunnlag for å slå fast at et menneske både er fordomsfull og usympatisk.

Når man fyrer seg opp på kjøkkenet, så blir det selvfølgelig varmt. Man bør ikke slenge seg på spydighetstoget hvis man ikke takler at farten settes opp og at aggresjonsnivået stiger.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 13 juli 2008 01:00

HALLO!

Er det INGEN andre enn meg som synes den hønseoppskriften var sykt treffende og hylende morsom?
Den hadde jo nesten lyd i seg jo: Kwaaaaakwaaaakwaaaaakeaaaaaaaaah.......................

*skrangler litt på topplokket og lukker nebbet*

(mann 45 år fra Akershus) sø. 13 juli 2008 01:42 Privat melding

@ Bloomie
Onkel Skrues hakking på mindre, fattigere, men endog en tanke mer livlige-med(ender)mennesker,....is like a johnny rotton imitation compared to this! Har ikke tassa innom her tidligere, men dette er da virkelig verdig 10-12 min av min tid! Som sagt, ihvertfall nesten, ittno annerledes her kontra resten av verden....bare litt .ehh...annerledes kanskje? For en rookie som meg. Og den serien du nevner (antar det er en såkalt slik), ingen peil nei!

Første tråden jeg har lest, siden den stod øverst. Og ja, jeg lo godt her!! Men ser jo også visse...tja..., poenger og da!

En pils til