Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan kan jeg se besøkende under 70 i matchtall?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vanilla sø. 24 feb. 2013 01:41

Min erfaring er at det er de med sukkermatch på under 70 som ofte er de jeg er mest fascinert av. Og som jeg viser interesse for. De jeg viser interesse for vil igjen ha større sannsynlighet for å bli nysgjerrig på og interessert i meg. Kommer praten først i gang, da kan den gjerne holde på en stund.

En grunn til at jeg har så lavt matchtall med disse damene kan være at de typisk er en 15-20 år yngre enn meg. Denne aldersforskjellen passer egentlig meg bra. Og mange unge damer syns tydeligvis også dette *kan* være en positiv ting. De liker den erfaringen og modenheten årene kan ha gitt eldre menn i forhold til kvinnenes jevnaldrende menn.

Jeg kan ikke se noen grunn til at Sukker skulle ønske å skjule besøkende av det motsatte kjønn bare på grunnlag av en formel - dersom en selv ønsker å se dem. Jeg ser derfor for meg at det bør være en måte å få listet alle besøkende av motstatt kjønn, inkludert dem med under 70 i match.

Dette er spesielt kjekt å kunne se på plasser utenom våre største byer. For der er det såpass få sukkerbrukere at en ikke vil "overse" noen.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 24 feb. 2013 01:44

Det er bare til å fjerne valget "Har match" når du søker.

Skjult ID med pseudonym Vanilla sø. 24 feb. 2013 12:17

Er det virkelig ikke mulig å se besøkende under 70 i match? Fins det noen saklig grunn til at dette ikke skal være mulig?

Ang. søk. Det "Har match"-valget har ingen effekt når jeg søker fra søkedialogen. Alle jeg får ikke opp har minst 70 i match, uavhengig om valget er avkrysset eller ikke. Hvordan er det dere søker?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 feb. 2013 12:24

den saklige grunnen er at ikkje gamle griser skal sikle ned dataen sin på leit etter ungjenter..:p

Skjult ID med pseudonym lea sø. 24 feb. 2013 12:31

Akkurat likt for oss damene @blindebukk...får ikke sikle ned dataen på leit etter unggutter:) Med andre ord likt for alle gæmliser her på sukker.

Skjult ID med pseudonym Vanilla sø. 24 feb. 2013 12:32

Blindebukk, det sies jo de gamle galtene/purkene kan søke etter folk uavhengig av alder bare de har søketeknikken inne. Ergo er det allerede mulig å sikle ned tastaturet.

Jeg har dessuten inntrykk av at mange unggutter søker etter MILF'er for seksuelle eventyr og opplæring.

Og hvorfor skulle man diskriminere unge jenter som syns gutter på egen alder ikke er like spennende som de litt eldre?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 feb. 2013 12:37

vil tru at ei jente som vil ha gamlinger kan søke dei opp her:) trur du kan stille mangen spørsmål med match systemet her,eg har kritisert det før og blitt kasta ut:)