Alle innlegg Sukkerforum

Ivrig eller ikke..........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hunkatt sø. 24 feb. 2013 10:31

Nå har jeg vært her en stund og fått noen meldinger. Truffet en hyggelig kar eller to, men det har blitt med det. Vet ikke jeg om dette er for meg, men skal ikke gi opp ennå.

Det som jeg opplever som slitsomt er ivrige menn. Men som av en eller annen grunn synes jeg er så et eller annet og legger ut om det. De mailer og forteller om sin interesse for meg..... Det er jo bra, men når jeg så forsøker å få i gang en samtale, så stopper det der. De er bare interessert i å fortelle om sitt engasjement, de har gjerne knapt bilde selv.

Jeg blir jo ikke fort og gæli interesert i en mann som har sendt meg noen få ord. Du vet at når du har fortalt en dame at du tenner for 5 gang, så begynner det å bli kleint. Skal jeg blokkere, eller bare la være å svare. Jeg advarer jo om at dette ikke er så bra......men.....gi seg, nei det gjør de ikke......

Bare en hjertesukk fra meg, som er evig optimist og som vet at det finnes flotte mannfolk der ute, de må nok bare tøyle iveren litt.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 24 feb. 2013 10:33

blokker bare :)

Skjult ID med pseudonym Hope sø. 24 feb. 2013 10:40

Bare blokker dem. De er bare ute etter en ting. Det finnes mange seriøse og hyggelige menn her inne som jeg har truffet selv om det ikke har vært full klaff for meg. Kjenner også mange som har truffet sine partnere her inne:-) En må bare være tålmodig og ikke gi opp:-)