Alle innlegg Sukkerforum

Hud på bildene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hunkatt sø. 24 feb. 2013 19:26

Jeg har surfet litt rundt og fått høre mye om viktigheten av bildene her inne.

Er det bare fokus på utseende? Hvor mye hud skal du vise på bildene? Er det bare puppestellet som er viktig og livvidden......?

Det kan virke sånn, at det bare er utseende og vekta som er sentralt......., jeg mener jeg er mere opptatt av en manns egenskaper enn av hans utseende......

Jeg fant noen kvinner som er utrolig tynnkled på sine bilder, men det passer ikke for meg.

Jaja, det blir vel irl jeg finner min nye mann.

Skjult ID med pseudonym Artigkar sø. 24 feb. 2013 19:29

Vis i profilteksten at du har en herlig personlighet. Og smil på bildet, det holder.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 24 feb. 2013 19:33

Man bruker jo bildene for å se om det er en person man er tiltrukket av. Det er jo ikke om å gjøre å ha best bilde, men et bilde som viser deg fra en bra side.

Hvor jenter har for mye bilder eller for utfordrende bilder, så er det ikke min type jenter, så da leter jeg videre.

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 24 feb. 2013 19:45

Som sagt du tiltrekker deg forskjellige menn med forskjellige bilder. akkurat som kvinner har menn også forskjellig smak. Så du får vel i og for seg det du "reklamerer" etter.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 feb. 2013 19:45

ser nok meir på matchtreet eg:) enkelte personligheter passer eg ikkje sammen med....

Skjult ID med pseudonym Thompet sø. 24 feb. 2013 20:08

Fotografier er første filteret for min del. Og hvis hun ikke har bilder i albumet, eller hvis halvparten av bildene der er tatt på fjellet eller er meningsløse bilder av blomster eller hunder, så går jeg videre til neste. Hvis hun ser ut til å ha interesser utover det å være "norsk nordmann i Norge", så sjekker jeg profilteksten. Hvis den består kun av intetsigende klisjeer, så går jeg videre da også. Hvis hun derimot har et liv, og noe hun brenner for eller er spesielt interessert i - uansett hva det er - så forfremmes hun til aktuell kandidat.
Jeg kan ikke huske å ha sett unaturlig mye naken hud i noen bilder, men nå søker jeg stort sett de mer modne kvinnene så jeg har sikkert gått glipp av mye.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 24 feb. 2013 20:12

@TS
Jeg vet ikke hvor du har dette inntrykket fra. Det er da mye mer hud å se ute på byen eller på gaten om sommeren enn det er på sukker bilder.

Skjult ID med pseudonym fleshlight sø. 24 feb. 2013 20:29

@TS

Ja det er bare å gi opp med èn gang du ser noen andre vise litt hud på bildene sine (hva for en tankegang er det der egentlig?)!!!

Skal det ikke mer til for at du gir opp så ønsker jeg deg lykke til, du kommer til å få det forbanna tøft fremover...

Ta et fint bilde av deg selv i godt lys hvor du smiler så skal du se at det kommer "friere" til deg også. Jeg foretrekker at jenter også har et bilde hvor de viser figuren sin i albumet også, men det er ikke et "must" for at jeg skal skrive til dem.

Skjult ID sø. 24 feb. 2013 20:38

Syns vinterkåpe og skjerf er søtt på bilder jeg. Styrer unna damer med bikinibilder og lignende siden jeg går utifra at de blir nedrent av mail fra kåtpeisene. Heller ikke videre imponert av festbilder, det er noe veldig lite tiltrekkende ved slørete blikk, svett sminke og blitzlys.

Skjult ID med pseudonym Duplo sø. 24 feb. 2013 21:13

Dette her er min holdning til dette:

I og med at personlighet ikke kan vises på bilder eller via tekst, så selvfølgelig har utseende mye å si.
Du må like å se på det du "vil ha", også finner du ut etterpå/etterhvert om det er noe å satse på.
Akkurat som å stå i disken hos baker'n og skal velge noe godt, da velger man utifra utseende, og håper at det inni er bra det også. (litt vag sammenligning, men dere skjønner sikkert hva jeg mener).

Poenget er at "det" du ser på må være innbydende, også finner du ut etterpå om det er like bra inni eller ei.

Sånn føler jeg det med internett "dating" ihvertfall. =)

Skjult ID med pseudonym fleshlight ma. 25 feb. 2013 01:02

"Syns vinterkåpe og skjerf er søtt på bilder jeg. Styrer unna damer med bikinibilder og lignende siden jeg går utifra at de blir nedrent av mail fra kåtpeisene. Heller ikke videre imponert av festbilder, det er noe veldig lite tiltrekkende ved slørete blikk, svett sminke og blitzlys."

Typisk kjip innstilling. Hvis du ser et bilde av en kjempesøt jente også ser du et bikinibilde i albumet så gir du opp fordi hu antageligvis får masse meldinger fra "kåtpeiser"? Det må du snu på! Vær den hyggelige fyren som ikke er en kåtpeis? Hun er antageligvis drit lei av meldinger fra kåte gutter og vil sette ekstra stor pris på en skikkelig melding fra en oppegående fyr!

Se glasset som halvfullt, ikke halvtomt...

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 25 feb. 2013 01:53

Jeg går utifra at alle vil se one-packen min under t-skjorta. Dere veit dere vil osv.

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 25 feb. 2013 08:22 Privat melding

Tror ikke du skal bry deg om det, jeg vil ikke at en person skal falle for "første" inntrykk.
Tar du et lettkledd bilde vil du jo i teorien bare ha kommentarer. Eller så er man typen som går litt utfordrene.
Et smil og glimpt i øyet er det viktigste. Alt for mye fokus på kropp !!
Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Hvemvet ma. 25 feb. 2013 09:46

Kjønnsmarkedet er nådeløst. Menn går etter vakre kvinner, kvinner går etter menn med høy status. Slik er det, slik har det vært i titusenvis av år, og slik kommer det til å være.

Dette dreier seg om urinstinkter utviklet over tusenvis av generasjoner. Oppe på dette har vi kulturelle normer som modifiserer bildet littegrann, men ikke så mye. Noen ganger kan man se kvinner følge instinkter som hun ikke vet hun har og som går helt på tvers av det hun tenker. Alltid morsomt.

Kvinner bruker skjønnhet for å konkurrere om de "beste" mennene. Man vil vise hud for å fremheve skjønnhet, men ikke så mye at man virker horete, for det er en turnoff. Menn vil gjerne vite at de virkelig er far til barna de arbeider for. (Dessuten har kvinner seg i mellom sosiale spilleregler om hvor mye hud man kan vise hvilke situasjoner.)

Kvinner er ute etter langsiktige og trofaste forhold, menn er ute etter sex, forhold om nødvendig. Det er ikke noen kunst for en kvinne å få masse sex, bare hun ikke pusher forhold, og det er heller ikke vanskelig for en mann å finne en kvinne å forsørge bare han ikke krever masse sex. Dette er som sagt instinktene, ikke kulturen.

For meg som er mann betyr det at:
Kvinner som ikke har bilder er som oftest stygge. Noen få ganger vil de helst være anonyme, enten fordi de har sære seksuelle ønsker, ikke vil at andre skal vite at de er på sukker, eller de er pene, men vil ikke ha for mye trafikk. Jeg for min del tar ikke kontakt med damer som ikke har bilder, men er blitt kontaktet et par ganger og har fått tilsendt bilder.

Kvinner som har bilder bare av ansiktet og kløft er sannsynligvis feite. Feite jenter elsker å vise kløft på bilder. Unngå!

Kvinner som har bilder av seg selv på tur i Paris, Roma, New York, London med eksklusive handleposer kan være så pene de bare vil, jeg oppfatter dem som gullgravere. Ikke interessant.

Kvinner som har bilder av seg selv på fjelltopper, på ski, på surfbrett etter en kite har lopper i blodet. Skjelden en rolig kveld med slike. Skeptisk.

Kvinner som viser masse hud, masse utringning, masse partybilder. Morsom for et eventyr, men kanskje ikke noe for langsiktighet. Jeg vil gjerne ha slike som venner, for å gå ut med, og kanskje for sex.

Perfekt profilbilde er: smil, pene tenner, blankt hår, klare øyne, jevn hud. Album: ett strandbilde uten strekkmerker, ett bilde med kløft, ett med midje, ett helfigur. Smil og latter er positivt. Statussymboler er negativt. Dess høyere alder, dess mer kropp.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 25 feb. 2013 09:58

Hehe! Etter albuminstruksjonene i siste avsnitt, Hvemvet, så får jeg inntrykk av at du ELSKER shopping O_o Det gjør deg til en... golddigger? I denne sammenhengen tenker jeg vi sier at gull = ungdommelighet :))

Skjult ID med pseudonym Hvemvet ma. 25 feb. 2013 12:37

Aquarius-L, du har etter min mening et utmerket album. Du har en mye flottere kropp enn minst 90% av damene på din alder, og bedre enn minst 50% av de som er 15 år yngr enn deg. Dette er noe menn liker, og hvorfor skal du ikke bruke det? Jeg syne ikke du viser for mye hud, bikini er naturlig i syden, og du viser både kvalitet og interesser med de andre bildene. En ting du kunne hatt med er et nærbilde av ansiktet ditt. Du har et flott smil, og nydelige blå øyne, så det kunne vært fint å se deg litt nærmere. Synd du bor langt unna meg. :-)

Det er klart det er menn som sier at de foretrekker "former", og at store damer er deilige. Til dette vil jeg si at slanke kvinner også har former, for eksempel smal midje som er en veldig kvinnelig form. Men det er forskjell på menn, ikke alle menn kan få napp hos de mest attraktive kvinnene, de vet det og de tar til takke med det de kan få tak i, og finner noen på sitt eget nivå. Slike forhold kan bli ustabile, fordi både mannen og kvinnen alltid vil være åpen for å finne noe bedre. Jeg har bekjente som har det slik og de vagger ut og inn av forhold hele tiden.

Jeg har selv forsøkt å date ei dame som var litt "stor", men det fugerte ikke. Hun var utrolig sjalu, kanskje fordi hun var redd for å bli dumpet. I begynnelsen la hun seg virkelig i selen for å få meg, og det var gøy. Da hun følte at hun hadde meg begynte sjalusi og et konstant krav om oppmerksomhet. Innerst inne var hun nok redd for å miste meg, og denne adferden gjorde at jeg ikke orket henne lenger.

Dette er ikke noe verdisyn, egenlig. Det er min observasjon av virkeligheten slik den ER, uten politisk korrekt forutinntatthet. Man kan se disse tingene i dyreriket også, så hvorfor skulle vi mennesker være helt fritatt for seksualitetens naturlover?

Skjult ID med pseudonym Hvemvet ma. 25 feb. 2013 13:09

Aquarius-L, bilde 21 er vel det som tydeligst viser ansiktet ditt så langt. De nye bikinibildene er fine, men overflødige. De andre bildene gir godt nok inntrykk av kroppen din. Hvis de er tatt i september 2011 er de jo også eldre enn det som er tatt januar i år - hvor magen din ser perfekt ut.

Jeg fikk en fotografvenninne til å ta noen bilder av meg, selv om jeg hadde betalt for dem ville det vært verdt det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 feb. 2013 13:29

Mye eller lite hud på profilbildet er ganske fullstendig irrelevant for meg.
Det sagt, så hender jeg blir sittende å lure på om dama har noen ordentlige bilder om kløfta hennes dekker halve profilbildet.

Men jeg forhåndsdømmer nok ofte profiler. Noe type bilder gjør at jeg aldri kommer til å sende noen mail samme hvor interessant profilen måtte være.
Ikke fordi jeg syns de er vulgære eller noe slikt, men rett og slett fordi hun garantert får nok av mails.
Både fra hodeløse kåtinger og de som prøver å være den ordentlige blant alle kåtingene.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 25 feb. 2013 14:58

@powpowgutt
akkurat det jeg også tenkte :)

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 25 feb. 2013 16:37 Privat melding

Med tanke på at jeg ikke har hår på hodet viser jeg per definisjon mer hud enn det mannlige gjennomsnittet. Jeg satser på at det er greit og ikke får meg til å fremstilles som billig.

Skjult ID ma. 25 feb. 2013 16:42

Billig? Nei, @Xenomorph, sexy! Smask ;-)

Skjult ID med pseudonym søker ma. 25 feb. 2013 16:54

@Hvemvet
"Det er klart det er menn som sier at de foretrekker "former", og at store damer er deilige. Til dette vil jeg si at slanke kvinner også har former, for eksempel smal midje som er en veldig kvinnelig form. Men det er forskjell på menn, ikke alle menn kan få napp hos de mest attraktive kvinnene, de vet det og de tar til takke med det de kan få tak i, og finner noen på sitt eget nivå."

Jeg blir ganske så provosert av en slik uttalelse. Det du sier her er at damer som ikke faller i smak hos deg er en slags andre sortering.

Du skriver som om attraktivitet kun har med utseendet å gjøre. Det er klart at utseendet har betydning for de fleste menn, men det er ikke alle som fokuserer like mye på det som deg. Det er også ganske ulikt hva menn legger vekt på når det gjelder utseendet.

Jeg velger kun damer på øverste hylle, mange av de flotteste damene har noen ekstra kilo. Når jeg finner en skikelig flott dame så er det ikke relevant for meg hva vekten hennes er.

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 25 feb. 2013 17:50 Privat melding

:D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 25 feb. 2013 19:02

Jeg også er veldig skeptiske til proffe bilder av seg selv. For det første får jeg en sånn ekkel modellfølelse og for det andre så syns jeg slike bilder er fryktelig upersonlig.

For hva hjelper det å se dama på det mest oppdolla? Det vil jo være særdeles sjeldent du vil se henne sånn uansett.
Nei takke meg til et mye mer naturlig bildet av personen slik hun er til daglig.