Alle innlegg Sukkerforum

Posisjon på kartet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fjellkar ma. 25 feb. 2013 19:03

Er det lurest å ikke være ærlig på min bopel?
Før bodde jeg i Oslo og hadde kontakt med mange her på sukker. Jeg har fortsatt igjen å treffe den riktig da :)
Jeg er nå en kar på 25 år som har flyttet tilbake der jeg kommer fra. En ganske så urban og trivelig plass, men tre timer med bil fra Oslo.. Jeg rettet dette i profilen min når jeg flyttet og vips så ble det innmari vanskelig å komme i kontakt med jenter her...
Fyren er jo den samme, med de samme kvalitetene :) hvorfor fokuserer vi så mye på adressen så tidlig som det virker som vi gjør og bryter kontakten før vi egentlig vet noe om den andre? Kunne jo være du gikk glipp av noe ;) Er det lurest å ikke være ærlig på hvor du kommer fra til å begynne med?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 25 feb. 2013 19:09

Min erfaring er at kvinner er langt mer opptatt av slike praktiske ting enn menn. Skulle jo da gjerne tro at det var på grunn av barn, men på meg virker det som om også de uten barn finner dette viktig.

Vi menn har jo alltid vært noen romantiske idioter som er villig til å flytte til Australia for den rette. Vi må nok bare innse at kvinner er flinkere til å bruke hjernen enn vi er.

Overskriften din er "posisjon på kartet?". Det vil jeg absolutt ikke anbefale. Det finnes gærninger der ute av begge kjønn. Selv oppgir jeg ikke nøyaktig informasjon på nettet (ja, jeg lyger et par dager på alderen).

Skjult ID med pseudonym L ma. 25 feb. 2013 22:35

Jeg tror det er en del der ute som faktisk er litt låst i sin tilværelse, om det være av den ene eller andre grunn.
Dermed vil det, som ei jeg snakket med her sa, "ikke være noe vits i å begynne på noe som ville ende dårlig".

Så kan jeg si at personlig mener jeg "flytte"/"ikke flytte" er en litt for dårlig angivelse.
Det burde være (antagelig) en, kanskje to, valg til. Slik at det ville blitt noe sånt som.

Er låst/bestemt - (kan flytte innenfor kveldsbesøk) - kan flytte innenfor helgetur - fri som fuglen ;)
Den i parentes kan kanskje sløyfes.

For meg, som ligger i første kategori (låst), er det faktisk interessant å vite hva "ikke flytte over avstand" innebærer.
Da jeg av erfaring ser at det kan bety veldig mye, fordi folk legger så vidt forskjellige begreper i det.

Da vil man kunne angi litt mer nøyaktig sine tanker rundt flytting, å du hadde sluppet å bruke tid på de som ikke kan flytte. Om dette hjelper på kontakten med damene er dog uvisst.

Ut i fra pseudonymet dit så trives du kanskje i fjellet?
Jeg for min del har kommet laaangt ut av tellinga på jenter med fjellbilder og friluftsliv som interesse her inne. Så finnes nok mange av de her inne å :)

Skjult ID med pseudonym brittany ma. 25 feb. 2013 22:37

Hvorfor skal jeg flytte når det finnes mange menn her jeg er??

Skjult ID med pseudonym L ma. 25 feb. 2013 22:54

@brittany
Hvorfor er du her inne da?

Skjult ID med pseudonym motkveld ma. 25 feb. 2013 23:02

som du antyder er du bedre tjent med å lyve om hvor du bor

Skjult ID med pseudonym brittany ma. 25 feb. 2013 23:07

Fordi jeg er kresen:-) Blir aldri fornøyd og vil hele tiden ha noe nytt:-)

Skjult ID med pseudonym Me too on. 27 feb. 2013 21:10

Vel, jeg er jente bosatt innenfor ring 2. Stadig har jeg hørt at avstand ikke bør stoppe meg fra å gi noen en sjanse.

Men nå har det seg slik at de to lengste forholdene jeg har hatt på Sukker, har blitt stoppet på grunn av avstand. Det vil si: Jeg har fått ultimatum om å flytte til deres hjemsted eller bli dumpa. Med barn og avtale med barnefar om å bli boende i byen, så har jeg altså blitt dumpa.

JEG har ikke syntes en avstand på ca. en time har vært for mye. Ikke de heller - i starten! Til dating går det fint... Men når man skal få en hverdag til å fungere? Mindre fint.

Derfor er det uaktuelt å date noen som bor mer enn en halvtime unna i framtiden.... Ingen vits i å være uærlig i alle fall. Finner jo ut hvor du bor uansett.

Skjult ID sø. 3 mars 2013 16:31

Utvalget i Oslo er bra nok uansett, hvorfor lete utenfor? Dessuten orker jeg vel ikke kaste bort et treff på en fyr som bor et sted jeg aldri gidder å besøke og som aldri kan finne på noe impulsivt med meg (og absolutt må bo hos meg hver gang han er i byen). Ikke noe vits å lyve, jeg hadde blitt sur og mistet lysten på å treffe andre hvis jeg hadde blitt dratt med på en falsk by-date med en som bor i utkantnorge

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 mars 2013 17:01

1 time unna er for mye? Herregud, ja da kan jeg like greit bare gi opp med en gang, for ikke faen om jeg finner ei dame som er nærmere enn 1 time. :S