Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter vs melding

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) to. 28 feb. 2013 06:52 Privat melding

Ok. Dette lurer jeg helt oppriktig på.

I de siste situasjoner hvor du valgte å sette gult/rødt hjerte på en annens profil, hvorfor valgte du dette fremfor å sende en melding?

Skjult ID med pseudonym Tja to. 28 feb. 2013 08:02

Satte et hjerte fordi jeg likte profilen veldig godt, men ikke hadde tid til å skrive en god melding. Liker hun min profil, så kan hun jo bare sette et tilbake.

Skjult ID med pseudonym m30 to. 28 feb. 2013 08:54

De gangene det har skjedd er det fordi jeg har trykket feil...
"Sette hjerte" med overlegg? Neppe.

Skjult ID med pseudonym storlav to. 28 feb. 2013 09:27

Nå er det utrolig lenge siden jeg har satt hjerte, men sist gang var en slags "chicken race" med ei her inne som startet med å sette gul hjerte på meg, så satte jeg gul hjerte tilbake, så "oppgraderte" hun til rød, og da gjorde jeg det samme.... Og det var det, hun tok aldri kontakt! xD

(mann 25 år fra Vest-Agder) to. 28 feb. 2013 09:38 Privat melding

Hjertene er vel midlertidige erstatninger for en søt melding, vil jeg nå tro. Og håpe! De viser at en er interessert/nysgjerrig og villig til å bruke litt mer tid enn ellers på profilen i begynnelsen.

En melding gjør samme nytten, men åpner samtidig for diskusjon gitt at motparten svarer tilbake. Det er vel bedre med tanke på at en da slipper å "vente" på at hjertene skal føre en videre.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 28 feb. 2013 09:54

Jeg setter ikke hjerter. Og jeg legger veldig lite i de jeg mottar selv også, annet enn en sjelden gang sende en melding til en jente som har satt et hjerte på meg fordi jeg liker profilen hennes. Kanskje halvparten av gangene får jeg da svar også, de øvrige gangene merkelig nok ikke. Men som regel ignorer jeg bare hjerter jeg får, og jeg har for lengst slått av den varslingsfunksjonen som sender meg en mail når jeg får et, så det er ikke alltid jeg en gang oppdager at jeg har fått ett.

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne to. 28 feb. 2013 10:24

Det skinner her igjennom en slags mangel på kommunikasjons evne. Folk tolker alt på sitt eget vis og gjør saker så kompliserte som det bare går an å komplisere.
Sukker gir oss muligheter til forskjellige kommunikasjons metoder, bl.a. de hjertene. Noen foretrekker melding eller flørt, noen vil gjerne gå direkte på chat. De fleste sitter og venter på initiativ fra andre og det skjer ingenting.

Skjønner ikke hvorfor ikke være leken og aktiv og sløse litt med de midlene og mulighetene vi har istedet å være så forsiktige og beskjedne at den andre siden oppfatter oss som kostbare og vanskelige. Husk at de oppfatter oss på samme måten vi oppfatter dem.
Men er vi kostbare og vanskelige? Nei, vi er bare forsiktige. Litt redde å ta initiativ.

Selv bruker jeg både hjerter og flørter. Svarer ikke den andre så lever jeg videre med det. Men hvis jeg er oppriktig interessert og liker meget godt det som vedkommende har prestert i profilen sin, så sender jeg en liten melding.
I 99% får jeg svar. Og svarene er langt fra negative.

Så bruk folkens hjerter! Men skriv også meldinger :-)

<3

Skjult ID med pseudonym Sta to. 28 feb. 2013 12:47

Som oftes dersom jeg er inne på mobilen. Sjelden jeg skriver lange meldinger på mobil. Kun for å vise at jeg er interessert i å bli kjent, litt isteden for å sende hei.

Ikke sant 1Kvinne :)
Bare å ta ting som det kommer, man kommer ikke noe vei ved å bare sitte og vente. Og tolke ting ihjel er nok mange flinke til ;)
Slå seg litt løs og tørre bli kjent med flere. Man vet jo aldri, det an jo være den ene rette selv om man kanskje ikke tror det ved første blikk :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 28 feb. 2013 13:26

For å se om hun blokkerer meg. Hvis hun ikke gjør det, så kanskje det er håp? :P

Skjult ID med pseudonym Me too to. 28 feb. 2013 13:35

Jeg setter i blant hjerter hvis:

1. Jeg ikke har tid til å skrive melding i nærmeste framtid. (Hei, hva skjer? kaller jeg knapt en melding).
2. Han er så kjekk at jeg ikke tror han besøker profilen min engang og tenker sjansen for svar er liten.
3. Han har ikke nok info i profilen til at jeg blir veldig nysgjerrig, men kanskje bare noe som fenger. Da kan han lese min profil og gjøre seg mer interessant ved å sende en bra melding.