Alle innlegg Sukkerforum

Dating by rules?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 18:10

Oppretta profil her inne denne uka, og det er første gang jeg overhode prøver meg på nettdating. Og etter å ha tittet litt rundt på forumet og på siden ellers, er jeg allerede på nippet til å slette profilen.

Årsak: Det kryr av innlegg av typen "Har hun ikke svart på tre dager, blokkerer jeg henne". "Etter andre eller tredje date bør man deaktivere profilen og bare satse på den ene personen" "Vil han/hun ikke bli med hjem etter fjerde date, er vedkommende ikke interessert" "Inviterer man til date hjemme hos seg, betyr det sex. Blir det ikek det, er det det samme som avvisning"

Sorry meg, men det virker som denne nettdatingverdenen er stappfull av regler og at man skal kaste seg relativt hodestups inn i noe om det i det hele tatt skal bli noe av. For meg (som fersking) virker det logisk at man kanskje er litt mer forsiktig enn vanlig, når man skal møte noen man kunn kjenner fra cyberspace?

Det ville vært mye mer naturlig for meg å kanskje gå ut med flere gutter, gjerne også flere dater med hver før jeg skal trenge å føle meg presset til en slik "alt eller ingenting"-holdning. For meg er det VELDIG unaturlig å skulle starte et personlig forhold med noen over internett, og ikke minst veldig nytt og annerledes. Da går kanskje ting litt mer i sneglefart enn om man møter noen ute i den fysiske verden?

Og er spillereglene sånns om det ser ut her inne, er det kanskje bedre å bare si takk for meg med en gang? Om noen føler for å bekrefte eller avkrefte "beskyldningene" mine, så hadde det vært supert :)

Skjult ID med pseudonym durrr to. 28 feb. 2013 18:16

Det er jo som ellers i samfunnet, du holder deg til de spillereglene du liker. Liker du det ikke, så gjør du det ikke. Non? :)

Skjult ID to. 28 feb. 2013 18:18

Ikke hør på hva trolla sier, Tussi!
Ikke hør på hva trolla sier!

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 18:21

Hehe.....godt poeng. Ville bare fiske etter hvilken side som står sterkest. Jeg heier mest på dem som tør bryte reglene litt :) Har en tendens til å bli veldig anti dersom jeg føler folk forventer for mye av meg ;)

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 feb. 2013 18:22 Privat melding

Jeg tror ikke alle er sånn, men det er kanskje de som liker å lage liv inne på forumet. Nå er det bare et lite utvalg som er representert her på forumet.

Og ut i fra det lille utvalget kan det kanskje virke som en dyster fremtid men tror de færreste egentlig er sånn og det er mange hyggelige mennesker her på forumet også du må bare lære det å ha på et kritisk filter

(kvinne 37 år fra Rogaland) to. 28 feb. 2013 18:22 Privat melding

Min erfaring er at folk er like forskjellige her som ellers.. Følg din egen magefølelse du:)

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 28 feb. 2013 18:32

Du har bare fått inntrykket av de feile folka..regler er ikke for meg heller..Jeg følger magefølelsen i hver annledning, spill og tull blir tvert avslått herfra iallefall..Så prøv litt til og kjør din egen stil:)

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 18:35

Godt å høre at det er flere som tenker det samme :)

Skjult ID med pseudonym mannen to. 28 feb. 2013 18:43

TS...det finns ingen spilleregler her i det hele tatt,,,det blir til hva du gjør det til selv...........og etter hva du skriver så høres du veldig useriøs ut.......

Date flere gutter samtidig og gjerne mange ganger med dem alle til du finner ut om hvem som kan bli din ridder??

nei fysjjameg....godt du ikke sto frem med profil og bilde her,,så hadde nok de seriøse folka her inne blokka deg glatt...............

Skjult ID med pseudonym nomnom to. 28 feb. 2013 18:46

De fleste er forskjellige her @Tussi som på jobben, eller skolen din.
Media har en uvane å sette trender, eller mote verden, men det blir liksom et litt annet tema.

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 18:47

Haha.....mannen...så for å være seriøs så må jeg hoppe til sengs med en mann etter fire totimers dater? Jeg må godta at han eier meg og jeg ikke kan snakke med andre etter den andre daten? Jeg må forvente å bli blokkert dersom jeg ikke har tid til å svare ham den første kvelden?

(Ok, jeg spissformulerer, men kom igjen, kjør debatt!)

De som mener det er riktig å blokkere meg fordi jeg liker å skjerme hjertet mitt og følelsene mine litt til jeg er sikker på at jeg har funnet noe bra, vettu, de får heller bare blokkere meg :)

Jeg føler heller at det å ha litt is i magen og ikke stresse på er det som gjør meg seriøs

(mann 45 år fra Oslo) to. 28 feb. 2013 18:52 Privat melding

Hvis ikke jeg kunne fulgt egne intensjoner og drømmer som bryter tvers igjennom mange av sukkersuppas gjennomsnittlige normer så hadde dette stedet vært totalt uaktuelt for meg. Jeg leter ikke etter Sukker. Jeg leter etter Henne. (Og Sukker er egentlig en veldig snever betegnelse på det hele. Det finnes så mange andre smaker her.)

Skjult ID med pseudonym reg to. 28 feb. 2013 18:53

@Tussi
Bare ignorer forum, hvis du vil lykkes på Sukker.

Skjult ID med pseudonym kasiba to. 28 feb. 2013 18:55

@mannen

Nå synes jeg du er usaklig. Det er da hennes rett til å selv vurdere hvordan hun skal gå fram med datingen sin? Dessuten er dette bare tanker hun har tatt for seg etter å ha tolket hvordan systemet her henger sammen. Kognisjon og persepsjon er to viktige handlinger som hun har gjort. Om vi tar dette til et langt høyere nivå; Om du skulle jobbet i Mafiaen, så ville du selvfølgelig vurdert hvordan du ville gått fram for å hindre at du tråkket i salaten Du ville observert hvordan reglene spilles.

Når det er sagt, kan det oppfattes som umoralsk for noen hvordan hun tenker i dette innlegget. Men hun trenger ikke å bli refset for å være i tankemodus.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 28 feb. 2013 18:56

altfor mangen idioter her,som har ein formeining om ting me ikkje har greie på;)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 28 feb. 2013 19:01

@Tussi
Skjønner hva du sier, men jeg forventer at når noen går på date med meg da er de åpne og ærlige. Hensikten er jo å bli kjent, og vi inngår en slags uskreven avtale om å åpne oss for hverandre - med fare for å blottstille seg litt. Å være skeptisk i utgangspunktet når du går på date er et hån og et slag i ansiktet. Det er å sløse med ærlige folks tid og ressurser. Da bør du ikke gå på date i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym søker to. 28 feb. 2013 19:02

Helt enig med tresnitt.
Sukker er bare en stor skål med snop der vi vet at det bare er noen få biter vi liker. Ganske overfladisk ser vi over bitene for å prøve å gjette hvilke vi liker. Usikkert griper vi en bit som ser fristende ut og smaker, uff surt. Hiver biten bort og prøver en ny, besk æsj. Slik prøver vi oss frem til du nesten blir overasket når du kjenner den søte nydelige smaken fra en bit helt i ytterkanten som du overså første gangen fordi de andre bitene lå i veien.

Skjult ID med pseudonym marymoo to. 28 feb. 2013 19:08

@ Tussi : jeg er faktisk enig med deg. Det er mye useriøst og fordomsfulle meninger som kommer frem i disse trådene.

@ blindebukk:
jepp, som så mange ellers i samfunnet også. Det er som regel de som "vet alt" som ikke vet noenting.

det er mange frekke folk her inne altså, jeg skal ærlig innrømme at jeg er skuffet..
kanskje denne nettdating-greia rett og slett ikke passer for slike som meg.

Men en del morsomme også. får se hvor lenge jeg gidder det her.

Skjult ID med pseudonym mannen to. 28 feb. 2013 19:10

TS nei.....jeg sa ikke at du var nødt å hoppe til sengs med en kar etter 4 ,2 timers dater,,,,men at du har truffet en fyr 4 ganger og alikevel er nødt å date flere andre menn i tilegg,,,sier jo bare litt om deg.......det er å holde folk for narr spør du meg......

ikke rart du ikke finner den rette når du dater 3-4 menn samtidig og i tillegg flere timer flere ganger med hver av de..

Skjult ID med pseudonym * to. 28 feb. 2013 19:10

@søker: Bra beskrivelse faktisk.

Skjult ID med pseudonym ypti to. 28 feb. 2013 19:18

Vet ikke om jeg helt er enig i den snopeskål-sammenligningen. Problemet er jo at det snopet også skal vurdere om JEG smaker godt :p Da hjelper det lite om jeg finner det nydelige bortgjemte snopet som jeg ikke trodde jeg likte, når akkurat det snopet gir meg en kald skulder og forsvinner. En kan ikke bare velge og vrake her fra en kjøttdisk eller snopeskål (kall det hva du vil), en skal tross alt også bli valgt.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 28 feb. 2013 19:20

snopskål? helvete,eter no rått og råte i den da..;)

(kvinne 34 år fra Troms) to. 28 feb. 2013 19:21 Privat melding

@kasiba, takk skal du ha! Jeg lufter bare mine tanker etter førsteinntrykket, og det syns jeg at jeg er i min fulle rett til å gjøre (og søren meg skapte det mer engasjement enn jeg hadde venta ;) )

@juicer nå har bare vært her ett par dager, og har dermed ennå ikke vært på date med noen herfra. Og selvfølgelig ville jeg ha vært åpen og sagt "dette har jeg aldri gjort før, jeg syns det er uvant og rart å bli kjent m noen på denne måten. Jeg ønsker å ta dette rolig" hvordan det kan være et slag i ansiktet, vet ikke jeg :)

@mannen Kjære deg :) hvor i det innlegget jeg skrev står det at jeg har hatt fire lange dater med fire ulike menn i det samme tidsrommet? Jeg funderte ig spekulerte, men har (så vidt jeg vet) ikke vært på noen date ennå. Og jeg ville selvsagt vært helt ærlig med enhver mann jeg møter :) som jeg ser det, kan man ikke virkelig kjenne noen før man har møttes og kan se kroppsspråk og mimik, høre stemmelokalet etcetcetc. Da må det jo være lov å møte mer enn en. Tenk om de. Første viste seg å ikke ha noen kjemi med meg når vi møttes?

(kvinne 34 år fra Troms) to. 28 feb. 2013 19:22 Privat melding

Og se der, der dukket jeg opp med full profil, gitt! @mannen, nå må du gjerne bare blokkere meg!

Skjult ID to. 28 feb. 2013 19:27

Det aller mest ironiske ved det hele er at mange av de som svarer her at man skal følge magefølelsen, ikke leve etter andre sine normer er de første til å fortelle folk nøyaktig hva som er rett og galt i andre tråder.

Skjult ID med pseudonym Ellinor33 to. 28 feb. 2013 19:29

@Tussi
Vær deg selv, drit i hva som skrives her inne.

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 28 feb. 2013 19:44

Skjult id..de forteller om hva de selv mener..er ikke meningen presse en fasit nedover hue på noen;)

Skjult ID to. 28 feb. 2013 19:48

Ja riktig....ingen her som prøver å komme med fasit...neida

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 28 feb. 2013 19:49

Joda, slike er det vel her og.. er bare generaliseringen..Dette er et pittelite utsnitt av den store stygge verden..Deal with it:)

Skjult ID to. 28 feb. 2013 19:55

Nå ler jeg bittelitt inni meg........tenk at det finnes sånne her..lurer på om de selv vet hvem de er

Skjult ID med pseudonym mannen to. 28 feb. 2013 20:03

TS ..kalles jo ikke diskusjonsforum uten grunn vel??? jo jeg var nok litt snar der,,med å anta at du holdt på sånn du beskrev du kunne tenke deg din måte å gjøre det på....men det forandrer ikke det jeg mener om det......

ikke noen som har sagt at ikke du skal bli kjent med flere menn samtidig her inne men det er forkjell på å skrive med fler enn å date flere samtidig......

hvorfor ikke date en av gangen til du finner ut om dere skal treffes videre eller ikke? og så da gå videre å date neste mann??

hadde jeg datet deg for eller4 gang og av en eller annen årsak funnet ut at du datet et par andre i samme tidsrom uansett om det var 5 min eller 5 timer så hadde gitt deg fyken,,uansett om jeg allerede hadde likt deg veldig godt fått følelser eller vært betatt.........

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 20:06

Men da krysser vi fingrene for at vi to ikke skal gå ut, @mannen :) jeg skjønner helt ærlig ikke forskjellen på å snakke med flere samtidig og møte flere samtidig, så lenge det uansett er snakk om å møtes for å bli kjent :)

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 feb. 2013 20:08 Privat melding

såsåså...Rolig nå folkens :)

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 20:57

Helt rolig, bare uforskammet glad i å kverulere :) Men står for det jeg har sagt

Skjult ID med pseudonym Dåshild to. 28 feb. 2013 20:59

@ Tussi: jeg digger deg!! vær degselv, det kommer du lengst med.

@Mannen: du virker som en hissigpropp og en surpromp!!

Hvis man ikke har noe hyggelig å si, kan man holde det for segselv..

Hilsen solstrålen Dåshild <3

Skjult ID med pseudonym Tussi to. 28 feb. 2013 21:03

@dåshild :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 mars 2013 01:27

Det er viktig med regler og retningslinjer!
Uten så blir det bare anarki og kaos og da finner en jo hvertfall ingen. :P