Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor slutter noen å skrive?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mjøu to. 28 feb. 2013 18:33

Fatter ikke hvorfor noen skriver en liten stund, fyldig og mye. Så slutter de bare, synes nesten det er frekt. Hvorfor ikke bare si hvorfor man ikke vil skrive mer? Har gjort det noen ganger selv og synes det er lett.

Skjult ID med pseudonym John Doe to. 28 feb. 2013 18:34

du har gjort det selv,så spør du oss om hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Mjøu to. 28 feb. 2013 18:37

Har skrevet hvorfor jeg ikke ville skrive mer, mente jeg. Altså at jeg har datet noen eller andre grunner.

Skjult ID med pseudonym søker to. 28 feb. 2013 18:48

Det kan være mange grunner til det. Vanligste grunnen til at jeg plutselig slutter å skrive er at jeg føler hun ikke bidrar skikkelig.

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 28 feb. 2013 18:53

@søker. Enig. Og så er det begrenset hvor mye nytt og spennende man kan (eller vil) skrive til noen man enda ikke har møtt. Og hvis hun i tillegg må "bli enda bedre kjent" før første virkelige date, ja da gir jeg opp.

Skjult ID med pseudonym nomnom to. 28 feb. 2013 18:55

Ja, det er merkelig, hvorfor blir det helt stille etter damen har svart på et kompliment, rart det der.
.

Skjult ID med pseudonym ypti to. 28 feb. 2013 18:55

Akkurat det samme som @søker skriver, pleier å være min grunn. Om hun i 3-4 meldinger på rad ikke virker å være nysgjerrig på meg, men bare beint fram svarer på det jeg lurer på (uansett om det er fyldig eller ei), så gidder jeg ikke mer. Da slutter jeg å skrive. Dessverre skjer dette ganske ofte :p

Skjult ID med pseudonym Lijo to. 28 feb. 2013 19:10

Det hender jeg svarer på en intetsigende førstemelding (av typen "hei" eller "hvordan går det?"), selv om jeg vanligvis ikke gidder. Men om fyren etter to-tre meldinger fremdeles ikke har klart å skrive om noe annet enn tomt pjatt, orker jeg ikke mer.

Min erfaring er at dårlige førstemeldinger sier mye om senere meldinger, derfor siler jeg ut mange der.

(mann 36 år fra Oslo) to. 28 feb. 2013 19:21 Privat melding

Det er sånn det er, som Lijo sier, førsteinntryk teller mye, men man hverken kan eller skal forhåndsdømme.. Er det kjemi der, så er det det. Mange vet kanskje heller ikke de skal svare, eller så kan man ha møtt noen andre.

(kvinne 51 år fra Akershus) to. 28 feb. 2013 20:19 Privat melding

Det skjer når samtalen rett og slett går tom, og min hint om nye temaer ikke blir plukket opp, da dør samtalen fra min siden.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 feb. 2013 22:32 Privat melding

For de har rett og slett mistet interessen,,eller funnet andre de har større interesse for......

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 28 feb. 2013 22:37

@She46
Selvfølgelig må en prøve å fange opp hintene underveis. Men det også alltid en fordel å treffes i real life så fort som mulig. Problemet er at en vanlig samtale har en naturlig dynamikk med skiftende stemninger. Og det er ikke lett å få det til når en skriver meldinger til hverandre, og det går en halvtime for hvert svar. Det er umulig å bli kjent på den måten.

Skjult ID med pseudonym arnold to. 28 feb. 2013 22:43

Evt dør samtalen ut fordi emailing ikke er så godt medium for noen som aldri har møtt hverandre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 mars 2013 01:24

Det har seg sånn at noen ganger så slutter en å skrive ford.......

Skjult ID med pseudonym MANN fr. 1 mars 2013 06:24

Det er selvforsterkende å skrive. Dersom man ikke skriver, så får man abstinenser. Abstinenser fører til klagetråder. Jeg merker selv. Jenter skriver. Jeg svarer kanskje, om eller hvis det er interessant der og da - kanskje senere. Kanskje er jeg opptatt, skal skrive senere. Så, det som hender er rett og slett at forsterkningseffekten er borte. Jeg føler ikke for det lenger. Det er NOE der, som ikke stemmer med at dette i bunn og grunn er noe for meg. Noenganger bare vet man, slik er det. Man kan ikke regne med å få og gi svar til alle her inne. Det er et utvelgende fora - takler man ikke det, burde man ikke være her, men .. man lærer etterhvert .. eller blir mere sint og frustrert. Ta da isåfall hintet før det er forsent

Skjult ID med pseudonym Z fr. 1 mars 2013 08:30

Hvorfor?
Feighet.

Nettet føles uforpliktende for de fleste, og man føler derfor ingen meldeplikt overfor noen om noe...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 1 mars 2013 08:39

En kan vel bare holde en samtale så lenge igang her inne dersom den ene parten vil møtes, og den andre ikke.
Klarer man ikke å finne på nye ting å snakke om så blir det jo og veldig vanskelig. Er ikke jeg som avslutter samtaler så vet ikke med 100% sikkerhet, men ville tro det stemmer nokså bra.

Skjult ID med pseudonym MANN fr. 1 mars 2013 11:29

forskjellige årsaker. Feig er iallefall ikke jeg, men .. dør noe ut, så dør det ut. Er jo her for å finne noen man liker, elsker, begjærer, lyster. Jeg har iallefall erfaring med at de fleste damene tar hintet og trekker seg. Om hun sitter med lommetørkle og venter på svar til evigheten vites ikke. Det finnes jo de personlighetene som er veldig trengende. De lukter man igjen på mils avstand, da er det greit å si ifra.
-
Og avsluttet en post etter å ha vært lang og fyldig frem og tilbake. Så kan nettopp det være årsaken i seg selv. Det ble for tamt, trivielt og kjedelig, vennskapelig. Lite svong ..
-
Jeg er selv bevist på å ikke mase. Spesielt på fine damer (de med fine bilder - som får mye - og som alle skal eie)
Skulle jeg begynne å furte over manglende svar da. Så kommer blokkeringen, eller den dårlige tonen som dreper attraksjonen. Balanse .. men, det kan kanskje være vanskelig når det sitrer i pungen, eller hjertet har begynt å renne over av seg selv?
--
Det var nok hint. Ikke stjel babesene mine!

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 1 mars 2013 11:38 Privat melding

@juicer

Jeg går på date så raskt som mulig. Synes dette med å skrive er ganske så håpløst......:-)

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 1 mars 2013 12:03 Privat melding

Slutter vel å skrive for at man merker at det ikke er noe mer å skrive om... er jo begrenset hvor lenge man orker å prate igjennom en skjerm å ingenting skjer.

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne fr. 1 mars 2013 14:10

Ingen tvang, ingen forpliktelse men godt å vite hva den andre mener/tenker/føler for å kunne gå videre, uansett..

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 1 mars 2013 14:12 Privat melding

Ja det er sant :) men det merkes vel når alt ender opp i tørrprat å bare hehe haha smilefjes ;p

Skjult ID med pseudonym Z fr. 1 mars 2013 14:16

MANN
Om noe dør ut, tror jeg ikke noen av partene gidder å lage en tråd om dette. Det betyr ingenting. Jeg vil anta det dette handler om der det "dør ut" for en av partene. Det er først da det føles dumt, leit eller trist, ikke sant?

Så at noe dør ut for deg og du ikke gidder å si fra til den du har skrevet mye med, kanskje delt ting med osv. oppfatter jeg likefullt som feigt. Og om det ikke er feigt, er det i alle fall lite omsorgsfullt eller omtenktsomt.
Det finnes nemlig de som uten å tenke på det tar det som en selvfølge å bli behandlet pent. Jeg er en av dem :-)

Skjult ID med pseudonym leiz fr. 1 mars 2013 15:21

Jepp. Z sin mening = den eneste absolutte sannhet

Skjult ID med pseudonym Knud fr. 1 mars 2013 16:08

Jeg bruker som regel å stoppe å skrive hvis jeg har funnet de på facebook, og bildet på sukker ikke samsvarer med facebook. Mange her inne som har veldig flotte bilder, men så ser man at de ikke ser helt slik ut på face.

PS: Mange har kallenavn på sukker som gjør det ekstremt lett å finne de.

Har selv blitt ditchet etter å ha skrevet litt med noen. Plutselig stoppet det. Antar bare at det kom en annen kar i innboksen hennes hun fant mer interessant, så no worries. Derfor har jeg heller ingen betenkeligheter med å gjøre slik selv.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 1 mars 2013 16:32

Jeg tipper at årsaken er akkurat den samme som gjelder for det å ikke svare på førstemeldinger: Å være høflig på nett blir oftere straffet enn belønnet.

Skriver man noe pent så risikerer man at dialogen ikke tar slutt og skriver man noe mindre pent (f.eks sannheten: "Du virker dritkjip og nå gidder jeg ikke skrive med deg mer") så fører det til sure oppstøt.

Skriver man derimot ingenting så er det en type avvisning som ikke inviterer respons av noe slag...

Skjult ID med pseudonym MANN lø. 2 mars 2013 00:54

Z
Det kan være noe så enkelt som knud forteller. Et nytt bilde,som gir en helt annen person. Men, til sak ..
Å være feig, er å bruke store ord dersom man ikke lyster noe. Det er ganske mange personer her inne .. og dør noe ut, så dør det ut. En lyst må stimuleres! Tror du den vakre kvinnen føler for å bruke tid og krefter på nok en middelmådighet i sine øyne? Nok en som rekker henne til knea?

I den grad jeg merker dalende interesse, eller hva det måtte være. Så forventer jeg ingenting. Jeg forventer ingenting før vi evt har møttes. Inntil da er alt luft og kjærlighet i en svevende form som er konstruert.

Det verste jeg vet på sukker. Er sånne altfor hyggelige beskjeder, som forventer et svar tilbake. Pluss at man ikke er interessert.

Det som skjer med meg da er: Jeg leser beskjeden. Hyggelig den, men føler ikke noenting når jeg ser bilder eller tekst. Så blir beskjeden bare liggende, og jo lengre den blir liggende, jo mer glemmer jeg den. I mellomtiden har jeg kanskje skrevet med noen andre. Eller jeg bare er sukkerlei. Sukker er moduser. Og man er aldri i samme modus hele tiden. Noen ganger er man glad, andre ganger omgjengelig, så kanskje kåt for alt jeg vet, så flørtete, så kostbar, så kresen, så glad igjen. Så, det kommer nok også noe ann på hvor motakelig man er i øyeblikket når melding mottas.

Ikke alltid jeg bryr meg om at det sitter mennesker bak profilene. Det jeg bryr meg om er om det er NOE der i det øyeblikket

Så, er det feigt, eller er det å være tro mot seg selv og gjerne litt ego. Jeg har ingen forpliktelser her på sukker, annet enn de jeg har mot meg selv.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 01:04

Jeg oppfatter at vi er enige mht at ting dør ut, om det dør ut for begge parter MANN.
Jeg oppfatter også at vi er enige mht manglende interesse i forbindelse med førstemailer.

Men vi er ulike med hensyn til tankegangen om å ikke bry seg om hvem som sitter bak profilene...
Jeg er tro mot meg selv når jeg oppfører meg på en måte jeg selv synes er bra overfor mine medmennesker.

Men nå handlet ikke denne tråden om det. Den handlet om at TS ikke fatter hvorfor noen skriver fyldig og mye for så å slutte. Som TS spør: "Hvorfor ikke bare si hvorfor man ikke vil skrive mer?"

Og det er nok her våre veier skilles. Jeg synes det er fint å avslutte, du synes det er greit å la være. Right?

Skjult ID med pseudonym MANN lø. 2 mars 2013 01:22

Jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye når sant skal sies. For meg er sukker bare sukker, en lekegrind. Og jeg orker ikke leke med alle, alltid. Høflig er derimot bra, det er jeg.

Blås i .. vi slutter .. hvem bryr seg og hvor viktig er det egentlig det vi skriver om

Sov godt Z`en .. tenk på meg i natt

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 01:28

Jeg bryr meg egenlig ikke så mye jeg heller når sant skal sies, bortsett fra at jeg alltid får respekt for ryddighet.
Jeg takker ofte for meg, og mange menn liker ikke dette fordi de vil holde dører åpne. Det gidder jeg ikke....

Kan tenke på deg mens jeg pusser tenner i alle fall. Skulle heller ønske at noen tenkte på meg om dagen! :-)

Skjult ID med pseudonym MANN lø. 2 mars 2013 01:37

Jeg kan tenke på deg om dagen, og du på meg om natten :)

Noen tenker på deg innimellom. Du vet bare ikke hvem, eller når, men noen gjør det. De forteller det bare ikke. Gjør deg vakker for disse, så ser de deg med lystige øyne, og kjærlige tanker

Natt!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 01:39

Seriøst MANN, så føler jeg meg beriket med masse kjærlighet rundt meg, og jeg har mennesker rundt meg som er raus både med komplimenter, gode ord og kjærlige tanker. Dette vet jeg. Likevel.....

Åkkei! Nå skal jeg legge meg, og jeg skal sende MANN en vennlig tanke, whoever you are! :-)

Skjult ID med pseudonym MANN lø. 2 mars 2013 10:00

En lekegrind kan være definisjonen på så mangt, og hva som er rett eller galt er ikke noe absolutt.
Uansett. Det vet du.
Jeg legger ikke allverden i ei sukkerdame, som nevnt. Inntill vi møtes, så er alt en illusjon.
For ofte har jeg sett sukkerdamer som ikke samsvarer. Likevel, så har jeg også møtt det, men de er sjeldne.
Det jeg syntes er merkelig er når noen bytter bilde, så er de en helt annen type, da kan illusjonen briste.
Eller forsterkes, alt ettersom.
Sukker er fint en plass for litt romantikk, men den store kjærligheten. Neppe. Mye oslofolk her inne, der er ofte en litt annen sjargong, annerledes kanskje, noen ganger gøy, andre ganger helt feil.
Da må jeg isåfall møte ei dame som klarer å suge (beklager ordspillet) meg til en felles verden som vi deler.
Den som befinner seg mellom linjene i en tekst. Det er faktisk ganske viktig for meg, for allerede der merker jeg om forskjeller oppstår.

Det er vel likevel ingenting nytt under solen

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 10:10

Nå ble jeg forskrekket! :-)

"Jeg legger ikke allverden i en sukkerdame. Inntil vi møtes, så er alt en illusjon".
Hallo! Jeg er da ingen illusjon! Jeg sitter her naken med sovesveis og føler meg veldig ekte! Det gjør andre også.
Om du ser på andre som en illusjon, er du jo sjakk matt i utgangspunktet!

"Sukker er fint en plass for litt romantikk, men den store kjærligheten. Neppe."
Jeg er enig! Likevel har jeg blitt motbevist så til de grader!
Igjen kan man ikke vinne om man har gitt opp i utgangspunktet! Du spiller deg selv sjakk matt, gutt! Why?

Og sist, men ikke minst: "Det er vel likevel ingenting nytt under solen"
Hæ? Ingenting nytt? Nytt hele tiden jo! Alt er jo nytt! Alt er jo i endring! Man utvides jo og utvikles! Nei, nå altså!

Men jeg forstår deg altså! Jeg forstår, selv om jeg overhodet ikke forstår hvordan du tenker :-)

Skjult ID med pseudonym omg lø. 2 mars 2013 10:13

Z

Du sitter nakken med sovesveis og skriver her på forumet, hehehe. DEt var dagens, takk !

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 10:18

Ja, det gjør jeg, omg! Hva er galt i det? Jeg sto nettopp opp! Vær glad du ikke blir med meg på do!

Skjult ID med pseudonym MANN lø. 2 mars 2013 10:23

Forskrekket.
Kjære deg, det var da virkelig ikke meningen å skremme deg.
"BØ"
Dine ord danner et bilde av deg, sammen med ditt bilde. Virkelighetens lys i 3d kaster en annen virkelighet enn illusjonens 2d. Så, ja. Inntill vi møtes finnes ei amor, eller ekte sann glede. Men ja, håp, nysgjerrighet, og et jaja - vi får se hvordan det går. Vil være der. Inntill ..

Sjakk matt? Gi meg en motstander, så skal jeg vise deg mitt spill, så skal jeg nok få lirket meg unna, eller matte kongen din, og kuppe dronningen.

Så spennende er virkelig ikke sukker at det skjer noe nytt - hele tiden. Virkelig.

Du sitter naken, med sovesveis. Det bekrefter vel bare kvinners trang til å oppdatere sin facebook før de går i dusjen. Det syntes jeg er skremmende. Virkelig!

Så forteller du. Jeg forstår ikke hvordan du tenker. Det er dialogen mellom linjene, som skaper den underliggende sitringen i en dialog. Så litt bør man forstå hverandre som tvillingsjeler som pumper kjærlighetens varme blod i hverandres legemer.

Hvem andre sitter nakne forteller du?

Skjult ID med pseudonym bat lø. 2 mars 2013 10:26

Er det noe spesielt med å sitte naken?
Det er da helt naturlig.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 2 mars 2013 10:35

BØ! Husk at jeg skulle tenke på deg i natt, og det gjorde jeg. Jeg ble ikke redd deg for tenk!

Men altså:
Om Amor treffer eller ei er da irellevant. Jeg og andre er fremdeles ikke illusjoner!
Til dags dato har jeg aldri, aldri, aaaaldri truffet et menneske som er sånn JEG har forestilt meg det.
Det er jo jeg og andre som spinner i huet og skaper illusjon, mennesket jeg skriver med er jo den det er!

Nei, nei. Hvorfor skulle jeg gi deg en motstander sånn at du skal vise ditt spill?
Jeg vil ikke ha noen motstander! Jeg vil ha en medspiller! En medspiller i gode og vonde dager!
Og ikke vil jeg ha spill heller! Jeg vil ha naken, ærlig og redelig deling av hverandres på godt og vondt! Igjen.

Enig med deg. Om du bare snakker sukker eller nettdating, skjer det i bunn og grunn ingenting spennende. Her krangles det, fordømmes det, skapes det illusjoner, lures det og lates det som over en lag sko. Gjesp....
Jeg snakket om LIVET under solen som du sa!

Skremmende? Nei....deilig! Frihet! Glede! Indre smil. Men jeg kan forstå at du synes jeg er skremmende!
Og om du ikke hadde antatt når det gjelder meg, er jeg selvsagt enig med deg. Skremmende!

Drit i det nakenhetgreiene da! Det var en situasjonsgreie jeg bare slengte ut av meg. Jeg ser etter et menneske som tør å være naken, jeg. Usminket. Utilslørt. Uten filter. Sårbar. Og vakker i all sin mentale nakenhet.

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 2 mars 2013 11:29 Privat melding

Fordi noe renner ut i sanda. Jeg er så sykt dårlig på smalltalk at det nesten er nødt til å være et tema man kverner rundt for at samtalen skal flyte. Ender det med "Enig" punktum, så er det liksom ikke mer å skrive. Jeg synes det er superstas med folk som fyller opp samtalen med noe. Trenger ikke være mer enn f.eks: Jeg leste en artikkel om sier at mennesker ubevisst bruker samme fot i første trappetrinn på en trapp. Bruker du høyre eller venstre? Og samtidig: teller du trappetrinn mens du er på vei opp?
Dette synes jeg er morsomt...jeg bruker forøvrig bestandig høyre, uansett hvilken vinkel jeg nærmer meg trappa fra..og jeg teller nesten alltid. Så..det er min greie da :P

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 2 mars 2013 13:58

..skrivesperre kan være litt skam- og tabubelagt..

Skjult ID med pseudonym Flux lø. 2 mars 2013 14:09

@-Bene-: Jeg teller også trappetrinn :) Jeg teller vel egentlig det meste så jeg er vel over gjennomsnittet interessert i tall ;)

Jeg tror også at jeg ofte går inn med høyre for, men har egentlig ikke lagt merke til det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 2 mars 2013 16:52

Syns du er flink jeg -Bene-. ;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 2 mars 2013 17:17 Privat melding

Flux - Der ser du, prøv å husk det neste gang du nærmer deg en trapp, uten å la tanken påvirke hvilken fot du starter med først. Jeg synes denslags undringer er dritfascinerende.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 2 mars 2013 17:18

Tar du ett eller to trinn i slengen?
Jeg tar ofte meg selv i å ta to trinn med venstre foten men bare ett trinn med høyrefoten. Har ikke peiling på hvorfor.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 2 mars 2013 17:23

Ett om gangen. Nå om dagen ser det forøvrig ut som en barnehagebarn som går i trappa for jeg har gjort noe tøys med høyre ankel og greier ikke helt å tråkke riktig uten at det gjør vondt som ei motherfucker. Interessant at du tar to med venstre og ett med høyre. Mål omkretsen av leggene, er de veldig ulike? :D