Alle innlegg Sukkerforum

Menn med barnevogn. Genialt utspill?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hansomspør lø. 12 juli 2008 14:58

Milliardær Jan Haudemann Andersen er blant dem som er irritert på ensrettingen og meningstyranniet innen spørsmålene om klimaproblemer og global oppvarming. Til VG sier han i dag at det er viktig at noen uttaler seg med et annet syn på klimaspørsmålet akkurat nå.

Men i samme intervju sier han også at menn som triller barnevogn er feminine og at han ikke liker å se det.

Og vips, så fikk Andersen frem sitt poeng om meningstyranni på en utmerket måte. VG samler nemlig inn kommentarer som fordømmer klimaskeptikeren Andersen på det sterkeste. Erik Solheim undrer seg over at Andersen har så lite mellom ørene. Martin Schanche, Børge Ousland, Jan Reinås, Daniel Franck, Lars Bohinen og en rekke andre kjendiser kaster seg på i fordømmelsen av den lite politisk korrekte milliardæren.

Spørsmålet blir da: Har Haudemann Andersen rett når han er kritisk til ensretting og meningstyranni? Klarte han å få frem poenget ved å komme med barnevognuttalelsen?

Sier folk her på forumet sin hjertens mening når vi diskuterer? Eller er vi opptatt av å please andre og ikke støte noen? Blir man lynsjet hvis man presenterer "gale meninger"? Er det greit å si at alt var mye bedre i Rhodesia før? Er det greit å mene at jødene har for stor innflytelse i USA? Er det greit å mene at muslimsk masseinnvandring er en katastrofe for Vesten? Er det greit å være akkurat passe :) fordomsfull? Står det mer respekt av de som innrømmer at de stemmer FRP for å få billigere sprit og bensin enn av dem som bare lirer av seg opplærte papegøyefraser som "Bush er en større fare for verdensfreden enn Iran"?

Hansomspør spør.

Dere har svarene.

Skjult ID med pseudonym B lø. 12 juli 2008 15:22

Dette landet er i ferd med å bli ødelagt av det politisk korrekte hylekoret, bestående av voldelige røde facister, mannhaftige damer med baller og krypende mannslinger uten baller ...

Meningsdiktatur er ordet, og det har medført en påfallende åndsfattigdom og en klammende hånd som ligger tungt over landet.

Norge har visst dessverre forlengst blitt til et Ny-Stalinistisk samfunn...

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 12 juli 2008 15:58

Haudemann Andersen klarte å få frem poenget med barnevognutspillet. Han skal være glad han arvet pengene, han hadde neppe klart å skape formuen på egen hånd. Gi meg en Fredriksen som faktisk har klart å skape noe på egen hånd.

Selvsagt kan du hevde hva du vil, på samme måte som alle andre har lov til å hevde sin mening. Å gå tom for argumenter, som B allerede har gjort og kalle de som er uenig med ham dumme, er en debattform som mange var ferdige med i barneskolen. Men ikke alle, så stå på!

*kjeder meg*

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 12 juli 2008 16:13

Ser ikke hvordan det kan stå respekt av å stemme på et populistisk parti som bare jabber, og kan heller ikke se at det er noe i denne utlalelsen din: lirer av seg opplærte papegøyefraser som "Bush er en større fare for verdensfreden enn Iran"? Så jeg anntar at du er en FRPer. :o)

Skjult ID med pseudonym hansomspør lø. 12 juli 2008 16:23

@ kit - Haudemann Andersen har ikke arvet formuen. Han har tjent den selv på aksjehandel.

@ kvinne - Ikke det at det har noe som helst med saken å gjøre, men siden du tilsynelatende tror det, så kan jeg opplyse om at jeg aldri har stemt FRP. Og hvis du hadde lest og forstått innlegget mitt så hadde du sett at det handler om det Andersen kaller ensretting av meninger og om folk faktisk våger å si hva de mener uten at de opplever sanksjoner av ulik art.

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 12 juli 2008 16:46

my bad. tenkte på Prince-andersen, eller hva han nå heter.

Skjult ID med pseudonym Gjøgleren lø. 12 juli 2008 17:09

Sånn oppfatter jeg også det! Det virker som debattene raser mer i utlandene enn her hjemme! Jeg tror vi nordmenn lar oss drive med hovedstrømmen og evner i for liten grad å uttrykke sterke meninger! Vi ser sjelden de store oppstandelsene her til lands når staten strammer grep om folks frihet! Vi er bare en flokk som lar oss lede gjennom labyrinter til den store innhegningen, akkurat som reine før slakting! Dette tror jeg skyldes at åndslivet her til lands er i et historisk lavmål! Vi har våre coole idoler og forventningspress fra våre omgivelser som fratar oss vår vilje til å være seg selv! Jeg oppfatter den såkaldte politisk korrektheten som et bevis på at nordmenn er et kuet folk!

Jeg tror også at USA er for mye styrt av jødene, at muslimsk folkevandring er den største katastrofe for vesten og at Ahmenidejad er farligere enn Bush! Sier en forhenværende SP-er som ikke lenger deltar i valg ettersom kanditatene til min stemme døde ut på 70-80 tallet i ei tid hvor meninger ble ivaretatt og politikerne var for folket, ikke omvendt!

Vi har det vel for materealistisk godt i dette landet pr idag, noe som gjør oss svak i sjelen! Hadde det ikke vært pga sterke røtter så hadde jeg forlengst emigrert til Russland.

Skjult ID med pseudonym virra lø. 12 juli 2008 19:03

Trodde det var politisk korrekt i Norge å være i mot det Israel gjør mot Palestina, jeg? Og trodde det var politisk korrekt å være i mot at USA støtter Israel... (ref: USA er for mye styrt av jødene)

Skjult ID med pseudonym Faderlig? lø. 12 juli 2008 20:44

Jeg tilbragte handlelørdagen på Majorstua i dag, og registrerte til min store glede at det var uvanlig mange flotte og maskuline menn som var ute og trillet sine små, håpefulle småbarn/babyer ;-) Noen av de hadde "slengt" babyen oppi sykkelvogna si - et flott syn var det!

Hilsen
Håpefull for framtiden med slike fedre

Skjult ID med pseudonym hansomspør lø. 12 juli 2008 21:04

Jeg våger påstanden at de som tror uttalelsen om at "menn med barnevogn er femi" handler om at menn med barnevogn faktisk er femi er lettere retarded i hodet.

Haudemann Andersen fikk frem et viktig poeng, men dessverre er det altfor få som forstår.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 12 juli 2008 21:10

Det er noe som er veldig merkelig.....

Svært mange menn som er ute og triller har Stokke explorer - en litt røffere, mer praktisk og dyrere barnevogn..... Og så kan man jo lure...Hvorfor ser man ikke like mange damer med disse? Jeg mistenker at en del fedre faktisk kjøper inn disse til pappapermen sin... Og at mødrene har måttet klare seg med noe mer rælete... Har dårlig med bevis for min mistanke, men det er i alle fall påfallende! :-)