Alle innlegg Sukkerforum

Tilbakemeldinger når man ikke passer sammen...

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 1 mars 2013 16:17

Hei alle sammen :-)
Jeg har vært her på Sukker siden desember. Jeg er ei dame på 47 år, har vært ærlig i min beskrivelse av meg selv, og har lagt ut bilder. Det jeg spesielt har vektlagt er ærlighet og redelighet. Jeg har truffet flere hyggelige og kjekke mannfolk, som i sine profiler også sier at de legger vekt på det samme. HVORFOR STEMMER DET DA IKKE I PRAKSIS?
Man har meldet og chattet med noen en stund, og så treffes man over en kopp kaffe. Man har en hyggelig samtale over kaffekoppen, har en god følelse og får det bekreftet av sin Date. Daten sier at hen gjerne vil møte deg igjen.
Så går tiden... Det går noen dager, og man hører ingen ting. Så sender man en melding/prøver å starte chat, men får ingen videre respons. Da skjønner en jo at håpet er ute. Det er en ærlig sak, man kan møtes, og man finner ikke gnisten. (Jeg har også selv vært den som har sagt det til min Date...) Men hvorfor gidder ikke "gutta" å melde tilbake om det? De som sier de setter ærlighet høyt... Det er faktisk så enkelt som å si at; "Vi hadde en fin kveld sammen og vi fant tonen i forkant, men jeg har nå i etterkant funnet ut at vi nok ikke passer sammen"
Hvorfor gjør dere ikke det? Tenk over det når dere går inn i helga...

Ha en fin helg alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 1 mars 2013 17:04

Ja, og som vanlig så mener TS at alle menn er helt like så hvis en eller to gjør noe, så betyr det at alle gjør det.

Vær litt grei å innse at du har ikke vært på date med oss alle.

Skjult ID med pseudonym horny fr. 1 mars 2013 17:08

@ Flux: du gjorde jo akkurat det samme med meg...;P

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 1 mars 2013 17:19

@horny: Hmm, var det i et tidligere liv det da? ;) Jeg har ikke vært på så voldsomt mange dater, så det hadde jeg nok husket ;)

Skjult ID med pseudonym Sta fr. 1 mars 2013 20:38

Opplevd det samme med flere damer, dette går begge veier. Koster lite å bare svare at man nok ikke passer sammen :)

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 1 mars 2013 20:43 Privat melding

Om vi alle hadde vært så høfligere, så hadde jorda vært en bedre sted.....mer forutsigbart......

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne fr. 1 mars 2013 20:49

Det handler ikke om høflighet. Det er selvinnsikt og ærlighet som gjelder er jeg overbevisst.

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 1 mars 2013 20:50

Jeg synes det er litt uinteressant å høre om alle unntakene. Det er en avsporing. Jeg ser at den samme forsvarsstrategien går igjen i mange forskjellige tråder, når et kjønn føler seg kritisert. Glem unntakene og svar heller på hva dere tror grunnen er NÅR det skjer.
@TS, jeg har nok vært sen ved et par anledninger. Noen ganger har jeg vært i tvil om damen var fornøyd, og jeg har kanskje ventet på signaler fra henne den ene eller andre veien. Andre ganger har jeg vært i tvil om mine egne følelser. Som pilot (små-fly) lærte vi at "hvis det er tvil, så er det ingen tvil" - i betydningen "med mindre du er HELT SIKKER, så la det være". Det er nok ikke den beste læresetning å å bruke i samliv, men den holdningen kan jo tenkes å gjøre seg gjeldende likevel? Og det kan selvfølgelig tenkes at vedkommende mann ble såpass "skuffet" at han ikke finner noen grunn til å fortsette, og at han er for feig til å si det rett ut.

Skjult ID med pseudonym 1Kvinne fr. 1 mars 2013 21:15

@Juicer :-)

Skjult ID med pseudonym oo fr. 1 mars 2013 23:42

Jeg har tidligere vært veldig enig med TS - at det er umoralsk og dårlig gjort å ikke sende melding etter en date og takke for seg på en hyggelig måte. De gangene motparten ikke har gitt lyd fra seg har jeg "tatt ansvar" og sendt en relativt hyggelig men allikevel neitakk melding. Mulig noe unødvendig har jeg tenkt, men for god moral og samvittighet. Vi må behandle hverandre med respekt!

For noen uker siden traff jeg en fyr på hjemmedate. Han var veldig hyggelig og det virket som vi var på perfekt nett. Etter middag og mye prat fant jeg fort ut at dette var skikkelig blødme. Siden jeg hadde drukket vin til maten var jeg stuck, og siden jeg bor for langt unna overnattet jeg. Blødme 2. Vi pratet mye... eller rettere sagt - han pratet mye om seg selv, faktisk så mye at jeg ble helt satt ut over hvor vidt forskjellige vi mennesker er. Enda det tilsynelatende er likheter. Og da - for første gang - klarte jeg ikke sende noen meldinger/sms overhode. Jeg finner ingenting å si til denne mannen...

Bare en liten historie om at intet er gitt - alt er foranderlig - og det finnes alltid en grunn. MEN vi behøver ikke alltid forstå - det viktige er at vi går videre med litt mer kunnskap ;o)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 1 mars 2013 23:52

jeg sender alltid melding og gir beskjed, så lenge det bare har vært en date så er jeg såpass feig hehe.. Synes slikt er vanskelig si face to face til ukjente..

Skjult ID med pseudonym nomnom lø. 2 mars 2013 03:22

alle svensker er like. ))