Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 3 mars 2013 15:29 Privat melding

Syns dere det er kjipt å være singel på en søndag??
Hvertfall en dag som denne med sol fint vær og vår ute. Da savner jeg å ha en å finne på noe sammen med. Ikke var jeg ute i går , så kan heller ikke ligge fyllesyk under dyna med god samvittighet:p har vært på en lang løpetur på stranda, og tatt sol etterpå, men har noen timer igjen å slå ihjel på denne fine men kjedelige og ensome søndagen. Har jo venner, men når jeg har kommet i min alder så er alle mine venner etablert seg og har familie. Kan liksom ikke "henge" meg på dem hver helg.
Er det noen der ute som kjenner seg igjen?
Men men....er ikke av den typen som syns synd på meg selv, men en sjelden gang må det vel være lov;)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 mars 2013 15:37 Privat melding

Kjenner følelsen selv om man gjør ting med andre savner man den kjæreste følelsen ja ! Kan bli litt ensomt imellom! Men og finne noen her inne viser seg og være en tøff utfordring ! Men singel livet er jo godt på sine måter det og ! Kos deg vidre du :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 3 mars 2013 15:38

godt å sjå at dritfine damer sliter og...;p hehe

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 mars 2013 15:39 Privat melding

enig med ¤blindebukk!

Skjult ID sø. 3 mars 2013 15:42

Skjønner deg godt jeg. Skulle ønske jeg hadde en kjæreste selv. Men slik er det ikke. Og da må man jo kose seg i eget selskap;) heldig for meg er at jeg er alenemor :) så dagene får en annen betydning ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 3 mars 2013 15:45

Aldri ensom, for jeg har alltid meg selv! :P

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen sø. 3 mars 2013 15:57

Ts,
Tror du og mange med deg ofte kan havne i samme situasjon men det er jo endel av gamet
Leste kjapt igjennom profilen din , du minner om en ex og jeg får en formening om at du er vel opptatt av daglig suksess og bruker kanskje litt mye energi der og på "visjoner" generellt og om du tillegg forventer eventyr på høyt nivå kan det normalt ta litt tid eller ende med enkelte skuffelser. Så som jeg sa til min ex kanskje fornuftig å tone litt ned og få litt mer kontakt med "moder jord" , det kan kanskje medføre en fortgang i din "søndagslidelse".
Og en bitteliten ting, du er på full fart mot 40 og bør muligens ha det på minne når du søker make også ;-))

Men klart jeg kan ta feil. Nyt dagen anyway Ts !!

Skjult ID med pseudonym bat sø. 3 mars 2013 16:06

Ja, skulle nok ønsket at jeg hadde ei i armkroken.
Eller ei som lå bundet fast til sengen i en X (spread eagle).

Skjult ID med pseudonym nomnom sø. 3 mars 2013 16:06

Det er en god del former for ensomhet, man kan også ha erfart å være ensom i et selskap, men
kaskje det viktigste poenet mitt er å sosialere seg i en større grad selv om det er lett å ytre, men vanskeligere i praksis.. Allikevel at man får ofte positive impulser/energi å treffe nye bekjente, å ikke ta alt like høytidelig, dvs.
i en date situasjon. Men rett og slett ha en koselig kveld uten å ha den følelsen av å prestere noe.
..noen tanker om temaet, ha en flott dag. )

Skjult ID med pseudonym søker sø. 3 mars 2013 16:18

Rart, men vi er forskjellige. Søndag er virkelig den dagen i uken hvor jeg nyter ensomheten. På søndager føler jeg lite behov for hverken sosialt liv eller kjæreste. Tar gjerne en tur i skog og mark, men helst alene. Vasker litt og får roen før den hektiske hverdagen begynner imorgen. Hver eneste dag skal vi liksom være sosial døgnet rundt, da er det godt med søndagen i fred og ro:-)

På søndagen kan vi også være alene med god samvittighet. Jeg var også alene i går kveld, på en lørdagskveld. Jeg ville være alene, men føler da også at jeg burde gjøre noe annet for å ikke være en asosial freak. Søndagen kan jeg virkelig nyte.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 3 mars 2013 17:19 Privat melding

@søker, er godt vi er forskjellige. For min del så liker jeg at det skjer noe og helst med noen. Er en litt rastlaus sjel, så er ikke så flink til å slappe av eller finne på ting alene.
@blindebukk, takk for den, liksom!! :)
@Hobbylegen, kjenner meg litt igjen i det du skriver, at jeg et opptatt av daglig suksess og har høye forvetninger til meg selv. Føler jeg har god kontakt med "moder jord" og beina godt planta på bakken. Men at jeg forventer eventyr på høyt nivå stemmer ikke i det hele tatt. Så der tar du grundig feil!! Og takk for at du minner meg på at jeg nærmer meg 40, men har faktisk 6 år igjen:P

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 3 mars 2013 17:45

værsegod du;)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 3 mars 2013 17:46

Her må jeg si meg enig med @søker
Jeg synes alenetid er utrolig befriende.
Skjer så masse i løpet av uka at jeg synes det er utrolig deilig med en helg uten at noe skjer.
Nå har jeg ungdommer i huset..så helt alene er man jo nesten aldri.
Men når de er borte er det enda mer stas å være alene hjemme.
Hender ofte at jeg sier pent nei takk om jeg blir bedt bort eller at venneflokken skal møtes.

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 3 mars 2013 17:51

@Stjerne*
Dette kan nok føles litt annerledes for de som ikke får tilbudet om å finne på noe og "må" tilbringe tid alene ;)

Men absolutt godt med alenetid innimellom! Noen søndager er det godt å gjøre noe bare for en selv, andre hadde det vært fint å gjøre noe sammen men en spesiell :)

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 3 mars 2013 17:52

@TS
Vi er vel single hele uken, ikke bare på søndager? Du føler det kanskje sterkest på søndager, når stillheten rår? Ensomhet kan være veldig stille. Noen liker den stillheten, andre ikke. Men selv det utsagnet er vel ikke helt sant, for vi liker som regel både-og. Vi både ønsker en ny jobb og å beholde den jobben vi har. Vi både ønsker en kjæreste og ikke ønsker en ny kjæreste. Vi både ønsker å gå tilbake til skolebenken og kan ikke utstå tanken på å gå tilbake til skolebenken. Vi både liker å kunne være alene og er lei ensomheten. For meg føles det ut som en prosess hvor jeg sakte og gradvis opplever at savnet etter en kjæreste veier tyngre og tyngre. Og en dag så er jeg vel klar til å ta steget fullt ut. I mellomtiden lever jeg, som deg, i et både-og limbo. :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 3 mars 2013 17:53 Privat melding

Jeg tror at hvis det er èn dag jeg trives best med å være enslig på, så er det nettopp på søndager :) MIN søndag.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 3 mars 2013 17:57

@sta
Vi savner vel alle den ene spesielle :) Det gjør absolutt jeg også....

Nå tror jeg ikke TS absolutt MÅ tilbringe mye tid alene.
Men jeg begynner å forstå etter div.tråder her inne at det faktisk er ganske mange som ikke har et nettverk av venner rundt seg.Jeg har nok vært veldig heldig med vennekretsen. Så da er dette kanskje litt vanskelig for meg å sette meg inn i. Ser den også.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 mars 2013 18:02

Er sånne dager jeg er så glad for at jeg har jr, kost meg hjemme med han i hele dag og nå lager vi middag sammen han skjærer opp grønnsakene og jeg kjøttet så lager vi suppe :) ca 2t jobb men veldig koslig å gjøre sånt sammen med lillegutt, så lærer han masse også. Hadde nok følt meg mere ensom uten han ja, neste søndag feks når jeg ikke har han kjenner jeg nok mere på det.

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 3 mars 2013 18:32 Privat melding

@-m- har også en sønn som bor hos meg annenhver uke. Så er ikke like ensom hver søndag:p men den helga han er hos meg så er det litt kjedelig når kvelden kommer og han er i seng. Hvis jeg ikke får besøk så blir jeg sittende alene å se på tv eller noe, får kommer meg ikke noen plass
Har just flyttet til en annen by så kjenner ikke så mange her enda:p

Skjult ID med pseudonym belling sø. 3 mars 2013 18:35

Nei, selvfølgelig ikke.
Jeg har jo selskap av alle dere andre her.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 mars 2013 19:01

-s-

Ser den veldig godt. Bodd her en del år men når jeg ble alenemor så forsvant de vennene jeg hadde med xn. Blir stort sett alene den uka jeg har jr jeg også. Men har et vennepar som ofte kommer på besøk, så lager vi middag sammen og skravler. Har og venner som har barn jeg møter av og til. Blir nok bedre når du får litt mere nettverk, og venner som gidder å komme hjem til deg selv når du har barnet. Er ikke alle som gidder det vet jeg...derfor setter jeg ekstra pris på de som kommer :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 mars 2013 19:37

Jeg er nok kanskje mer der at jeg gleder meg mest til søndagene. Jeg liker roen det gir meg, og jeg trives godt alene uten at jeg kjeder meg stort sett. Men det finnes andre tider jeg savner mer....

Å låse seg inn i en mørk og kald leilighet etter en reise synes jeg er nedtur. Å ikke kunne gi meg selv følelsen av at jeg kan trenge noen, men må ta hånd om alle mine levende følelser selv synes jeg noen ganger er nedtur. Å ikke kunne dele en michelinstjernerestaurant eller dingle med beina på brygga mens jeg peller reker er nedtur. Å ikke ha en skulder å gråte på når jeg trenger er nedtur. Å ikke kunne vekke noen fordi månen er helt syk vakker og jeg bare må ut for å nyte er nedtur. Å ikke ha en å kose med når jeg er pms kan være nedtur. Å ikke krype inntil når jeg har lyst kan være nedtur ;-) Situasjonsbetinget altså! Men ensom, det har jeg ikke følt på mange år....

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 3 mars 2013 19:43

Enig det er veldig godt med alenetid også, jeg trenger vertfall en god del alentid for å lade meg opp. Men så kan jeg være sosial igjen, bare ikke så mye på en gang :) Men det er klart jeg savner jo mest en armekrok sånn i hverdagene, siden jeg har vært samboer vet jeg jo og hvordan det kan være når det er bra. Det savner jeg, den gode samtalen, tryggheten. Samtidig vet jeg ikke helt om jeg kunne klart å ha noen oppå meg 24/7 igjen..:P

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 3 mars 2013 19:45 Privat melding

@z
Vil heller være ensom av og til enn og ha så mange nedturer som du har, hehe

Skjult ID med pseudonym Z sø. 3 mars 2013 19:49

Ja da såh :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 3 mars 2013 22:17 Privat melding

Jeg liker hverken lørdager (bare mas) eller søndager (alt er helt dødt). Derfor er det de beste dagene i uka å jobbe på

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 3 mars 2013 22:26 Privat melding

@Feuer-Frei
Enig med deg der, spesielt søndagene. Men liker lørdager hvis jeg har planer og kan komme meg en tur ut på byen:)