Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 10:22

Våknet som et spørsmåltegn i dag..Når klokken ringte satt jeg i en oppbygd skyttergrav med en ertepose i hånda..Og jeg visste tungt arttileri var på vei, men var usikker på hvilken side de var på.. Måtte spørre småen hva man bruker erteposer til, fikk bare en assiasjon til barneskolen... Eh er det fjaset på forum sent på kveld som var utslagsgiveren for dette eller er jeg rar? :) hva drømmer dere da folkens?

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 5 mars 2013 11:32

Drømte du dette eller satt du i senga med dobbeldyna formet som en skyttergrav når du våknet? Jeg har en favoritt av disse to ihvertfall..;-)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ti. 5 mars 2013 11:38 Privat melding

Blame it on the boogie og forum ! Ta en pause og få frisk luft !! :)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 5 mars 2013 11:46

Hvis peanøtter regnes som dårlig skyts, må vel erter for alle praktiske formål være dårligere - med mindre de er tørkede så klart. Og hvis sengestolpen er av egnet tykkelse, samt kan skrues av..

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 11:49

haha men for noen pyser, få høre hva som dreier i deres syke hjerner da!

beklager å måtte skuffe deg rattatoii;)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 5 mars 2013 12:06

Vel. Jeg skulle mer enn gjerne benyttet nettene til å blåse tørkede erter etter nøye utvalgte bakender men i natt var jeg opptatt med å finne igjen favorittvottene mine. Spennende, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 12:19

hehe lusa, kjeeeedelig;) Mulig alt det syke kommer ut på dagtid og du derfor må gjøre kjipe ting på natta..likevekt osv. jeg fant igjen mine favorittvotter i går på jobben. grå tovete votter:) Avhengig

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 5 mars 2013 12:34

Heldige deg! Mine er fortsatt savnet. Selbuvotter med hjerter heller enn det vanlige mønsteret (obs obs alle sammen! Finnerlønn! :-p ) Sørgelig..
Jeg drømmer egentlig generelt lite for tiden. Min nattlige kreativitet har stagnert.. Akk.

(kvinne 35 år fra Rogaland) ti. 5 mars 2013 12:42 Privat melding

jeg våkna i det Jackpoten på 20 mill ringa i ørene mine!!
Det var ikke jackpoten.... det var vekkerklokka... :/

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 5 mars 2013 12:49

Ingen kreativitet her heller..hverken før, under eller etter natten. Eller..teller kaldsvetting etter bytur? Kan forresten se ut som at jeg endelig har funnet veien til Lusas hjerte..* lokke med gulrotkake og selbuvotter*

Skjult ID med pseudonym grevbigmac ti. 5 mars 2013 12:52

@TS
Det er nok veldig symbolsk for en typisk dag her.

(mann 25 år fra Vest-Agder) ti. 5 mars 2013 13:06 Privat melding

I natt drømte jeg at jeg kjørte bil, så ble den plutselig knust på frontglasset. Så ble det svart, dermed ble det lyst igjen. Så befant jeg meg i et eller annet tåkete område hvor alt jeg kunne se var høye bygninger og flyvende tog. Lurer på om jeg ble transportert til fremtiden. Uff, skummelt å tenke at verden tross alt går framover.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 5 mars 2013 14:13

Jeg drømmer faktisk ikke. Eller, det er mulig jeg drømmer, men det blir i såfall visket ut fra hukommelsen i det jeg våkner. :P

(mann 25 år fra Vest-Agder) ti. 5 mars 2013 14:19 Privat melding

@Powpowgutt

Du er ikke alene om det :-) Selv husker jeg de som regel, men finnes mange andre som ikke kan huske et snev. Ellers så har WikiHow noen råd for hvordan huske drømmene sine bedre: http://www.wikihow.com/Remember-Dreams

;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 5 mars 2013 14:47

irene, i natt drømte jeg på fransk! Ordene trillet ut av munnen min og da jeg gikk på do, tenkte jeg fremdeles på fransk! Uvirkelig! Uvirkelig fordi jeg kan ikke tæva fransk! Kan bare djøtæmm for tenk! Å drømme noe jeg ikke selv forstår var litt festlig i grunn.....

....men det skal sies: Jeg snakka dritsexy!

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 15:09

Alle drømmer men i fortvilelsen som rår når en blir vekket av klokka forsvinner det sikkert før du husker det. Jeg husker ofte, men de glir ut..jeg kan komme på det midt på dagen også. Ofte drømmer jeg så kult at om jeg har mulighet snoozer jeg for mange ganger..virkeligheten blir kjedelig i forhold;)

haha Z:) J´mapelle Irene, je suis de la vest de la norwege, je voudre le bierre...der har du mitt ordforråd:) Du var vel fortsatt i tanken om Ivar og visste det måtte noe ekstra til:)

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 15:11

Men jeg heter ikke Irene altså;) Sånn om du forbinder det med eccosko eller annet superfornuftigt;)

Skjult ID med pseudonym søker ti. 5 mars 2013 15:21

Hva heter du da?

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 5 mars 2013 15:25

Irene, irene! Jeg fant dem!!

Skjult ID med pseudonym søker ti. 5 mars 2013 15:27

Med hjerter på?

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 5 mars 2013 15:45

Faen. Da er vi tilbake til kake igjen da.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 5 mars 2013 15:59 Privat melding

@Z
Fascinerende at du hørte et fremmedspråk. Vet du om det VAR fransk eller om det var din fransk-fantasi? Jeg har hørt om slikt før; tilfeller der noen plutselig har kunnet prate et nytt språk. Og de trenger ikke engang å noensinne ha hørt det tidligere.

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 5 mars 2013 16:46

ho hooo:)@Lusa:)

Skjult ID med pseudonym søker ti. 5 mars 2013 17:13

Hvordan er det mulig å huske drømmer? Når jeg legger meg så blir det svart, slik er tilstanden til klokken ringer. Hvordan skal jeg vite hva som har hendt mens jeg var i koma?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 5 mars 2013 17:15

Z
Aner ikke. Det både føltes og hørtes fransk ut for meg, men jeg skjønte jo ingenting av det. Det fascinerende var at jeg liksom fortsatte mens jeg var oppe og gikk på do, våken, men ikke helt mentalt våken tydeligvis :-)

Skjult ID med pseudonym Uglyface ti. 5 mars 2013 17:19

Engang drømte jeg at jeg mishandlet og torturerte samboern til min far. Vi har ikke det beste forholdet akkurat.

En annen gang da jeg var sint på ei venninne drømte jeg at jeg bandt henne fast til en stol og smurte håret hennes inn med smør.

Gjengangeren er at jeg drømmer om folk jeg kjenner som har gått bort, da kommer de i drømmene lys levende og det er veldig hyggelig å få vært sammen med dem.

Twisted mind ;)