Alle innlegg Sukkerforum

Slett ingen dum måte å tjene penger på....

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Oslo) ti. 5 mars 2013 20:59 Privat melding

Med jevne mellomrom kommer det en liten innskytelse nederst til høyre på skjermen. Fargen er kledelig forhåpningsgrønn, men enda ingen virkelig gode nyheter; verken fred i Midt-Østen, beskjed fra Norsk Tipping, eller avblåsing av global oppvarming.

Det er stort sett bare personer som har tittet på profilen, en sjelden gang beskjed om melding, men som oftest får jeg vite at noen har fornyet medlemsskapet sitt og at de matcher meg. Hvordan noen som bor på andre siden av landet og ønsker noen i en annen alder enn min kan matche meg finner jeg forunderlig, men jeg undres da over så mangt.

Men det som jeg virkelig finner interessant er at disse personene i mange tilfeller ikke har vært pålogget på lang tid. Er det ingen sperre på fornyelse hvis man ikke har vært pålogget på votter & vinter?

Skjult ID med pseudonym habahaba ti. 5 mars 2013 21:01

De har vel hatt medlemskap så lenge at det koster 0,- å fornye og sukker har kanskje ikke noen sjekk i sin automatiske fornyelse på om man har vært pålogget på en stund. Det burde de jo heller forsåvidt ikke ha imo.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 5 mars 2013 21:27

du blir like mykje lurt her som du blei om global oppvarming for nokre år sida:)

Skjult ID on. 6 mars 2013 12:25

For ikke å snakke om banneren som ruller på siden, der ekelte ikke har vært pålogget på 12-16 uker, ser ikke poenget å sende en meldig til disse. Samme iritasjon der Ts.