Alle innlegg Sukkerforum

Hetrofile jenter kontra homofile gutters fremtreden

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bifil gutt on. 6 mars 2013 20:53

Yey! Ennå en klagetråd. Vel, lag en for motsatt situasjon da, om det virkelig er så viktig. Poenget er egentlig ganske seriøst.

Altså, det overrasker meg meget hvor utrolig passive jenter i min aldersgruppe er (jeg er selv 25 og litt til, men fortsatt ikke 30), og når den måles opp mot ditto homofil målgruppe så er rett og slett sukker deprimerende for den hetrofile delen av meg. Hvorfor i alle dager skal det være sånn enorm forskjell i responsen? Homofile gutter er tydeligvis langt, langt bedre på å lire av seg komplimenter enn hva jentene her inne er, og det selv når det er jeg som sender førstemeldingen og selv når gutten det er snakk om åpenbart er sjenert. Interessen i meldingene jeg får her blekner jo ærligtalt i forhold. For å si det rett ut: Ikke en eneste av jente jeg har snakket med her inne har kommet med et eneste kompliment, sammenlignet med at det nesten ikke finnes en eneste samtale med en gutt som ikke inneholder en eller annen form for kompliment. Jeg føler meg ganske enkelt tvunget til å stille meg følgende spørsmål:
Hva er poenget med å være her?
Hvorfor skal jeg velge ei jente over en gutt? (Merk: Biologiske barn faller meg ikke inn av div. årsaker)

Hvorfor er det slik? Begge profilene har det samme profilbildet. Profilteksten starter ganske likt, men er lengre og mer utdypende her. Albumet i profilen her inneholder faktisk bilder. Totalt sett føler jeg i grunn at jeg gir mer av meg selv her, men får altså tilsynelatende absolutt ingenting tilbake for det.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 6 mars 2013 21:01

ein homofil gutt er jo fremdeles gutt:) og det er jo allment kjendt at gutta tar oftere kontakt..meir direkte,sikkert noken som er for direkte:)

Skjult ID med pseudonym bifil gutt on. 6 mars 2013 21:07

Ja, det er jo helt sant, og du har helt rett i at det er noen av de som er litt vel direkte. Det er jo å forvente. Det jeg absolutt ikke forventet å se, er jo at selv den mest sjenerte gutten overgår den mest pågående jenta jeg har utvekslet meldinger med. Slik burde det da ikke være?

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 6 mars 2013 21:12

nei,men det er vel grunnen til all den frustasjonen du ser her inne enkelte ganger:)

Skjult ID med pseudonym grevbigmac on. 6 mars 2013 21:38

Er det nå vi bør begynne å synes synd på de lesbiske?
Det må da bli veldig kjedelig der i gården? :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 6 mars 2013 21:41

hehe tanken har streifa meg ja;)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 6 mars 2013 21:54 Privat melding

Jeg er nok ikke den som øser ut med komplementer til mennesker jeg absolutt ikke kjenner.
Utifra bare bilder og en profiltekst syntes jeg det er vanskelig. Jeg kan si ting som "jeg liker bildene dine", "morsom/ interessant profiltekst ol, men utover det er det jo vanskelig å mene noe oppriktig og ekte før man kjenner en person.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 6 mars 2013 22:00

Hvis ei jente synes at en kar er kjekk, så er det jo lov å si det ;)

Det er rart det der hvordan jenter veldig gjerne vil ha komplimenter, men er utrolig dårlige på å gi noen tilbake :)

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not on. 6 mars 2013 22:03

Jeg kan syntes det er ubehagelig også jeg, hvis den jeg skriver masse komplementer uten og ha truffet meg....syntes det skaper et stort forventningspress....

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 6 mars 2013 22:07

Kan ikke se at det skal skape så mye forventningspress da men :) at noen synes du er kjekk/vakker/søt sier jo bare at de liker hvordan du ser ut :) Må vel være positivt det?

Viser jo bare at man setter pris på visse ting ved deg som person, burde vel være ett god utgangspunkt vel :)

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 on. 6 mars 2013 22:07

Prøver å gi komplimenter. Men, er litt forsiktig for å ikke bli tatt for å være for ivrig, eller gi falske forhåpninger. Vel, jeg kan i alle fall bli bedre på det å gi komplimenter.

Skjult ID med pseudonym Flux on. 6 mars 2013 22:12

Det er jo litt rart når man gir komplimenter til noen og ikke får noe som helst info tilbake om de liker noe med meg. Da lurer man jo litt på om de bare skriver for å være høflige, eller om de faktisk er interessert.

Skjult ID med pseudonym humor123 on. 6 mars 2013 22:15

Enig @flux. Får stort sett følelsen av at de ikke er veldig interessert, og bare svarer for å være hyggelige.
Da merker jeg at jeg også faller ned på det nivået, og da dør det hele ut...

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 6 mars 2013 22:30

@Flux
Det krever litt takt og tone å kunne takke for en kompliment uten samtidig å oppmuntre til videre kommunikasjon. I slike tilfeller, altså når jeg ikke ønsker nærmere kontakt, pleier jeg å takke kort og saklig for komplimenten - uten å gjengjelde og selvfølgelig uten å avslutte med spørsmål som "Hvordan går det med deg, da?"
Det blir som regel forstått.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 6 mars 2013 22:33

Komplimenter? Nei sånt tull driver jeg ikke med. :P

Skjult ID med pseudonym bifil gutt on. 6 mars 2013 22:44

@2Be-or_not
Jeg er forsåvidt enig i at det er vanskelig å gi hva som helst av komplimenter før man kjenner personen. Jeg føler meg heller ikke der at jeg bare kan lire de av meg over en lav sko. Det betyr ikke at det ikke er mulig å gi komplimenter. Her inne savner jeg f.eks. noe så simpelt som "jeg liker svaret ditt".

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not on. 6 mars 2013 22:49

@bifil gutt...ok..jeg kan skjønne det...Men jeg håper jo at gjennom samtalen at det skinner gjennom at jeg liker det motparten skriver...! Men point taken..skal skjerpe meg, og bli flinkere...:)))

Skjult ID med pseudonym fineline on. 6 mars 2013 22:51

Jenter er generelt mer kresne er vel svaret..

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 7 mars 2013 03:27

@iKommode1 ....22:44

Nettopp. Fjolleri. Hvis ethvert kompliment og hyggelig ord = ensbetydende med flørt. :-)

Du er en av dem som jeg veldig ofte er enig i hva sier. Jeg liker deg. Hmmm....kanskje jeg er homo? :-)

Skjult ID med pseudonym Me too to. 7 mars 2013 10:32

Jeg er jente og stadig vekk komplimenter. Etter et par meldinger om vanlige ting skrev jeg plutselig: Har jeg sagt at jeg synes du er kjekk? Sånne ting er ikke vanskelig, gjør det ganske ofte jeg. (Kanskje jeg er mann? ;-))

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 7 mars 2013 15:36

Er det ikke ganske velkjent at skeivinger av alle slag generelt sett tar mye mer og hyppigere initiativ i sjekkeprosessen, og er lausere/rausere med komplimentene, enn de noe mer trauste heteroene?
Lesbiske jenter er iallfall sweet-talkers av rang, og i mange tilfeller mye mer PÅ enn heterofile menn.

Så her har vi vel bare alle noe å lære, både kvinner og menn i den heteroe hop. ;)

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 mars 2013 15:54 Privat melding

@Tilia
Ikke sant :) skal ikke akkurat skryte på meg at jeg er så veldig flink selv altså, men jobber med saken :)
Er jo også bedre når man kjenner at begge liker hverandre og fakisk tør si det enn å bare håpe på at dersom han tar meg på armen så liker han meg liksom :p Har vel kanskje noe med at handling teller mer enn ord for mange?

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 7 mars 2013 16:24

Humor123:
Ja, enig der...men jeg må også bare si at jeg faktisk ikke har heeeelt sansen for de mest direkte sjekkerne, altså de som er litt av "pick up artist"-typen og nærmest bedriver aggressiv samlebåndsjekking, samt lirer av seg den ene komplimenten etter den andre, i øst og vest. Da smelter jeg heller fullstendig av en ærlig fyr, som oppriktig liker meg, men som kanskje er litt forsiktig og småfamlende med ordene. Det kan være supersjarmerende det også, og hvis begge liker hverandre og luften er liksom full av forventninger og håp, og magene fulle av sommerfugler, og kanskje den enes hånd plutselig forsiktig tar den andres... *sukk* Kan være mange ord i et blikk også... *sukke litt igjen*

MEN, selvfølgelig - såntno opplever man jo først når man møtes IRL, så det hjelper ikke så mye på initiativ(mangel)ene her inne... Men ja, er enig med deg om at man må prøve å tørre å si/gi uttrykk for at man liker noen, hvis man er så heldige å komme i den situasjonen, og man sitter der lett rødmende sammen, og begge "håper i sitt stille sinn..."

Skjult ID med pseudonym humor123 to. 7 mars 2013 16:27

@Tilia
Absolutt, skal jo ikke lire av seg en hel regle :) da mister det mye av effekten. Men er jo lov å komme med ett sånn innimellom :)

Absolutt mye magi i blikk og lett berøring ;)

Skjult ID med pseudonym Flux to. 7 mars 2013 16:54

@Tilia: Hvis man er famlende med ord så er man vel gjerne enda mere famlende når det gjelder å ta og føle på?

Man kan jo faktisk mene det man sier, selv om det drypper inn et kompliment i ny og ne. Ikke alle som gir komplimenter er playere :)

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 7 mars 2013 17:53

Flux, det er sant, men det _føles_ kanskje mer som at det virkelig er "fra hjertet" når det kommer fra en som ikke har komplimenter på samlebånd, og gir dem ut til "alle og enhver". Vet ikke... Det er jo uansett som regel hyggelig med komplimenter, og man merker jo gjerne om det kun er en rent vennlig gest fra en utadvendt og sosial person/bekjent, eller om det ligger noe mer flørtete/følelsesmessig initiativ bak - så da kan man jo gi respons utifra det; enten smile og takke høflig (og kanskje gi en kompliment tilbake) til førstnevnte - eller rødme kledelig, kjenne hjertet juble, og mate sommerfuglene i magen, sammen med den sistnevnte. ;)

Og: det finnes forskjellig famling. Den søte/sjarmerende famlingen; fordi man er forelsket og i bli-kjent-fasen,
og dermed supernervøs fordi man er helt svimmel av følelser, og så gjerne vil at den andre skal like en tilbake,
OG den langt mindre sjarmerende famlingen; fordi man er en kløne med ord og/eller berøring, ofte fordi man
ikke SER den andre personen, eller er helt uten antenner og derfor ikke oppfatter andres signaler/respons.
Det er hva jeg kaller fOmlete... ikkebra... :-/

Skjult ID med pseudonym Flux to. 7 mars 2013 17:58

Noe jeg finner sjarmerende er gjennomtenkte innlegg på forum som viser at det er en reflektert og intelligent person som skriver.

Så nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem Tilia er :)

Og ja, jeg er veldig enig i alt du skriver :)