Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilder

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 08:45 Privat melding

Jeg har ikke bilde i profilen min. Det er gode og rasjonelle grunner til det, grunner som handler om jobben min og familiesituasjonen min. Ikke noe creepy eller sært, hverken jobben eller familiesituasjonen, det bare er sånn. Jeg har bare ikke den luksusen at jeg kan legge ut bilde på et sted som dette.

Hva tenker dere om profiler uten bilde? Gir dere dem en sjanse dersom det er god match og en interessant tekst?

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 10 mars 2013 08:56

Gode restauranter har aldri bilde av maten sin i menyen.

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 10 mars 2013 08:59 Privat melding

Jeg tenker automatisk at vedkommende allerede er i et forhold. Har brent meg på det en gang før.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 10 mars 2013 09:00

Mm! Jeg ville elsket å bli sammenlignet med en restaurant. Bla opp - og forsyn deg! Herrlich.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 10 mars 2013 09:08

Jeg er sulten, da går referanser til mat.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 10 mars 2013 09:09

Og forøvrig, på gode restauranter er det forsyn deg og så bla opp. Det er bare gatakjøkkenet du flyr på som tar betalt før servering, lusa.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 10 mars 2013 09:11

(nesten ikke trådavsporing overhodet)

Skjult ID sø. 10 mars 2013 09:16

Hvilket hode?

Skjult ID med pseudonym ikkeY,menX sø. 10 mars 2013 09:18

Dette blir et av påskemysteriene.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 10 mars 2013 09:21 Privat melding

Hopper som regel over profiler uten bilde(r)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 09:23 Privat melding

hehe.. likte den fine restauranter referansen.

Og ser poenget ditt Xeno, det var faktisk ikke noe jeg hadde tenkt på i det hele tatt før du sa det nå, at noen kanskje kunne tro at jeg er i et forhold og bare er ute etter sex. Det kan kanskje forklare noen av meldingene jeg har fått......

I mitt tilfelle handler det først og fremst om at jeg har en jobb der skillet mellom privat og personlig er en hårfin balanse og at jeg må ha kontroll på hvem jeg presenterer meg for og hvor jeg presenterer meg.

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 10 mars 2013 09:37 Privat melding

Selvsagt ikke, men det er altfor enkelt å lure folk med en bildeløs profil at man nølig tar sjansen igjen om man først ble lurt en ha gang.

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 10 mars 2013 09:40 Privat melding

Oops. Godt formulert norsk i morges. Jesus. Hvor er redigeringsknappen?

(kvinne 64 år fra Buskerud) sø. 10 mars 2013 09:53 Privat melding

Jeg har heller ikke bilde av hensyn til mine barn og min livs situasjon (enke). Ser jo bilde her av felles bekjente. Men forstår skepsisen til dere med bilde. Det er mye mere realt å legge ut bilde og feigt å la være.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 10 mars 2013 10:02

Jeg har selv en jobb hvor jeg må finne en balanse mellom det offentlige og private, men at jeg er singel er min privatsak og om jeg velger å være på et online dateforum er helt opp til meg selv å vurdere. De uten bilder vil i 90 % av tilfellene skuffe, fordi man får lett et positivt inntrykk når man kommuniserer skriftlig, om man da ser et bilde og det ikke svarer til de høye forventningene som er skapt, så blir man skuffet. Og de i Møre og Romsdal virker ekstra forsiktige. Utrolig mange her oppe som ikke har profilbilder. Jeg svarer de uten profilbilde men da ofte med: "takk", "takk for hyggelige ord" eller "Ha en fin helg du også"

Men jeg forstår Xenomorph godt, det er nok en større andel useriøse uten bilde enn med. Velger man å være "lyssky" så er det jo en større mulighet for at man faktisk er lyssky.

Tips til dere uten bilder, når dere finner noen dere liker så send med en link til bilder av dere. Det har skjedd et par ganger og da er det jo greit, men ikke forvent å bli godt kjent med personen først, det er nok for mange som har blitt skuffet en gang eller to når bildet ikke samsvarer med bildet etablert i hodet. Og da vil man ikke bruke tid på å sette seg inn i en klein situasjon som må avvises med at: "du er ikke fin nok" - og så formulere det inn i en høfflig måte å si det på.

Og til jenter fra Møre og Romsdal, legg ut bilder, skriv gode profiltekster, drit i bygdedyret, og tips alle single venninner i 30-åra om sukker.no, spesielt om de er fra Rauma eller deromkring.

Skjult ID med pseudonym leiz sø. 10 mars 2013 10:15

Hva slags jobber er det som gjør at man ikke kan vise at man er singel og har lyst på kjæreste? Etterretningstjenesten?

skeptisk og nysgjerrig

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 10 mars 2013 10:24 Privat melding

@Mundilfare
Altså, det er nå som regel slik at man forholdsvis raskt får tilsendt et bilde av vedkommende når man først snakker litt med en "ansiktsløs person". Men det er det faktumet at bildet er -offentlig- skjult som etter min mening skaper den største utryggheten og skepsisen.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 10 mars 2013 10:24

Enig med de siste her at jeg ikke skjønner hvordan det er relevant for en jobb at man er singel?

Hvis man er politi eller fengselsbetjent, så kan jeg forstå at man ikke vil ha fjeset sitt på noen nettside, som gjør at uønskede personer kan kontakte en, men da gjelder jo dette alle sosiale medier som facebook, twitter, instagram etc, ikke bare et sted som sukker.

Skjult ID med pseudonym ignotum sø. 10 mars 2013 10:26

Har funnet mange kjekke folk som ikke har hatt bilde. Teksten er viktig da og om personen har match. Finne noen useriøse m bilde også og ikke alltid de har nye bilder. Noen ganger er også teksten full av skryt...aktiv liker friluftsliv...vi si aktiv m bil og liker naturen fra bilvinduet.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 mars 2013 10:27

Hver gang temaet bilder eller ikke bilder kommer opp, ser jeg meg forundring på folks antakelser. Som bildeløs er jeg altså potensielt kun ute etter sex, jeg er useriøs, jeg er kriminell, jeg har noe å skjule uansett hva det måtte være, jeg er feig, uinteressant, det er sannsynligvis noe i veien med meg og jeg er meget mulig asosial eller sliter med nervene.

Sannheten er at jeg ikke har lyst til å ha bilde i profilen. Jeg har bare ikke lyst! Men det blir for enkelt å godta!
HVORFORet må besvares - og jeg lurer på hvorfor ;-)

@leitz
Jeg var også noe tvilende til dette, men etter å ha truffet en mann med særdeles gode grunner til å ikke ha bilder liggende ute på nett, tar jeg det som god fisk at en person snakker sant når de sier at de ikke kan. Enkelt nok.

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 10 mars 2013 10:27

Mange type offentlige stillinger har nok behov for å holde privatlivet, ja akkurat, privat :)

Poitiker, lærer, matchmakere, forfattere, tv-personlighet osv osv Sikket mange fler også, der denne informasjonen kan brukes til noe annet enn kun datingen. Som ett slags pressmiddel. Mye rart i avisene og blogger, så man kan skjønne det godt for noen :)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 10:34 Privat melding

@leiz
hehe... dette blir catch 22. Jeg kan godt fortelle deg det, men da er grensen mellom privat og personlig plutselig krysset i åpent forum. Jeg kan godt fortelle deg om det i en privat melding leiz, dersom det er mulig? Jeg tror du vil forstå :)

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 10:48 Privat melding

Flux:

Du er inne på noe relevant. Ikke bare det å skulle unngå uønsket kontakt, men noen jobber krever at man er veldig formell og i en gitt rolle. For mye informasjon, for mye personlig informasjon, kan ødelegge for hele grunnlaget man har til å utføre jobben. Noen mennesker sliter mer enn andre med å skille fantasi og virkelighet og vil finne det vanskelig å skille rollen og privatperson. Så noen ganger er det også for å beskytte brukerene av den funksjonen man har, ikke bare for å unngå bygdedyret.

Men sukker blir noe helt annet enn facebook etc. På fb kan man i veldig stor grad skjerme seg fra uønsket kontakt og i veldig stor grad kontrollere hvem som får tilgang på informasjonen. Det å ha en konto på fb i seg selv sier jo absolutt ingenting om personen. Det å ha en konto på sukker derimot beskriver i veldig stor grad livssituasjon,og i håp og drømmer man har. Man må/bør i tillegg lage en tekst som er intressant nok til at folk ønsker å finne ut mer. Og man har absolutt ingen kontroll over hvem som kan se det.

Kanskje jeg bare må innse at yrkesvalget mitt gjør det vanskeligere for meg å finne kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 10 mars 2013 10:48

Det blir vel gjerne slik at når man ikke har noen flere igjen å sende meldinger til med bilde, så går man på dem uten ;)

Men, når man først klikker seg inn på dem, så blir de jo fort diskvalifisert mange av de også ;)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 10 mars 2013 10:58

@eir69: Tja, det spørs jo litt hvordan man bruker fb, men er man veldig obs så at ingenting vises til andre enn venner, så kan man jo begrense ting veldig der.

Men samtidig så sier ofte fb mye mer om en person enn de får linjene på sukker, så jeg får ofte et helt annet inntrykk av en person når jeg har fått tilgang til deres fb side.

Men, jeg respekterer absolutt at noen ikke vil/kan ha bilde, selv om det er også mange som ikke har bilde fordi de synes det er flaut å sjekke på nett og det er litt tåpelig.

Jeg prata med ei en gang som jobbet i barnevernet, og for henne så var all form for sosiale medier veldig vanskelig.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 11:05 Privat melding

@flux:
Enig i at en fbkonto er mye mer personlig enn en sukkerkonto. Vanligvis iallefall. Men der har man som sagt stor mulighet for hvem som har tilgang. Tro meg: min konto er rimelig usynlig for de som ikke inngår blandt mine venner, og selv da er jeg forsiktig...

barnevernet er et godt eksempel. I tillegg ha man jo rusomsorgen, deler av helsevesenet, deler av rettsvesenet osv. osv

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 11:07 Privat melding

hehe.... jeg må imidlertid si at å starte denne tråden har gjort underverker for besøkstallene på profilen min!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 mars 2013 11:08

Tja......jeg forstår egentlig godt at ansikter alle kjenner også føler for å holde en lav profil på sukker jeg da....

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 10 mars 2013 11:14

Alle er nysgjerrige @eir69 ;)

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 10 mars 2013 11:22 Privat melding

Personlig så liker jeg ikke å bruke FB tidlig i "bli kjent" perioden. Det avslører ganske mye som jeg heller vil finne ut av når jeg møter jenta.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 11:26 Privat melding

Greit utgangspunkt det humor123 ;)

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 11 mars 2013 04:17 Privat melding

Vel... Jeg regner med at alle dere som ikke har bilde har en papirpose over hodet når dere går på byen?

Skjult ID med pseudonym Analbert ma. 11 mars 2013 09:54

@Feuer_Frei

papirpose eller det norke flagg brukes over hodet hvis det ikke svarer til forventningene men, sengevals ønskes..

Alt for fedrelandet...

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 11 mars 2013 10:25

Håper det er Siv Jensen!

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 11 mars 2013 10:27

Haha, det hadde vært den ultimate blind date, hvis det hadde vært Siv Jensen som satt der og ventet på deg ;)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 11 mars 2013 10:29

Hun er jo singel og må få lov å bruke nett som sjekkearena :)

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 11 mars 2013 10:31

Jo da, dama er jo verpeklar og kunne nok tenke seg en kar, men vet ikke om sukker er det rette stedet for henne ;)

Jeg ser for meg at den første hun hadde sendt et bilde til, hadde kontakta se og hør eller vg ;)

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 11 mars 2013 11:03

Herregud, kan jo ikke kontakte Siv Jensen... hun stemmer jo FRP, og DET utgår ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 11 mars 2013 11:49

Jeg datet en billedløs dame. Hun sa at grunnen var at hennes ex også var på sukker, og hun ville ikke ha ham etter seg. Det hørtes ut som en plausibel grunn, og god nok for meg. Men vi fant ikke tonen, da, så det ble med det ene møtet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 11 mars 2013 15:04

Juicer - er det ikke derfor vi har blokker?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 mars 2013 15:16

Hvorfor er ikke dette stedet for Siv Jensen? Så lenge hun er bildeløs kan hun jo svinge seg helt som hun vil :-)
Hun er jo ikke alene om å ha gode grunner for å velge å være bildeløs etter min erfaring.

Juicer! WHAT? Har du DATET noen uten at det var meg?
*sjokk*

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 11 mars 2013 15:59

@-Bene- Good point.

@Z - Det var før jeg fant deg, da. Og hun rekker (ville ikke ha rukket?) deg ikke opp til knærne en gang. Når skal vi ha vår date, forresten? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 mars 2013 16:02

Men hvorfor i alle himmelens juledager datet du en jente som ikke nådde meg til knærne?
Velger du ikke dine gode, hjertevarme og milde kvinner med omhu, Juicer?
(har du forresten funnet meg enda? ;-)

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 11 mars 2013 16:08

@Z - Det er ikke alltid den ekte personligheten kommer fram i utveksling av meldinger, da. Derfor foretrekker jeg å møtes så tidlig som mulig for å avklare hvor en står. Her på forumet får en jo litt bedre innsyn i personligheten til folk - sånn over tid. Og nei, Z er fremdeles kun en bokstav i alfabetet. Aner ikke hvem som skjuler seg bak. :)

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 11 mars 2013 16:09

kommer *tydelig nok* fram, skulle det stå...

Skjult ID med pseudonym Z ma. 11 mars 2013 16:10

La oss forflytte oss til helgetråden så vi ikke kødder til denne tråden, Juicer ;)

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 11 mars 2013 16:12 Privat melding

@humor123
Men det hadde jo gitt deg en fantastisk mulighet til å sette "F*ck FrP!" i praksis?