Alle innlegg Sukkerforum

Litt forvirret

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 10 mars 2013 22:30

Har noe på gang med en jeg traff her inne, tror jeg. Sendte litt meldinger frem og tilbake og møttes forrige uke. Dette gikk egentlig veldig bra, kjemien stemte og vi ble sittende å prate i tre timer! Ble ikke noe mer da, men virket som begge var interessert i noe videre. Sendt litt meldinger frem og tilbake etter dette og har etter hvert avtalt å møtes igjen denne uken. Alt bra sånn sett.
Det eneste jeg undrer meg veldig over er at hun bruker så utrolig lang tid på å svare, er ikke snakk om minutter men mange timer, og noen ting svarer hun ikke på. Hun brukte for så vidt lang tid på å svare her inne også, sto som "lest" å så svarte hun ikke på dager. Dette er vel vanligvis et bra tegn på en rimelig uinteressert jente, men følte at vi fikk såpass god kjemi på første møtet, vi satt faktisk i tre timer å snakket, så det hele virker litt merkelig. Hun virker også ganske lysten på å møtes igjen. Hva er det som skjer? Kan det være en jente som bare vil møtes for å ha en venn i ny å ne? Eller er hun bare utrolig distre på svaringen? Eller noe annet?

Skjult ID med pseudonym dama sø. 10 mars 2013 22:33

Sørger du for at det er et oppfølgingsspørsmål i mld dine, slik at du gir utrykk for at du har lyst på svar fra henne?
Viktig å vite om man selv virker interessert.

Skjult ID sø. 10 mars 2013 22:34

Ikke noe verken galt eller rart ved det. Helt naturlig. Folk er forskjellige.

(mann 31 år fra Akershus) sø. 10 mars 2013 22:37 Privat melding

Sinnsykt vanskelig å si, og mitt beste tips er bare å kjøre på med møte nr 2 for å tolke tegnene enda bedre. Beste tipset mitt er å få til noe fysisk som f.eks et kyss ved neste date, da merker du jævla fort om hun er geniunt interessert. Det med kysset kan virke veldig skremmende men hvis du tenker litt over det så kan det spare deg for mye frustrasjon. Er hun interessert og keen på deg kysser hun deg tilbake, er hun ikke interessert i deg på den måten så har du funnet ut av det tidlig og kan slutte å investere tid og tanker på noe som uansett aldri hadde skjedd.

Kan hende at hun svarer sent fordi da virker det som hun er opptatt med mye annet og "har et liv" som mange sier (idiotisk!). Håpløs tankegang men det virker sikkert fornuftig for noen.

Skjult ID med pseudonym smirnof sø. 10 mars 2013 22:39

@tuckermax... : Kan hende at hun svarer sent fordi da virker det som hun er opptatt med mye annet og "har et liv" som mange sier (idiotisk!). Håpløs tankegang men det virker sikkert fornuftig for noen.
Kunna ikke vært mere enig !! Prøv kyss og kos..Finnes masse damer som vil ha deg :)

Skjult ID sø. 10 mars 2013 22:44

Try to kiss

Skjult ID sø. 10 mars 2013 22:45

Har alltid oppfølgingsspørsmål i meldingene, derfor det virker så merkelig. Kan nok være at hun bare er sånn, men synes det er veldig merkelig i så fall. Fint råd @TuckerMax, tror jeg går for noe sånt.

Skjult ID med pseudonym tt sø. 10 mars 2013 22:48

NEI NEI NEI!!!
Ikke gå for kysset før hun er klar for det. Ikke fremstå som "needy"!!

Skjult ID sø. 10 mars 2013 22:50

Greit nok at man ikke skal være needy, men hvordan skal man gå videre når man får så miksede signaler?

Skjult ID med pseudonym søker sø. 10 mars 2013 22:54

@tt
Jeg er nok ganske enig med TuckerMax og har fått mye kritikk for det av venner. "needy" er ikke et ord som passer. "kynisk", "hard", "drittsekk" osv. er mer tilbakemeldinger jeg har fått. Det passer kanskje ikke for alle jenter men det er en grei måte å få en avgjørelse på.

(mann 31 år fra Akershus) sø. 10 mars 2013 22:54 Privat melding

@tt

Hvordan fremstår han som "needy" hvis han prøver å kysse henne? Og hvordan vet han om hun er "klar" for kysset eller ikke?

I mine øyne er det mer "needyQ hvis han fortsetter kommunikasjon, treffer henne og alt det greiene der når han er såpass usikker på hennes interesse og hun ikke gir noen tydelige signaler.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 10 mars 2013 22:59

3 timer prat må ikke bety noe særlig. Kanskje hun ville bare være høfflig og hyggelig mot deg

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) sø. 10 mars 2013 23:05 Privat melding

har du brpvd å stlele et kys spå første date?, en ørefik varmer godt nå på våren, i verste fall.

Skjult ID med pseudonym nei sø. 10 mars 2013 23:05

Gir deg et bedre råd, ikke ta forholdsråd fra de her inne.

Skjult ID med pseudonym tt sø. 10 mars 2013 23:05

Du må ta det i tre steg, i denne rekkefølgen. Hvis du opptil nå har hoppet over ett eller flere av disse stegene så må du gå tilbake og sørge for at de er gjort før du går videre:
1. Vær morsom. Og avslappet. La gutten i deg få komme fram. Oppfør deg mot henne som du oppfører deg mot en gammel kompis. Morsom og avslappet. Du tenker jo ikke på å komme i trusene på kompisen din, gjør du? Så ikke tenk på å komme i hennes truser heller. Få henne til å ha det avslappet og gøy.
2. Åpne deg for henne og det føles naturlig, eller når hun åpner for den muligheten. I denne fasen må du vise at du kommer til å bli en god venn for henne. Vis henne at du stoler på henne. Åpne deg for henne. La henne åpne seg for deg. Vis at du kan snakke om alvorligere ting, og at du har dybde og er klok. Og at du er følsom og har varme. Legg alt tull til sides i denne fasen. Vær litt alvorlig, uten å bli aldeles tørr og kjedelig. Snakk om nære og intime ting (ikke seksuelle ting, med mindre hun begynner)
3. Her må du vise deg som en mann. Den som kan gi henne trygghet, og bare det en mann kan gi en kvinne. Vis at du er selvsikker, og at du vet hva du vil. Vis din seksualitet. Vis at du er en leder. Ta styring og led henne. Ta kontroll, men vær en gentleman. I denne fasen har du sex med henne.
-----
Ikke gå til neste steg før hun gir deg signaler om at det er OK å gjøre det. Den korte huskeregelen er denne:
Vær en GUTT
Vær en VENN
Vær en MANN

Good luck

Skjult ID med pseudonym søker sø. 10 mars 2013 23:07

@nei
Det er ikke forholdsråd, det er råd om date. Det kan vi da bedre enn de som er i forhold (gifte som har bildeløs profil her inne får ha meg unnskyldt).

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 10 mars 2013 23:07

Si at det ikke er nødvendig at hun onanerer etter hver melding hun mottar fra deg. Så klart føler du deg smigret, men du vil ikke føle deg mindre mandig dersom hun kutter ned litt. Det viktigere for deg at kommunikasjonen går mer snappy, siden du er en mann med mange hvetebrød i luften.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 10 mars 2013 23:10

Hvorfor tror alle at bare fordi det er kjemi at det er dating kjemi? Det finnes mange typer kjemi mellom personer.
Hun høres ikke spesielt gira ut spør du meg. Muligheten for at du allerede har havnet i vennefella er der, men du får jo bare vente å se hva som skjer etter neste møte.

Skjult ID med pseudonym Analbert sø. 10 mars 2013 23:12

@tt Perfekt!!!

Du møter henne med en vits om hvor liten eller høy hun er (ref annen post)
Setter dere ned å tar en kaffe hvor du er alvorlig og forteller litt personlige ting, fremtidsplaner osv
Så tar du henne i hånda og leier henne hjem hvor dere har hemningsløs sex! Dette styrer DU!

Signalene er at hvis hun blir så går dere videre...:)

Gutt
Venn
Mann

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 10 mars 2013 23:41

Har HUN noen oppfølgingsspm når hun til slutt svarer deg, da?

Skjult ID med pseudonym phø sø. 10 mars 2013 23:43

Drit i disse dårlige rådene, ta det opp med henne. Si det som det er... er hun interessert eller ikke? For du kan jo faktisk bruke tiden din på andre, enn å være tidsfordriv for en forvirret kvinnemenneske uten evne til å ta avgjørelser!

Og det er fullt mulig hun da tar en avgjørelse i positiv retning. Gå rundt grøten er bare griseri!

Skjult ID med pseudonym Ellan sø. 10 mars 2013 23:48

agree with phø, og legger til:
Ha fokus på deg selv og dine behov. Hva vil du ha, hvordan vil du ha det? Du vil ha en dame som svarer kjappere enn henne, og det er DET du skal ta hensyn til. Ergo bør konklusjonen din være: Dette gidder jeg ikke bruke tida mi på mer, jeg spør henne heller rett ut. Og, hvis hun fortsatt skulle være interessert, - er DU det? Har du lyst på en dame som svarer tregt?

Skjult ID med pseudonym dama sø. 10 mars 2013 23:49

Skal si dere er gode på analysering.
Uansett hva vi kvinner sier, så liker vi at mannnen er litt frempå. Det er derfor bedre at han prøver seg forsiktig enn å ikke prøve seg i det hele tatt.

Se på pupillene hennes når hun ser på deg. Utvider de seg liker hun deg. Ser hun på munnen din i løpet av samtalen vil hun at du skal kysse henne.

Det verste du kan være er å være stiv og unnvikende. Ta på henne og gi små kjærtegn. Trekker hun seg tilbake da er hun ikke interessert.

Gutt, venn, mann: Bare tull! Alle par er forskjellig og må finne sin egen kjemi og hva som er best for dem.

Skjult ID med pseudonym Analbert sø. 10 mars 2013 23:55

Anal yseringen er jo bare drittprat..... Ikke grønn tråd og syntes gutt,venn, mann hørtes dumt ut men, morsomt så da skal det prøves på min måte.. Har for så vidt funket flere ganger det så kjør på hvis man vil ha litt "fun"

@dama: alle er forskjellige og hva som er best for forskjelige stemmer jo men, her spør jo så utrolig mange om generelle råd........

Skjult ID sø. 10 mars 2013 23:57

analbert
Hva betyr onanere?

Skjult ID med pseudonym phø sø. 10 mars 2013 23:59

onanere betyr å skrelle banan!

Skjult ID med pseudonym Baum ma. 11 mars 2013 00:00

Nei nei nei. Regel nr 1 er å ikke gi for mye oppmerksomhet til noen du nettopp har møtt. Med mindre hun gjør det samme til deg, damer er livredde for noe som kan ligne desperasjon, så du må være varsom men ikke for varsom heller.

De er rare sånn sett, fin fin balanse gang her. Har skjært meg på dette før og ett par meldinger for mye kan få den mest interesserte damen til å flyve av banen.

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 11 mars 2013 00:01

@Ellan
Godt poeng det der, matcher man ikke på kommiunikasjonen i forhold til det begge ønsker er det vel fare for at det bare blir flere problemer etter hvert?

Skjult ID med pseudonym Analbert ma. 11 mars 2013 00:07

@(Skjult ID ) - sø. 10 mars 23:57

Om jeg vet hva det betyr?

Vet hvertfall hva det er og som singel så er det en hyppig bedrevet aktivitet...

Edit pga: uanonym liten glipp:)

Skjult ID ma. 11 mars 2013 00:08

Mange mer eller mindre interessante råd her.
@Ellan, godt poeng med kommunikasjonen. Problemet her er litt er mer det at det er sånn forskjell på den digitale kommunikasjonen og det hun gjør face til face. Er hun bare høflig når vi møtes i virkeligheten?

Skjult ID med pseudonym phø ma. 11 mars 2013 00:18

lol, du kan velge mellom å gå til en psykolog for å få mange gode teorierer om hvordan hun tenker eller bare ta det opp med henne. Har selv gjort det, og jeg fikk svar. Fikk som svar at hun var litt lunken i interessen, men vi valgte å fortsette kommunikasjonen. Det endte med en god date og vi kommer nok til å møtes flere ganger.

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 11 mars 2013 00:20

@phø
Det enkle er ofte det beste ja. Hva hun ene tenker er nok ikke hva alle vi andre kan tenke oss hun tenker ;)
Like greit å dra av plasteret i en rask bevegelse :p

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 11 mars 2013 00:22

skjult id, fokuset blir vel likevel det samme: Synes jeg det er greit med en som er engasjert når vi møtes, men mindre engasjert ellers? Et typisk korrekt tips å gi, men som ofte er vanskelig å leve etter i praksis-når følelser er involvert

Skjult ID med pseudonym phø ma. 11 mars 2013 00:22

humor: yess, sir! Raske bevegelser er best :P

Skjult ID med pseudonym KPC ma. 11 mars 2013 01:38

Altså Det er ikke noe merkelig ved det i det heletatt..

1. - Du møtte henne på en dating side
2. - Det er stor mulighet for at hun har flere hun dater
3. - 3 timer er ingen tid for at man skal begynne å snakke kjærlighet å kyssing. og evaluering av hennes måte å være på, hun kan være en litt beskjeden person med dårlig erfaringer.

Vi alle har jo lært dette spillet med å ikke være needy å for pågående..
og noen trenger tid til å svare og tenke igjennom ting..
og noen ting er rett å slett ikke verdt å svare på.

og det er viktig å ikke presse jenta til å kysse deg ;)
Da kan det fort bli mye krøll.. kysset kommer veldig naturlig og du SER
på henne når hun forventer et kyss ;)

Så bare vær den du var på Date 1 ;)
å ikke begynn å bli sånn " Åh herregud " hun svarer så treigt nå...
Bare ta deg sammen vær en mann ;)
Den mannen hun vil på date nr 2 på..

Good luck

Skjult ID med pseudonym ohyeah ma. 11 mars 2013 01:50

Forlang å få et kyss av dama, aller helst sex neste gang du treffer henne!! Får du henne ikke med på dette, er hun ikke interessert i deg!!

Skjult ID med pseudonym phø ma. 11 mars 2013 06:48

@KPC: Det var mye vås med mange ord. Dårlige råd og lite konkret. "Ta deg sammen vær en mann"? Hva er en mann? Er det en som er lik Clint Eastwood eller David Backham?

@Aqua-L: Håper du skriver om din egen mening og ikke "sånn det bør være". Jeg hadde aldri på 30 min funnet ut om jeg er interessert i en jenta. Og det er IKKE alltid like lett å tyde kroppsspråk! Kanskje ditt kroppsspråk, for jeg får et intrykk av at du er av den løse typen!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 11 mars 2013 07:03 Privat melding

Jeg er ofte treig med å svare- mest fordi jeg leser brev på telefonen, men sjeldent svarer på den, da det er pesete. Prøver ikke å "gi inntrykk av at jeg har et liv"- men nå er det faktisk sånn at jeg HAR et liv, og sukker er ikke førstepri..

Jeg syns du bør stole på godfølelsen du fikk ved det faktiske møtet dere hadde, og ikke tolk/legg for mye i svartid.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym lady ma. 11 mars 2013 10:08

Jeg kysser som regel aldri på første date. Kyssing er ganske intimt. Alt til sin tid....

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 11 mars 2013 10:21

Enig med lady. Dessuten liker jeg fremgangsmåten til tt her.

Skjult ID med pseudonym tt ma. 11 mars 2013 12:13

@Analbert - Prøv det. Gutt, Venn, Mann. Husk at dette er hovedlinjene. Du må lage din egen variant som er tilpasset både deg selv og ikke minst damen. Ikke gå inn med en forutbestemt plan om å kysse henne idag, eller hva det nå måtte være. La tingene få spille seg ut på en naturlig måte. Jeg tror at du har fattet poenget.

@-Bene- Det er en hjelp for menn som er helt "lost". Det gir dem noen knagger å henge ting på, samtidig som det forhåpentligvis roer dem litt ned, tar bort noe av nervøsiteten, og gjør det kanskje til en hyggeligere og mindre stressfull opplevelse for begge parter. Fremgangsmåten må ikke følges slavisk, selvfølgelig. Det er lov å tilføre sin egen personlighet og lytte til og plukke opp signalene fra damen. Det er tross alt to mennesker som prøver å bli kjent med hverandre. Og takk for positiv tilbakemelding. :)

Skjult ID med pseudonym lady ma. 11 mars 2013 12:59

Fjortiser er fjortiser da..... Føler ikke jeg vil sammenlignes med de jeg da, men...
En gutt/mann som prøver å kysse meg på første daten tenker jeg mitt om, uansett om jeg liker han eller ei.. Jeg er norsk og bryr meg ikke om hva de gjør i Italia f.eks... Alt til sin tid... Kysser ikke fremmede!

Skjult ID med pseudonym hmm ma. 11 mars 2013 13:01

enkelte voksne damer som skulle ønske de var fjortiser igjen hehe:)

Skjult ID med pseudonym belling ma. 11 mars 2013 13:26

Inngå kompromiss og kyss hånden istedet?

Skjult ID med pseudonym nomnom ma. 11 mars 2013 15:56

Det kan tenkes hun har en senge venn også, og gjerne med en som er i et annet forhold som ikke helt fungerer pga. sjalusi. Men dama i det forholdet liker også å ha seg litt på si, derfor holder de sammen pga. barna.
Det er mange teorier, men viktigste er å være deg selv, unngå analyser/tolkninger om han/henne, fordi man er usikker og før dere har pratet sammen.
Så et godt råd er å være litt tålmodig, samt være flinkere
relatert til god kommunikasjon, å ha konkrete spørsmål når dere møtes igjen basert på nysgjerrighet.
Og dette gjelder like mye damer som menn.

Skjult ID med pseudonym dama ma. 11 mars 2013 17:02

I det store og det hele er det best å ta det enkelt og unngå overanalysering.
Tenker man over hva som er det riktige hele tiden vil man alltid ende opp med å gjøre det feil til slutt.

Har du lyst har du lov, og føles det riktig gjør man det. Enkelt og greit. Det verste som vil skje er at du får vite at personen ikke er interessert.

Har man en mal på hva som er riktig og følger denne uansett om hva man føler er riktig selv, vil man ende opp med noen som ikke passer deg, når man er seg selv til slutt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 mars 2013 17:27

Men.. Men... Overanalysering er jo så morsomt! :P

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 11 mars 2013 17:34

Godt tips, prøv noe nytt :p
http://www.youtube.com/watch?v=cKUvKE3bQlY

Skjult ID med pseudonym Flux ma. 11 mars 2013 17:42

@humor123: Ja, jeg tror livet mitt også er litt som George sitt, så kanskje jeg skal gjøre det samme ;)
Veldig morsomt klipp :)

Skjult ID ma. 11 mars 2013 19:50

TS, etter å ha datet mange titals sukkersklier kan jeg fortelle deg èn ting..

Kyss henne! Bare gjør det... det kommer aldri et perfekt øyeblikk. Hvis hun virkelig liker deg, så ønsker hun det!

En annen ting, hvis hun trekker seg og ikke vil kysse deg på date nr2, så gjør du henne ikke våt i trusa og du kommer heller aldri til å gjøre det. Just Move on!

Skjult ID med pseudonym tt ma. 11 mars 2013 20:37

(Skjult ID ) - ma. 11 mars 19:50 sier du har datet mange titalls damer her. Hvor mange? 5-6? La oss si det. Det er 50-60 dater. Og du er her fremdeles? Hvor stor suksess har du med den kysse-strategien din?

Skjult ID ma. 11 mars 2013 20:40

Kyssestrategien har jeg hatt svært god suksess med. Det er ikke noe hokus pokus med dette, liker hun deg, ønsker hun at du forsøker å kysse henne. Mer komplisert er det ikke. Hvis du lurer på hvorfor jeg er her, så kan jeg legge til at majoriteten av disse ble datet når formålet ikke var å bli kjæreste, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym lotte ma. 11 mars 2013 22:31

Beklager TS men en som er virkelig interessert vil også være mer ivrig!
Så hun synes nok du er "grei" men ikke noe voldsomt begeistret.
Dette er sikkert ikke gøy å høre det..men det finnes flere fisker i havet:)

Skjult ID med pseudonym savage ma. 11 mars 2013 22:36

Dere må huske på at jenter bruker to uker mer enn menn til å bli forelsket.
Det er vitenskapelig bevist.

Det kan være flere grunner til at hun er avventende. Men mange kvinner bruker lengre tid enn menn til å bli ordentlig interessert.

Når hun er blitt interessert i deg derimot, har du sikkert mistet interessen i henne.....

Skjult ID med pseudonym gia26 ma. 11 mars 2013 22:47

Bare tull Savage!
Enten så finner man en type attraktiv eller ikke.
Hvis ikke hun liker deg ganske umiddelbart så er det stor tjangs for at du kun blir en grei venn.
I dette tilfelle så holder hun antagelig TS litt på gress bare for å få litt oppmerksomhet ..til hun finner noe annet.

Du savage vet kanskje hvordan gutter er skrudd sammen ..men jeg vet hvordan jenter er:-)

Skjult ID ma. 11 mars 2013 22:48

She's not that into you!

Skjult ID med pseudonym c.u ma. 11 mars 2013 22:51

Tror nok du vet svaret selv ts.....

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 11 mars 2013 23:15

Høres ikke helt ut som hun er så intresert, som flere påpeker. Desuten vil du jo ha ei der kommunikasjonen funker, og det føles naturlig kan jeg tenke meg :)

Skjult ID med pseudonym Lurerpå ma. 11 mars 2013 23:24

Jeg må nok dessverre henge meg på noen av de siste andre her: Hun er ikke så veldig interessert... og/eller hun har for mange andre på gang parallelt med deg...
Jeg skjønner ikke hvorfor ikke folk kan si ifra og være ærlige, men dette er ikke typisk for kvinner som noen over har nevnt. Jeg er selv kvinne og alltid ærlig på hva jeg vil. Men selv blitt skuffet av å ha blitt satt på vent uten beskjed (altså meldinger har kommet veldig tregt og vagt og tilslutt helt borte uten noe forvarsel), sukk.

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 11 mars 2013 23:42

En tråd med mer svada skal man lete lenge etter...

Jeg svarer etter alt fra en halvtime til et døgn, ofte går det 12 timer +

I åpningsinnlegget ditt TS, så lyser det needy av deg, ikke attraktivt.

Hvorfor er "mange timer" "utrolig lang tid" på å svare? Det er ikke en chat akkurat.

Når hun endelig svarer, svarer du da med en gang? Og alltid med spørsmål i meldinga?
Da kan du fort klare å få henne til å miste interessen ihvertfall..

Du har jo avtalt nytt møte, ergo er hun nysgjerrig på deg. Du er pulbar i hennes øyne for å si det sånn, hvis ikke hadde hun ikke sagt ja til date nr 2.

Bare vær laidback, flørt, og få opp spenningen før daten, men i rolig tempo.

Skjult ID med pseudonym Me too ti. 12 mars 2013 10:52

Dag har rett. Du virker littt needy og utålmodig. Dere har vært på EN date på tre timer. Jeg har nesten aldri vært på dater som ikke har vart i minst tre timer. Det betyr i seg selv lite, utover at dere fant tonen og praten fløt. Men det at hun vil møte deg igjen betyr noe! Nå vet du at hun liker deg godt nok til å ville gi deg sjansen. Mer enn det trenger du ikke vite. Bli litt kjent. Om det er riktig å prøve å kysse eller ikke etter date to, kommer veldig an på. Jeg liker faktisk de som sier: Jeg har lyst til å kysse deg, kan jeg det? Andre synes kanskje det er bedre å prøve seg mer direkte. Bare ikke sitt og vær utålmdig. Om du liker henne, har du vel en uke til å se an tingene?