Alle innlegg Sukkerforum

Metroseksuelle menn...

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 00:13 Privat melding

Det startet vel med undertøysmodellene som skapte den glattbarberte mannen og så kom Beckham og ble alle gutters idol.
Hva mener dere jenter om at hårfjerning på gutter skal være så "in"? Er det ikke greit at det er litt forskjell på mann og kvinne?
Vet at mange synes det er barskt med hårete menn, men har følelsen av at det blir mindre av disse jentene og da spesielt i Oslo...
Er det virkelig så sexy med feminine menn?

Skjult ID med pseudonym Mira fr. 27 juli 2007 00:49

Ingenting er så sexy som en hårete brystkasse :) hehe.. Har lagt merke til at de siste menn i mitt liv har vært relativt velfriserte eller glattbarberte nedentil. Er ikke så veldig viktig for meg. Men hvis noen har hår nedentil som er nesten like lange som "snurrebassen" så er ikke det spesielt lekkert....... Anyway, ville aldri bedt en mann om å shave seg nedentil.

Jeg foretrekker menn som bryr seg om utseendet sitt, gjør meg ingenting om menn striper håret hos frisøren eller lignende hvis de har lyst til det. Men de skal holde seg unna sminke og IKKE barbere legger eller armhuler, det blir for homofilt for min del...

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 02:55 Privat melding

Menn kan gjerne gå med sminke og skjørt (for menn) for min del. Kult når de fortsatt klarer å se mandige ut med det ;-) Har for såvidt også sminket kjærester og mannlige venner før bytur, dvs kajal stort sett. Men det har vel med miljøet å gjøre.

Jeg har noenganger lurt på hva jeg hadde gjort hvis en jeg var kjæreste plutselig hadde vist seg som transvesitt. Det hadde blitt litt spesielt tom for meg ;-) Men det hadde vel gått på et eller annet vis med en del grunnregler.

Jeg krever ingen barbering av menn. Hvis de ikke har hår på ryggen da, det bør tas. Ekstremt øre og nesehår er vel heller ikke så sexy. Har mannen liten penis kan det kanskje være lurt å barbere nedentil og. Spesielt med tanke på oralsex ;-)

Men jeg vill gjerne at mannen skal ha en formening om hva han liker å ha på seg. Følger han fortsatt hva mamma sa da han flyttet ut for 10 år siden så er ikke det så sexy. Eller eksen for den saks skyld. Fikk beskjed av morra til en eks for mange år siden, at nå var det mitt ansvar å passe på hva han hadde på seg. Jeg arva jobben rett og slett. Har dere hørt noe så teit?

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 17:47 Privat melding

Ja, tenkte først og fremst på overkroppen så fint å høre at dere liker hårete brystkasser:-)
Nedentil så er det vel slik at de som ikke liker hår i maten synes det er greit at det er velstelt. Har aldri hørt om gutter som fjerner hår på armer og ben bortsett fra konkurransesvømmere, men de finnes sikkert. Ikke bryr jeg meg spesielt om føttene til guttene heller så vet ikke mye om det gitt.
Apropos sminke så er det vel slik at alle blir "penere" med sminke uansett kjønn, men det naturlige er jo oftest det beste.

Skjult ID med pseudonym Mira fr. 27 juli 2007 18:05

Jeg er IKKE enig i at alle blir "penere" med sminke. Og da spesielt ikke menn ;)

Jeg føler meg definitivt best med sminke og får mye mer oppmerksomhet når jeg bruker det. Syns generelt de aller fleste jenter blir vakrere med litt sminke. Så for meg føles ikke det naturlige som det beste. Sikkert trist men med den verdenen vi lever i i dag så er det ikke til å unngå.

Skjult ID med pseudonym Mira fr. 27 juli 2007 18:07

Jeg syns det er best at menn ikke sminker seg, de ser definitivt mer attraktive ut uten syns jeg. Mer maskuline og mindre forfengelige! Og da vet jeg akkurat hva jeg våkner opp til om morgenen allerede på første date :) Verre for menn egentlig, kan jo være litt risikosport det når man våkner opp og alt sparkelet på dama er borte... :)

(mann 37 år fra Aust-Agder) sø. 29 juli 2007 19:16 Privat melding

Det er vel nettopp det at for mye av det gode kan bli det som ødelegger. Jeg vet jo at det er mange menn som bruker sminke og er det gjort riktig så ser man det nesten ikke. Dette gjelder for kvinner også at det fort kan bli litt mye.
Sminke er pent det så lenge det "glir inn" med personen og ikke synes altfor godt.

Alt er risikosport når man blander mørke rom med alkohol utepå byen og våkner dagen etterpå. Ikke alt er som det så ut alltid hehe...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 29 juli 2007 20:09

sminke er ikke til menn!!!!!!!
å fjerne hår på brystkassa er helt greit men ikke nødvendig...Hår på ryggen derimot er forferdelig... fjern det ,please...
Noe hår i regionen mellon bena er helt ok .. bare det ikke er helt igjengrodd... he he
jeg fjerner alt der og det tror jeg er mer vanelig for jenter enn gutter...men det er for min egen del og ikke for å impnere menn.

(mann 37 år fra Aust-Agder) sø. 29 juli 2007 20:21 Privat melding

Skal innrømme at ryggen får gjennomgå og det samme steller jeg rundt lillemann, men skal mye overbevisning til før brystkassen blir såpeglatt ja. Det må i såfall bli etter ønske fra jenta jeg ender opp med. Men egentlig bør vel hun ta meg som jeg er også:-)

Foretrekker jenter som har det kort der nede ja...Blir straks mer delikat det:-)

Skjult ID med pseudonym hmmmmmmmm sø. 29 juli 2007 22:34

Jeg liker hår på brystet. Og er ikke vant med at menn sminker seg.
Menn, burde kanskje lære litt hudpleie. Rensekrem, rensevann og en god fuktighetskrem er også viktig for menn.
Hudpleie er viktig, men sminke...tja, kommer vel an på typen mann.

Skjult ID med pseudonym clementine sø. 5 aug. 2007 15:49

Jeg elsker hår på armer og bryst! Det er sexy, det er noe av det som gjør en mann til en mann i mine overfladiske øyne. Nam nam! Er man lite utstyrt, så er man det, men dersom man barberer bort det man har fra naturens side har han misforstått totalt.