Alle innlegg Sukkerforum

Ha det bra så lenge =)

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 00:22 Privat melding

Jeg drar til Oslo i morra. Der har jeg sjeldent tid til å være aktiv på forumet. Jeg stikker bare innom sukker litt for å sjekke meldinger. Det var hyggelig å diskutere med dere i dette lite hyggelige sommerværet =)

Men før jeg forsvinner helt så er det noen ting som jeg lurer på;

Hvorfor vil gutter flest ha A4 jenter?

Hva pleier folk flest å gjøre første gang de møter noen fra sukker?

Er det noen som vet når neste sukkerfest er?

Vi snakkes =)

Klem fra Myte

Skjult ID med pseudonym Zuppermann fr. 27 juli 2007 00:29

Hva er en A4 jente? Har ennå ikke møtt noen som jeg kan sette i en bås og definere dem som A1-A5 eller hvor langt det går. En ting er å definere profiler som man ser her på sukker, en helt annen ting er å møte folk av kjøtt og blod og "interaktere" sammen med dem. Et sant bilde av en person er ikke komplett uten å ha sett den i hvitøyet og snakket med den.

Første sukker-daten går vel med på å prate og bli litt kjent, finne ut om det er interessant å møtes igjen? :)

Neste sukkerfest aner jeg ikke når er, kommer ikke til å være der! :D

Artig å "diskutere" med deg Myte/Gåte!

Kozzz Zuppermann ;)

Skjult ID med pseudonym Mira fr. 27 juli 2007 00:41

Gutter flest vil sikkert ha A4-jenter fordi de selv er A4-gutter. Like barn leker vel som oftest best :)

Første date for meg er alltid en kaffe eller pils, på kafè eller i en park. Viktigste er at det er en offentlig plass og at man ikke har planlagt en helaften. Dermed, hvis det viser seg å ikke være kjemi, er det lett å avslutte daten etter en time eller to.

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 01:18 Privat melding

Jeg har ikke klart å legge meg enda ;-) Måtte bare svare.
Jeg vet ikke hva en A4 person er jeg. Men jeg får støtt og stadig høre at jeg ikke er det. Og jeg har også fått høre at det muligens er grunnen til litt liten respons på profilen min. Egentlig så føler jeg meg ganske normal men kanskje med litt orginale interesser og meninger. Hadde håpet det var sjarmerende men, men.
Jeg foretrekker fortsatt kvalitet forran kvantitet så det var ikke et desperat ønske om mer respons. Bare et nysgjerrig spørsmål.

Synd du ikke skal på sukkerfest zupperman. Jeg er nysgjerrig på hvem du er ;-) Du kan jo stikke innom profilen min og si hei =)

Skjult ID med pseudonym Mira fr. 27 juli 2007 02:11

Er jo bare bra med originale meninger og hobbyer men da tiltrekkes duvel gjerne av andre som også har samme hobbyer og interesser? Er jo da dere kan diskutere bøker, dra på de samme konsertene, evt spille rollespill og andre strategispill og sånt sammen slik som du liker? Kan ikke tenke meg at en fyr med pikètrøye og medlemskap i golfklubb hadde vært noe for deg? Eller? Kanskje jeg tar feil?

Skjult ID med pseudonym nutrient fr. 27 juli 2007 02:12

Enig med deg Zuppermann...(og deg Gåte)......Du er har forstått dette med sukker "daten"....Artig å følge deres "diskusjoner" :-)

(mann 51 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 06:55 Privat melding

Myte, hyggelig å se deg her inne. Jeg liker at folk ikke er anonyme i diskusjonene, en får da ett bedre bilde av vedkommende.

Snakkes