Alle innlegg Sukkerforum

Testing + diverse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marco on. 16 juli 2008 17:36

Dette er mitt første innlegg. Det er litt morsomt med det match-treet syntes jeg, men spørs det er slik man går fram ved valg av partner IRL. Neppe. Hvorfor skriver de fleste at de har en jobb de trives i eller som betyr alt for dem. Realiteten er ofte at man er så lei jobben at man sykemelder seg. I allefall er det mange som gjør det. Så skal lissom alle lissom like å gå tur i marka, men marka er jo nesten helt tom! Latterlig. Det er morro å maile og chatte med folk, men jeg har mer tro på private fester og møte folk IRL. Er dere enige? Det er ingenting som kan måle seg med å møte folk face 2 face! Synes det er mange etniske nordmenn her, hvor blir det av våre nye landsmenn. Vi trenger et mer fargerikt felleskap! Ha en fin sommerdag. :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 16 juli 2008 17:41

1. Matchtreet betyr mer enn matchtallet, men er langtfra noen unison fasit.
2. Jeg stortrives på jobb, om du har en annen oppfatning av allmuen for stå for din egen regning.
3. Stortrives ute i skog og mark, men ser ikke noe stort poeng i å gjøre dette alene. Dette anser jeg for det meste å være for en par-greie, og ikke noe jeg finner på med kompiser i tide og utide.
4. Folk sitter sannsynligvis ikke her som en _erstatning_ for IRL-fester og -møter, men som et supplement.

Var det noe mer? Nei. Takk.

Skjult ID med pseudonym Sigmund on. 16 juli 2008 17:46

Som jeg skulle ha svart selv. Husk at det er viktig å SE det positive. Hvis du vil ha positiv respons så kutt alt det kritiske. Selv om tilsværelsen er elendig så gjelder det å fokusere på det som er bra. Jeg trives også på jobb heldigvis.

(mann 40 år fra Oslo) on. 16 juli 2008 18:40 Privat melding

Nå er nettdating noe annet enn dating i levende live også, da. Man har for eksempel mer enn et brøkdels sekund til å tenke på hva man bør si og hva man ikke bør si. Samtidig vet man, eller tror man i hvert fall at man vet, litt mer om mulige partnere før man faktisk treffer dem - for de fleste er jo målet uansett å treffe noen etter hvert.

Men jeg må si jeg nikker gjenkjennende til noen av betraktningene, blant annet om "turer i skog om mark". Jeg har også lagt merke til hvor få "nye landsmenn" som er her, men det kan jo også ha å gjøre med at det (dessverre) fortsatt er slik at man gjerne finner seg partnere først og fremst blant "sine egne", og også at det nok er slik at enkelte familiemedlemmer er mer kritiske til denne formen for å finne en partner på enn blant "etnisk norske" (uff, jeg hater det begrepet, men bruker det i mangel av noe bedre).

(kvinne 41 år fra Troms) on. 16 juli 2008 22:43 Privat melding

er jo derfor sukker er så bra,de arr jo singelfester:-)
men man bruker vel nettet i tillegg til andre ting,jeg velger iallefall ikke bort det ene for det andre:-)
men om en kompis vil presentere deg for en venninne av han,eller det er på nett du har snakket med en jente,så er jo møtet det som bestemmer om man vil treffes mer eller ikke...

Skjult ID med pseudonym Organ on. 16 juli 2008 23:28

Jeg bruker utelukkende sukker, (og en annen virksomhet som begynner på a og inneholder ordet "adult", men kan ikke si dens fulle og hele navn av frykt for represalier i forbindelse med reklame for andre nettsteder), det er fordi jeg syns denne formen for kontakt fungerer utmerket. Jeg selger ting via internett og telefon, en jobb jeg forøvrig liker svært godt, og da er spranget til å selge meg selv ikke så langt å ta. Desuten sparer jeg mye tid på å slippe å slenge rundt med øynene på stilk i hverdagen :-)

TS, har ett godt poeng når det gjelder mangelen på farverikt fellesskap her inne, har tenkt på det samme.

Skjult ID med pseudonym Sun on. 16 juli 2008 23:33

HEI! Har nettop truffet en nettvenn face to face. IRL er mye bedre enn nett, men uten nett intet treff med akkurat denne personen. Dette er spennende ! Ny date er planlagt!