Alle innlegg Sukkerforum

Merkelige dager

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym strangelet on. 16 juli 2008 20:17

Først er jeg på fest hos et gift par som en slektning dro meg med til. Kona i huset, en ung (på min alder)og pen dame, legger an på meg hele kvelden, også mens mannen ser på. Det er en dobbeltseng i hele huset og mannen går og legger seg. Etter det gnir kona seg opp mot meg til min slektning og et par til skal gå og jeg bestemmer meg for å bli med dem... Da spør hun "Skal du gå?!" Virker som om hun ville ha meg med til sengs i samme dobbeltseng som mannen hennes... greit å ha et åpent forhold men, trekant? Muligens. Jeg syns det ble for sært for fort ihvertfall..

Deretter er jeg på kino med en gjeng og ei venninne som jeg vet har kjæreste/samboer som har vært ganske flørtete med meg lenge men, det har liksom ikke vært et tema pga. typen... Hun setter seg sammen med meg i kinosalen og typen hennes setter seg med en venninne av henne som hun tok med. De flørter heftig og denne venninnen av meg begynner å spørre meg om jeg har lyst til å holde meg sammen med henne osv. på en tur vi skal på senere...Jeg fikk omtrent litt åpent forhold / firkantvibber der også..

Er det noe som skjer når man passerer 30?
Er det tiden som har endret seg?

Skjult ID to. 17 juli 2008 03:35

Veldig intressant at du tar opp dette temaet....Har i lengre tid hatt mistanke om at dette bli mer og mer vanlig etter egne erfaringer.Tror det er mest vanlig blant de som ikke har passert 30.Har nesten følt til tider at jeg har vært "gammeldags" som synes at dette er en helt forkastelig måte å oppføre seg på!

Skjult ID med pseudonym gz to. 17 juli 2008 04:18

hver sin lyst

Skjult ID med pseudonym Lyster to. 17 juli 2008 09:01

Dette er nok mere utbredt enn man skulle tro, i flere former. Ble selv spurt om å bli med på trekant. Så kunne jeg "låne" kona senere hvis jeg ville, for det tente de begge på.

Syns egentlig dette er helt greit, folk må få gjøre hva de vil. Hvis det er hva som funker for dem, for å holde forholdet spennende og varmt, så hvorfor ikke? Bare de ikke pusher det på andre i det plagsomme selvfølgelig! :-)

Skjult ID med pseudonym mokkisen to. 17 juli 2008 12:03

tror ikke det har noe med alder å gjøre....
Jeg synes ikke det er helt greit..hva blir meningen med kjærlighet og det å være et par? Jeg synes det er respektløst!

Skjult ID med pseudonym Ærlighet to. 17 juli 2008 12:04

Helt alvorlig, hva er egentlig problemet?
Selv hadde jeg takket ja i begge de aktuelle situasjonene.

(mann 51 år fra Oslo) to. 17 juli 2008 12:06 Privat melding

Så lenge alle involverte synes det er greit, er det uvesentlig hva andre mener.

Personlig kunne jeg ikke tenke meg det, men jeg har ikke behov for å fortelle andre hva som er riktig for de, gitt at andres handlinger ikke påvirker meg.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 17 juli 2008 13:32

Hm, ser egentlig ikke problemet - annet enn at de som blir berørt av slike spørsmål/forslag føler seg kanskje litt beklemt. (overraskende, støtende, pinlig...osv)

Det er jo en ærlig sak, og hva andre velger å gjøre i sine liv legger jeg meg ikke oppi. Sier meg enig med Kit og Lyster, jeg. Så lenge det ikke går utover meg på noen måte...;-)) Dessuten er det vel ikke sååå unormalt med denne "trekant-fantasien", siden den omtrent troner på lista over seksuelle fantasier...:-)

Har fått noen "usømmelige forslag" selv, jeg...og jeg velger å ta de som kompliment. *ler*

@ Lyster
Heldig du, da..."kone til låns". ;-))

(mann 45 år fra Akershus) to. 17 juli 2008 13:34 Privat melding

@kit001

Det mest fornuftige jeg har lest på lenge, innlegget ditt traff virkelig spikeren midt i!!

Skjult ID med pseudonym Lyster to. 17 juli 2008 14:11

@ Amourine:
Hehe....kanskje jeg er heldig, men jeg har ikke tatt tilbudet da! Syns det ble litt rart for meg der og da!
Men som du sier så har nok de fleste noen tanker om forskjellige slike settinger. Og ære være de som greier å nyte det samtidig som de opprettholder en tosomhet seg imellom! At de ikke ser på slikt som utroskap, (for det er det jo ikke når de er sammen om det) men bruker det som krydder.
Men slikt passer ikke alle, det må man bare huske på og respektere. :-)

@ kit001: Helt enig!

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 17 juli 2008 14:23

@ Lyster
Neida, jeg skjønte jo det...da hadde du nok skrevet litt annerledes. ;-)) Men for all del...det finnes mennesker som er skapt for å dele(s) - og det er jo ganske utrolig å greie å dele sin livsledsager med andre. Og de ser det jo absolutt ikke som utroskap, det er jo en avtale de har som par. :-) Og det passer helt klart ikke for alle, det er så sant.

Jeg har forresten snakket litt med noen som er i åpne forhold, og det er ikke lyserosa på den kanten heller.
Selv om man skulle tro at det er drømmen til enhver å få ha seg med den man vil, når man vil...og da er det meste i boks. ;-) Det virker ihvertfall som om det er den perfekte "settingen" for endel...*ler* Men...det er flere sider ved alle saker.
Det koker ned til å handle om respekt, ærlighet og kommunikasjon. Sex har vel aldri egentlig vært den største grunnmuren i noens forhold...:-)

:o)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 17 juli 2008 14:52

Jeg er 100% enig med Kit, Amourine og Lyster.

Personlig kunne jeg aldri tenke meg å dele min livsledsager med noen. Det føles helt utopi for meg å tenke på at noen andre skal ta og kjenne på kroppen og andre intime deler hos min kjære på samme måte som jeg gjør ------ og vice versa. Jeg har hatt spørsmålet nært innpå i forrige forhold og tenkt over de fleste vinklinger over dette aspektet svært nøye --- HAN hadde nemlig en fantasi og forsjåvet et oppriktig ønske om å vurdere trekant. Det viktige her var at han ikke ønsket å ha trekant for å ha trekant, men for å gjøre det SAMMEN med den han elsket --- som et krydder i VÅRT sexliv.

I et forhold synes jeg det er flott at man kan være åpne på slike ting også, og jeg kan gjerne gå inn i en konstruktiv diskusjon og vurdering av spørsmålet, særlig med bakgrunn i at jeg virkelig ikke noen gang ønsker å blåse min partner av veien og bare si NEI ------- det er alltid viktig å ta alle tanker og temaer på alvor uansett om man selv har en kroppslig og mental nei-holdning til ulike ting --- f.eks. trekant.

Amourine er inne på det vesentligste; respekt, ærlighet og kommunikasjon.

:-))

Skjult ID med pseudonym frigjort to. 17 juli 2008 15:39

Mennesket er naturlig polygamt og polyamorøst. Monigamiet er kulturelt betinget.

Effektive prevensjonsmidler som p-piller har bare vært tilgjengelige få tiår. Kulturer endrer seg sakte. Det vil derfor ta noen generasjoner får den gemene hop fullt og helt i sin adferd har tatt inn over seg eksistensen av effektive prevensjonsmidler og kvinnefrigjøring. Som "strangelet" påpeker har prosessen heldigvis kommet litt i gang. Fundamentale forhold tilsier at prosessen vil fortsette ende noen generasjoner.

Hver enkelt av oss kan med fordel nå aktivt ta stilling til i hvilken grad vi vil nyttiggjøre oss av de fantastiske nye mulighetene som har åpnet seg for oss, og hvor langt vi vil la vår kulturelle arv legge bånd på vår livsutfoldelse.

Selv er jeg opptatt av at jeg lever nå og ikke om 2-3 generasjoner. Jeg vil derfor leve mitt liv fullt ut nå, hvilket også innbefatter det å praktisere sex med flere enn en person om gangen. Sex er mer spennende og sosialt når man er flere - i alle fall som variasjon/krydder.

Det kan også være en fin gave og en styrke i et parforhold, at man lar sin partner leke også med andre. Ved å åpne opp for i felleskap å ha sex med andre, senkes dessuten risikoen for utroskap. Hvert enkelt par/vennepar bør tenke over om noen av disse "nivåene" kan passe:
1) Soft swap
I steden for å se på pornofilm mens man har sex, inviterer man f.eks et annet par til å ha sex i samme rom. Men ser og blir sett. Mange tenner på å se hvordan det andre paret tenner på å se på en mens man har sex.
2) Full swap, kun i samme rom
I dette tilfeller har alle sex med alle, men bare mens partner er til stede.
3) Åpent forhold
Benevner forhold der hver enkelt part står fritt til å ha sex med andre, også mens partner ikke er til sted.

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 17 juli 2008 16:17

Om menesket enten er naturlig polygamt eller monogamt - kulturelt eller ikke --- så er det du er inne på Frigjort, igjen noe som er svært individuelt.

I et FORHOLD må det må føles riktig for begge, og i full enighet, både hva gjelder fordeler og ulemper/konsekvenser. Igjen krever det respekt, ærlighet og kommunikasjon.

Om den ene føler totalt avsky for å praktisere ulike variasjoner av sex med flere, så er jeg av den karakter at jeg overhodet ikke er villig til å strekke meg for partnerens skyld ene og alene.

Det vil med andre ord si;
...på tross av at jeg kan diskutere temaet, så vil jeg aldri kunne klare å gjennomføre noe av dette i praksis, og jeg vil ikke kunne leve med annet enn det samme hos min partner. Om han finner det uakseptabelt at jeg ikke kan gi han dette "krydderet", vel ---- da kan ikke jeg ha et forhold til vedkommende. Etter min mening, er et godt sexliv en så stor del av et forhold, at om verdigrunnlaget er så elementært sprikende hva et intimt samliv angår, så vil andre deler av forholdet også fungere dårlig for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Småkresen to. 17 juli 2008 16:24

Temaet er tydeligvis en gjenganger, denne gangen vil jeg være forholdsvis nøytral.

Alle individer tar sine egne valg (forhåpentlig).. men noen unntak og partnere som presses litt da..
Av erfaring vil nytelse i et øyeblikk innhente de fleste i en annen setting på et senere tidspunkt.
om man ikke har "kromosom-krøll" eller likegyldig til det meste da...
Å være forholdsvis søkende og "utforskende" er ofte et tegn på usikkerhet, eller rett og slett identisk med et
godt voksent forvirret individ på et eldresenter.. går rundt og surrer og tar kontakt..

uff.. silence nå...hehe...

(mann 37 år fra Rogaland) to. 17 juli 2008 18:10 Privat melding

Er det nå man skal si en gleder seg å bli 30 :-p

Skjult ID med pseudonym Siri to. 17 juli 2008 18:13

Det er da mange som liker å flørte, vite at de fortsatt har "draget" og at dem er attraktive å det som hører med.
Så om du en person en kan gjøre det med å dem får den responsen de ønsker å i tillegg vet du er sikker fordi du stopper det, er det jo deilig for dem å utnytte deg å partnerene deres er nok trygg på deg pga dette, en kan jo nyte det å spille med helt tilen vet det kommer et magisk skille :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 17 juli 2008 18:35

Det er vel et nokså stort gap mellom flørting og frem til det faktum å f.eks. ha trekant som et krydder i sexlivet hos et etablert par, Siri?

Men som en liten sidekommentar til din uttalelse "flørte for å vite at de fortsatt har draget" :
"Skjerpe apetitten ute, og spise hjemme" er det noe som heter.......

:-)

Skjult ID med pseudonym Siri to. 17 juli 2008 19:05

Joda men det er jo så forskjellige folk der ute.
Det du snakker om er jo "helt" normalt for mange.

For min del blir det litt for rart å langt ifra min være måte.

Skjult ID med pseudonym Småkresen to. 17 juli 2008 19:31

nææmen...sier du det slayer.. merkelig..

min ex og hennes beste veninne er i krig etter den søte kløe..langt tilbake i tid..
nye tilbud er derfor avslått konsekvent..tror nok den type krig garantert kommer.. før eller siden..
eller rettere sagt den dagen de berørte våkner opp av "rusen" på den ene eller andre måten..

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 17 juli 2008 20:05

Siri

.....mulig jeg misforsto deg i sted ----- og mulig jeg misforstår deg nå ---- men for å få klarhet:
--- tenker du at det for enkelte mennesker kan være kort vei fra flørt til trekant?

:-))

Skjult ID med pseudonym fantasfisk to. 17 juli 2008 21:11

Haha, opp-, ned- og strange-tilstand for å få plass til tre istedenfor to i senga, hvilket danner en strangelet. *humre*

Strangelet er et fysikknerdsynonym til trekant, hvilket kan antyde at strangelet er fysiker eller ihvertfall endel fysikkurs stappet inn i hodet. Hvis ikke er det et pussig sammentreff. XD

Mitt inntrykk er at det blant studenter er det flere "avvikere" enn ellers i samfunnet, og at det er det som gjør at du dumper borti dem.. Jeg har dumpet borti dem også, for noen år siden. Jeg fylte nettopp 30, men det har ikke plutselig dukket opp en masse sånt nå.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 17 juli 2008 21:52

Det er veldig lett å kalle seg "frigjort" på et forum, og fjerne grenser og hemninger for seksuell utfoldelse...hehe. Og for all del, dette er et tema som opptar mange...av forskjellige grunner. Det er likevel en stor forskjell på fantasi og virkelighet, som mange har vært inne på.

Jeg har tenkt litt på dette, etter at tråden tok denne retningen - og jeg lurer på følgende:

Er samfunnet vårt i ferd med å akseptere det som er avvikende, fordi det er blitt "vanlig" å være grensesprengende og liberal?
Er det tradisjonelle monogamiet avlegs, og man blir oppfattet som kjedelig...dersom man har noen idealer som er litt mer konservative enn det som er trenden i vårt seksuelt frigjorte samfunn? Hva forventes?
Og hvem påvirker "prosessen"...som Frigjort kaller det? Er det avvikerne som er blitt majoriteten, og det som tidligere ble ansett som avvikende...nå er det "vanlige"?

Er ikke vi mennesker luksusdyr, som misliker å velge...når vi kan få i pose og sekk? Er vi ikke misfornøyd med å måtte avstå fra noe, for å oppnå noe annet? Vil vi ikke til enhver tid ha vårt eget beste i kikkerten, for å få gjennomslag for det vi begjærer, ønsker og føeler vi fortjener? Og nå kan vi med samfunnets tydelige tendenser prise oss lykkelig over at vi kan gjøre akkurat som vi vil. Og passer det ikke...vel, da stikker vi? ;-)) Hmm...

Jeg tror vi liker å bake kaken...og spise den selv etterpå...:-) Vår Ole Brumm-mentalitet gjenspeiler seg på mange måter.

(I know...brannfakkel. Men er spennende å se responsen på denne...)

:o))

Skjult ID med pseudonym Siri to. 17 juli 2008 22:29

fantasfisk får fint plass til 3 par i min seng
Bloomie ja det er jo dem som arrangerer p..bytte..s..fest..sw..fest etc
Amourine jeg tror vi snart aksepterer 94% av alt, nå er vi vel på 87% (eller aksepterer, tenker ikke spesielt over det, en annen sak om en synes det selv passer seg å den en er med).

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 17 juli 2008 22:35

Siri

Ja, jeg vet jo selvfølgelig at det er mange som arrangerer slike ting!

Men du snakket om flørting og at det er mange forskjellige mennesker der ute ---- "har behov for å kjenne om de har draget enda" osv.

DET var årsaken til mitt spørsmål!

Jeg tror forøvrig ikke at vi snart aksepterer 94% av alt ---- ei heller at vi er på 87% nå (hvis du da ikke refererer til konkrete, statistiske prosenter som kan feie det jeg tror av banen).
Jeg tror Norge fremdeles domineres av monogami --- selv om toleransegrensen, nysgjerrigheten, utforskertrangen osv helt klart har økt mange mange prosent i løpet av de siste årene....

:-))

Skjult ID med pseudonym Siri to. 17 juli 2008 22:59

Bloomie ja det kan en jo bare se på dating sidene også, er nok opptatte her inne også som kun er her for å få oppmerksomhet å det jeg nevnte. Slik er det jo på singel party også. Å på byen å foruten over alt hvor en befinner seg. Single snakker også på seg forhold om det passer seg.

Heheh % var bare en ilusjon, for ikke langt tilbake hadde vi et annet syn, nå som vi sier er gammelt, fra 80 til 90 å 90 til 00 å nå 00 til 88 hva skjer ikke som vi ikke godtok tidligere, hvor strekker det seg, jo jeg tror en aksepterer mer fremover, det blir mer å mer vanlig. Jenter snakket nok ikke om nattskuffen til venninner en gang nå er en jo på party å med enkel het sprer benene å fremfor kjente å ukjente å det står på ønskelisten, kanskje ikke til familien eller svigersfamilien da ;)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 17 juli 2008 23:10

@ Siri
Nå ramla jeg litt av her...:-)
Kan du konkretisere den siste litt?
:o)

@ Bloomie
Jepp, tror også monogamiet er i høysetet - og det skulle vel bare mangle? Hva skal en vel da med slike nettsteder som denne, dersom det ikke er naturlig å holde seg til èn partner...hehe. Blir jo som bier hele gjengen, da...hehe.
Fordelen her på Sukker, da - er at via matchtreet kan man få en indikasjon (gjentar _kan få_) på hvor liberal/konservativ en evt partner er. For jeg tror vel egentlig mange bommer i starten, desom man går litt på kompromiss på ens egne syn - for å tekkes den andre part. Dette har jeg hørt har skjedd endel ganger. Og man utgir seg for å være mye mer frigjort eller konservativ enn man er. Det må da virkelig være skivebom. ;-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 18 juli 2008 00:10

Siri

Må innrømme at jeg også har ramlet helt av lasset i alle synspunktene og svarene dine mht. mine spørsmål.....sorry! :-)

Amourine

Vi er veldig enige! :-)))))

Skjult ID med pseudonym Tørke sø. 20 juli 2008 20:29

Passerte 30 for 2 år siden. Får fortsatt ingenting.... Så svaret er, Nei det er akkurat som da du var i 20 årene :-)

(mann 49 år fra Telemark) on. 23 juli 2008 16:47 Privat melding

Hun har eggløsning og sikrer seg! Smart jente!