Alle innlegg Sukkerforum

"Spillet" / "Hard to get" = turn-off!

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 15 mars 2013 18:25 Privat melding

Jeg føler at (nett)dating ofte skal dreie seg om spillet, dvs vente x antall timer, dager eller uker ettersom, før man gir respons for å være spennende.
Er det bare jeg som synes det er turnoff?
Hvis jeg er interessert i en fyr så vil jeg vise det, ikke sitte og vente! Og hvis jeg kommer i kontakt med en fyr så må han også vise interesse! Hvis jeg ikke hører noe på lenge så blir i hvertfall ikke jeg mer interessert. Tvert om så tenker jeg heller at han ikke er så veldig interessert i meg. Eller at han har så mange på gang at han "glemmer" meg og da mister jeg interessen.

Flere som har det sånn?

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 15 mars 2013 18:27

Jeg har ikke samme problem, fordi jeg løser problemet ved å ikke "spille spillet". Har vært ferdig med å spille spill ganske lenge, så jenter som driver med slikt er faktisk bare uaktuelle :)

Bare ignorer disse, så har du løst problemet :D

Skjult ID med pseudonym Idyll fr. 15 mars 2013 18:32

Jepp, lei. Det er jo bare å gå videre, livet blir ikke bedre av å vente på andre.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 15 mars 2013 18:37 Privat melding

Godt å høre at jeg ikke er alene om å synes det:-)

Skjult ID med pseudonym Blokkert fr. 15 mars 2013 18:38

En person som er for opptatt for å vise meg oppmerksomhet har i så fall misforstått meg totalt om de ønsker noe mer seriøst. Fokus og vilje til å gi av seg selv til en man ser for seg å kanskje dele resten av livet med er helt essensielt for meg.

Så TS: nei, du er langt i fra alene om å mene dette.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 mars 2013 18:42 Privat melding

you can talk the talk, but can you walk the walk.

handling over ord.

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 mars 2013 18:44

Enig med resten!

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 mars 2013 18:49

Og guttene tenker sikker "bæh, hvorfor skal VI gjøre alt, hvorfor kan ikke VI sitte å vente, damene må da ta initiativ de også bla bla SNORK".

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 15 mars 2013 18:50 Privat melding

Helt enig med deg TS i dette. Jeg antar også at hvis jeg ikke hører noe så er han ikke interessert. Jeg gir da ivertfall ikke lyd fra meg, hvis det blir slik etter en date. Den gleden får han ikke :) Stoltheten er reddet :)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 15 mars 2013 18:51

legger meg flat og snorker med Bene

Skjult ID med pseudonym Lovely75 fr. 15 mars 2013 18:54

Gir dæm 2 timer..Ingen svar når de har lest brev og sett profil er det blokk!

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 15 mars 2013 18:59

Nope! Jeg har det IKKE sånn.
Jeg teller verken sekunder, minutter eller timer. For ikke å nevne dager og uker.
Og når det gjelder stolthet ift vente/ikke-vente, svare/ikke-svare...så skjiter jeg faktisk i akkurat DET.
Jeg tar kontakt når jeg vil/har tid/har anledning/det passer. Vil tro det er en person som har et liv i andre enden av skjermen også, så jeg håper at prioriteringene er skrudd sammen på samme måte der.
Og om det ikke er slik...så er vi uansett ikke noen god match.
Slik er det med den saken. ;-)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 15 mars 2013 19:00 Privat melding

Takk Aqua-L!
Dette er sånt man egentlig vet innerst inne men "glemmer" det når man har èn spesiell i tankene.

Så takk igjen for at du minner meg på det, da er jeg "fri" igjen:-)
Nå er det slutt med å kaste bort tid på å vente på idioter (for det er det de er når de holder folk på "gress"). Og jeg g en fin og åpen helg i møte;-)

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 15 mars 2013 19:01 Privat melding

Syns egentlig denne rammer ganske bra!

"I know that as a man, if I am interested in getting to know a woman for more than just sex, I will call her back. I'll ask her out again at the end of the first date. I'm not going to get so busy that I forget about her."

En merker jo ganske rask om der e kjemi eller ikke... då bruker en resten av kvellen te å finne ut om der e noe felles og:)

Skjult ID med pseudonym yyy fr. 15 mars 2013 19:10

Spille hard to get er ikke bare turn off, det får meg til å lure på hvorfor h*n er på sukker.

Skjult ID med pseudonym dami fr. 15 mars 2013 19:15

Det behøver jo ikke alltid være det store spillet som er på gang i kulissene. Av og til gidder jeg rett og slett ikke å være så veldig på fordi jeg rett og slett synes jenta er kjedelig e.l.

Da svarer jeg enten for å være høflig, eller for å få boostet selvbilde en smule på i en grå hverdag, eller fordi jeg bare har lyst til å se at det lyser blått i innboksen. Ikke spesielt flatterende egenskap ved meg dette, men jeg har en følelse at at jeg ikke er alene om å tenke sånn her inne.

Men jeg er enig i at spill er tull og turn off om det kun er basert på å forsøke å gjøre seg kostbar/interessant ved å spille mindre interessert enn man egentlig er.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 15 mars 2013 19:20

Åh... Så hvis jeg sender en melding til ei jente her inne og hun ikke svare, så spiller hun altså bare hard to get?
Og jeg som hele tiden har trodd at det betyr at hun ikke er interessert. :P

Skjult ID med pseudonym humor123 fr. 15 mars 2013 19:22

Absolutt turnoff at man spiller kostbar, men skader det egentlig noen at begge viser litt interesse?

dersom begge sitter på sin egen haug og mener den andre må ta initiativ skjer jo absolutt ingenting. Da sitter det to formådde parter på hver sin side. hva skader det egentlig å bare spørre? Man får jo nei uansett om man ikke sier noe, så skader det egentlig å spørre?

Hvorfor skader det egentlig at man spør for å være sikker liksom?

Men ja tar det veldig lang tid så mister man fort interessen, da har de andre ting å drive med. Og matcher man ikke på kontaktraten, så er den vel forskjelllig over tid også vil jeg tro.

Dersom noen vil ha meldinger hver dag, er det perfekt om begge synes det samme.
Noen holder seg til en i uken osv. Ingenting er jo feil, bare at de to ikke matcher :)

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 15 mars 2013 19:33

Kuul; du fikk det sagt :-b

TS: Det skal noe til for å holde en tråd på nettet, en gjensidig innsats! Det som ødelegger på et slikt sted er "alle de andre!"

F.eks. En skriver med noen, hører ikke et ord på uker og måneder, og får seg ikke til å mase, dialog er dialog. Såå skriver en med ei ny, hvorpå meldinger fra tidligere korrespondenter detter inn.

Dater du endelig ei om høsten, (etter å ha slitt deg gjennom tre år med alenenetter), sååå ramler det inn meldinger og røde hjerter fra de som ble borte på Sukker og ikke viste seg hele sommerferien :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 15 mars 2013 19:40 Privat melding

Ja her var det mange meninger og følelser om tema må jeg si og det er fint;-)

Synd å høre om dine opplevelser "Kuuul" men jeg tror (og håper) at disse "grisene og kalde fittene" kanskje overdriver når det gjelder antall sexpartnere.

Når det er sagt så synes jeg man må få gjøre som man vil bare man er ærlig om det. Hvis man kun er ute etter sex og begge parter er enige så er jo det helt greit det.

Når det gjelder det å treffes fort så er jeg helt uenig: Jeg ønsker å treffe folk fort for en kaffe for å se an kjemi, så slipper vi å kaste bort tid på å skrive frem og tilbake, som jeg synes er kjedelig. Smaken er som baken!

Og når det er sagt så har jeg enda tilgode å hoppe til køys med noen her fra sukker, men noen kaffedater har det blitt;-)

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 15 mars 2013 19:51 Privat melding

Hvis en person ikke har tid, eller prioriterer noe annet, så mister vi nok interesse over tid.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 15 mars 2013 19:55

...hør på rådet, men følg det ikke.

En er vel ingen leder hvis en lar Wygant stake ut kursen, hehe.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 15 mars 2013 20:18

iKommode1: words.

Forsåvidt, dere jenter er inne på noe. Er mannen tilstrekkelig interessert, så bør han kunne gi lyd i fra seg. MEN ting tar ofte TID. Det er en GRUNN til at folk finner hverandre på jobben, i vennekretsen etc. De har brukt tilstrekkelig TID til å bli kjent med hverandre! Og innen interessen er fanget, krever det litt gjensidighet! Hvilken LEDER vil ansette en uinteressert arbeidstager som sitter med hendene i fanget?

Husk også hva eksperter på dating sier (Sukkers ekspert): Menn lyver for å komme dithen at de faktisk kan bli kjent med henne! Hva med å gå den runden sammen istedet for å vente på PRINSEN PÅ DEN HVITE HESTEN.

(J. prinsesser... grr)

:-DD

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 15 mars 2013 20:26 Privat melding

Jeg er i grunn enig med @TS, å bruke for lang tid på meldinger er for meg bortkastet tid relatert til tema kjemi.
Da er jeg heller litt mer direkte i starten, og føler hun at hun må vise interesse pga. et spørsmål, men mulig hun trenger mer tid så er det hennes valg, og det er viktig å akseptere at vi er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 15 mars 2013 20:29

@Aquarius-L: Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Skal det i hele tatt få mulighet til å vokse seg til et forhold over tid, så må begge være villig til å gi av seg selv og sin tid. Noe annet oppfatter jeg lett som likegyldighet og mangel på interesse. Og jeg lar høre fra meg, sitter ikke og venter på at den andre skal ta initiativet.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 15 mars 2013 20:57

Og så litt om å ta det rolig:

http://www.dagbladet.no/2013/03/15/tema/klikk/velvere/samliv/helse/26227830/

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 15 mars 2013 21:12 Privat melding

Hvis jeg treffer en fyr og er gira på ham, så gir jeg forholdsvis tydelige tegn på det. Hvis jeg ikke hører fra ham så er det GREIT, men da nytter det ikke etterpå å sutre om "jammen jeg trodde atte.." Samtidig savner jeg litt initiativ fra gutter faktisk, for de fleste jeg har vært borti tidligere har vært litt..gah.

Ved èn anledning har jeg truffet en fyr som var virkelig rett på, og det var såå deilig. Han endte som en kompis tilslutt (åpenbart), men det var digg å få direkte beskjed, direkte handlinger og ikke minst bli "kommandert" litt.

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 15 mars 2013 21:18

A-L, det står også om å ta pause fra den andre i forelskelsens rus, hehe.

Nei, jeg tror ikke det å "spille hard to get" er noe bedre enn å ljuge på andre måter. Vær deg sjøl hvis du kan, hvis forelskelsens rus tar deg... så nyt rusen :-b

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 15 mars 2013 21:25

bene..va det av typen "skrev kjerring" komando....?;p

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 mars 2013 22:21

Nei, det er bare trashy :) Mer av typen som ikke trenger å SI noe, for handling sier mer enn tusen ord ;)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 15 mars 2013 22:22

-bene-
jeg kommuniserer utelukkende gjennom memes. Er det greit? :D

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 mars 2013 22:29

Tjaaaa, someecards er fine slik :) Det viser meldinga rimelig tydelig.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 15 mars 2013 22:54

En som bare tar et godt tak i håret? :)

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 15 mars 2013 23:20 Privat melding

Ja bare for å oppklare det som flere har "diskutert nedover tråden":
Jeg sitter ikke passiv og venter, aldri! Hehe, hørtes kanskje litt strengt ut, men poenget er at jeg sitter ikke som en prinsesse og venter på å bli oppvartet av en mann/gutt. Jeg er altfor oppegående og i tiden til slike gammeldagse holdninger.
Men når det er sagt så føler jeg ikke at jeg er "agressivt pågående heller. Og jeg har full forståelse for at noen trenger mer tid f.eks før man møtes første gang, men da må man allikevel holde interessen vedlike. Ellers så forsvinner ihvertfall min interesse.
Jeg vil jo tro at hvis noen har dette behovet for tid (og ja selvsagt har vi alle et liv utenom også) så tenker de allikevel på vedkommende, ellers er det vel ikke noe poeng å møtes i det hele tatt? Og å skrive et enkelt hei hvordan går det el.l. tar ikke mange sekundene! Jeg må le av de som påstår at de er så "busy" at de ikke rekker det! Hahaha;-)

Skjult ID med pseudonym dami fr. 15 mars 2013 23:28

Jeg tror ikke at det er det store spillet som gjør at noen er trege til å svare, men snarere mangel på interesse.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 15 mars 2013 23:30

Vi menn blir jo slik vi er opplært til å bli. Når vi har opplevd nok ganger å bli kalt desperat og needy så justerer vi oppførselen deretter.

@dami
Du har et poeng. Det kan jo også tenkes at de har flere på en gang og må prioritere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 16 mars 2013 00:10

Jammen jeg trodde at.....

Skjult ID med pseudonym søker lø. 16 mars 2013 00:12

@Powpowgutt
Bare glem det Powpowgutt, Aqua-L spiser fem sånne som deg til frokost.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 16 mars 2013 01:25 Privat melding

Skyldig.

Men pokker heller, det blir fort mye å holde et halvt dusin dialoger i gang. Da trekker jeg meg bare unna. Og selvsagt er det litt dumt hvis jeg har sendt første melding. Men bruker du halve arbeidsdagen på å parere mailboksen på jobben, er det bare slit å logge på Sukker, og ha en bøtta full der også... Og stikker du snuten fram på forumet er det jo virkelig gjort. I utgangspunktet syntes jeg det var meningsløst å være anonym på forumet, men nå skjønner jeg at det kan være hensiktsmessig....

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 lø. 16 mars 2013 08:33

@Fettberget: Jeg er såret og vonbråten over din ufine måte å avvise meg på. La være å svar på mine godt gjennomtenkte kjærlighetserklæringer ;-p Skal fylle mailboksen din;-) Hehe...

Skjult ID med pseudonym spicysweet lø. 16 mars 2013 09:34

Om en mann spille hard to her,så vise jeg døra nok så kjapt. Jeg har ikke tid å være den personen som ringer og spør hvordan han har det,og hva tid vi skal ses igjen. Glem det sier nå jeg. Det er plenti av andre som vil ha meg og vil tilbringer tid med meg. Er en mann interessert,så skriver eller ringer han. Enkel er det. Vær ærlig,og vær deg selv.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 16 mars 2013 12:34

@spicysweet
Sitat: "Jeg har ikke tid å være den personen som ringer og spør hvordan han har det"
Da er det nok ikke nødvendig i vise døren, han finner veien ut selv ganske så kjapt.

Skjult ID med pseudonym Hm lø. 16 mars 2013 12:55

Morsomt å se at det er så mange kvinner som hiver seg på tråden her. Da jeg sitter med følelsen av at det er veldig mange, som sitter med inntrykket av at jentene her inne er veldig "hard to get" .
Men dette nettdating fenomenet er og blir et sirkus! Som man kan bli sliten av :)
De fleste føler vel behovet for en partner i voksen alder. Hvis jeg først føler interesse av noen, så vil jeg gjerne finne ut av det, foruten å bruke for mye tid. Er jo som å lete etter nålen i høystakken dette. Man kan nesten bli litt skadd av å være her i lengden. Jeg bor litt landlig til, så alternativet til nett føler jeg er rimelig tamt, så jeg forsvinner alikevel ikke herfra. Men skal jeg summere opp de tre årene jeg har vært til og fra her, så tror jeg faktisk jeg må si , at det hittil har stjålet mer energi enn det har gitt.
Men som sagt jeg vil fortsette, jeg har en drøm om å finne ei å dele livet med, ei som ser meg, og alle de gode verdiene som bor i meg. Ei som vil ta vare på meg, og ei som vil bli tatt vare på..
Jeg blir ikke komplett lykkelig uten noen ved min side, det skal jeg tørre å stå inne for.
Så får all de som vil kalle meg "needy" gjøre det så mye de bare vil ! :)

Hilsen en som lengter etter godjenta! :)

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 18 mars 2013 11:28 Privat melding

"Spillet" / "Hard to get" = turn-off!
Som jeg kunne skrevet det selv.. Men gi opp? Tror ikke det..

Skjult ID med pseudonym skrue ma. 18 mars 2013 18:17

Vi kan prøve å være "easy to get" :) Flørte som en gal, alt å vinne på det, og får man sjangs, så ta imot og vær ekte! Avtale?..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 18 mars 2013 18:41

Vel, 'easy to get' virker å være tilsvarende turn off som 'hard to get'.

Når jeg tenker meg om, siden jeg har så forbanna bra selvinnsikt, spiller jeg 'hard to get' siden jeg gjemmer meg bak et pseudonym og en avledningsprofil?

Eller gjør jeg ikke det? For jeg mener, de kan jo bare søke meg opp og kontakte meg om de vil. Så SÅ 'hard to get' er jeg kanskje ikke allikevel?

Hmmm.... ;)

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 18 mars 2013 22:42 Privat melding

Til både Hm og TempTress:
Ikke gi opp og det skal heller ikke jeg:-)
Var bare gdt å få ut den frustrasjonen som jeg startet tråden med!

Tips til de som "spiller spillet" fordi de ikke er interessert:
Så ligg unna da, jeg er nemlig ikke interesser i noen som ikke er en smule engasjert i meg! Da kommer du nemlig under kategorien "tafatte menn" og som sagt så er det skikkelig turnoff, så det så!