Alle innlegg Sukkerforum

Profilbildets intensjon. :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kandolor to. 17 juli 2008 22:02

Jeg vet at det har vært debatt rundt profilbilde og profilbilderegler før, men tar det opp igjen ;)

Hva er profilbildets hensikt?

Jeg mener det er "smaksprøven" på akkurat dén godteposen (yepp, snakker i sukkermetaforer - liker det) ;) som gjør at man blir nysgjerrig og vil sjekke ut hva mer som er i posen (se på hele profilen). Kanskje er det omtrent bare snop man liker, eller man finner ut at den som har plukka oppi posen, har/er en helt annen smak enn en selv.
Uansett, profilbildet er en teaser.
Er det da så viktig hvordan profilbildet er?
Om hele ansiktet vises, om det er tegnet, av et maleri, etn ting man bryr seg om osv. Det sier uansett en del om personen bak, i og med at en har valgt det.
Hva er best? Et profilbilde som er valgt med omhu, men ikke nødvendigvis viser profileieren up front, eller manglende profilbilde?

Jeg vet hva jeg ville valgt. Både for meg selv, og hva jeg ønsker å finne her på andre profiler :)

(Jeg synes uansett det er viktig med et godt album, for meg er det viktig å se hvem jeg skriver med, men det er en annen diskusjon). :)

Hva mener dere? Og sukker.no?

Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 17 juli 2008 22:13

Vel, jeg byttet profilbilde for noen uker siden, fra et meget smilende bilde der man nesten ikke ser annet enn ansiktet, til et litt mer avmålt, dog smilende, bilde der man ser litt mer. Og jeg har allerede merket at jeg har flere treff og også har fått flere henvendelser på profilen.

Ellers er jo Sukker ganske strenge på profilbilder. De tillater ikke tegninger/malerier, og heller ikke bilder av ting, bilder sammen med andre eller bilder der man ikke ser hele ansiktet. Så valget er jo uansett litt begrenset...

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 19 juli 2008 00:34 Privat melding

jeg må si meg enig med Kandolor her, det som er viktig for meg, er å få en teaser slik at man blir fristet til å gå inn og se mer på profilen.

Om det betyr at det er ett bilde av hele personen, av delvis eller helt annet, kommer helt an på både personen og på selve bildet, det må være noe som frister til å se mer.

Har selv valgt ett bilde som ikke er bare naturlig, og det viser ikke hele meg i en distansert setting, men det funker for meg. Det er ganske typisk meg og jeg får også det jeg trenger av treff på siden min og kontakt med folk,