Alle innlegg Sukkerforum

Du lager vel ikke middag du som er alene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 fr. 18 juli 2008 11:08

Jeg laget i hvertfall aldri middag da jeg var alene, nei så mye styr for en person. Ja, og kjøleskapet mitt var nesten tomt, hva skal man med mat i kjøleskapet når en er alene. Etter at jeg traff mannen min da jeg var ca 22, lager jeg selvsagt middag hver dag.

Hva er det som gjør at folk ikke tror at jeg lager middag til meg selv, selv om jeg bor alene? Jeg møter stadig slike "holdninger", men svarer at jeg lager middag hver dag.

Jeg har bestandig laget middag til meg selv siden jeg flyttet på hybel som 17åring, nå er jeg 30år. Det er blitt enda viktigere for meg i voksen alder å ha en rutine i hverdagen. Det er få ting som jeg skal begynne med/gjøre når jeg finner en mann, for det er viktig å ikke sette livet på vent, selv om man føle at man er singel på overtid.

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 18 juli 2008 11:20

Tror ikke du får så mange som er uenige på ett forum for single... :)

Skjult ID med pseudonym s fr. 18 juli 2008 11:25

Jeg bare spør kort og grei: Er det så big deal?

Hva folk mener og tror om meg og mine middagsvaner må jeg si at jeg bryr meg passende lite om :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 18 juli 2008 12:33

jeg må innrømme at jeg lager skjelden skikkelig middag til bare meg,har vel mer det at det blir lettere middager,og ting som er fort å lage.
men derfor det er så greit å kunne invitere venner av og til så man får laget noe skikkelig:-)
er faktisk ting som ikke er noe gøy å lage til en person, lager man en stek,så er det kjedelig å fryse de resterende 3-4 posjonene:-)

Skjult ID med pseudonym Middag! fr. 18 juli 2008 13:12

Det er vel en selvsagt ting at man lager ordentlig middag dersom man er glad i ordentlig mat - og det uavhengig av om man er en eller fire! Om jeg er singel eller ei, har ingenting med saken å gjøre.

Om man synes det er "kjedelig", så får man jobbe litt med holdningene sine, for det er overhodet ikke kjedelig å lage ordentlig mat til seg selv. Fint om det er flere til bords, men mat må man uansett ha, og DEN SKAL VÆRE GOD!

Du er det du spiser, ikke glem det.............;-)

(mann 46 år fra Hordaland) fr. 18 juli 2008 15:52 Privat melding

For meg er matlaging blitt en hobby og et kjærkomment avbrekk i hverdagen. Kjempegøy å lete frem spennende oppskrifter å prøve. Det fine med å gjøre det alene er det gjør ingenting om det blir fiasko :) - da har jeg sannsynligvis lært hvordan jeg skal gjøre det bedre til den gang jeg skal servere det til noen.

Må selvsagt innrømme at i lengden blir det jo litt stusselig å bare lage til seg selv. Derfor har jeg laget denne siden for alle andre single også er glad i matlaging. Se: singlesmatklubbdotcom

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 18 juli 2008 16:31

Hvorfor bry seg om andres holdninger?

Får jeg et sånt spørsmål svarer jeg bare: Selvfølgelig lager jeg ikke middag. Jeg er jo en singel mann som venter på en dame som kan stå ved kjøkkenbenken for å fikse slikt. Enn så lenge går det i takeaway og grandis.

Skjult ID med pseudonym s fr. 18 juli 2008 17:11

@hansomspør

Hehe, bra :)

Spiser som regel en del varmmat til lunsj på jobb, og da blir det litt vel kraftig kost for min følsomme mave å hive innpå enda mer slikt når jeg kommer hjem.

Skjult ID med pseudonym s fr. 18 juli 2008 17:12

@timtim71

Oh, dristig.

Tipper at det innlegget der er bortevekk innen denne kveldens utløp, dessverre.

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 fr. 18 juli 2008 17:50

Mine matvaner er en orgie i fordomsinnfrieri, jeg orker ikke lage mat som tar lenger tid å forberede enn 14 minutter. Fjordland er konge, grandis kan jeg ikke spise lenger pga overdose. Årsaken er -akkurat som andre har påpekt her over- at jeg ikke gidder å bruke 1 av de 4 timene fritid jeg har hver arbeidsdag på å stå ved komfyren.
Det skal likevel sies at jeg KAN lage mat. Liker å bake og lage god mat når jeg har nok av tid OG er sammen med andre som kan dele opplevelsen.

Skjult ID med pseudonym hansomspør fr. 18 juli 2008 17:53

@s - Om ikke annet, så setter det dem i hvert fall litt i forlegenhet fordi de stiller et teit spørsmål.

Blir litt som de som spør "fått deg noe i det siste, eller" kameratslig mens det sitter en haug med kjente og ukjente par rundt bordet. Må jo nesten parere "åssen går det, får du lov til å ta Lene i toer'n ennå?". Synd at jeg feiger ut og ennå ikke har tatt den, men en gang....

Skjult ID med pseudonym s fr. 18 juli 2008 18:10

@hansomspør

Haha, den var bra.

Den som er enda døllere er vel de som bruker "lenge siden du har fått deg noe?" (fortsatt i plenum, ja) som et stusselig forsøk på å kvele en diskusjon hvor de ikke har mer å stille opp med.

Skjult ID med pseudonym Løsbart fr. 18 juli 2008 18:34

Mmm - minuttbiff med broccoli, minigulrøtter og løk - kjempegodt, og det tar kortere tid enn en Grandiosa...

Skjult ID med pseudonym Middag! fr. 18 juli 2008 18:35

Uff, nå er det like før iallfall JEG mister matlysten.....

@sandaker 77: Hva, det tar vel ikke en time å lage et ordentlig måltid mat??? Trener du på å komme til VM i kokkekunst? Selv bruker jeg 15-30 minutter og det blir som regel et kjempemåltid.

Skjult ID med pseudonym Huff... fr. 18 juli 2008 18:51

Jeg synes at et passende svar om jeg noengang fikk spørsmålet ville være at siden jeg er singel, så behøver jeg jo ikke å spise, så jeg har satt hele greia på vent og har ikke tenkt å lage eller spise middag eller annet før jeg er godt og vel gift. Sånn er det med den saken!

Ha en herlig middag!

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 18 juli 2008 19:02

@middag... her ble det spurt om hva folk gjorde i middagsvanene,ikke hva du måtte bry deg om hva jeg lager eller ikke lager...
;-)
men det er nok forskjellig hva folk lager likevel,og ifølge prosentene som spiser grandiosa(jeg er ikke av de) så er det nok en stooooor andel av folket som spiser det:-)
om jeg er teit som ikke gidder lage en hel stek til bare meg,så får det så være...
man blir hva man spiser sier du.... ja kanskje det,vet ikke om jeg er kresen eller lettvint i matveien,men kanskje det stemmer he he

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 fr. 18 juli 2008 19:39

@Middag

hehe, ok. Vi inngår et kompromiss: 30-40 minutter. I hvert fall hvis vi skal ha med poteter som behøver å skrelles. Greia er at grandis/fjordland tar 3 minutter effektiv tid fordi du kan surfe på Sukker mens ovnen/mikron står på ;-)

Skjult ID med pseudonym Peter lø. 19 juli 2008 11:16

Jeg elsker å lage mat til å med andre.
Men å gidde å bruke tid på meg selv, er det dårlig med.
Dermed blir det noe enkelt å unsunt relativt ofte.
Noen ganger fryser jeg ned, for å lage en raskere middag når det passer seg.

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 19 juli 2008 19:05

Jeg har en kraftig foodprossesor, den stapper jeg bare mye sunt oppi og heller det rask nedpå:-) Kjapt, effetiv men IKKE alltid godt...

Har laget milk-shake med mye rart i og noe av det smaker faktisk godt, (ok, ikke vondt da), men fisk og poteter i shaken anbefales ikke, det blir for drøyt!

Skjult ID med pseudonym juni lø. 19 juli 2008 19:21

Organ:

hehe... det er som det en kunstner ville ha sagt: dersom _ett_ av mine 40 arbeider blir vellykket så er jeg fornøyd...