Alle innlegg Sukkerforum

Kan Sukker hindre fast følge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker lø. 19 juli 2008 01:46

Hei.
Jeg har vært på Sukker lenge nå og truffet mange søte kvinner. Nå har jeg endelig truffet en som jeg har lyst til å treffe flere ganger, og gjerne etablere noe mer fast med, men lurer på om hva Sukker mener om det? Vil ikke det bli oppfattet som å ødelegge for deres forretningsidè? For hvis det medfører at hun og jeg skal bli "match", så vil jeg vel (og sannsynligvis henne også, men det kan jeg jo ikke ta for gitt) slutte på Sukker? Og da tjener de til slutt ikke noe penger?

Er det noen som helst måte de på Sukker kan finne ut om man har fått fast følge på? Kan de gjøre noe med det? Vi har vel ikke forpliktet oss til å BARE treffe personer èn gang, eller hvordan er dette. Vil gjerne ha andres syn på dette, da jeg er veldig usikker!

Skjult ID med pseudonym s lø. 19 juli 2008 04:23

@Usikker

Gjesp.

Skjult ID med pseudonym Bloomie lø. 19 juli 2008 09:01

Hva i all verden ville vært poenget med en slik datingtjeneste om hensikten ikke var at folk skulle finne hverandre!???? Du tolker det nok stikk motsatt av hva som faktisk er tilfelle.

For hvert par som etableres så jubler Sukker --- både fordi de blir glade for at systemet deres gir grunnlag for kjærlighet, og selvfølgelig hovedsaklig fordi det gir knallgod reklame for Sukker! Og god reklame er penger inn vet du! Det betyr flere nye medlemmer -- og som Slayer sier; single er det nok av....
....på forsiden kan du til og med lese noen søte Sukkerhistorier om par som har funnet hverandre...

Det kommer inn mange nye medlemmer hver dag, og det kommer nok flere nye inn enn hva det fyker medlemmer UT pga. at de har truffet en de ønsker å være sammen med.....så du kan nok bare slutte å bekymre deg for Sukker's inntektskilde, og fokusere på kjærligheten!

Ha en riktig god helg!

:-)

Skjult ID med pseudonym Lattermild lø. 19 juli 2008 09:46

He-he :o)

Tror du hadde en artig stund når du lagde denne meldingen gitt.
God helg!

Skjult ID med pseudonym Mænn lø. 19 juli 2008 09:48

Det er dessuten strengt forbudt med humor på Sukker. Dette til orientering ;-)

Skjult ID med pseudonym God latter lø. 19 juli 2008 11:18

Jeg må innrømme at jeg fikk meg en durabelig god latter av det innslaget ditt, Usikker, helt til jeg leste de første svarene. Er det mulig?!! Men det kan hende at du Mænn har rett, at det er strengt forbudt med humor på Sukker? ;-)

Skjult ID med pseudonym alex lø. 19 juli 2008 11:23

Sukker er en forretning, og deres begeistring for pardannelser styres nok av om det bringer penger i kassa.

Sukker tjener på at flest mulig forblir superbrukere lengst mulig. En selvfølgelighet. Det betyr å sluse flest mulig inn og sørger for at færrest mulig stikker av. Superbrukere inn kommer av flest mulig brukere, som drives av presseoppslag, rykter osv. Folk hopper av enten fordi de finner noen eller fordi de gir opp. Pardannelser kan føre til nye brukere via rykter. Frustrerte avhoppere har motsatt effekt.

Spørsmålet er om pardannelser vil øke inntjeningen til sukker. I utgangspunktet mister sukker to brukere, der minst en av dem er superbruker. Det betyr tapte inntekter. Samtidig er det god reklame at dating på sukker gir resultater. Annonseres det på forumet kan det føre til at færre hopper av og flere blir superbrukere. Annonseres det IRL kan det føre til flere brukere. Det kritiske spørsmålet er da om reklameeffekten vil bidra til mer inntekt enn tap.

Så lenge systemet er såpass "inneffektivt" som nå, tror jeg sukker går i pluss for hvert par som dannes. Det er jo ennå ikke slik at folk finner hverandre etter en uke her.

Sukker tjener på at det er vanskelig å finne den rette her, men samtidig at det slippes gjennom noen heldige nå og da. Folk kjøper lodd bare hvis de vet at noen vinner, selv om det er ytterst få vinnere...

Skjult ID med pseudonym Usikker lø. 19 juli 2008 12:35

Hei og takk for alle fine svar. Før var jeg usikker, nå er jeg bare i tvil. Eller var det tvert i mot?

Jeg kan jo forsøke å treffe henne litt sånn i skjul? Og kanskje ikke si det til noen, før jeg er helt sikker? Kan for øvrig Sukker nå vite hvem jeg er selv om jeg skriver unde pseudonym? For da blir det jo skikkelig skummelt å date samme dama flere ganger. Plutselig får jeg en telefon fra Sukker som sier "Hmm, kan det stemme at du dater XX jevnlig? Fordi....? " Nei, det skal sannelig ikke være lett dette.

Skjult ID med pseudonym timtim71 lø. 19 juli 2008 17:32

Har en selv en mistanke om at Sukker roter til dette match treet sånn at færrest mulig finner hverandre her inne.

Så du er nok inne på noe her @Usikker.

Ler så jeg griner.
Underholdende tråd

Skjult ID med pseudonym juni lø. 19 juli 2008 18:02

:-D

Men det er da ikke alltid så lett å vite hvem som faktisk har humor og hvem som bare er ute og tar seg en skikkelig bærtur på forumet...

Skjult ID med pseudonym måneskinn lø. 19 juli 2008 21:02

Fantastisk morsomt...men ble usikker på om dette egentlig skulle være seriøst....Håper ikke det....

Skjult ID med pseudonym fantasfisk lø. 19 juli 2008 21:04

Sukker er faktisk en konspirasjon og en losje. Du kan melde deg inn når som helst, men om du melder deg ut vil sukker sørge for at det kommer psykopater etter deg og kjæresten din og sørger for at ting går dårlig helt til du vender tilbake.

Skjult ID med pseudonym Mænn lø. 19 juli 2008 21:17

A ha! Derfor det skar seg med henne jeg møtte her på Sukker...

Skjult ID med pseudonym Primavera lø. 19 juli 2008 21:20

@Mænn: Skjedde meg også.....:-)))