Alle innlegg Sukkerforum

Jenter uten profiltekst.

Vis siste innlegg
(mann 27 år fra Vest-Agder) ma. 18 mars 2013 23:06 Privat melding

Jeg vet ikke hvor utbredt dette er i andre aldersgrupper. Men blant dem jeg har i søkekriteriet mitt så er minst halvparten av profilene uten tekst, eller så har de en av disse klisje aktige greiene som f.eks Jeg kan ikke beskrives! jeg må oppleves! Eller klassikeren send melding om du lurer på noe. Lurer på hva?! er jo forferdelig lite man kan bruke som icebreaker på slike profiler. annet enn å gå ut i fra utseendet, og jeg synes personlig det blir litt vel kjedelig egentlig.

Så her kommer en liten oppfordring til jentene, please skriv litt mer i profilen deres. Det trenger ikke å være en wall of text ellerno men værsåsnill å skriv noe man kan gå ut i fra. Et pent utseende får dere kun så langt. (evt blir dere nedspamma av folk som lurer på om dere har lyst på en tur på discosticken deres)

Skriv folkens, skriv :)

Ellers god kveld til alle

Skjult ID med pseudonym humor123 ma. 18 mars 2013 23:09

Tja kan være noen bra bilder i albumet, men enig. Kan liksom ikke dra så mye ut av ingenting liksom.
Men for noen så holder sikkert det også ;)

Skjult ID med pseudonym husmor123 ma. 18 mars 2013 23:12

Takler ikke masse pjatt og egen beskrivelse i en profil.. Etter et bilde og litt dialog vil jeg evt treffe personen og se selv hva jeg synes!

Skjult ID ti. 19 mars 2013 07:02

@husmor
Smarting

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 19 mars 2013 07:39 Privat melding

Har vel et eller annet å gjøre med, at kvinnene blir kontaktet uansatt. Mener å ha snakket me kvinnner på online dating så mottar over 50 breve per dag, så ganske mye lettere å verre kvinne akkurat på det punkt:)

Skjult ID med pseudonym crio ti. 19 mars 2013 08:21

@pinnemand: hmpf..selvtillitsknekk der gitt..får kanskje 1 ny melding i uka, men så skriver jeg med et par supre forumsgutter i tillegg :-) Godguttene sine det, dere vet hvem dere er! ;-)

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 19 mars 2013 08:28 Privat melding

@crio haha må ikke få det, da en stor del av de 50 breve e veldig useriøst og klamme tilbud om sydenture eller hotel opphold me et formål!

Egentlig så e det jo bare viktig me et brev, så lenge det e den rette så skrive :)

Men kan jo fortelle, at mens eg har vert herinde (ca 2 uker) har eg bare mottatt 1 brev og 2 så har klikket "Nysgjerrig på deg" :)

Skjult ID med pseudonym ... ti. 19 mars 2013 10:41

Det irriterer meg også.. Så jeg pleier å skrive og lure på om jeg kan spørre om hva jeg vil. Da noen svarer ja (med blunkerødmefjes) Så kan jeg f.eks spørre hva kvadratroten av 345 er, eller om de har sett solbrillene mine.

Merkelig nok så kommer det aldri noe svar tilbake..

(mann 25 år fra Vest-Agder) ti. 19 mars 2013 10:54 Privat melding

@...

Det er fordi så fort du går inn på sofistikerte temaer, stikker de av. Dette opplever jeg hver gang jeg prøver å innlede samtaler som ikke bare handler om mas og fjas. Mulig det er noe ved selve meg som skurrer; det at jeg faktisk har en profiltekst og virker dønn seriøst samt har lyst på noe annet enn "kort flørt/flørt som kan utvikle seg". Det er vel der de fleste hopper av med en gang, fordi de føler de blir pålagt å være seriøse så snart en etablerer kontakt.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 19 mars 2013 10:58

@ kasiba .
Det er fordi jeg ikke vil ha noe svar av de heller, jeg bare skriver det for å understreke at jeg syns det er dårlig å ikke gidde å skrive noe mer, spesielt når man søker noe langvarig. Så jeg skriver det for å gjøre ett poeng bare:) De som bare skriver "spør hvis du lurer på noe" Er ingen ting for meg:)

(mann 27 år fra Vest-Agder) ti. 19 mars 2013 11:08 Privat melding

@Kashiba.

Smalltalk er flott det etter min mening. Avstår egentlig fra å være så alt for seriøs når jeg skriver til folk. Kan fort virke skremmende da :)

I profilteksten min prøver jeg og få frem mest mulig av min personlighet og jeg skulle ønske damene kunne gjøre det samme. Som jeg nevnte over, et pent utsende får deg kun så langt. Men selvsagt kan jeg være en av de få som mener dette,

Blir liksom veldig lite fristet til å skrive til noen som ikke har skrevet noe om seg selv på profilen, blir litt som å gambling. Og det har jeg egentlig ikke tid til da jeg velger ut dem jeg skriver til nøye (er ikke en av dem som massesender meldinger)