Alle innlegg Sukkerforum

Absolutte Krav !!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bunny lø. 19 juli 2008 21:57

Føler det er mange her inne som bruker litt for lett absolutt krav på Relasjonsspørsmålene...
Det betyr at den man søker må ha svart helt likt på tallskalaen som deg .. hvis ikke faller hun/han fulstendig ut av listene . altså under 70% match nesten bestandig . Man vil da få endel ferre å velge mellom.
Det beste er å sette det som skulle være viktig som "Svært viktig"..

Eks: Om man er veldig ryddig av seg og svart 9 på skalan og satt det som absolutt krav .. vil jo alle de som har 8 eller 10 bli borte og det vil jo ikke si de er noe mindre ryddige. Det kommer ann på hvordan man tolker de forskjellige nivåene

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 19 juli 2008 22:24 Privat melding

Neida er ikke sånn det er! Svarer du 9, vil de som har svart 8 og 10 synes, men de andre vil få dårlig match!

Skjult ID med pseudonym Bunny lø. 19 juli 2008 22:26

nope .. det krever identiske svar eller så blir det dårlig mach og resten av bladene blir svarte på matchtreet.

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 19 juli 2008 22:35 Privat melding

"Hvis det er noen ting som man anser som fryktelig viktig for matchen så kan man sette disse som absolutte krav. Denne vekten så overstyrer de opprinnelige matchberegningene og man må ha svart likt eller +/-1 for at personen ikke skal forsvinne ut av listene. Har du svart 2 på alkoholkonsum så må den andre ha svart 1,2 eller 3 for ikke å forsvinne. Dette er meget strengt og ved bruk av flere absolutte krav kan man fort fjerne nesten alle fra listene sine. Forsøk derfor å unngå denne vektingen i størst mulig grad. "

Skjult ID med pseudonym Bunny lø. 19 juli 2008 22:43

hmmm .. det var mekelig .. dette er ikke det jeg har opplevd (og jeg har vært her inne en stund),men uasett... hvorfor sette absolutte krav ?? når det kommer helt ann på hvordan man tolker spørsmålet ..

Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 20 juli 2008 12:57

Jeg bruker absolutte krav på røyking og barn fra før. Det er ikke en millimeter sjanse for at jeg vil ha en mann som har barn fra før eller røyker, så da slipper både jeg og han kaste bort dyrebare minutter her på jorda, på hverandre. Andre spørsmål kan man faktisk gå glipp av parteren i sitt liv, ved å bruke absolutte krav.

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 20 juli 2008 13:06

jepp det er det jeg skal fram til , lilje :o)
Kan skjønne at folk setter det på ting som barn og røyk .. (det er jo faktisk ikke alle som tåler røyk)
men det er mange som har krav på helt uvesentlige ting ... og kan da risikere og gå glipp av "drømmepartner "

Skjult ID med pseudonym s sø. 20 juli 2008 13:39

@lilje78

Problemet da er at vedkommende må ha satt dette som et tilsvarende krav for at dette skal gi vellykket utslag på matchtallet, ikke sant?

For det kan jo være slik at en person ikke røyker, men ikke har dette som krav til partneren selv. Disse vil du vel da "gå glipp av" hvis du setter absolutt krav.

Du er vel interessert i en sånn fyr også, antar jeg? :)

Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 20 juli 2008 14:40

s.
Jeg er ikke sikker på om jeg vil gå glipp av han, fordi vedkommende kan ha satt 1 og ikke viktig, mens jeg har satt 1 og absolutt krav. Vi kan ha svart det samme men vektet det forskjellig, så vi vil ha kommet på hverandres lister slik jeg har forstått systemet her.

Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 20 juli 2008 14:48

Bunny.
Jeg satte absolutt krav på ønsker barn, utrolig dumt. Da ramlet det utrolig mange menn som faktisk ønsker barn ut av lista mi. Dette er et av de spørsmålene som heller skulle hatt svaret ja, kanskje, nei. Nå har det heller blitt satt som veldig viktig.

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 20 juli 2008 15:24

Det er nok slik som Lilje skriver, at det kun er tallet, ikke viktigheten, som betyr noe hos den andre når man har krysset av noe som absolutt krav.

Men ærlig talt synes jeg at noen av spørsmålene er vanskelig å gradere, for eksempel dette med røyk. Jeg har ikke noe mot å treffe ei jente som røyker, så da kan jeg vel vanskelig kalle meg "antirøyk". Men krysser jeg av for noe annet, vil matchtallet svekkes opp mot folk som stiller det som krav, og jeg vil selvsagt ikke utelukke dem heller. Jeg ser også den med barn. I utgangspunktet er jeg ganske lite interessert i jenter som ikke vil ha barn - jeg har rundet tredve, har fast jobb og boliglån, og er ute etter å etablere meg. Men setter jeg det som absolutt krav, vil jeg utelukke folk som er usikre.

Løsningen er vel snarere, i hvert fall hvis det ikke kan endres til et spørsmål a'la "vil treffe folk med barn", å se på matchtreet. Er du antirøyker og ser en profil med rødt blad på røyk, så kan vedkommende utelukkes. Da slipper man også å gå glipp av i utgangspunktet interessante matcher.

Skjult ID med pseudonym s sø. 20 juli 2008 15:27

"Løsningen er vel snarere, i hvert fall hvis det ikke kan endres til et spørsmål a'la "vil treffe folk med barn", å se på matchtreet. Er du antirøyker og ser en profil med rødt blad på røyk, så kan vedkommende utelukkes. Da slipper man også å gå glipp av i utgangspunktet interessante matcher."

Nemlig.

Skjult ID med pseudonym fantasfisk sø. 20 juli 2008 15:36

"For det kan jo være slik at en person ikke røyker, men ikke har dette som krav til partneren selv. Disse vil du vel da "gå glipp av" hvis du setter absolutt krav."

Godt poeng

Skjult ID med pseudonym fantasfisk sø. 20 juli 2008 16:13

Egentlig tror jeg at jeg holder meg til å sette litt harde krav her og der og heller endre litt på dem ettersom jeg oppdager at "Jeg er visst ikke så veldig rotete av meg, jeg" eller "Jeg har egentlig bare vært sammen med røykere i praksis tidligere" og sånne ting...

En ærlig personlighetsprofil er mulig på mange forskjellige måter. Men jeg trenger ikke å ha treff på alt for mange på en gang. Har man en del sterke meninger i personlighetsprofilen får man et litt bedre bilde av hva slags folk som er øverst på "likhetslista" eller hva det heter.