Alle innlegg Sukkerforum

Seriøs eller rebound?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym savage sø. 24 mars 2013 12:25

Har fått inntrykk at det er mange her som har lyst å finne seg en trøstefyr/dame for å komme over et brudd.
Jeg meldte meg ikke inn her før jeg var klar for et nytt forhold, men har møtt flere nå som jeg merker ikke er klare for å bli forelsket igjen.

Bare lurer på, hvor mange her inne melder seg inn for å komme lettere over sitt forrige brudd?
Og verre, hvor mange har meldt seg inn før det var slutt, fordi de ville ha seg noe nytt før de endte forholdet?

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 24 mars 2013 13:41

Har opplevd litt av det samme. Har de siste to mnd snakket med 3 gutter hvor samtalen flyter og de virker seriøse, men de forteller alle tre at de er kommet ut av langvarige forhold, og ikke særlig mer enn 3-7 mnd siden. personlig blir jeg da driiiitskeptisk, selv om de forsikrer meg om at det ikke betyr noe. Vet ikke helt om jeg skal gå den veien.

Skjult ID med pseudonym savage sø. 24 mars 2013 14:25

Har opplevd selv at hele samtalen dreiser seg om eksen.
Da sier det seg selv at de ikke er klare for noe annet.

Dumt å bruke tid på noen som burde hatt selvinnsikt til å forstå at man gir falske forhåpninger.

Skjult ID med pseudonym :)) sø. 24 mars 2013 14:30

Jeg meldte meg inn ikke lenge etter det endelige bruddet var et faktum, men da bruddet egentlig har vært en realitet langt over et år før det ble endelig på papiret. Jeg er ferdig med ex-en å faktisk forelsket på nytt :) <3
Men skjønner skepsisen, men om noen sier dem er ferdige må man nok stole på det :)

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 24 mars 2013 14:37 Privat melding

Har også opplevd følelsen av å være "offer" for rebound.

Skjult ID med pseudonym Samson sø. 24 mars 2013 14:37

Hvis jeg kun er interessert i en spontan hyrdestund i ny og ne, da er det vel greit at hun ikke har kommet over ex'en. Men jeg vet av egen erfaring at det er ikke alltid så lett å vite når en er kommet over et brudd. Når tanke- og følelseslivet er fullstendig kaos, da er det fort gjort å ta feil - selv om en har de beste intensjoner. En skal ikke være for dømmende overfor mennesker i den fasen. De sliter som regel veldig hardt og gjør så godt de kan. Men også de har lengsler og drømmer. Kanskje de håper å finne en som kan kapre hjertet deres slik at torturen endelig tar slutt.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 24 mars 2013 14:39

Jeg tenker litt i de baner at selv om det har vært slutt lenge før det ble offisielt så det er det uansett en tilpasningsperiode etter et lengre forhold som jeg mener de fleste bør gå gjennom. Om ikke annet enn for å føle litt på å være alene. Og når det er barn med i bildet blir jeg enda mer skeptisk, for yo babys mama vil vel alltid være førstepri?

Skjult ID med pseudonym ktb sø. 24 mars 2013 14:56

Jeg har en datter, og moren hennes, hun bryr jeg meg lite om (prioriteringsmessig). Vi har gått hver vår vei. Så hun får klare seg selv. Jentungen min derimot, hun kommer før alle andre.. :)

Skjult ID med pseudonym :)) sø. 24 mars 2013 15:03

Jeg kan selvfølgelig kun svare for meg selv :) Men ingen kan komme å si til meg at jeg ikke er ferdig, Det vet jeg best selv.
Er ingen regler i kjærlighet. Faller man for noen så faller man for dem.
Der det er barn, må vi jo håpe at de greier å holde seg til tiden er inne for det. Men det er vel ingen som sier man skal flytte inn å gifte seg momentant? Ei heller at man trenger å være sammen 24/7 ? Ungene har stort sett to foreldre å ting kan legges til rette for barna.
Selv er jeg ute etter et langvarig forhold, men har ingen planer om å forhaste meg :) Tar ting som de kommer, å et steg om gangen. Så blir det som det blir :)

Skal man ikke ha tillit til hverandre er det jo et tapt forsøk.. Alt bygges på gjensidig tillit :)

Skjult ID med pseudonym savage sø. 24 mars 2013 15:04

Det er klart. Barn kommer før alle andre.
Men man vil vel alltid innerst inne tenke at barna har det best om foreldrene er sammen.
Og man har også et spesielt bånd med dem man har barn med.

Det er nok derfor vanskeligere å komme seg etter et brudd med en man har barn med.

Men synes selv at det er dårlig gjort å bruke andre for å komme seg videre etter et brudd.
Det er det mange her inne som gjør.

Skjult ID med pseudonym :)) sø. 24 mars 2013 15:13

Enig om at det er fryktelig dårlig gjort...
Man skal ikke leke med andre sine følelser!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 mars 2013 15:20

Wazzup rebound girl? My place or your place? ;)

Ja, det er definitivt dårlig gjort å leke med andre sine følelser. Jammen godt ingen kan leke med mine.. :P

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 24 mars 2013 15:51 Privat melding

Jeg tror heller det ofte er at man , (delvis inkl. meg selv) har blitt litt for glad i den nyvunnede friheten som man får når man blir singel. Det å kunne gjøre det man vil, når man vil ( og med hvem man vil ) uten å måtte ta hensyn til eller stå i fare for å såre/fornærme noen. Da kan må lett virke som man ikke er klar for et nytt forhold. Er vel mer at man vegrer seg litt for å binde seg.

En annen ting er at jeg tror ganske mange har en liten frykt i seg for at et evt nytt forhold vil ende i samme mønster som det man gikk ut av, når hverdagen kommer og forelskelsen har lagt seg. Og det er jo hverdagen man faktisk skal tilbringe mest sammen.

Ang det med barn. Man vil ALDRI kunne være "ferdig" med faren/moren til sine barn, man vil være nødt til å kunne samarbeide i lang tid fremover når man faktisk har satt barn til verden. Den aller viktigste oppgaven man får når man går hver til sitt.

Skjult ID med pseudonym :)) sø. 24 mars 2013 16:37

@ Timandra

Nettopp :)

Skjult ID med pseudonym yoyo sø. 24 mars 2013 18:13

er kommet ut av et forhold,men var sånn i flere mnd før det ble slutt av følelsene ikke var der lenger. Så ble det endelig slutt,og godt var det :) er ikke her for noe rebound for min del ihvertfall,å man trenger vel ikke å være her bare for å finne sin fremtidige frue. Ikke det at man sitter å gir noen falske forhåpninger for det blir bare dumt

Skjult ID med pseudonym amsamarie sø. 24 mars 2013 19:12

Tror heller ikke det er særlig mange som bevisst spekulerer i disse tingene, men at man kan komme til å få en aha-opplevelse underveis av at man faktisk ikke var så klar som man trodde.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 24 mars 2013 19:19

Det er tidvis tråder her som omhandler dette med å bli lurt, dårlig behandlet, at den andre ikke var seriøs, at vedkommende date gikk tilbake til forrige kjæreste osv. I situasjoner som disse tror jeg det kan være smart å tenke litt som Samson skriver over her.

Jeg tror det er en relatitvt liten prosent av de som sier at de er ute etter en langvarig kjærlighet som lyver. Jeg tror det er få som mener å være drittsekker. Jeg tror Samson har rett i det som blir skrevet. Derfor tror jeg, basert på antakelser og synsing, at de fleste nok ikke egentlig søker en rebound, men at realiteten kan vise seg annerledes.