Alle innlegg Sukkerforum

Timing is everything

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Singel ma. 25 mars 2013 20:15

Har vært på Sukker i et år, og datet en del, spesielt i fjor sommer (varte i 4 mnd) og høst/tidlig vinter (seriedating, nærmest, uten å finne noen jeg hadde lyst å møte igjen eller som ville møte meg igjen). Nå har jeg ikke vært på en date siden desember, har bare ikke inspirasjon eller motivasjon til å møte noen. Fjernet profilbildet mitt for å få mindre respons, men er innom for å kikke på forumet og bare late som jeg leter etter noen ved å bla gjennom et par-fem profiler. Er det vinterdepresjon eller bare at det har demret for meg at jeg trives som singel? Antakeligvis en kombinasjon.

Er kvinne. Skjønner mer nå hvorfor det ofte blir dårlig timing mellom folk her inne, at folk ikke får svar, ulne svar eller samtaler som begynner men aldri fortsetter. Man går gjennom så mange faser av motivasjon / mangel på motivasjon her inne. Jeg har en profil, men er ikke søkende. Så er jeg plutselig søkende igjen, tipper jeg, om noen måneder. Tror nok mange menn og kvinner her har det på samme måte. Timing is everything :)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 25 mars 2013 20:20 Privat melding

Haha, har det på samme måte. Er på forumet, blar litt i profilbilder. Tilbake til forumet. Sender eller svarer opp en melding. Lar samtaler dø ut. Tilbake til forumet...

Kanskje det er alderen..?

(mann 42 år fra Telemark) ma. 25 mars 2013 20:35 Privat melding

Takk for et uvanlig skarpt inlegg, det er nok sånn for de fleste av oss tror jeg.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 mars 2013 20:37 Privat melding

Finnes ikke bedre utgangspunkt for å få seg kjæreste enn å trives som singel. Og ja, jeg er seriøs.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 25 mars 2013 20:37

men da er det egentlig berre å manne seg opp og be noken ut på date da:)

Skjult ID ma. 25 mars 2013 20:47

Uanlig skarpt innlegg?

Skjult ID med pseudonym Singel ma. 25 mars 2013 21:43

Fettberget, kanskje det er alderen, men har en mistanke om at det er gjengs for de fleste, uansett alder. Selv om man har en tendens til å riste på skuldrene og gi litt mer faen i 30-årene enn 20-årene (da tok jeg alt seriøst og så vanvittig personlig sammenliknet med i dag).

blindebukk, har ikke problem med å manne meg opp og be noen på date, men hvorfor gjøre det når jeg egentlig ikke har lyst til å bli kjent? Venter heller til lysten kommer, de som er på Sukker og krever at alle skal gi 100% til enhver tid og være aktive har misforstått poenget. Mener jeg.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 25 mars 2013 21:59 Privat melding

Ha, i førtåra rister du ikke på skuldrene. Da er du blitt en innbarket grinebiter som skal ha alt på din måte, my way or the highway!

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 25 mars 2013 22:05

Har det som deg jeg singel, svært sjelden jeg gidder sende melding sjøl. Å be noen på date har jeg aldri gjort, det har mannfolka stått for. Helt ærlig liker jeg det sånn og, vil ha en som gidder å jobbe for meg. Som du sier når ikke interessen er der såe ja..men sist jeg var på date var vell et par uker siden og sa nettop ja til en nr2 date neste uke..men helt ærlig så skjønner jeg vell ikke hvorfor dem gidder siden jeg alltid lar dem jobbe for det. veit ikke aldri vært sånn klengete sms jente eller noe.. :P Som du og nevner jeg får og noia av de som du sier forventer at man gir 100%, feks er noe av det verste jeg veit folk som maser, si sender en mld men sender en til eller ringer hvis du ikke har svart osv..hoff sånt får jeg noia av rimelig fort må være en balanse der. Har nok sansen for gutter som er litt laidback som meg. jeg veit ikke kansje man trives for bra som singel ?

Skjult ID med pseudonym Singel ma. 25 mars 2013 23:48

-m-, er du en hybrid? Hvis ikke, unnskyld, og herregud - slapp nå av litt. Virker som det er mer stress for deg å ikke være tilgjengelig enn når du er pålogget og klar.