Alle innlegg Sukkerforum

Påskekrim, del 1

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym håret ti. 26 mars 2013 02:53

Ola klødde seg i hodet der han sto foran speilet, kjente på den begynnende månen der oppe, rettet på skjorta og lagde noen fårete grimaser mens han pusset tennene. Han tenkte at nå var det faen meg på tide å finne seg ei dame. Denne daten var dog veldig usikker på alle måter. Hun hadde nektet å sende ham bilder, men forsikret ham om at hun så bra ut. På "kroppstype" hadde hun valgt "omtrent gjennomsnittlig". Den forrige dama Ola hadde møtt med denne betegnelsen var dog en av de største kvinnemenneskene han noen gang hadde sett: Han hadde hatt problemer med å omfavne henne idet de møttes i en vennskapelig klem. Han tilbragte kvelden med å høre stolen hun satt på gi fra seg langsomme, forpinte knirk, og han var redd den skulle gå i stykker. Ola hadde ikke noe imot overvektige kvinner, men han var ikke tiltrukket av dem. Det han imidlertid fant langt mindre tiltrekkende var uærlighet, og hun hadde løyet om hvordan hun så ut.

Ola håpet kveldens date skulle bli bedre. Han likte godt hvordan denne dama skrev. Han var heller ikke spesielt bekymret for hvordan hun kunne se ut eller hva kvelden ville bringe. Han hadde opplevd det meste etter fire år med nettdating uansett. Den forrige dama han møtte hadde bundet ham til senga og bygget et lite legoslott på brystkassa hans. Hva var seksuelt med det, egentlig? Han syntes dog det var litt skummelt hvordan hun møysommelig og konsentrert brukte over en time på å bygge en nokså enkel konstruksjon, og hvor opprørt hun ble da slottet veltet midtveis under byggingen fordi han hadde rørt for mye på seg.

Ola håpet kveldens date skulle bli bedre..

.. men det var noe mørkt med denne dama. Noe han ikke klarte å sette fingeren på. Han kjente han var litt urolig, uten helt å vite hvorfor..

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 04:16 Privat melding

...og brått rykket han til og innså at han hadde sovnet foran pcen da mamma braste inn på gutterommet og ristet i ham for at han skulle våkne for å rekke å spise frokosten hun hadde laget og pakke ned matpakka (med servelat) hun hadde smurt til ham før han kledde på seg og gikk på skolen.
I et febrilsk forsøk på å bevare siste rest av verdighet, logga han av bustyasians.com, smalt ned lokket på laptopen og smilte fåret. Reddet av gonggongen (cola zero-boksen han hadde plassert oppå døra som som sto på gløtt) nok en gang, dro han på seg pjekkerten og pusta lettet ut.

The End