Alle innlegg Sukkerforum

finne en mann er ikke lett

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 26 mars 2013 07:56

Jeg må si at det er ikke så lett å finne noen. Det blir ett spill å date. For hvis man liker en man dater og den sier den liker deg også. Så plutselig gidder ikke fyren å ta kontakt etter en kort stund. Det er sårende. Og det gjør humøret til ei jente litt ustabilt. Så hvorfor er noen eller de fleste gutter sånn.? Det blir vanskelig for ei å stole på en igjen da. Man får lyst til å bare skru av følelsene og gi opp.

Skjult ID med pseudonym Siren ti. 26 mars 2013 08:03

Ikke gi opp :-) Det vil bare ta litt tid, og så vil du etterhvert lære og sile de ut fortere.
Men at så mangen er ute for og leke med følelsene til noen, er mer enn jeg også forstår.
Lykke lykke til :-)

(kvinne 29 år fra Akershus) ti. 26 mars 2013 08:10 Privat melding

Men man blir lei av å bli såret hele tiden. Jeg er 24 år og alenemor. Er det skremmende? Eller er det meg det er noe galt med? Det er den følelsen jeg sitter igjen med. Og da blir man mer reservert. Og tør ikke date.

Skjult ID med pseudonym Fint med f ti. 26 mars 2013 08:12

Har funnet at dere får igjen med samme mynt, det er ikke rart så lenge dere leker dere, med flere i reserve og kan velge og vrake, guttene er ærlige og har de egenskapene dere ønsker, men da finner dere ut, at han er for god til å være sann, Det blir jo for dumt å lese at man skal sile ut guttene, det er jo bruk og kast,så det er ikke rart at guttene begynner å ta igjen

Skjult ID ti. 26 mars 2013 08:18

Jeg er ikke sånn at jeg dater flere samtidig. Dater bare en. Også plutselig slutter han å ta kontakt. Det er itte mye kult. Iallefall hvis man liker personen. Og han sier ikke ifra. Det er rett å slett dårlig gjort. Mer skremmende å ha barn enn å være handikappet?? Jaha?

Skjult ID med pseudonym Fint med f ti. 26 mars 2013 08:18

Kanskje du burde senke kravene dine og at du har barn er turn off og itillegg bør du forandra på profilen din

Skjult ID med pseudonym Fint med f ti. 26 mars 2013 08:22

Ja, for barn er jo det viktigste i livet ditt og kommer som nummer en bestandig, vet jo at jeg bestandig blir nummer to, vil jo være din nummer en og ikke nummer en

Skjult ID med pseudonym Fint med f ti. 26 mars 2013 08:23

Ikke nummer to

Skjult ID ti. 26 mars 2013 08:27

Det blir ikke noe nr. En og to. Det der kan ikke sammenlignes i det hele tatt. Barn er det kjæreste man har. Mens en kjæreste blir en som man kan dele sine tanker og liv med. Så det syns jeg var dumt å sammenligne.

Skjult ID med pseudonym Siren ti. 26 mars 2013 08:28

@Fint med f :-) fy så sint me er idag!
Selvfølgeligt kommer ett barn før deg! Hvem tror du at du er?
Å det med sile ut! så lærer TS etterhvert fortere og sile ut de som er ute etter og bare leke med følelsene hennes. At det var det jeg mente forstår nok du også vist du er oppe gående nok!
Ha en fin dag @Fint med f :-)

Skjult ID med pseudonym hunkatt ti. 26 mars 2013 08:30

@ Fint med f

Det var da voldsomt til nedrakking av en alene mor.

Skjult ID ti. 26 mars 2013 08:30

Senke kravene? Kravene mine er ikke akkurat høye på den måten. Er det feil å ha krav som. En som er snill, god, med bein i nesa, som ikke slår? Og som har en utstråling og personlighet som er bra?

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 08:31

@fint med f... Barn blir alltid nr. 1!!!

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 08:34

@elein62 der tar du skikkelig feil, 50 år og ikke lært det enda....:((((

Skjult ID med pseudonym Siren ti. 26 mars 2013 08:34

Enige med Eleine62 :-)
Så kom igjen damer/ jenter lukk igjen brødboksen :-)

Skjult ID med pseudonym jente29 ti. 26 mars 2013 08:38

Da er nok jeg som gutta gitt.. jeg er ikke ute etter noe seriøst for øyeblikket, og dater flere samtidig. . Men jeg er og ærlig om det, ingen som blir lurt her! Så lenge jeg ikke er ute etter et fast forhold så holder jeg meg unna fedre, da barn kompliserer, ekelt og greit!

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 08:41

@TS

Det som er vanskelig for deg det er alderen du er i akkurat nå.... Ikke så gøy for unge gutter uten barn å forholde seg til andres barn.... Det ordner seg etterhvert..... Kan ta noen år men du får leve de ut... Håp er viktig å ha med seg på den lange reisen, en drageklem fra meg ;)

Skjult ID med pseudonym mmmMartin ti. 26 mars 2013 08:43

@TS. Du skal ikke gi opp....
Men dating (er jeg i ferd med å innse) er småkynisk... og det må det kanskje være?
Man møter noen med åpent sinn... får man ikke den rette følelsen for å gå videre er det korrekt å avslutte..
(å bli stille er ikke korrekt måte å gjøre det på.. det er så... man bør være flink tli å avslutte på en så god måte som mulig).
Det tar tid å innfinne seg med at følelser ikke gjengjeldes. Men det er en del av datingens nådeløse realitet.
Its hard -but move on. Ikke sikkert neste er rett heller...
Så spørs det da.. hvor intenst skal man lete.. mange sier at det er først når man har gitt opp.. funnet roen som singel at det klaffer... og det tror jeg det ligger mye i.. og hvorfor... jo fordi da er du deg selv.. da "tilpasser" man seg ikke for å tekkes andre... Dette er ikke synonymt med å være hensynsløs eller sær.. man kan like fullt være en sympatisk omgjengelig og nestekjærlig person :) Men man merker fort om en person blir "påtatt" omgjengelig og føyelig og det er som regel ikke spesielt tiltrekkende.

Hva gjelder barn... Ikke aner jeg "@Fint med f" sin situasjon... men det er en kjennsgjerning at barn tar oppmerksomhet og plass. og dette SKAL de gjøre og det er helt korrekt. Og en mann som ikke ville respektere din situasjon og at ditt barn kommer forran er uansett ikke riktig for deg :) men en mann i kanskje ganske lik situasjon ville forstå dette. Så vil kanskje @Fint med f" finne seg noen som ikke ØNSKER barn, eller som har voksne barn :)
Du skal fokusere på noen som er rett for deg i din setting.. LIte finner JEG så turn off som om en mor skulle indikere at barna skal vike plass for en annen.. Slik fluktig omsorg vil vitne om at man selv raskt kan bli lagelig til for hugg... :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 08:44

Nei veit du ka! å sette barne sitt som nummer en burde være en selvfølge hos alle foreldre. Det er da heller en absolutt flott egenskap! Fins så mange fedre som setter kuken sin og vær eneste nye dame som svinser inn før barna sine atte fy skam. Nei våre barn skal være glad de har mødre som tar ansvar og setter dem på den pidestallen nettop barna våre fortjener. Hvem skal beskytte dem om så ikke vi? Hvis ikke en mann jeg dater setter pris på den egenskapen hos meg så kan han bare gå ut døra like godt først som sist mener nå jeg.

Du frøken jeg er ett år eldre enn deg, selv alenemor og bor og i akershus. Skal sende deg en melding jeg, alltid greit å ikke føle seg aleine. :)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 26 mars 2013 08:55 Privat melding

Det man har barn er turn off ?
Er rystet.... Jo eldre en dame blir jo større er sannsynligheten for at hun har barn.
Å barn er alltid nr 1!!!

Synes ikke du skal senke kravene dine.
Men klart det er trist når det er sånn, men let videre du. Så dukker det nok opp en som tar deg for den du er og barnet ditt:)

Skjult ID ti. 26 mars 2013 09:04

Setter jeg pris på -m- er helt enig med deg ;) send meg gjerne meld du :) ja barna går først men å være gutt å sammenligne seg med ett barn blir jo også veldig feil mener nå jeg. Ja jeg er ung ogburde klare å tilpasse meg singel livet men har vært singel i noen år nå. Så..

Skjult ID med pseudonym Høna ti. 26 mars 2013 09:13

Skjønner hvordan du har det TS ..
Fikk selv barn ung, og min erfaring var at både venner og menn skygget banen. Synd det blir sånn, men de vet vel bare ikke hvordan de skal oppføre seg.
Ønsker deg lykke til videre i letingen, det ordner seg skal du se.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 09:20

Ja det mener absolutt jeg og, er jo rimelig stor forskjell på hva slags plass min lille tass på 6 år har og den plassen et eventuelt mannfolk skal ha. Men du veit gutter på vår alder har ikke alltid fått helt alt på plass enda. På den annen side har jeg faktisk datet både ynge og eldre gutter som har tankegangen på plass når det gjelder barn og hva slags plass de skal ha. Så de fins de og, de andre kan vi ta rennafart og drite i mener jeg..!

Tro meg jeg skjønner deg godt det er noe med å ha en annen voksen å dele tankene med om kvelden feks, helt naturlig ting å savne noen i livet sitt syns jeg. Særlig hvis man og kansje har vært vant til å ha det. Å gå fra å være samboer i 6 år til å ikke ha noen andre voksenpersoner å forholde meg til i hverdagen var rimelig vanskelig i begynnelsen. Selv om det og var digg..

Ja når man snakker om yngre gutter noen, spesielt her sørpå er jo fryktelig umodne i forholdne til aldern..hadde en lang prat med ei nabodame..hun snakket om sin sønn, og vår hvor stor han var blitt innetider osv, hadde jo vært så stor og flink gutt at han hadde vært på sydentur aleine til og med..sååå flink vettu..,;) Veit du hvor gammel han var? jo 21!!! hahha jeg døde nesten der jeg sto da det kom fram...herregud hvis jeg hadde datet en av et sånt kaliber. Kunne jo fort skjedd bare 4 års forskjell..men mentalt ville det jo vært omtrent som om jeg skulle vært 100 år og datet en baby...! makan...her har jeg bodd aleine fra jeg var 16..eller samboer da men still, vært voksen..så har denne lille tassen fortsatt innetider og er mammas storgutt som har klart å reise til syden aleine med guttegjenen ;) knis :P

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 26 mars 2013 09:30

Nå er det vel nødvendigvis ikke barnet i seg selv som gjør at det blir stille? Har du spurt i etterkant hvorfor det har blitt stille? Kanskje du får helt andre svar enn det du antar :)

Noe du har sagt som du ikke har tenkt over som noe viktig kan for andre tolkes at du ikke er interessert nok, at de ble såret av det osvosv. Hvordan andre oppfatter det vi sier er nok ett vel så stort problem. De tolker ut fra sine erfaringer, du fra dine, og da kan det bli krøll :)

Skjult ID ti. 26 mars 2013 09:33

Hehe. Ja jeg har også hatt det sånn selv. Hjemme hos mamma og pappa med inne tider og strengt. Men begynte å jobbe som 14åring og jobbet i forskjwllige jobber. Men er jo litt morsomt når man bare er 4år yngre enn seg selv og man står å prater med mor til gutten . Litt funny situasjon. Men ja får bare vente å se om det dukker opp en kar. Men de 7 siste årene har jwg sagt at jeg kom til å forbli singel resten av livet. Jalitt barnslig sagt. Men det har vært tilfellet. Er fortsatt singel. Alenemor på en som er snart 4. Men det var jjomitt valg.

Skjult ID ti. 26 mars 2013 09:36

Ja. Det kunne jo vært tilfellet. Men jeg har spurt om han kunne si ifra hvis han mistet intr. For meg.. og det skulle han.

Skjult ID ti. 26 mars 2013 09:36

Og dermed hører jeg nesten ikke noe mer

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 26 mars 2013 09:39

Typisk, da er man like langt ja :) Kjenner til problemet... mer irriterende når de ikke klarer si noe om hvorfor...

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 09:47

hehe jeg hadde det ikke sånn. Mamma enset vell knapt om jeg var hjemme, Kunne stikke av et par uker med en ny fyr og legge alt ansvaret over på meg. dermed var det populært for andre med strenge foreldre å sove hos meg og bli med meg ut på fest, eventuelt rane mammas barskap :P Da jeg var 14 hadde jeg en type som var 18 så hadde tilgang til diverse og vi var en stor gjeng som farta rundt. Tok vell vare på mamma, søster og lillebror fra jeg selv var 5 åring omtrent. å vokste opp fort. Var vell rundt 10 da jeg begynte å ta strø jobber på matbutikken,jobbet som barnevakt og div. Bodde i en liten bygd så folk syns vell synd på oss som var rimelige fattige, dermed fikk jeg litt sånne tilbud.

Ja rimelig funny og absurd situasjon gitt, utrolig hvor forskjell det er på folk :P

Å du det der har jeg sagt de siste 3 årene, fått reaksjoner på det der, at jeg som er så ung kan ikke være ferdig med mannfolk. Men jøss jeg har hatt både mann, barn, volvo, hus og bikkje. Så jeg har liksom gjort den tingen alle som nærmer seg 30 begynner å stresse med. Er jo digg å ikke være en av de som flyr rundt å stresse når jeg nærmer meg den aldern. Nå har jeg vært singel og opplevd såpass mye at jeg godt kunne slå meg litt til ro igjen. Men da med en kjæreste jeg kunne møte de ukene jeg ikke hadde jr i utgangspunktet. Noe samboer eller mannfolk som skal surre rundt å mase veit jeg ikke om jeg gidder igjen. Var et helsikes styr å komme seg ut av det forje så skal rimelig mye til for at det skjer igjen gitt :P

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 26 mars 2013 10:00

-m-
Nå er det jo ikke sikkert neste mann føles som mas da ;) Men en uke på en uke av burde vel funke for mange vil jeg tro? Så da er det jo håp hehe

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 10:14

humor123

Hehe nei det er vell ikke det, men de jeg har hatt i etterkant har omtrent ville eid meg med hud og hår 24/7 fra omttrent første "hei" phu..hvem sa det bare var kvinner som var verpesjuke osv? Mannfolk er jaggu like ille..ellers så har jeg bare den effekten eller noe :P

Hehe nettopp whats not to like? desuten den som venter på no godt venter ikke forgjeves, så da regner jeg med at noen som syns det er en awsome løsning sjarmerer meg i senk sånn innen rimelig tid ;) :P Kan da ikke være så vanskelig å finne en mellomting? Derfor jeg og trives i avstandsforhold da blir det ikke så helsikes mye mas :P

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 26 mars 2013 10:23

Kan flytte til Finnmark nå jeg ass, kjærester eller? :p

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 10:31

heheheh :P

Ja finnmarkinger er da flotte mannfolk de. Av opprinnelse er jeg norlenning både i den ene og i den andre enden. Men jaggu har jeg ikke forvirra meg ned til storbyen så jeg bor nok sånn i den klumpen nederst på kartet. Men jo du har deita osv folk norfra mens jeg har bodd her sørpå jeg funker knall hvis man funker som meg :) :P

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 26 mars 2013 10:42

@shymum
Barn er en dealbreaker for meg. Ikke bare en turn-off. Men det er på ingen måte noe slemt i det. Jeg vil bare ikke ha barn i livet mitt. Det er ingenting å være rystet over vel? Det er ikke alle som er glade i barn skjønner du ;)

@GinaKS
Kanskje, men er ikke det litt naturlig? Der barn er involvert, så vil man jo være forsiktig. Jeg mener ikke at man skal være avvisende, bare forsiktig.

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 10:47

Kjenner igjen problemet TS..
Det er en del spesielle mennesker der ute som kommer med tilbakemeldinger om at de liker deg osv og så ebber det bare ut, uten av man får noen forklaring på hvorfor.

Men ett av innlegga som kom her synes jeg kanskje var mest skremmende at man faktisk føler at man må ha som krav at en mann ikke slår. I all min naivitet så er det noe som er helt naturlig aldri skal skje, man slår da ikke dama si eller damer/barn generelt osv!!

Som noen av de andre her også har skrivd så er det veldig turn off hvis barna må vike for en annen som kommer inn i livet. Jeg hadde aldri latt vesla mi vike for ei dame som kommer inn i livet mitt, nå er det riktignok bare helger/ferier osv som hun er her så da blir det mye enklere, men prinsippet er det samme:)

@-m-
Du er en fryktelig sterk person som har håndtert ting som du har gjort! Mange hadde nok gitt opp i en sånn situasjon..
Men en uke på og en uke av, du bør ha en ganske lang kø på utsiden av døra di med karer som anser seg som potensielle kandidater:D

@Fint med f
Akkurat ja, du er en sånn en du...

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 26 mars 2013 10:56

Ville heller følt det mer problematisk å binde meg til ett barn dersom forholdet ryker enn at barnet i seg selv er problemet i grunn. Da får man jo ikke se det igjen, det hadde nok vært tyngre enn å miste dama.

Men det skal TS ha, dersom de begynner å date henne med viten om at hun har barn og at de mener det er ett problem, så ligger jo problemet hos dem. Kan skjønne at man har lyst til å gi opp menn da ja. Tror nok alder her spiller en vesentlig rolle også. Nå er man jo ikke "voksen" før passerte 30 :p Skal liksom frese fra seg i 20-åra.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 10:58

@knerten

Næmmen tusen takk :) Ikke akkurat vært enkelt nei, det er jeg ærlig på. Er vell derfor jeg og må ha en partner som er sterk mentalt og takler min bagasje.

Hehe joda du jeg kan nok si at det er nok kansje tilfellet, er vell ikke det som det står på sånn sett. Er vell heller litt sånn at jeg er en litt vinglete og som du merker komplisert person. Dermed takler heller ikke jeg hvem som helst, så må litt til for at de faktisk kommer inn den døra :P Når man har måttet være så sterk som jeg så har man og en god porsjon vilje og dermed tolererer man heller ikke mye tull, og er heller ikke redd for å tuppe noen på rævva og ut den døra heller :)

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 11:12

@-m-
Har lest mange av innleggene dine og er vel ikke helt overbevist om at du er så vinglete, men jeg tror heller det at du er litt komplisert og for noen vanskelig da å takle.. Kombinert da med en sterk vilje og det å være vant til å holde seg sterk i livet generelt, krever jo veldig mye av den som skal inn i ditt liv.
Så kommer jo spørsmålet, klarer du å inngå kompromiss selv for å få det til å fungere?
Fordi forhold vil jo være basert på at der man er uenig så lager man ett kompromiss, eller så må den ene parten stort sett få viljen sin:)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 11:52

@Knerten

Takk, nei kan jo hende du har rett der, vanskelig å se seg selv utenfra :) Det er nok absolutt sånn ja, tror ikke jeg er for hvem som helst så må nok ganske mye til. Hmm ja jeg tror det, altså jeg har jo klart det før, så sånn sett ser jeg vell ingen grunn til at jeg ikke skal kunne klare det igjen. Akkurat det kan jo være en styrke, har jeg først bestemt meg så er jeg som stål og da gjør jeg jammen bra mye for den som har fått en plass i hjertet mitt også. Ser jeg på noen mennesker som "mine" enten det er venner, familie eller en mann, så er de heller overhodet ikke i tvil om hva jeg føler og mener. Da beskytter jeg dem med alt jeg eier og har. Det at den ene parten stort sett får viljen sin er jo absolutt en uting, føler ikke at det har vært noe problem i de forholdene jeg har vært i. Vi har kansje vært for gode på kompromisser kansje :P Kansje faktisk kun i et av de første da jeg faktisk dilta litt etter som en hundevalp og lot han bestemme alt..hehe noe som slett ikke er meg i det hele tatt men den personen gjorde meg sånn :P Så gjorde jo han mye for meg og..tok ring i øret bare fordi jeg likte det og gode greier..hehe ahh the good old times med rampen ;)

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 12:21

Hahaha, må le litt av good old times... Tok ring i øret selv i ungdommen da daværende dame mente at det var tingen... Er det mulig tenker jeg nå i ettertid, når ble jeg sånn:D
Det er vanskelig å omstille seg å være mottagelig også, fordi på ett eller annet tidspunkt må man åpne opp litt ellers blir det vanskelig å komme igjennom.
Jeg tror det er bare snakk om å finne den rette for deg så ordner det seg greit til. Det er ett veldig godt karaktertrekk ved å være så beskyttende for sine venner, famile osv:) Og som du sier, når du først har bestemt deg så har du bestemt deg;) Tror vedkommende som kommer igjennom nåløyet får det veldig bra med deg:)
Balansegangen mellom for mye kompromisser og for lite kan være vanskelig, begge deler slår feil ut...

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 12:53

Ikke fortvil, vi på 30 uten barn blir stemplet som despo, så det er bare å sile ut de som ikke har noe mer mellom øra ;)

Skjult ID med pseudonym Hawkeye ti. 26 mars 2013 16:28

Hvorfor i verden må man si hvorfor man ikke ønsker å date mere, er det virkelig et tema? Hvorfor skal en gidde å bruke tid på det. Jeg vet om flere som har datet også finner man ut at dette går ikke, da er det like greit å bare avslutte det, noen folk blir jo så grinete og sutrete hvis den andre ikke ønsker å date mere, og det er også en av grunnene til at jeg bare slutter å snakke med de etter jeg har sagt i fra. Er noen jeg har blitt venner med, og de klarer fint å holde seg til at vennskap er det som det kommer til å bli, mens noen er bare dumme og skal hele tiden prøve seg.

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 16:37 Privat melding

Jeg synes det er artig når alenemødre absolutt MÅ understreke at barnet er nr 1 i livet sitt uansett hva og samtidig blir helt overrasket at menn ikke er interessert i å date dem.

Skjult ID ti. 26 mars 2013 16:42

@Xenomorph

Det er ikke bare damer som skriver noe sånt. Jeg trykker meg bare videre.....

Skjult ID med pseudonym søker ti. 26 mars 2013 16:50

@TS
Så et sted at 10% av menn har 90% av sexuelle relasjoner til kvinner.
Så hvis du er gjennomsnittlig så vil 90% av din erfaring med menn bare gjelde 10% av menn og er dermed ikke representativ for menn generellt.
Tallene er nok ikke så ille for kvinner og andre undersøkelser kan kanskje komme med andre tall for menn, men prinsippet blir det samme. Å generalisere om det motsatte kjøø basert på egne og venners erfaringer fungerer bare ikke siden utvalget av menn ikke er representativt.

Skjult ID ti. 26 mars 2013 20:46

Altså. Menn burde skjønne at når en har barn så er det det kjæreste alenemor har. Og hvis det er noe galt med kjerringa de dater så går det ann å si sorry. Men detta funker ikke. Det tar ett min av tiden demmes. Og da har de sagt ifra. Bedre det enn å gå uvitende.!!!!

(mann 39 år fra Oslo) on. 27 mars 2013 21:51 Privat melding

Problemet er nok at du leter og blir utålmodig. Først må du slappe av og være fornøyd med å være alene (det merkes) så ordner det seg (kan ta litt tid: vurder pause og tid for deg selv):-)

Skjult ID to. 28 mars 2013 01:20

Tiden alene i 7år er vel helt greit eller. Trives veldig godt med singelliv sånn sett. Men merker det veldig når man sitter alene kveld på kveld.. kanskje ungen blir lei seg for monster under senga og man må sjekke for ungen. Og alltid den eneste. Ja mitt valg å være alenemor. Men alikevel er det stusselig. Men ja. Slapper jo av og trives jo i eget selskap. Men hadde vel levd på den fine rosa skyen om det hadde vært en mann i livet vårt....