Alle innlegg Sukkerforum

Ser det er fokus på de med et par kilo for mye....!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 10:30

Ser i flere tråder det blir tatt opp temaer om dem som sliter med de ekstra kiloene de har lagt på seg de siste åra!!! Da tenker jeg kan komme med bidraget mitt så de slipper å "LURE" de andre med kropps former og fasong!!!

Lavkarbo er ut, det er kommet nye og mer effektive slankemetoder!

Har du prøvd ALT? Uten resultat? Prøv dette:
De aller fleste to åringer er slanke.
I sammarbeid med barneleger, radiologer, ernæringseksperter og utslitte småbarnsforeldre er denne geniale dietten forsket frem.

Frokost: Ett kokt egg, en brødskive med syltetøy.
Spis to små biter av egget og smør resten ut på gulvet.
Ta en bit av brødskiven og klin deretter syltetøyet godt inn i ansikt og klær.

Lunsj: Fire fargestifter (valgfri farge), en neve knust potetgull og tre munnfuller av ett glass melk ( hell resten på gulvet).

Middag: En kjeks, to mynter. Noe rusk du finner under sofa ( viktig å ikke overspise her!).

Kveldsmat: Lag en skive ostesmørbrød som du hiver på gulvet.
Drikk fire munnfuller av badevannet ditt.

For å ikke spise hver dag likt varier kosten med forskjellige typer rusk under sofa til middagen;)

Dietten gjøres mer effektiv med tilrettelagt mosjon, f. Eks:
Legg deg på gulvet i et kjøpesenter og vri kroppen rundt i slynger samtidig som du skriker av full hals for å øke lungekapasiteten.
Når mannen fra Securitas kaster deg ut... Av butikken gjør du sterk motstand!

Spring over alt, hopp innimellom.
Fall ofte og regelmessig; å reise seg opp igjen styrker musklene.
Husk lungene, skrik samtidig med disse øvelsene.

Be om sparringspartner ved påkledning. Gjør motstand med alle krefter du har, går mye av de kalorier på slikt!
Nøy deg ikke med et skift, krev å få bytte til andre klær, minst tre ganger....

Prøv SmåBarnsmetoden du også
Lykke til!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 10:33 Privat melding

Haha, genialt! Prøvde mesteparten av de greiene der sist jeg var på byen.

Skjult ID med pseudonym Humlans ti. 26 mars 2013 10:33

LOL !! ;))
Tipper småbarnsforeldre digger denne!

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 10:35

@M.Escrime derfor du er slank da...:)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 10:36

hehehe *flira*hørt den der før ja gitt :P

Men fra spøk til revolver. Jeg er som jeg er så får et mannfolk like det eller ta med seg stasen sin og pelle seg langt bort i skogen borre et hull og humpe på et tre i stedet for meg :P Skal for pokker ikke ha noe av noe sånn der tull og vas! Hvorfor i alle dager skal jeg bry meg om en mann som ikke liker meg? Pyttsann da bryr jeg meg heller om de som syns jeg er awsome akkurat som jeg er. Helsikes overfokusering på barbie og ken syndromet. Skal pokkern ikke ha noe sånn der plastdukke av en mann heller men et skikkelig mannfolk med hud og hår, og ingen mr perfekt som løper hjem til mamma hvis hårstrået ikke ligger som han planla om morningen.. Nei gi faen og lik deg sjøl som du er sier jeg om du er stor, liten, tykk, tynn eller what ever. Ta ikke til takke med noen som ikke respekterer deg og syns du er flott akkurat som du er!

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 10:38 Privat melding

Dragon:
Nei, dessverre, jeg la på meg igjen da jeg begynte å die også.

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 10:40

@-m-

Sant det, denne gikk til dem som lurer andre ved å ta fine bilder og ikke fortelle det før de møter opp på DATE!

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 10:44

@M.Escrime denne ølen ja...;) hørte forresten at vin er enda farligere! Pass dere for alkohyler, det er de som får skylda alltid og bestandig!!!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 10:49

Hmm altså jeg vet ikke helt om jeg syns man lurer andre om man har fine bilder, er da sånn man så ut akkurat da og om det ikke er photoshoppa i alle retninger så er det da vitterlig sånn man SER UT! :P Jeg kan da se ut som en dass jævlig ofte jeg, men har noen tatt et bilde hvor jeg ser bra ut på så har jeg da vitterlig det på face osv enn et bilde hvor jeg ser ut som jeg er overkjørt med en lastebil ?:P sånne lastebil bilder untagger man da i faderlig fart det er da helt naturlig ;) Neida men jeg ser jo den at hvis man har tatt et bilde langt borte i fra hvor man så vidt ser om det er en giraff eller et menneske på bildet så kan det være litt lureri. Eller om bildet er sånn 10 år gammelt eller noe. Eller du har satt inn bilde av oldefaren din i steder for deg..eller en jævli bolertryne av en kompis :P Uansett kommer jeg alltid til å legge ut bilder, eller akseptere bilder der jeg ser BRA ut ikke der jeg ser totalt crap ut :P Men nå tror jeg ikke at jeg ikke ser ut som på bildene da...for har da fått høre at jeg ser bedre ut enn på bildene, det må jo være den fantastiske personligheten min det da ;) Men altså jeg sier fortsatt JEG SER UT SOM PÅ BILDENE MINE DET ER MEG! Men jeg ser og ut som på de bildene som koslige venner tagger meg i på face og som jeg klikker untagg på fortere enn man kan si uglybugly. Mener da det er en naturlig ting å gjøre ;)

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 10:52

Hahaha, LOL:)
M.Escrime og Dragon, verre er når det blandes.... Gjerne med litt vodka også, det kan faktisk gå utover hvor effektivt man krabber...

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 10:57

@-m- uansett ingen liker å bli lurt!! Jeg er ikke så jævlig fotogen selv og sliter ved å finne bilder som viser hvordan jeg virkelig ser ut... Men jeg lyver ikke om atletiske kroppen min heller;)

@Knerten hvis vodka kommer inn i bilde da blir det mange krabater rundt om kring på byen.... :))

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 10:57 Privat melding

Det er MELK jeg snakker om. Ærlig talt, man drikker ikke alkohol som baby.

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 11:00

@M.Escrmie.... Sånn ordentlig H-melk rett fra brystet??? ;)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 11:01 Privat melding

Selvfølgelig, Dragon. Vi LEIKER ikke her. Eller - forresten...

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 11:03

@M.Escrime
Det kalles å være rusa på livet det eller no :s ;)))

@Dragon
Det er sant:))

Skjult ID med pseudonym mmmMartin ti. 26 mars 2013 11:06

Hahahahaha.. dagens...
Utrolig bra !! :D takk for god latter :)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 11:10

@mmmmMartin bare hyggelig, du må notere latteren på " Har du ledd i dag" tråden.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 11:16

Dragon

Nei absolutt ikke, er da ikke morro å bli lurt. Jeg er da ærlig herfra og til månen sjøl så i min profil står det at jeg har noen kilo ekstra, ja har da hatt stor og fyldig der og jeg.. vet ikke helt hva som passer men pokker heller. Har da mange bilder i albumet mitt, a crap load av bilder på face og i tilegg så får da en fyr se åssen jeg ser ut når han møter meg. At jeg har både pupper og rompe som strutter i den ene og andre retningen er heller ikke noe jeg holder kjeft om. Jeg ser ut som jeg ser ut. Men jeg kan jo heller ikke på en måte holdes ansvarlig for hva en fyr sitter å tenker når han ser bilder av meg heller :P Når den fyren gror baller nok til å møte meg ser han da vitterlig åssen jeg ser ut og. Så får han like det eller ikke, så får jeg og like eller ikke like det jeg ser ;) Har da og stort sett erfaring med at gutter ser ut sånn som de fremstår her inne, på face og what ever. Stort sett positivt overaska fordi en awsome personlighet kan gjøre en kjekk man til en hunk ;) Selfølgelig er jo jeg og overfladisk og jeg må jo få lyst til å hoppe på fyren eller i det minste ha lyst til å se på han skal det være noe å gå videre med :P

Det med meg da er at jeg kan være jævlig fotogen og noen ganger så tar folk bilder av meg fordi de syns jeg har så fint ansikt osv på fest og sånn.. da kan det jo bli awsome bra. spesielt fordi jeg da er i en mooode :P Men er jo ikke sånn jeg går å ser ut hele tiden alikevell..feks er jeg jævlig trøtt en morning ser jeg jo ut som noe noen har kasta opp fra dypet av innvollene sine..

jeg har heller ikke mange kroppsbilder nettop fordi ansiktet mitt ofte er det som blir tatt bilde av..sånn derre ta bilde sjøl opplegg liker jeg ikke så er vell sånn at stort sett alt jeg har av sånt er tatt av andre :P

Noe jeg heller aldri har skjønt er folk som driver å tar bilder av kroppen sin 24/7 vet ikke om de det er fordi jeg er jente men at en gutt har et nydelig ansikt er faktisk mere viktig for meg enn om kroppen hans ser ut som noe jeg kan spise opp eller kuken hans ser ut som en enorm flaggstang :P For er jo det stort sett gutta er ivrig på å vise frem...men jeg vil jo se ansiktet! Så er vell en forskjell på kjønna der..altså skal jeg ha sex med en fyr og jeg har lyst til å tre en pose over hodet hans så funker det jo jævlig dårlig? I så fall må jeg jo lukke øya :P Derimot har han nydelige øyne og et flotters smil så teller det mere for meg altså..så klart må jeg jo få lyst på resten og men liker jeg det a

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 11:19

men liker jeg det så liker jeg da som regel resten og...:P

var for pokker liten plass å skrive

nei gud i dag flyter orda rett ut i tastaturet som en flom av lava :P

jau jau..hyper oh yes :P

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 11:20

@-m- viktig å ha meninger om ting.... :) bra du er ærlig!!!

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 11:36 Privat melding

mindre kaffe til -m-, men godt sagt

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 11:41

@Dragon

Takk du :) :)

@bare_bjørn

hehe takk og takk, mene..jeg har ikke engang begynt å drikke kaffe enda ;))) Den settes vell på om en liten stund når jeg får besøk av et vennepar :)

btwn sånn apropo pent smil og øyne og sånn, flott eksemplar! :D

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 11:44

@-m- ja flørt i vei dere to, liker folk flørter litt i mellom alle diskusjoner ;) jeg venter på @smilet skal logge seg på....:)))

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 11:55

@Dragon

flørting er jo livets krydder :)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 12:01

@-m- ja, en kjenner at en lever... :)))

@smilet nå skal dragen ut å fly med dragehunden sin, skulle hatt deg med på tur i skogen....!!! Tredje dag på rad med solskinn på østlandet gjør meg våryr.....

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 12:08 Privat melding

aiai, takker for det. ikkje verst med slike ord når ein sit og prøver riste ut spindelveva frå topplokket mens ein drikk kaffen sin!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 26 mars 2013 12:13

@bare_bjørn

hehe bare hyggelig :)

Tro jeg må riste vekk sånn spindelvev med kaffe snart jeg og :P

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 12:58

@dragen

Go mååååren! :) Bare 3 dager? Du er på feil side av landet, her har det vært sol så lenge jeg kan huske :P Blir gjerne med i skogen neste gang du går! Ps.. godt å føle seg savnet ;))

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 14:14

@smilet

Heeeeiiii på deg fine smilet mitt ;) Klart jeg savner deg, holder nesten ikke ut de LAAANGE nettene alene!!!
Nå er jeg tilbake fra skogen, urettferdig det med sol MEN, når jeg tenker meg om det gjør det her og! Bare å fly over skyene så er den alltid å finne der oppe ;))) ingen sak for drager som meg.... Bortsett fra at det er mere gøy med lavt flyving!!!

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 14:27

@dragen

Hehe, ja, nettene er lange, godt det er lys i tunellen ;) Sol er godt for kropp og sjel, og du er ikke den eneste som er våryr ;)) Nå skal jeg en tur ut i solen litt :) Kom gjerne å bli med :) Goklem fra smilet ditt ;))

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 14:39

@smilet skulle så gjerne men planen var å svømme noen tusen meter i dag.... Må kjøle meg ned i vannet så jeg ikke selvantenner!!! Viktig for atletiske drager som meg ;p vi må nesten ha det til gode....Du som fremtidige sjef vet vel alt om prioriteringer, lærer sikkert mye om slikt på skolen din....;)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 14:47

@smilet blir jeg da Sjefsdrage hvis vi blir sammen??;)

Skjult ID med pseudonym neivelda ti. 26 mars 2013 15:48

Hadde tenkt å svare på denne tråden, men ser at det er en privat chat i stedet.

Skjult ID med pseudonym Høna ti. 26 mars 2013 15:58

Jaja eller ta meg som jeg er:)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 16:01

@neivelda huff så kjedelig da !!! Men som jeg ser du svarte likevel.... Må vel være lov å ha litt flørt med @smilet mitt!?! Eller er det helt fyyyyy...? Kom igjen fyr løs ikke la deg stoppe bare pga. flørten vår da.....

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 16:40

@dragon
Svømme sååå langt i dag? Du er jammen meg sprek :)
Ja, da blir du sjefsdrage/mann.. Litt sånn son jeg hadde blitt fotballfrue om du hadde vært proff ;P vi ville fått et fint liv vi?;) nå er jeg hjemme fra tur og skal sette meg ut i solveggen drikke sjefskaffe ;))

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 16:54

@ smilet du vet, dragen er sånn triathlonutøversprek.... Eller rettere sagt var triathlonutøversprek... Men hvem vet kanskje jeg hiver med på noe slikt i år og.... Ikke noe mer enn vanlige folk i dragealder tenker jeg. Solveggen her og med dragevrmtikoppen;) skal ikke til svømmehallen før om par timer... Litt færre folk seinere på kvelden, da kan dragen svømme skikkelig fort... ;)
Hvorda er sjefskaffen?

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 17:10

@dragen

Kanskje du må gjøre smilet litt sprekere! Tar det som en utfordring ;) sjefskaffen har en dæsj av karamellsmak.. Kjempegodt :) hvordan er dragedrikk?

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 17:16

Dragedrikken har en ubeskrivelig deilig kaffearoma... Sånn ca zoega's .... ;) kan få deg sprek som bare det;) gøy å trene sammen både det ene og det andre;) nå begynner det å bli kaldt i solveggen her så jeg går inn, blir du med...?

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 17:23

@ Dragen
Hehe,mmm.. Høres deilig ut ;) da har vi en plan, gleder meg til å bli dragesprek ;) ja, begynner å bli kaldt her også, så det passer fint :)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 17:40

@smilet hva sier du om å fortsette flørt på Mail ? Ser det blir ikke så veldig godt mottat her på forumet med private mld... :/ selv om vi bor så langt fra hverandre så er det fint og hyggelig med samtalene våre.... :)))

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 17:43

@
Dragen

Flørter med deg hvor som helst jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 17:45

@smilet

Skriv til meg på plamonte1@hotmail.com da ;)

Skjult ID med pseudonym smilet ti. 26 mars 2013 17:53

done ;)

Skjult ID med pseudonym Dragon ti. 26 mars 2013 18:05

I see ;)

Resten dere får nå slippe å lese våre private ting :))))) men for all del slutt ikke med flørt!!!