Alle innlegg Sukkerforum

Gammel som alle hauger.......:-)

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 26 mars 2013 21:20 Privat melding

Jeg er ingen ung dame. I grunn så er jeg litt opp i årene selv. Ikke alt for gammel for den rette, men ikke ung lengre. Jeg lurer egetlig på hva som får karer så unge som 22 år til å ta kontakt, da er jo jeg gammel som alle hauger.

For ikke å snakke om karer eldre enn min mor som mener at jeg er deres utvalgte. Vet ikke helt hva jeg føler meg som da, bare at det er utrolig feil. Jeg mener jeg er 46 år, hva i alle dager tror en mann på 71 år at vi har til felles.

Bare et hjertesukk.....:-) Vet at dette har blitt tatt opp før.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 mars 2013 21:28

pulings sikkert hehe:)

Skjult ID ti. 26 mars 2013 21:30

Spennende for oss unge menn med en moden og trygg dame:)

Skjult ID med pseudonym glimt ti. 26 mars 2013 21:37

Ekte kjærlighet ser ingen alder.. Helt uforbeholdent og fritt for fordømmelser av noen art... :)

(mann 38 år fra Telemark) ti. 26 mars 2013 21:55 Privat melding

tja..blir jo litt fornøyd når de unge viser litt interesse vel? Det synes iallefall jeg. Har kjapt meldt fra om at aldersforskjellen er for stor to ganger, men jeg blir jo sittende å smile litt for meg selv da :)

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 22:10 Privat melding

Man har alle grenser selvsagt men jeg tror du henger deg altfor mye i alderen, TS. Selv om aldersforskjellene du her beskriver er ganske ekstreme så finnes det sikkert også henvendelser litt mer i mellom, vil jeg anta.

Jeg bryr meg selv utrolig lite om alderen. Det er ikke selve tallet som teller.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 27 mars 2013 08:48 Privat melding

Alder er så utrolig mye mer enn bare et tall. Alder sier mye om livserfaring. Det er klart at noen kan være unntaket til reglene, men stort sett så kan du forvente forskjeellige ting fra mennesker i forskjellige aldre......:-)

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 08:59 Privat melding

Alder sier faktisk lite om livserfaring. Jeg har truffet 25-åringer som har opplevd forstyrrende mye sterkt og 45-åringer som har levd hele livet i bomull. Fordommer er en fin ting. Open your mind :)

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 27 mars 2013 09:12 Privat melding

@ Xenomorph
Så hardt som du går ut mot meg, så er det du som har fordommer. Alder er for meg mer enn et tall.

En mann på 22 år kan ikke på noen måte ha nok livserfaring for meg. Han har bare levd i 22 år. Han har ikke gått igjennom det utfordringene i livet som man gjør i tredve årene og forti årene, og ja erfaringene endrer seg med alderen. Om du har vært igjennom mye som ung, så er du tross alt ung allikevel.

En mann som er pensjonert, er opptatt å være pensjonist og finne seg til rette i livet som en som har sluttet å jobbe, unnsett hvor "ung" han er i sinnet så endrer ikke dette seg.

Dette er fakta og biologi, ikke fordommer.

Jeg vil ikke ha en mann som skal dø fra meg før jeg er nådd 60, eller ha en mann som jeg dør fra før han er blitt 60. Med store aldersforskjeller er det veldig sannsynlig at noe slikt skjer. Jeg søker ikke etter et lettvidt forhold, som skal vare i kort tid, for da betyr ikke aldre så mye.

Skjult ID med pseudonym Danty on. 27 mars 2013 09:23

Så hardt som Xenomorph ut mot deg? :D

Ja, dakkars deg som sliter med slike problemer, she46.. -og når noen argumenterer for et andre synspunkter enn deg, gjør de det jo bare enda vanskeligere for deg

Livet kan være beinhard iblant, she46.. håper du klarer å bære over alle problemene..

Jeg syntes for øvrig at åpningstidene på polet er et voksende problem..

Skjult ID med pseudonym -m- on. 27 mars 2013 09:26

Forstår deg da godt jeg ts, alder har jo faktisk en del å si, når jeg får meldinger av de som er på alder med mammaen min så føles jo det litt rart. Sånn er nå nettet da men. Så skjønner jo deg at du heller ikke vil ha noen som kunne vært barnet ditt eller foreldrene dine. Hadde min mamma funnet seg noen på min alder hadde jeg nok lurt på om det hadde klikket for henne må jeg inrømme :P

Skjult ID med pseudonym pippo on. 27 mars 2013 09:30

@Xeno... Kan vi være enige om at den fysiske attraksjonen er viktig?
Tenker at TS også legger like mye vekt på det som jeg, du og andre her på sukker?
Alle ønsker jo å ha en flott mann/kvinne på sin arm:)
Du kan da ikke seriøst mene at du finner en dame, som er 20-25-30 år eldre enn deg, like attraktiv som ei som er nærmere deg i alder?

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 09:39 Privat melding

Selvsagt har utseende en del å si og selvsagt er jeg ikke interessert i å date noen som ser ut som min mor. Men det er ikke selve alderen som blir da problemet, det blir utseendet. Forstår du?

Det er forresten utrolig mange damer som det er klin umulig å gjette alderen på. Derfor blir alder, som tall, fint lite relevant. Jeg har vært med damer både yngre og eldre enn meg og har vært fornøyd med både intellekt og utseende. Det blir for dumt å bli tiltrukket av noen på mange plan men avslå vedkommende fordi alderen ikke er som ønsket. Men meg om det.

Skjult ID med pseudonym . on. 27 mars 2013 09:43

Neste gang jeg får mail fra en mann som er > 15 år eldre enn meg, vil jeg svare at jeg har nok med å ta meg av mine gamle og syke foreldre, jeg ønsker ikke flere å ta hånd om på den måten i de nærmeste årene...

Skjult ID med pseudonym Dragon on. 27 mars 2013 09:45

@She 46 er litt enig med deg, men støtter @ xenomorph i det at livserfaring kan ikke måles i alder....
Det med biologien derimot har ingenting å si om hvem dør først eller sist... Livet er i mange tilfeller urettferdig og ting kan skje... Både med tanke på helse og ulykker....:/
@-m- poengterte også om det å være sammen med folk som er på alder med mine foreldre... Ikke min greie altså!!

Men du vet det fins dem som liker slikt.... og for al del... hvis det er gjensidig " LOVE" kjør i vei!!! :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 27 mars 2013 10:01

Sånn for min del så kan nok et forhold med en som er 10 år eldre funke bedre enn noen som er 5 år yngre..men det er jo fordi jeg er såpass ung og en på 20 og meg blir som regel litt kræsj sånn mentalt og diverse føler jeg..:PMeen igjen så er det jo forskjell der da, søstra mi feks er jo 5 år yngre og veldig voksen for aldern..da hadde det kansje funka.. men i utganspunktet er vertfall det der grensa mi ;) :P

Fikk jo mld av en på 19 nå og han var jævlig nice og hadde unge sjøl og... såe hee...;) :P hehe retningslinjer kan jeg vell kalle den der aldersgreia :P

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 10:04 Privat melding

Men seriøst, TS. Vær åpen. Hadde det vært så ille om du hadde datet noen f.e. 10 år yngre enn deg som du synes er både smart og sjarmerende, og som liker deg for den du er? Antageligvis ikke :)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 27 mars 2013 10:06

Jeg tar en som er ti år yngre, takk. Kanskje femten. Så hvor er du? Komme så! Tippa tippa tippatippatippa... Puspuspuspus.. Kom her da!

Skjult ID med pseudonym pippo on. 27 mars 2013 10:08

@Xeno.. Avslag gir man vel fordi man ikke er fysisk tiltrukket.. Det er jo sånn det er for de aller fleste av oss. Alder er, som du sier et tall.. Jeg kan med handa på hjertet si at jeg gi avslag til menn mye eldre enn meg, nettopp fordi jeg
IKKE er fysisk tiltrukket av mannen. Om du da ser deg litt rundt, menn tar i mindre grad vare på seg selv enn kvinner.. Spes. i alderen til TS og oppover. Kvinner derimot har langt større "krav" rettet mot seg om å holde seg i form, se bra ut m.m. Jeg er kvinne, og får besøk av disse mennene.. Tror nok du hadde sagt deg enig med meg om du hadde sett mine besøk. Du kan jo se på kvinner vs. menn ute i samfunnet.. Det er fysisk attraksjon det går på, ikke fordommer overfor alder.

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 10:15 Privat melding

Ja kanskje det, pippo, men jeg synes det er fortsatt noen uheldige generaliseringer i argumentasjonen her. Jeg tror at mange menn liker å ta vare på seg selv også (og kanskje særlig) når de blir eldre. Jeg har ingen plan om å slutte å trene etter jeg fyller 50. Tvert imot, det føles enda mer nødvendig!

La oss heller si at alle mennesker er forskjellige og at det finnes litt av hvert der ute. Såkalte trender er altfor lette å dikte opp.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 27 mars 2013 10:17

Oh. Isåfall: jeg tar "litt av hvert"

Skjult ID med pseudonym pippo on. 27 mars 2013 10:19

@Xeno.. Nå fremmer du enkelte påstander selv i din argumentasjon, som du overhode ikke har grunnlag for å komme med ang. meg. Ser du at du umiddelbart har lagt meg til en gruppe vedrørende trender? Det vil jeg kalle generalisering.

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 10:24 Privat melding

Du sier selv at det er en trend i det at menn generelt sett tar mindre vare på seg selv en kvinner. Så jeg føler ikke at -jeg- har satt deg i en gruppe, nei :) Og jeg mener du tar feil i din "observasjon".

Skjult ID med pseudonym pippo on. 27 mars 2013 10:35

@Xeno.. Har aldri skrevet ordet TREND.. Det er en reformulering du selv har gjort. Mulig basert på at jeg argumenterer med, at det stilles høyere krav til en kvinne om at hun skal se bra ut, dette i forhold til mannen. Sett i et sosiokulturellt perspektiv. Det gjør det imidlertid ikke korrekt å konkludere med at jeg mener dette er en trend. Jeg opplever at du i sterk grad devaluerer mine meninger til et lavmål. Ingen egen tankekraft, ei heller refleksjon ligger bak mine meninger, de er kun et resultat av samfunnets trender?! Det aksepterer jeg ikke.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 27 mars 2013 10:38 Privat melding

Like barn leker best, og det gjelder også alder. Det er min mening, og jeg står fritt til å ha den.

Jeg er ikke opptatt av utseende, men av indre verdier. Noen av disse verdiene trenger år på å utvikle seg. I andre kulturer er de eldre regnet som vise, nettopp på grunn av sin livserfaring. Jeg er enig i disse betrakningene om alder, og uenig i dette med at alder bare er et tall.

Skjult ID med pseudonym Dragon on. 27 mars 2013 11:04

@She 46 og hva er det du legger i like barn leker best? De som liker så store alderforskjeller leker da best.... Eller ???
Og uansett om dere liker det eller ikke så er de også på sukker... De vil ha det like gøy som dere.... Uten at de prøver seg rundt omkring kommer de vel ingen vei....

Folkens send mld til hvem du vil, ikke bry dere om alder, kjønn eller hva som helst.... Ja alle dere!!! Mother,- of Fatherfuckers, dere kjipe og dere greie, Kåte, våryre, og dere ikke så våryre, dere lekne, tullet, sure og blide jaaaaa alle dere.....!!! RISE AND SHINE OG FLØRT SOM FAEN!!!

Yeah nå sa jeg vel alt ... nå skal jeg høre på It's a beautifull day fra U2 ..... )))))))

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 11:20 Privat melding

@pippo
Jeg synes du stresser unødvendig mye for utrolig lite. Jeg snakker ikke om samfunnets trender og bruker ordet trend i en helt annen setting, dvs trend som i tendenser. Kortere sagt: slapp helt av.

@She46
Med tanke på at det er mange 50-åringer som aldri har forlatt bygda si og 25-åringer som har bodd flere steder i utlandet og erfart mange forskjellige kulturer og ikke minst hatt et kort men oppplevelesrikt liv tror jeg det blir vanskelig å påstå at alderen gjør at man er "like" (for å ta din sitat at like barn leker best). Men som du også sier er du selvsagt helt fri til å ha den meningen du har. For all del, ikke la andre påvirke den :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 mars 2013 11:29 Privat melding

Selvfølgelig har utseende betydning for de aller fleste av oss, og selvfølgelig får man biologien mer og mer imot seg jo eldre man bli i så henseende. Men det er da ærlig talt forskjell på å sleppe en fjert og å drite i buksa, for å si det delikat. Tjuefem og ti års aldersforskjell er jo ikke HELT det samme.
Ellers er jeg enig med Xenomorph i det med at alder og livserfaring ikke nødvendigvis henger sammen, har opplevd veldig mange eksempler på akkurat det.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 27 mars 2013 11:35

...og dermed kommer vi frem til at kilden til evig ungdom er å ikke reise, ikke arbeide, ikke utdanne seg og redusere sosial omgang til et minimum? Makan, noen (xeno og fekt?) vil bli søkkrike!

Breaking news på Sukker, gitt :-p

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 mars 2013 11:46 Privat melding

Vel, tolv års høyere utdanning har hverken gjort meg yngre eller særlig rik, så jeg tror du kan være inne på noe, lusa. :-P

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 27 mars 2013 12:08 Privat melding

@Xenomorph
Unntak til alle regler finnes selvfølgelig, men du kan ikke si at du sidestiller deg med alle mennesker i alle aldre.....ærlig talt.

Et menneske som er 20 år eldre har noen flere dager i verden å skilte med. Erfaring er ikke alltid de store opplevelsene og de store reisene, heller ikek de store tragediene. Det handler som små ting som utvilker seg med alder.

At det finnes naturlig vise unge, vel det vet vi, men et ungt sinn (i alder) kan ha problemer med å romme store ting, fordi de mangler alle de dagene der det ikke skjedde noe, for det er også del av livserfaringen.

Vi diskriminerer alle sammen mot alle, fordi det er slik vi fungere. Vi velger ut kriterer som vi anser for riktig og plasserer mennesker raskt i disse gruppene, for ellers ville alle inntrykkene i livet ta rotta på oss, vi ville få inn for mange inntrykk. Det er slik det er å være menneske, og du er ikke fri for dette.

En annen ting er også å leve i sammen tid. Når en ung sier de liker den nye sangen som er kommet, så ung og frisk, og du vet at sangen var ny når du selv gikk på skolen for så utrolig mange år siden, da merker du forskjell.

Alder viser også hvilke tid og hvilke referanse rammer et menneske har. Bare spør en lærer om det er forskjell på sånt. Så alder er så utrolig mye mer enn et tall, for meg i alle fall.

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 12:29 Privat melding

@TS
Du har selvsagt noen gode punkter, men jeg tror det er veldig vanskelig å snakke om "regler" (og da heller ikke unntak) basert på alder. Alle mennesker er forskjellige og slik samfunnet er i dag har de fleste veldig ulike bakgrunner og muligvis atypiske livsferd.

Jeg sidestiller meg kun med de som jeg har noe til felles med (verdier, interesser, kjemi osv.) og dette har som regel null og niks med alderen å gjøre. Blant mine aller beste venner f.e. er den yngste på 22 og den eldste på 48. Jeg føler meg sidestilt med begge to :)

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 29 mars 2013 10:50 Privat melding

@Xenomorph

Livet er herlig og vi kan være helt uenig når det gjelder dette med aldre. For meg er det mye mer enn et tall, og for deg er det bare et tall. Er ikke det flott da?

Skjult ID med pseudonym påskeharen fr. 29 mars 2013 11:12

Alder er IKKE BARE et tall, heldigvis.
De som sier at det er det ser ganske overfladisk på det. Men det er så mye annet i det. He, he

Hopper videre...

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 29 mars 2013 11:36 Privat melding

@påskeharen

Endelig noe som er enig med meg....:-)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 29 mars 2013 18:34

så på profilen din...har ingen aning hvorfor gutta på 22 kontakter deg hvertfall :P

Skjult ID fr. 29 mars 2013 19:55

kjempebra @durrr

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 29 mars 2013 21:13

Alder, slik det snakkes om her, er ikke et tall som bare benevnes med "år" eller "tid", det ligner mer på en lengde eller kanskje avstand.

Og man trenger ikke være like "lange", eller "nære", for å kunne ha god kommunikasjon, god sex, felles interesser, musikksmak eller andre idealer. Man må bare kunne møtes, og trives, i samme rom der begge aksepterer den andres premisser.

...eller noe sånt.

Jeg pleier ofte å si at det er ikke størrelsen det kommer an på, det er avstanden.

Skjult ID fr. 29 mars 2013 21:20

kjempebra @1234

Skjult ID med pseudonym ronny19 fr. 29 mars 2013 21:21

Den beste sexen jeg har hatt med noen var med en hot ung dame på 38!

Skjult ID med pseudonym Stjerne* fr. 29 mars 2013 21:55

Min vennekrets består av et alderspenn fra 28 - 50. Der av jeg er en av de eldste. Tror jeg kommer overens med de fleste og kan diskutere de meste på samme plan stort sett. Alt fra musikk,uteliv dating,barn og matoppskrifter :)

Men når det kommer til å finne en kjæreste så ønsker jeg en som er nærmest meg i livserfaringer....Men det er jo så mangt. Men en ting er jeg i alle fall sikker på. Jeg vil verken gi opplæring eller være hjelpepleier :)

Skjult ID med pseudonym mor fr. 29 mars 2013 22:00

Jeg tenner på unge gutter:)

Skjult ID med pseudonym lysere fr. 29 mars 2013 22:10

jeg må si jeg lurer veldig på motivet ditt for å starte denne tråden. En ting er at det nødvendigvis må være den som har problemer med aldersforskjell og ikke den som ikke har det som må ha fordommene. Det er imidlertid en bagatell. Mer interessant er behovet litt for å dele med samfunnet at det er noen som liker deg som du synes det er galt at liker deg. Finner du det pirrende? Har du mest lyst til å poste hvem det er? Hva vil du med dette sladderet?

Skjult ID fr. 29 mars 2013 22:17

Nå må du ta deg en pære @lysere og la TS si hva pokker hun vil!

Skjult ID med pseudonym lady fr. 29 mars 2013 22:19

Opplever det samme selv @She46:) Forskjellen er at jeg liker det da;)

Skjult ID med pseudonym grrr fr. 29 mars 2013 22:23

mmm gi meg en ung og viril hunk ASAP!!;P

Skjult ID med pseudonym hotmama fr. 29 mars 2013 22:27

Gi de unge sprettballene til meg TS:)

Skjult ID med pseudonym wenche59 fr. 29 mars 2013 22:55

Ved flere anledninger har 18 åringer tittet innom min profil og lagt igjen en hyggelig hilsen. Jeg svarer høflig nei takk til tilbud om sex, men vet at flere voksne damer koser seg med disse ungguttene.

Skjult ID med pseudonym Svanhild88 fr. 29 mars 2013 23:12

Disse søte småguttene til bestemor. Kom å få sjokolade.

Skjult ID med pseudonym klaraklok fr. 29 mars 2013 23:15

Lyver hvis jeg sier jeg ikke tenker på unge gutter og det å ha sex med de. Da spesielt løper tankene fritt etter et par glass med god vin:)

Skjult ID fr. 29 mars 2013 23:20

Alle damer liker unge vakre gutter!!

Skjult ID med pseudonym lillemor fr. 29 mars 2013 23:27

Har gladelig sex med en mye yngre gutt. Ja takk til felles kos og hygge:)

Skjult ID med pseudonym ronny19 lø. 30 mars 2013 00:45

Er du på festen She46??

Skjult ID med pseudonym pippo ma. 1 april 2013 18:08

@Xeno.. ditt svar fra 27.april. Ditt svar er illustrerende nok. :) Tenk over hva du faktisk formulerer og din respons på dette. Du tillegger forumdeltakere snevre og i mange tilfeller "lavere" egenskaper enn deg selv. Jeg mistenker deg også for å tillegge deg selv en noe høyere intelligens enn andre. Du kverulerer og argumenterer. Får du et svar som du ikke liker, så er det andres ansvar og ta ett skritt tilbake for å vurdere sin argumentasjon. Ydmykheten og respekten Xeno, for andres meninger.. Ikke avfei meg med at jeg stresser, eller overtolker evt, misforstår.. Dette er kun en grei måte å dytte alt ansvar over på meg. DU må selv ta ansvar for din egen argumentasjon, så tar jeg ansvar for min. Ikke dra min argumentasjon til et nivå der du reduserer meg til et dumt barn, som ikke forstår, men heller overdramatiserer. Dette viser jo kun svakhetstrekk ved din egen personlighet. Du setter ikke deg selv i spesielt godt lys. Har lest mange innlegg fra deg over lang tid her på forumet. I begynnelsen virket det som du var en reflekter och oppegående mann, nå fremstår du som spydigere og mer nedlatende. Kanskje du burde ta en pause herfra?

Skjult ID med pseudonym maya ma. 1 april 2013 19:04

Meeeget enig med deg @pippo! Noen tror de har monopol på vettet... Det verste er at de ofte anser seg selv som perfekte og ikke evner å se egne begrensninger/feil!

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 1 april 2013 19:48 Privat melding

@pippo
Ja enten får jeg gjøre som du sier og ta meg en pause herfra, eller kan jeg velge å gi god F i hva du mener om meg og bli her :)

Jeg skal gi den litt refleksjon så kommer jeg plutselig tilbake med et svar. Hvor lang frist gir du meg?

Skjult ID med pseudonym pippo ma. 1 april 2013 19:53

Gjør som du sier... Gir meg en god F.... i hva du mener/sier.:)

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 1 april 2013 20:04 Privat melding

Ja det ser virkelig ut som du ikke bryr deg når du gidder å skrive så kleinlange innlegg om meg.

:) :) :) Ha en fortryllende aften! :) :) :)

Skjult ID med pseudonym no stress ma. 1 april 2013 20:10

Herlig å leke seg i forum-lekegrinden:) Mye friskt fruktkjøtt her:) Verre med de aldrende gretne gubbene:/

Skjult ID med pseudonym ? ma. 1 april 2013 20:11

Har du blokket noen nå da Xenomorph, siden de er så gretne på deg her. Synes du er *søt* jeg;)

Skjult ID med pseudonym pippo ma. 1 april 2013 20:21

@Xeno.. Du bryr deg visstnok selv også, ellers hadde du ikke orka å si din mening i omtrent alle tråder.. Du er da opptatt av å kommenterer/vurdere andre på forumet. Dette får du i så måte også tåle selv. :):)
Derfor mitt svar til deg kl 19.53.. For å se hvilken respons du velger å gi:) Og OM jeg faktisk "bryr" meg? Gjør det meg til en VERRE person enn deg, eller har vi kanskje noen av de samme "personality traits"? ;-) En noe krenkbar og selvhøytidelig person som ikke har så lett for å ta tilbakemelding? Jeg konkretiserer en observasjon jeg gjør.. Du har kjapt piggene ute:) Såklart du bryr deg.....:):) Ha en knakende flott aften du også:)

Skjult ID ma. 1 april 2013 20:25

Han bryr seg mer enn et lite barn @pippo! Bak stenansiktet finnes en sårbar sjel:)

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 2 april 2013 00:01

vær happy du she en,,du er jo så kjempegrimm.

Skjult ID med pseudonym Glad ti. 2 april 2013 00:07

@femtitre fy fader du må ha ett dårlig selvbilde. Det er nok mangen som er stolt over og kjenne deg. Spyr ut dritt på den måten. Skjerp deg!

Skjult ID med pseudonym no stress ti. 2 april 2013 00:17

For en taper du er @femtitre! Åpenbart at du må ha store problemer med deg selv!! Stakkars dame som evt måtte havne opp med deg.....! Pjuk, oppsøk hjernedoktoren!!

Skjult ID med pseudonym omg ti. 2 april 2013 00:29

Ser liksom for meg hvilken lei type du er @femtitre.... Kanskje en smule sjalu for at du garantert ikke har draget på de unge:))) STAKKAR må en vel nesten bare si, og god bedring.....

Skjult ID med pseudonym Ole ti. 2 april 2013 00:35

Her avslører du deg no stress/omg , hvorfor ikke skrive med ett og samme nick? Og hva gir det deg å skrive søpleinnlegg her?

Skjult ID med pseudonym omg ti. 2 april 2013 00:38

Hva snakker du egentlig om @Ole? Kall det gjerne søppelinnlegg, men jeg mener en person som @femtitre, som uttaler seg så nedsettende om TS er en stakkar!!! Avslører meg??

Skjult ID med pseudonym omg ti. 2 april 2013 00:39

Jeg er IKKE "no stress", så vet du det! Tror ikke jeg trenger å skjule meg bak flere nick, for å formidle mine synspunkter!

Skjult ID med pseudonym lillemor ti. 2 april 2013 00:45

Unge gutter synes det er spennende med modne og erfarne damer:) Erfarer det samme selv- og liker det;)