Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tar du ikke kontakt?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 22:29 Privat melding

Ja... hvorfor ikke?

Du har vært innom en profil som du likte godt men av en eller annen usikker grunn ender det med at du ikke sender melding. Hva tror du ligger bak denne beslutningen og hvilken harm hadde det egentlig gjort om du skrev vedkommende noen litt gjennomtenkte linjer?

Fortell oss!

Skjult ID med pseudonym what ti. 26 mars 2013 22:31

Hva er din grunn TS?

Skjult ID med pseudonym Thomas ti. 26 mars 2013 22:32

Er ikke klar for det. Enkelt og greit.

De beste profilene blir lagt til i minnet og håper de er der den dagen det passer.

Tidligere har det handlet om at man ikke har troen på at man er bra nok for DEN dama. Erfaringen har nå rettet på dette, så jeg har ingen skrupler der lenger.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 26 mars 2013 22:34

Skikkelig turn off med menn som stadig titter innom profilen min uten å gjøre noe mer. Enten tenker jeg at vedkommende er en raring, eller en smule pyse... Like feil med begge deler!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 26 mars 2013 22:35

ein får jo ikkje svar..så enkelt er det:) gjer opp eitter ei stund.

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 26 mars 2013 22:35

Jeg har hatt ei som satt hjerte på meg, og var innom profilen min hver dag i to uker før hun satte det hjertet. Jeg tentke, hmm jeg er superbruker, hvorfor skriver du ikke noen ord? Så jeg skrev jo jeg da, søt var hun også. Men svar har det aldri kommet :D - Står noe om det i damebruksanvisningen kapittel 1146, parargrar 343, på side 12623.

Men andre veien så skriver jeg ikke om jeg føler dama er ute av min liga (Eller hvor jeg ser at hun tror hun er ute av min liga er vel mer riktig) da kan jeg hoppe over å skrive.

Skjult ID med pseudonym Mirimoy ti. 26 mars 2013 22:38

Veit ikkje kva eg skal skrive. Eg blir utruleg sjenert i denne settingen, og blir som ei kløne som prøvar seg på dansegolvet for fyrste gong:-)
Ganske interessant fenomen, då eg greier meg godt i sosiale settingar i RL. Gje meg ein medisin og eg tek imot:-)
(hender eg likevel sender meldingar da)

Skjult ID med pseudonym smylfz ti. 26 mars 2013 22:38

Spesifikt for deg @Xenomorph? Du bor i Hordaland og vil ikke møte noen med barn.. lett som en plett den beslutningen der.. ;-)

Sånn ellers.. kommer an på dagsform, om man egentlig er her mest for å surre på forum et par uker, kanskje man har en date til helgen? kanskje det er et eller annet som skurrer litt..men liker man profilen godt nok så sender man selvfølgelig melding, og hvis man ikke får svar så kan det hende man til og med sender en "masemelding" etter noen uker.. :-P

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 22:39 Privat melding

Min grunn? Som regel prøver jeg å være litt realistisk og innse at det ikke kunne fungere. For eksempel pga avstanden når ingen er villig til å flytte... eller det litt spesielle faktumet at jeg ikke ønsker meg barn når de aller fleste gjør det. Men mye av det er sikkert tåpelig fordi man innbiller seg gjerne vansker/barrierer mer enn muligheter.
Kanskje burde jeg f.e. ignorere "barneproblematikken" når det er faktisk mange som bare svarer "ja" på quizen uten å virkelig mene det, har jeg i alle fall erfart.

(mann 42 år fra Hordaland) ti. 26 mars 2013 22:41 Privat melding

@smylfz
Tråden var absolutt ikke ment spesifikt for meg, nei :) Jeg synes det er interessant å høre hvilke tanker gjør folk seg i denne settingen. Men takk for svar, jeg innser selvsagt dette.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 mars 2013 22:48

Er sjeldent innom profilen til ei jente mer enn en gang. Det hender jeg er innom flere ganger, men det er fordi jeg ikke kan se notatene på en profil uten å gå inn på den igjen, noe som er mot hele poenget.

Men tilbake til spørsmålet.
Grunnen til at jeg ikke sender en melding er fordi jeg aldri får følelsen av at det ville fungert med dama.
Konsekvensen av å likevel sende en melding ville vært å kaste bort min tid og ikke minst hennes tid, hvis hun leste meldingen vel og merke. :P

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 26 mars 2013 22:55

Det beste i livet er gratis sies det. Medlemskapet mitt koster nå 35 kroner, så jeg venter litt til.. vil gjerne ha det beste!

(mann 34 år fra Troms) ti. 26 mars 2013 22:55 Privat melding

Eg syns kanskje det kan være vanskelig å finne det rette å skrive?!

Skjult ID med pseudonym Stvg ti. 26 mars 2013 22:59

Jeg er kvinne, og har skrevet en del førstemeldinger, men får sjelden respons. Mister vel litt motet, og er usikker på om menn ønsker kvinner som tar initiativ? Blir sittende på gjerdet og venter og venter og venter....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 26 mars 2013 23:07

Ja det også. Hvis jeg skulle finne ei jeg følte ikke ville kaste bort tiden til og som jeg kanskje kunne funnet tonen med, så er det veldig vanskelig å finne noe å skrive.
Det følelse som jenter forventer noe som skiller seg ut, som er orginalt samtidig som en viser at en har lest profien hennes.. Men hvordan vet jeg det?
Det jeg syns virker orginalt og morsomt kan være akkurat likt det de 10 før meg skrev.

Så ja... Motløs er vel ordet...

(mann 40 år fra Oslo) ti. 26 mars 2013 23:13 Privat melding

@stvg
Menn med samme "problem" kan jo tenke det samme ;) initiativ fra rett person blir aldri feil. Men førsteinntrykk er vanskeligere her enn irl.

Tja ikke akkurat på leit er vel min grunn for tida :) litt for nysgjerrig til å la være å kikke innom noen profiler...litt tragisk det der altså ;)

Skjult ID med pseudonym smylfz ti. 26 mars 2013 23:14

@powpow: jeg kan love deg at jeg sjelden får to like meldinger, ikke at jeg får så mange på rad heller så enten er jeg særdeles lite attraktiv, eller så lyver de andre jentene på seg meldingsrush :-P

Skriv i vei, vi setter pris på det! :-D

Bare ikke forvent full utlevering og tenning hvis du bare skriver hei på deg...jeg svarer veldig i forhold til hva som skrives, korte meldinger gir som regel korte svar.. med enkelte unntak selvfølgelig.

PS: Sende samme standardmelding til meg med en ukes mellomrom etter at jeg har avvist deg pent første gangen er lite lurt.. akkurat opplevd det og fyren hadde ikke skamvett til å svare når jeg påpekte klønetheten i å sende identisk melding en gang til etter at jeg faktisk sa takk, men nei takk første gangen.. haha, men det hører til unntakene! ;-)

PPS: å slutte å være anonym på forum var et sjakktrekk.. det har vært stor pågang på profil og meldinger i kveld.. superkoselig!!! :-D

Skjult ID ti. 26 mars 2013 23:17

Er jeg innom en profil jeg liker godt, er det ikke alltid jeg tar meg tiden til å skrive, for det er gjerne flere profiler som er intr, og om jeg får besøk tilbake fra en av de, sender jeg muligens en mail, siden det ser ut til å være interesse andre veien også, vet da også at ho har lest profilen min, det er større sjanse for å få svar tilbake, virker det som? Er så kjedelig å skrive til de som ikke har lest profilen og spør om ting som står der klart og tydelig.

Noen ganger når det er en ny profil av ei søt dame, men som ikke har noe skrevet i profilen ennå
de skriver jeg ikke til, men går tilbake senere å ser om det er kommet inn tekst og bilder (helst helfigur) i profilen.
Har skrevet med nye brukere uten tekst før, men syns ofte ma må spørre om så mye basic for å få et bilde av personen, kan bli en litt kjedelig start og interessen dabber av ganske fort, så derfor venter jeg heller.

Skjult ID med pseudonym PoweRanger ti. 26 mars 2013 23:22

Det er ikke alltid jeg kommer på noe bra å skrive når jeg kommer over profilen til ei dame jeg syns virker interessant.
Så syns jeg det er litt flaut å innom profilen hennes enda en gang, så det er nok mang en kvinneprofil jeg kanskje burde ha skrevet til, men som det aldri ble noe av. :P

Skjult ID ti. 26 mars 2013 23:31

Er innom noen profiler av nysgjerrighet. Sender ikke melding fordi jeg ser av profilene at jeg ikke er det de leter etter....og det respekterer jeg selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Knerten ti. 26 mars 2013 23:34

Har vel forsøkt å få med meg litt fra profilen og lagt litt arbeid i hver melding, men synes introduksjonsmeldingen er ikke av de enkleste. Har skrivd en del meldinger, men utrolig lite svar tilbake så en blir vel også litt motløs noen ganger. Men klarer meg utrolig bra i sosiale sammenhenger da, så er vel egentlig litt klønete i forhold til nettdating antageligvis...

Skjult ID med pseudonym Stvg ti. 26 mars 2013 23:37

Det er jo litt trist, her sitter vi på hver vår tue - eller i alle fall over hvert vårt tastatur, og bare venter på at den andre skal ta et initiativ. Og enda tristere blir det når vi ikke engang gidder å svare på de meldingene som faktisk kommer inn... Det er ikke lett å forstå - og det blir jo nærmest umulig å få seg en kjæreste:(

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 mars 2013 23:59 Privat melding

Ligger en utfordring i luften her - hva om vi skriver til de vi besøker og forklarer hvorfor vi var inne på profilen. Kan vel få noen "oi klikket på feil profil" hehe - jeg sender oftest uskyldige komplimenter til både yngre og eldre, hvor jeg finner noe genuint å rose, og har glede i å glede andre, da er det ikke alltid farlig om man får svar heller.

Og så har jeg hatt mest suksess med å ikke ta dette som noe annet enn en arena hvor man kan bli kjent med noen - tar bort presset. Men ja jeg kan også styre unna urealistiske profiler. Alltid kjekt å bli kjent med andre mennesker, men forstår jo at det er kjedelig å "manne seg opp" for å skrive til noen man virkelig kjenner et potensial hos, for så å ikke få svar - men igjen, da er det ikke meningen at det skal være den personen. :)

Ellers er det med meg som med mange andre, avhengig av både dagsform og motivasjon. Det er ikke ofte jeg krysser alle fingre og håper på svar - i mellomtiden så prøver jeg å sende hyggelige meldinger å vise at det ikke bare er useriøse her inne :)

Ellers går det litt i rykk og napp, er jeg i veldig godt humør, så kan det jo være at det venter noen komplimenter i noen innbokser - ut over det så tar jeg ting som det kommer og har det ikke travelt i det hele tatt.

Legg bort forventningene så kan det jo fort bli en litt hyggeligere tilstedeværelse. Og ikke vær redd for å være aktiv - skriv om du har lyst - ikke tenk på at du kanskje er "feil" for mottakeren for det er jo opp til den andre å avgjøre. Da er det bedre å være aktiv enn å sitte å vente... men for all del, tror det er viktig å være genuin når du tar kontakt - er vel nok av de som sender til alt og alle.

(kvinne 38 år fra Buskerud) on. 27 mars 2013 00:14 Privat melding

Mange grunner TS!

- Skriver med andre
- Avstand
- Utseende... da snakker jeg om at jeg synes han er over my league.
- Egen usikkerhet som bunner seg i om jeg virkelig er klar...osv...

Skjult ID med pseudonym Knerten on. 27 mars 2013 00:15

@Mundilfare
Jeg er enig med deg og synes du har en god refleksjon:)
Samtidig for meg selv har jeg nok tatt bort forventingene og hatt en holdning om at det som skjer det skjer.

Men når man tar seg tid til å legge igjen en del seriøse meldinger så synes jeg det ville vært normalt å få litt flere svar tilbake på den ene eller andre måten tenker jeg da:)
Når jeg får meldinger så svarer jeg stort sett alltid opp på en hyggelig måte fordi noen har lagt ett arbeid i å lese min profil og skrive noen ord basert på det:)

Skjult ID med pseudonym durrr on. 27 mars 2013 00:25

I rangert rekkefølge:
1) Ingenting å fortelle på profilteksten (kun bilder)
2) Profiltekst som gir meg lyst til å løpe andre veien
3) Forskjellige formuleringer av sitatet: "Du bør ta kontakt dersom du er mye høyere enn meg"

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 mars 2013 00:32 Privat melding

Jeg mener bestemt at folk funderer altfor mye rundt det å sende meldinger til profiler de liker. Veier opp og ned og i mente alle mulige konsekvenser og scenarioer fremfor bare for å skrive i vei. Jeg tror aldri noensinne noen har blitt fornærma over å motta en hyggelig melding eller kompliment enten de er interessert eller ikke. Ser eller leser du noe du liker: Skriv og fortell det. Jeg tør vedde medlemskapet mitt på at den som sitter i andre enden smiler fornøyd og får en bedre dag uansett.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) on. 27 mars 2013 00:34 Privat melding

@knerten.
Om den rette dukker opp så holder det med "hei", og er det ikke den rette så hjelper det ikke å ha Oscar Wilde sitt talent til å skrive. De få gangene jeg har lagt innsats i meldingene så har jeg stort sett fått svar også, selv om det er høfflige avslag. Men ut fra hva man leser i forumet her så kan det jo virke som det er mange som ikke svarer, og slik sett så er det jo fint at man oppfordrer belønning til de som legger inn litt innsats, for jeg blir ikke fornærmet om noen skriver "nei takk" - på samme måte er jo et uteblitt svar akkurat "det" svaret. Og så kan det jo hende at de som roper høyest om manglende svar ikke heller legger så mye i meldingene sine?

@Humlans, ingen menn her inne er out of your league. Bare å slå deg løs og skriv i vei, vær fryktløs :D

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 27 mars 2013 00:36

@M.Escrime "Jeg tør vedde medlemskapet mitt på at den som sitter i andre enden smiler fornøyd og får en bedre dag uansett." - Applaus :D bra instilling.

Skjult ID med pseudonym Knerten on. 27 mars 2013 00:39

@Mundlifare
Jeg er forsåvidt ganske enig med deg:)

@Humlans
At noen er her er out of your league får ikke jeg til å stemme. Skriv i vei:)

Skjult ID med pseudonym Humlans on. 27 mars 2013 00:41

@Mundilfare
Du er snill da, men er ikke helt enig.
Fortsatt synd du bor så langt unna ;)

Skjult ID med pseudonym Humlans on. 27 mars 2013 00:44

@Knerten
Fortsatt ikke enig men tusen takk :)

Skjult ID med pseudonym durrr on. 27 mars 2013 00:46

@M.Escrime
Joda, men man trener ikke glede absolutt alle heller da :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 27 mars 2013 00:52 Privat melding

Selvfølgelig ikke, durr. Poenget mitt var eller ikke å være en samaritan som skal spre glede og lykke til hele kloden, men mer å oppfordre folk til å ikke tenke for mye rundt konsekvensene for sin egen del.

Skjult ID on. 27 mars 2013 01:02

Fordi jeg ikke vil!!!!

Skjult ID med pseudonym KK on. 27 mars 2013 03:59

En grunn til at jeg ikke velger å skrive, er at mannen skriver veldig utfyllende på punktene om seg selv, men ingenting på det feltet hvor man skriver om hvilken type dame han liker (drømmepartner). VELDIG mange menn unnlater å skrive noe der, og det får meg til å tenke en "egoist" som liker å snakke om seg selv altfor mye..
Andre grunner er uoppnåelig, avstand, røyker for å nevne noen..

Skjult ID med pseudonym swima on. 27 mars 2013 07:07

Jeg liker faktisk å få høre at jeg ser vakker ut osv. Uansett hvem som skriver det. Og jeg svarer tilbake. Når man har litt dårlig selvtillit å får høre slikt så hjelper det på selvbilde altså. Uansett hvem som sier det. Og det er noe som heter åvære høflig!!!!! Er mange som ikke er det. Og noen som til og med nesten litt slemme. Og personlig syns jeg det er rart at det ikke er fler som faktisk er høflige mot andre...! Rett og slett mangel på respekt for andre mennesker!!!!! Jeg er også ei som er veldig rettferdig og har respekt for andre mennesker...! Syns fler burde være slik...

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 27 mars 2013 07:52

Hvis jeg liker utseendet og det hun skriver så er det sannsynligvis 2000 andre som også liker det. So why bother? Why bother her even more?
Men av og til finner jeg en uslipt diamant her inne. Og henne skriver jeg til.

(mann 42 år fra Hordaland) on. 27 mars 2013 08:03 Privat melding

"Svarer sjelden"-tag'en kan av og til føre til at man ikke skriver når man allerede var litt usikker. Det setter i alle fall en viss stopper til motivasjonen.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 27 mars 2013 08:08

- Avstand
- For pen
- Store forskjeller på levemåte

(mann 46 år fra Vestfold) on. 27 mars 2013 08:25 Privat melding

Åpenbare grunner vil jo være
- Manglende fysisk tiltrekning
- Missmatch på områder den andre eller en selv indikerer stor viktighet (barn, røyk, xxx etc)

Dårligere unnskyldinger kan være;
- At jeg er i en hektisk periode og ikke burde ta meg tid til å date.. så vil vente med å ta kontakt... teit kanskje.. :)
(men har det slik nå i 2 mnd til pga eksamen).. men er jo artig å skrive på forum for det :) )
- At en chatter med andre som en ønsker å vise respekten av å avklare først, men at man finner personen interessant.
- Noen ganger kan det gå litt F... i meg og spesielt hvis noen FØRST har besøkt MEG... så hvorfor kan ikke DE skrive første melding... men den strategien har vel ikke akkurat fyllt innboksen så langt :)

For mye eller for lite kveler det meste:
Jeg synes det kan være vanskelig å skrive til noe "fornuftig" til noen om det står "Jenta har ikke lagt inn beskrivelse om ....." på flere av feltene...
MEEEN jeg ser at om man skriver for MYE kan dette virke "skremmende" på den måten av en virker bastant på områder som kanskje ikke er det.. eller at man gir inntrykk av å "kreve mye plass". foretrekker dog litt info..

Dagsform og manglende kreativitet der og da...
Har nok VÆRT litt mer tilbakeholden og tenkt man bør skrive noe fornuftig om man først skriver.. men har den senere tid fulgt mer HerrFe..sorry...M.escrime sin anbefaling og ikke bekymret meg.. bare skrevet .. vel.. funker DET også :)

Skjult ID med pseudonym rattatoill on. 27 mars 2013 09:02

Åpenbare "mangler" som allerede er nevnt...røyk, avstand, barn/ikke barn.

Etter en sendt melding skiller jeg klart på på å bli avslått eller ignorert, havner bemerkelsesverdig ofte i den siste kategorien. Og det tærer på tålmodigheten:-/
Så helt enkelt, jeg sender ikke meldinger på grunn av at jeg ikke får svar. Og dette betaler jeg for..

http://www.youtube.com/watch?v=s6NdVLhapkQ

Skjult ID med pseudonym lusa on. 27 mars 2013 09:03

Jeg har tid til å sende en melding, men ikke nødvendigvis til å følge opp med en masse meldinger. Langt mindre til å slenge rundt og treffe folk. Da lar jeg være å sende melding i utgangspunktet, der blir langt mindre grining på det viset :-p

Skjult ID med pseudonym -m- on. 27 mars 2013 09:37

njæ, har noen snoket inne på meg, snoker jeg som regel tilbake uansett. Ikke alltid men...av og til skriver jeg en mld men og ikke. Hvis jeg ikke så noe spesielt i profilen på tekst eller bilde. Ser jeg tilfeldigvis en jeg syns var flott eller skrev noe bra i profilen sin så sender jeg melding. Må inrømme det ikke er så ofte jeg gjør det men. :) :P Kan jo og være at jeg må inn å se bare fordi jeg var nyskjerrig, da feks noen fra forum men at jeg ikke helt fant ut noe å skrive, eller fikk lyst til det. Bare nyskjerrigheten som kom frem :)

Skjult ID med pseudonym :)) on. 27 mars 2013 23:34

Skjønner tanken om at man tenker at de er utenfor ens liga, men det er jo det vi tenker.. Er det de mener? Skriver du ikke får du aldri vite akkurat det.
Er det noe jeg har lært de siste mnd, så er det at jeg kan ikke være så verst likevel. Så det er nok kun vårt syn på oss selv som holder oss igjen :)

Å om du er inne på samme profil hver dag, så gi et pip da :)) Dette til deg om er på min:)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 27 mars 2013 23:47

Sagt på en annen måte: Trenger ikke være at en fyr ikke er intresang når jeg ikke skriver. Kan bare være at jeg ikke skriver. Ingen mer avansert forklaring enn som så, bildet poppet opp på den der saken til høyre, på onlinelista, var på besøk på min profil eller jeg snoket på noen som har bilde på forum. Jeg har nok ingen fasit. Like sannsynlig at jeg skriver eller snoker til en jente som popper opp her som en gutt er litt sånn uberegnelig på sånt. Når det gjelder mannfolka så er jeg nå og sånn at jeg liker at de tar hovedrollen på sjekkinga..blir som når man jenteflørter ellers..sender et blikk= klikke på en profil på sukker :P jepp jeg er en sånn en :P

Skjult ID med pseudonym :)) on. 27 mars 2013 23:55

@ -m-
enig med deg der, liker også at mannfolka tar seg av den biten :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 28 mars 2013 08:12

Jeg er vel ikke så gira da. Svarer på det jeg får (for det meste) og håper at det er interessant å skravle videre med dem. Nå er jeg i dialog med noen herfra på telefon, skype og annet, så jeg er ikke like mye interessert i å henge rundt her i mailboksen foreløpig.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 28 mars 2013 10:19 Privat melding

Hovedgrunnen til at jeg ikke skriver er at jeg faller utenfor søkekriteriene til vedkommende. Jeg respekterer hans ønsker om bosted, alder, barn osv, og lar være å skrive da, selv om jeg ellers synes det ser ut som en hyggelig kar. De samme kriteriene gjør jo andre profiler uaktuelle for meg, hvis de bor for langt unna, er for gammel eller for ung (og da er jeg likevel ganske raus med et intervall på 10 år opp og ned), ikke vil treffe barneforeldre osv.

Mange sier at bildet er det eneste som betyr noe, men det kommer altså tidligst i fjerde rekke for min del. Og egentlig kommer det igjen etter teksten, altså på femte plass. Men det er likevel viktig at de har et bilde - av seg selv, og uten solbriller, så det går an å se hvem man prater med.

Men hvis vedkommende bor i noenlunde praktisk avstand, har en passelig alder og samtidig søker noen hvor min alder faller innenfor, er åpen for å treffe barneforeldre og ellers har en hyggelig profil, så er det faktisk gode sjanser for at jeg sender en melding, og iallfall at han får svar om han gjør det - så lenge meldingen har et innhold det går an å svare på.

Skjult ID med pseudonym . to. 28 mars 2013 11:23

Fikk et rødt hjerte (det står at det betyr at han er interessert). Sendte en positiv MAIl til han. Ingen svar. Antar da han kom borti "hjerteknappen" ved en feiltakelse.

Skjult ID med pseudonym sushibabe to. 28 mars 2013 11:24

Hvorfor har jeg ikke kontaktet deg ennå Xeno:
-"feil fylke"
-høyde
-alder
-musikksmak

Men coolness har du ja...;-)

(mann 42 år fra Hordaland) to. 28 mars 2013 11:48 Privat melding

Takk ;)
Og har man "sushi" i navnet er man automatisk kul. Med mindre det ikke er ditt ekte navn, da er det bare juks!

Skjult ID med pseudonym Humlans to. 28 mars 2013 12:00

@Aqua-L

På hvilken måte er de utenfor din liga?
Du har jo alt, regner ikke at du er ute etter 20-åringene... da kunne jeg kanske skjønt hva du mente.

(mann 42 år fra Hordaland) to. 28 mars 2013 12:23 Privat melding

Du sier jo akkurat det samme, Humlans :)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 28 mars 2013 13:40 Privat melding

@ Aquarius-L

Du er da en flott dame, så det kan jeg ikke skjønne. Prøv i vei :)

Skjult ID med pseudonym Humlans fr. 29 mars 2013 13:13

@Xeno
Ja men det er jeg, og mine tanker om meg :)

Auqa-L er jo virkelig en catch!

(mann 42 år fra Hordaland) fr. 29 mars 2013 13:49 Privat melding

@Humlans
Jeg tror oppriktig talt og rent objektivt at du ikke trenger aa bekymre deg for aa ikke vaere bra nok utseendemessig. Snakker man först om "liga" saa tror jeg ikke det er noen her som vil paastaa at du ikke er i det överste.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 29 mars 2013 23:37

Generelt: Fordi jeg setter uoppnåelige krav til meg selv.

Nå for tiden: Fordi jeg leter ikke. Jeg har funnet. Dog er det en viss avstand mellom oss og jeg vet at det er en blindvei.

Skjult ID med pseudonym fr. 29 mars 2013 23:38

Du har gått deg vill @1234!

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 29 mars 2013 23:45

For å presisere: Jeg snakker nå bare om de jeg gjerne skulle ville kontaktet, men ikke gjorde. Jeg har da kontaktet relativt mange i min tid her.

Man blir ikke vill av bare å gå, eller hæ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 mars 2013 00:16

Når en snakker om catch, så syns jeg vi kan føre opp Humlans på den lista også. ;)

Skjult ID med pseudonym -flon lø. 30 mars 2013 00:26

Mission inpossible!:P

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mars 2013 11:29 Privat melding

Hvor har jeg vært i et helt år? Ikke på sukker forum :-)
Det å kun titte på beste match og tenke altfor mye på den beste åpningen i en-til-en kommunikasjon er en motivasjon dreper.

Kanskje en langt mindre forventningsladet chat her er veien å gå for mange av oss?

Takk til alle dere som bidrar her:-)

Skjult ID med pseudonym Humlans lø. 30 mars 2013 12:22

@Aqua-L
Trur nok han dykker opp når du minst aner det! Du skal ikke se bort fra at han er i din alder, med muskler også ;)

@Xeno og Powpow
Eh... takk... nå går jeg å gjemmer meg... *blush*

@syrin2030
Jeg er også glad jeg fant veien hit :) Men du blir avhengig, just as you know!

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 30 mars 2013 14:22

En ting jeg driter i er liga ihvertfall. Selv om jeg selv kanskje plasserer meg i 4. divisjon er jo ikke nødvendigvis mottaker enig i det. De kan jo mene jeg er tippeligaen ( sånn får å dra en fotballanalogi liksom ). Så det er ihvertfall en dårlig grunn :)

Mest åpenbare er absolutte krav.
Og evt beskrivelse av drømmemann som absolutt ikke matcher.
Evt andre ting i teksten som gjør at det ikke er noen match.
Avstand er også en.

@humlans
Du har jo ett flott smil, pene øyne og kler virkelig bølger i håret. Så det er ihvertfall ingen god grunn til å la vær :)