Alle innlegg Sukkerforum

Dere menn krever for mye!!!

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Østfold) ma. 21 juli 2008 09:46 Privat melding

Jeg er så lei av alle kravene dere mannfolk kommer med, mange av dere sier det ikke rett ut. Men når jeg begynner å skrive med dere kommer det litt etter litt. Dere synes vi kvinner skal se pene ut, være sminket, ha pene negler, fint hår gjerne langt, vi skal være tilgjengelig for dere hele tiden, og huset skal være ryddig til enhver tid, og unga skal vi ordne alt med. Dere vil ha ei jente som er pen og har en "perfekt" kropp. Dette gjelder de fleste av dere. Mange av dere gidder ikke skrive å bli kjent med ei som kanskje ikke har pen kropp og pent utseende. Dere må tenke på hva som bor inni kvinnene oxo, for det er faktisk det dere skal leve med.
Tenk dere litt om og bli kjent med forskjellige typer kvinner, det kan være nettopp hu som du ikke vil skrive mere med pga utseendet som er din sjelevenn og den rette for deg.
Måtte bare få skrevet dette for jeg har mange venninder som er av samme oppfattning.
Skjerp dere sier jeg bare!!!!!

Skjult ID med pseudonym juni ma. 21 juli 2008 10:18

... synes vi alle burde skjerpe oss, jeg ;-)

Så vidt jeg har forstått det så går dette begge veier. Og fram til nå trodde jeg faktisk at det var oss jenter/kvinner som var de mest kresne, det er vi som har pleid å få mest kjeft for slikt her på forumet :-D

"titter på neglene mine og rusler mot badet for å hente neglelakk"... kanskje det er mangel på på pene negler som har gitt meg mangel på kjæreste?

Nutta: ikke egentlig meningen å ta brodden vekk fra innlegget ditt, men synes det blir litt unyansert å si at ingen av mennene her inne prøver å lete etter mennesket bak profilen, og at de bare ser seg blind på det perfekte, for det klarer jeg ikke å tro på.

Skjult ID med pseudonym KiRof ma. 21 juli 2008 10:22

Tenkte jeg skulle svare, men profilen ser ut til å være borte så da lar jeg være. Og heller støtter opp om juni's innlegg.

Skjult ID med pseudonym alex ma. 21 juli 2008 10:23

Det blir fryktelig unyansert spør du meg. Hva slags menn har nutta skrevet med da? Bare overfladiske kjekkaser?

Skjult ID med pseudonym juni ma. 21 juli 2008 10:38

KiRof: jepp, ser ut som hun har deaktivert profilen sin. Var vel bare en avskjedsmelding til dere da. hehe...

Skjult ID med pseudonym huff ma. 21 juli 2008 13:16

Kjære vene Nutta70
Detta går jammen meg begge veier,
Føler nesten vi gutta skal på påmelding her og oppstilling her,så kan dere sette oss i bås

Skjult ID med pseudonym Gjøgleren ma. 21 juli 2008 14:04

Tror vel de fleste her inne både kvinner og menn selv vet hva de vil ha! Det handler vel i høy grad om utseende og personlighet! Skal man tenne på en person og forelske seg er det vel en del kriterier som spiller inn! Ikke alle som tar seg til takke med en partner bare pga det gjør seg på papiret!

Skjult ID med pseudonym Dingo ma. 21 juli 2008 14:18

Det er ingen vits i å late som at utseendet ikke spiller noen rolle, man lurer verken seg selv eller noen andre.

Men man slipper ikke unna med "bare" et bra utseende heller, der må være kvaliteter på innsiden også.

Ønsker trådstarter at man skal tvinge seg selv til å skrive med personer som man ikke finner tiltalende i utgangspunktet?

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 14:18

Hei, folkens. All sympati til Nutta70 (selv om det blir "posthumt") for jeg vet hva hun føler. Finner litt trøst i at dette går begge veier. Har ofte følt meg ganske verdiløs som mann etter at jeg begynte å henge på Sukker. Samtidig er det jo endel sannhet i det Gjøgleren sier, så vi får vel bare konkludere med at verden kan være nådeløs. Noen oppfyller jentenes/guttenes krav, andre gjør det ikke og det føles iblant sårt å være blant "de andre".

Skjult ID med pseudonym chandler77 ma. 21 juli 2008 14:22

Kan det ikke være sånn at enkelte har litt feil forventninger til hva dette mediet skal kunne gjøre for sivilstatusen?

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 14:32

@chandler

Nei, jeg for min del tror ikke det. Mine forventninger var stort sett å komme i kontakt med jenter og kanskje slå av en hyggelig prat, og det synes jeg ikke er for mye forlangt av skjebnen :-). Desverre har det vist seg vanskelig å komme dithen ettersom man rett og slett blir silt ut allerede på bilde-stadiet. Er vel kanskje derfor jeg tilbringer så mye tid på diskusjonssidene, hehe.

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 21 juli 2008 14:33

vel , er ikke de fleste som er her inne ute etter å forandre sivilstatusen da.?

Skjult ID med pseudonym chandler77 ma. 21 juli 2008 14:35

Da bør du kanskje ta deg en tur på en sukkerfest eller andre formelle/uformelle tilstelninger, pleier å være rimelig sosialt:)

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 14:37

...så konklusjonen er at Sukker.no i seg selv er ikke noe sosialt sted? Du har nok rett i det.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 21 juli 2008 14:37

"Mange av dere gidder ikke skrive å bli kjent med ei som kanskje ikke har pen kropp og pent utseende. Dere må tenke på hva som bor inni kvinnene oxo, for det er faktisk det dere skal leve med."

Dette bet jeg meg merke i. Er det mulig at Nutta70 sliter med litt dobbeltmoral? Har hun kanskje skrevet til gutter med pen kropp og pent utseende og ikke fått noe særlig respons? For jeg vedder på at det er nok av gutter og menn her som kunne tenke seg en melding fra henne, men de er jo ikke bra nok for henne og de tels jo ikke...

Har inntrykk av at det er et stort problem her på sukker at folk prøver å bokse over sin vektklasse...

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 21 juli 2008 14:40

Har vært med på det meste jeg , fremdeles singel ... kanskje jeg har for mange krav ??
:P

Skjult ID med pseudonym chandler77 ma. 21 juli 2008 14:45

@sandaker77
jeg aner at det ble spissformulert det du spør om...hovedpoenget er jo at man kan få vist seg frem slik man faktisk er, fremfor å stange i veggen med ubesvarte meldinger osv. Jeg anser at hva som betraktes som sosialt er et individuelt definisjonsspørsmål.

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 14:52

hehe, chandler, du har rett. Var bare litt spydig av meg.

@kjøttmeis

Ja da er vi tilbake der igjen. De aller fleste bør tydeligvis ha et visst begrep om sin "vektklasse" eller "markedsverdi" eller hva du vil kalle det.
Man kan ikke styre hvem man blir tiltrukket av, så spørsmålet er hvordan man kan nå den erkjennelsen om at "jaja, jeg er for stygg, for dum og for lite sjarmerende og har for lite penger til å legge an på denne dama, så jeg bør ta ho andre dama istedet". Jeg har store problemer med å svelge denne tankegangen. Gjør det meg til en drømmer?

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 21 juli 2008 14:59

Jeg tenker at det skader jo ikke å prøve , kommer jo ingen vei hvis man ikke gjør det .
Det verste som kan skje er jo ingen svar ... så er det jo bare : Neste !! :o)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 21 juli 2008 15:16

@sandaker77:
Det gjør det ikke, men jeg tror du har selvinnsikt nok til å ikke skrive til hun som trener 5 ganger i uka og er tydelig opptatt av at du også skal være supersprek om du er en som liker øl og science fiction fremfor å svette på sats.
For om du får kontakt, er det tydelig at det er du som sitter med de dårligste kortene og det er du som blir skuffa når hun ikke svarer plutselig eller har sorthjerta deg eller hva som helst... Så lenge man er klar over dette så går det jo greit. Derimot om man reagerer slik som trådstarter har man bare seg selv å takke. Man lager ris til egen bak.

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 15:47

@kjøttmeis

Det verste er at jeg egentlig ikke argumenterer mot deg, jeg bare lufter min frustrasjon over at din kyniske verdensoppfatning faktisk sammenfaller med virkeligheten. Du har nemlig helt rett, men det er forjævlig at det skal være sånn, både den ene og den andre veien.
Jeg kjenner ei helt fantastisk jente som desverre ikke er spesielt pen (slik jeg bedømmer det). En gang overhørte jeg henne si til en gutt ho likte:
"Jeg synes du er helt topp og kunne ønske du var interessert, men skjønner at du kan få noe bedre og ikke vil ha meg"
Det gjør meg bare så sinnsykt vondt. Det er jo ikke "bare" å gå til neste. Påstår dere at man kan/bør være helt uaffektert når man hele tiden får sin egen "mindreverdighet" poengtert?

uffameg, det ble et svart innlegg. Er nok på litt dårlig humør idag, hehe. Ikke sure på noen her på forumet, bare på Livet :-D

(mann 47 år fra Telemark) ma. 21 juli 2008 16:33 Privat melding

Min virklighet: langt fra den TS beksriver.

mer tror jeg ikke jeg har lyst å si i dag.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 21 juli 2008 16:43

@Sandaker77

Jeg har den verdensoppfatningen fordi jeg hater å bli tråkka på.
Men Mr Sandaker77 (om det er ditt virkelige navn!) Så har vi det på en måte bedre enn jentene, vi gutta bruker utseendet som et vannmerke og er du under det, kan du aldri bli noe mer enn en venn...Heldigvis kommer man fremdeles langt med pågangsmot og sjarm som kar. Desverre så er sukker et veeldig dårlig sted å vise sjarmen sin. En vits som faktisk er/var morsom blir ofte belønnet med et svart hjerte. Og da sitter jeg igjen med følelsen av at jeg har kasta bort prima materiale på en utakknemlig frøken.

Personlig har jeg opplevd himmel og helvete med sukker. Jeg har vært her 3 ganger nå og denne gangen er det himmelen som erfares :) Har truffet en veldig sjarmerende jente som jeg har datet i 2 måneder nå. Har usynlig profil og en litt for stor fascinasjon av forumet.

Dette var ikke for å gni salt i noens sår, mer for å vise at det går ann å gå fra å føle at alle samtaler er som å trekke tenner til å faktisk oppleve at en søt jente syntes det er fint å melde med deg...

Kan ta med at første daten jeg skulle på var en falsk profil som lurte meg til å dra langt avgårde og vente som en tulling på en person som ikke fantes...Det var direkte umorro...Så kom en lang periode med lite svar eller ingen svar...Hvorfor gikk det bedre?
jo: BILDER BILDER BILDER BILDER. Har ikke endra meg som person, men fikk tatt bedre og mer riktige bilder..Det høres utrolig lett ut, men det er det som gjorde susen.

Skjult ID med pseudonym Per ma. 21 juli 2008 17:26

Synes TS har et godt poeng!!
Jeg forventer en 50/50 deling, jeg bor alene å gjør alt selv, da skal jeg klare å være med i et forhold også
TS snakker om de verdiene og det som gjør at en faktisk trivs med personen over tid, det som teller det som er det viktigste.
Flere synes jenter er vanskelig å få kontakt med, så de burde skjerpe seg de ang det, eller ihvertfall la meg få en sjans i det minste, da får jeg muligheten til å virkelig bli kjent med jentene å se hvordan dem virkelig er å velge den som passer meg. I stede for slikt det har vært før, hun som svarer på min kontakt ender jeg opp med, kunne ha brukt lenger tid for det blir et kortvarig forhold, men slik er nå historien, det gjelder bare å endre på fremtiden, å ikke la kroppen overta fornuften.

(mann 49 år fra Telemark) on. 23 juli 2008 23:42 Privat melding

Kansje nettopp derfor jeg fortsatt er singel. Søker det uoppnåelige samtidig som mine motparter her inne gjør det samme... hahaha... jeg har vært borte et halvt års tid og ser at det er mange gjengangere her.......... f.eks margarita som har vært her i alle fall 2 år hvis ikke mer...... hehehehe....