Alle innlegg Sukkerforum

Litt kontroll på eget liv.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rare to. 28 mars 2013 22:07

Hei

Tenkte jeg skulle dele min historie med dere. Den kommer til å høres patetisk ut, og jeg vet jeg kommer til å få mye pepper på den, men jeg er klar for det, så la det bare komme. Jeg er en mann, og jeg er i førtiåra.
Jeg har vært her inne en god stund, og har vært nære å treffe noen av dere, men sanheteten er, at jeg har vel ikke vært klar før nå. For syv år siden, ble mitt hjerte knust, jeg trodde jeg skulle komme ut av det på topp, med flagget til topps. Det var ikke slik jeg hadde trodd det skulle være, og jeg har ikke hatt ett lengre forhold siden da. Jeg trodde jeg bare var sær og kresen, men jeg var bare ikke interesert i noe. Så jeg møtte min X for noen helger siden, og det føltes for fint, helt til en venn av meg hoppet inn, og la det ut for oss begge. Det er alltid godt å ha venner som kjenner en godt. Og denne gangen fikk jeg oppvekker. Noe var helt klart feil.
Så forrige uke, møtte jeg ei jente, som vekket ting i meg, jeg ikke hadde følt på syv år... Men nå følte jeg en annen ting. Jeg har forfalt til de grader. Jeg følte at jeg ikke hadde tatt vare på meg selv, noe som var veldig sant. Så mitt første skritt blir å gå ned ca 15 kg, tipper det ikke er gjort på 1,2,3 så jeg har vel noen mnd på meg. Men jeg kjenner lysten for forandring er her, og jeg håper den holder. Så hva vil jeg med denne historien? Noen ganger må du dele for å få ressultater.
God Påske til dere alle.

Skjult ID med pseudonym Thomas to. 28 mars 2013 22:17

Fint å dele, håper motivasjonen holder seg oppe og du får noen til å backe deg opp underveis!

Man har faktisk veldig god inflytelse på egen hverdag om man tar seg sammen og gjør noe med utfordringene. Merker selv at dagene svinger en del når man er singel, men i blant må man bare ta seg sammen og være en mann...ikke en sutrende guttunge som man fort kan bli av å gå singel lenge.

Skjult ID med pseudonym -m- to. 28 mars 2013 22:24

lykke til, noen ganger må man gi seg selv et spark bak :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 28 mars 2013 22:26

fant ingenting å gje pepper for:) tru meg,det finner eg fort...hehe..lykke til:)

(mann 37 år fra Hordaland) to. 28 mars 2013 22:48 Privat melding

Lite råd til deg :D

Når du skal finne ut av hva du må gjøre, ikke hopp deg opp i trenings og kostholdsprogrammer som skal være supereffektive og verdens beste. Bruk fornuften og tenk at det tar tid. Når du bruker tiden til hjelp og er målrettet blir det en livsendring som vil vare. :D

Skjult ID med pseudonym Adolf fr. 29 mars 2013 00:20

Drit i å tenk at du nå har "tiden til hjelp"

Bare kjør på. Vær fokusert. Ikke se deg tilbake.

Lykke til